Terveydenhoitajalla

JoPe79

Olin menossa poistattamaan kiireisen työpäivän päätteeksi tikkejä reidestäni firman terveydenhoitajalle. Kello läheni neljää ja olin odottamassa hoitalle pääsyä ja ihmettelin sitä hiljaisuutta joka vallitsi odotushuoneessa. Pian hoitajan ovi aukeni ja nuori neito avasi oven ja pyysi minut sisään toimenpidehuoneeseen. Hän esitteli itsensä Heidiksi ovella ja pyysi minua istuutumaan huoneen keskellä olevaan hoitopöydälle.

Heidi oli vähän päälle 20-kymppinen juuri valmistunut erittäin hyvännäköinen ja oli vartaloltaan muodokas nainen. Hänen hiuksensa oli kiharalla ja ne olivat punaiset. Yllään hänellä oli hoitajan vaaleansininen asu joka näytti kokoa liian pieneltä, sillä pystyin näkemään hänen alusvaatteiden kuvioinnin ja muodon täydellisesti työasun pinnalle piirtyneenä. Hänellä oli päällään push up- rintaliivit ja jalassaan hänellä oli pyllynvakoon kiihottavasti kaartuvat stringit. Ajattelin niiden olevan tummat sillä ne häilyvästi näkyvät työasun alta.

Heidi kyseli vielä että mitä asiani koski ja selvitin hänelle että olin ollut luomen poistossa ja tikit piti poistaa. Tikkien sijainti aiheutti pientä hymyn poikasta, sillä paikka josta luomi oli poistettu oli nivusen vieressä. Hän pyysi minua riisuutumaan niin että tikit näkyivät ja että kävisin sitten makuulle hoitopöydälle. Riisuin farkkuni ja kävin selälleni makuulle ja samalla Heidi etsi tarvikkeita tikin poistoa varten. Katselin siinä maatessani kuinka Heidi kurotteli välillä ylähyllylle ottaakseen jotain ja innostuin niin tuon muodokkaan takapuolen katsomisesta että kaluni oli ottanut puoliseisokin huomaamattani. Heidin tuodessa välineitä hoitopöydän vierellä olevalle tasolle, hän katsahti kohtaa jossa tikit olivat ja eikä ilmeestä päätellen voinut olla huomaamatta seisokkiani. Saatuaan tavarat valmiiksi hän istuutui pöydän viereen ja laittoi kumihanskat käteensä.

Putsatessaan haavaa tikkien poistoa varten hän kuin huomaamattaan hipaisi kaluani ja jatkoi sitten tehtäväänsä. Pian tunsin kuinka hän jälleen hipaisi kaluani ja tällä kertaa hän iloisesti katsahti minuun. Kaluni pullotti alushousuissani täydessä mitassaan ja mielessäni pyysin häntä koskettamaan siihen uudelleen ja uudelleen. Viimeinen tikki oli pian poistettu ja Heidi otti pullon antiseptista käteensä kostuttaekseen taitoksen viimeistä puhdistusta varten ja luullakseni puoli tahallisesti hän purskautti sitä alushousuilleni. Koska ne olivat valkoiset näki hän nyt selvästi kosteiden kohtien läpi kaluni.

Hän pahoitteli heti sattunutta, mutta se ei minua haitannut lukuunottamatta sitä että se oli kylmää. Ilmoitin asiasta myös hänelle ja hän ehdotti että olisi ehkä hyvä ottaa ne pois jalasta sitten. Ymmärsin yskän ja pian makasin kalu pystyssä Heidin silmien alla ja tiesin samassa mitä tuleman piti. Heidi oli riisunut kumihanskat pois ja kumartui ottamaan kaluni suuhunsa. Hän ohjasi kädellään kaluni suuhunsa ja aloitti maiskuttamisen kalullani. Otin kädelläni kiinni hänen kiharoista hiuksistaan ja myötäilin hänen liikkeitään. Hän puristeli kevyesti toisella kädellä suuria pallejani ja välillä tunsin hänen kielen leikkivän terskallani.

Tavoittelin kädelläni hänen rintaansa jolloin hän hetkeksi irroitti otteenssa minusta riisuakseen työasunsa. Katselin kuinka hän pajasti dd-kuppikoon rintansa ja kuinka kädet sen jälkeen liukuivat hänen muodokasta tiimalasi vartaloa pitkin riisumaan housunsa ja samalla vedolla sukat. Heidin tummalla iholla, mustat alusvaatteet pitseineen näyttivät upeilta ja kiihotuin valtvasti tästä taivaallisesta näystä. Heidi pyysi minua riisumaan loput joten nousin istumaan ja kosketin hänen silkin pehmeää ihoaan ensi kerran. Käteni vaeltivat hänen vartalollaan ja pian onnistuin vapauttamaan hänen rintansa liiveistä. Tissit valahtivat nenäni eteen ja ne olivat terhakkaat kokoon nähden, kokonaisuutta täydensi kirsikan kokoiset nännit joista otin toisen suuhuni. Maiskutellessani sitä onnistuin riisumaan Heidiltä stringit ja näky oli hengen salpaava, posliinipimppi jossa häpyhuulet näyttivät perhosen siiviltä ja kaiken kruunasi märkänä kuultava vako.

Jatkuu...

1

10581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoPe79

      ....
      Heidi riisui minulta paidan ja pyysi minua makaamaan pöydälle. Hän asettui päälleni ottaen kaluni suuhunsa ja työntäen pimppinsä suuni ulottuville. Nuolin hänen vakoansa, hänen imiessä kaluani kädellä välillä villisti vatkaten sitä. Kielelläni koskettelin piilossa olevaa klitorista joka sai hänet huohottamaan ja tuo ääni kaikui huoneessa maiskuttelun ja litinän säestäessä sitä. Käsillä puristelin hänen pyöreitä ja sileitä pakaroitaan ja halusin yhä uudestaan ja uudestaan upottaa kieleni niiden väliin. Heidi pit kovasti saamastaan suuhoidosta ja niin pidin minäkin hänen tekemästään hyvästä.

      Kesken kiivaimman imemisen Heidi lopetti äkkiä ja varovasti nousi pois päältäni, mutta vain kääntyäkseen ja noustakseen päälleni uudestaan nyt kasvot minuun päin. Hän istuutui hitaasti hänen sylkensä ja touhutippojen kasteleman kaluni päälle ottaen käsillä tukea rintakehästäni. Hitaasti hän liikutteli tiukkaa pilluansa kalullani kiihdyttäen hiukan tahtia. Käteni hapuilivat kohti edessäni pomppivia rintoja jotka tuntuivat käsiin kiinteän pehmoisilta palloilta. Heidi tiuhensi tahtia ja hänen huutonsa koveni hetki hetkeltä, käteni vaeltelivat hänen vartalollaan lähes taukoamatta sillä halusin tuntea hänen joka sopukan käsilläni. Ohjailin välillä hänen lantioitaan kiivaan ratsastuksen lomassa. Tunsin kuinka hänen pillustaan valuva kiimaneste valui mahalleni ja pyllynvakoon, hänellä oli märin näkemäni pimppi ikinä ja se kiihotti minua entisestään.

      Hän kuulosti olevan lähellä kliimaksia joka sai aikaan minussa saman jolloin myös ääntelymme tuntui lotinan ohella kovenevan. Heidi puristi kynsillään yhä kovemmin rintakehästä, tahdin kiihtyessä yhä kovemmaksi. Kaluni halusi räjähtää jo tässä vaiheessa, mutta pinnistelin vielä. Halusin hänen laukeavan ennen minua ajattelin, ja samassa Heidi työntyi päälleni makaamaan ja suutelimme kiihkeästä. Vartalomme hinkkasivat toisiaan ja hänen pillunsa lypsi kaluaan samalla kun puristin häntä pakaroista itseäni vasten tiivimmin. Se pieni hetki jolloin tietää että pian räjähtää oli käsillä ja niin Heidin pidättäessä kotvan henkeään hän laukesi ja samalla sekunnin murto-osassa syöksin spermat hänen sisäänsä. Hän vaipui voimattomana päälleni nytkähdeltyään ensin tovin orgasmin jälkeen.

      Makasimme sylikkäin toimenpidehuoneen hoitopöydällä vielä tovin suudellen ennen kuin puimme päällemme ja lähdimme kohti Heidin kämppää toista erää varten...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe