Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Helppo duuni

valitse toinen

http://ohjelma.yle.fi/ohjelmat/333817

Marja Hintikka käy puolen tunnin ajan kolmesti viikossa höpisemässä joutavia TV:ssä. Ei kai tuohon kolmen puolen tunnin lähehtyksen tekemiseen mene koko viikkoa?

Ilmankos TV-maksu on mitä on kun yleisradiossa on 3500 joutavaa "työntekijää". Joille pitää keksiä jotain tekemistä. Hintikan palkkakin revitään Tv-maksuna suomalaisten selkänahasta.

4

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 700 e/kk riittävä?

      Eihän sitä ees tiedä tehdäänkö tuota uutta ohjelmaa pitkään, siis tykkääkö ihmiset siitä. Onhan Hintikan lisäks ohjelmassa MUITAKIN tyyppejä. TV-maksu on ja pysyy, nimi vaan muuttuu ja tietenkin HINTA nousee, jotta voi kansa valittaa. Paska homma on, mut minkäs teet. Ei päättäjien min. 6000/kk tuloissa (minimi palkka keltanokalla) tommonen maksu tunnu missään. Kannattaa siis OSTAA aina ulkolaisia tuotteita, jotta päättäjien excel piirakat pikkasen muuttuu, mut eihän suomalainen ymmärrä tommosii.

      • yletön

        Jos ohjelma ei ole suosittu ja lopetetaan, niin juontajalle etsitään uusi suojatyöpaikka yleisradiosta. Keksitään joku toinen ohjelma tilalle.

        Tuskin tuon ohjelman tekemiseen menee koko viikkoa aikaa.


    • sellasta se on

      6 vuotta kivat duuniajat, pitkät lomat, nasta liksa ja ei oikeestaan tarvii muuta, kun olla hiljaa. Sillä pärjää hyvin. Jos sitten lipoo isompia kenkiä, niin jatkoon voi päästä ja liksakin nousee taas. Jos aika tulee pitkäksi, niin hommaa lapsi ja imettää sitä istuntosalissa. Miehen tietty pitäs roudaa sellasta tankkia mukanaan, mutta kyllä siellä pärjää. Telkkarissa joutuu tekee paljonkin työtä ja voi tulla ihan hiki. Palkka ei aina niin mahtava, mut kaverit on sentään kivoja.

      • Justjoo juu juu

        Oli nyt kansanedustajan posti sitten minkälainen tahansa hoitaa, niin perustavanlaatuiseen yleissivistykseen kuuluu sentään tietää, kauanko kansanedustajan kausi kestää. Vie vähän pohjaa argumentilta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe