The Love Story

- Rakastunut -

Olisi mukava saada palautetta novellistani.
Vaikka tässä nyt ei ehkäisyä mainita, muistutan kaikkia (pikkuvanhalla äänelläni), että kortsut käyttöön, ellei halua tauteja tai lapsia!

- The Love Story -

Poika tarttuu hellästi Tytön kädestä kiinni, jotta he pääsisivät lähtemään nopeammin. Poika huomaamattaan hoputtaa Tyttöä, mutta Tyttö on kärsivällinen. Tai sitten Hän kiusoittelee Toista hidastelemalla tahallaan.

- Malta mielesi Sinä kärsimätön höpsö. Meillä ei ole kiire, maalliset huolet eivät saa pilata täydellistä nautintoamme. Meillä on aikaa vaikka maailman uudelleenluomiseen. Ja maailma odottaa.

- Uutta maailmaahan me olemme luomassakin. Parempaa, kauniimpaa, rakastettavampaa. Vaan nyt kiirehdi, tai ei mieleni kilttinä pysy, ja peto sisältäni pääsee karkuun. Ei kukaan niitä lopputuloksia nähdä halua, usko pois, Sinä sydämentykytystenaiheuttaja!

- Voi Sinua! En kuitenkaan tuskaa vielä Sinulle aiheutettua saa?

- Tuskaa se on, kun en Sinuun kiinni käydä voi, ymmärrä jo!

Tällä kertaa Tyttö päättä olla armollinen ja antaa itsensä Poikansa johdatettavaksi. Käsi kädessä toisiinsa jatkuvasti katsoen he lähtevät ulos. On alkanut sataa lunta. Lumihiutaleet ovat kevyitä ja ilma on raikkaan pirteä. Tyttö hymyilee kainosti Pojalle, ja hänen silmänsä säihkyvät. Hän pysäyttää vauhtiaan ja vetää Pojan lähelleen pyytäen tätä seisahtumaan hetkeksi. He ovat syrjässä uteliaiden katseilta. Poika näyttää ensin kärsimättömältä, mutta naurahtaa kuitenkin, kun hän saa silmänsä Kultansa kirkkaisiin silmiin.

- Vieläkö piinaani pitkität?

- Anteeksi. Täällä on vain niin kaunista. Katso ympärillesi, katso ylös! Tuolla me kohta olemme, pilviä hiomme, kun taivaaseen toisemme saatamme.

Tyttö tuijottaa hievahtamattakaan ylös pilviselle taivaalle. Poika taas katsoo Tyttöä: Tämän pitkiä silmäripsiä, joiden päälle on satanut pienen pieniä kauniita lumihiutaleita ja siirtyy sitten huuliin. Huuliin, jotka ovat raollaan, joiden takaa pilkottavat valkoiset hampaat. Poika koskettaa kevyesti noita punaisia huulia saaden Tytön huomion kiinnitettyä taas itseensä. Tyttö naurahtaa. Nauru ei ole hermostunutta, tai kohteliasta vaan jotenkin rakastunutta. Hän nuolaisee huuliaan ja samalla Pojan sormea, joka viipyy edelleen, kuin odottaen jotain merkkiä. Tyttö ottaa Kultansa sormen pois huuliltaan ja vie huulensa hitaasti Pojan huulille. He suutelevat kevyesti. Poika hymyilee entistä iloisemmin, ei hänkään pelleilymielessä tai typerästi virnistäen, vaan rakastuneesti. Kummatkin tietävät, etteivät he tyydy pelkkään pieneen suudelmaan, vaikka jo se tuntui ihanalta.

Pari saapuu onnesta hehkuen sisään. Talo on tyhjä, mutta hiljainen musiikki soi jostain huoneesta. Ihan kuin kohtalon ivaa, että musiikki on hempeän rauhallista. Kummatkin jättävät kenkänsä eteiseen. Poika nostaa Tytön hartioilta tämän takin ja vie sen oman takkinsa kanssa naulakkoon. Pidempää hän ei kykene itseään hillitsemään. Hän tarttuu Tyttöään jaloista ja käsistä kiinni ja kantaa tämän hellävaraisesti olohuoneeseen. Musiikki soi kauniisti taustalla, kun Poika laskee kevyesti kalliin Aarteensa istumaan pehmeälle sohvalle. Tyttö pyörittää muutaman kerran olkapäitään venytelläkseen, kun Hän valmistautuisi suurenkin koetukseen ja vetää Rakkaansa aivan lähelle itseään. Hän kietoo kätensä Pojan niskan taakse ja tuntee toisen hengityksen kasvoillaan.

- Sinä olet ihana, tiesitkö sen?

- Niin olet Sinäkin, Aarre. Ja tämä on ihanaa! Olla yhdessä jonkun noin ihanan kanssa!

He suutelevat ensin monta pientä suudelmaa, ja päästävät sitten kielensä tanssimaan keskenään suiden välistä tanssia. Poika vie varovasti kätensä tytön lantioille, hivuttaa kätensä Tytön paidan alle ja antaa kätensä vaeltaa rauhallisesti Toisen selällä. Tyttö nojautuu taaksepäin tyynyjen varaan ja antaa Rakkaansa tulla päälleen. Poika ei halua hätäillä, vaan nauttii rauhassa hetkestä kiirehtimättä eteenpäin. He tarvitsevat pienen hapenottotauon, kummatkin ovat hengästyneitä. Tyttö pitää silmiään levollisesti kiinni, ja tuntee kuinka heidän kummankin sydämet hakkaavat kiivaasti. Hänen ja Pojan rintakehät kohoilevat samaan tahtiin tiheästi.

- Sen täytyy olla Rakkautta.

- Minkä niin?

- Sen tunteen sisälläni.

- Outoa, minusta tuntuu, että minäkin tunnen sen.

Kummatkin ovat hetken hiljaa miettien Rakkautta. Tyttö avaa raukeana silmänsä raolleen.

- Rakkaus on Pyhä asia.

- Pyhääkin Pyhempi, kaikista Pyhin tosiaan.

- Voiko sanoa, että me olemme tehneet jotain Pyhää, jos Rakastamme toisiamme?

- Ehkä se on ennemminkin kokemista, kun tekemistä. Me olemme kokeneet jotain Pyhää., Pyhän Rakkauden. Sen tielle ei voi mikään tulla. Kun kokee Rakkauden, kaikki on hyvin.

- Sitä tunnetta on vaikeaa sanoin kuvailla, kun Rakastaa. Tuntuu, kun olisi jatkuvasti kesän ensimmäinen lomapäivä, perhoset lentävät, ruoho ja kukkaset kasvavat, linnut visertävät.

- Mutta se on vaan vielä paljon, paljon, paljon, paljon enemmän ja paljon ihmeellisempää. Sitä ei voi sanoin yksinkertaisesti kuvailla.

- Sinäpä sen sanoit. Se pitää kokea.

Tyttö suutelee taas poikaa huulille. Kumpikaan ei edes yritä selittää Rakkautta. He aikovat kokea tuon sen, tuntea sen intohimon, mikä siitä lähtee. Poika sivelee hellävarovasti Kultansa hiuksia, vetää niitä pois Tytön kirkkaina säihkyvien silmien edestä. Kesken kaiken Tyttö hihkaisee ja ilmoittaa, että on keksinyt jotain.

- Mennään uimaan!

Normaaleissa oloissa se ei olisi talven ja kylmän ilman takia mahdollista, mutta talossa, missä he nyt ovat on uima-allas. Ei kovin suuri, mutta näiden kahden lempiväisen tarkoitukseen juuri sopiva. Pojan ilme kirkastuu.

- Sinulta tulee tänään hyviä ideoita. Mennään vaan uimaan, jos sitä haluat!

- Olen aina halunnut! Olisi unelmien täyttymys olla Sinun kanssasi veden vietävänä.

Pari rientää kellarikerrokseen. Kumpikin aavistelee, ettei uimisesta tulisi mitään, mutta eiväthän he oikeastaan uimaan olekaan menossa. Kun he ovat laskeutuneet viimeisetkin portaat kellarikerrokseen, alkaa nautinnollinen riisuutumissessio. Toisiaan vietellen he riisuvat vaate kerrallaan toisensa kokonaan alastomiksi, ja enempää ihmettelemättä pulahtavat lämpimään veteen. Vesi yltää Tyttöä kaulaan asti. Sama hempeä musiikki, jota he kuuntelivat jo ylhäällä, soi nyt täälläkin. Poika kietoo kätensä Tytön paljaan alaselän taakse ja Tyttö kätensä Pojan herkän niskan taakse. He keinuvat hiljaa musiikin tahdissa. Vesi liplattaa vasten tätä toisiinsa yhtynyttä Rakkaudennyyttiä. Tyttö pyörittää sormiaan Pojan niskassa ja hellii myös tämän takaraivoa. Poika tuntee olonsa niin rennoksi ja raukeaksi, että Hän voisi laskeutua veden vietäväksi ja lainehtia, nukkua vain pois. Hän saa kuitenkin pidettyä itsensä koossa ja tekee kaikkensa, jotta saisi aiheutettua Tytölleen samaa nautintoa. Käsi vaeltaa kaikkialla, ensin Hän hellii Tytön selkää. Hän valuttaa kättään yhä alemmas ja alemmas, kunnes hieroo Aarteensa pehmeätä peppua. Intohimo on saanut heidät täysin pauloihinsa, kun he aloittavat kiihkeän, kauniin suutelun.

Poika tarraa Tyttöä kainaloista kiinni ja nostaa tämän ilmaan. Tyttö tuntuu uskomattoman kevyeltä. Hän kävelee syvemmälle ja päästää tämän varovasti alas. Niin varovasti, että ei voi muuta päätellä, kun että Tyttö on Hänen Rakkain Aarteensa. He kelluvat paikoillaan toisiaan jokaisessa mahdollisessa käänteessä suukotellen. Vesi tekee jokaisesta kosketuksesta merkittävän. Poika sukeltaa veteen ja hieroo Tytön jokaista vartalon sopukkaa käsillään ja suullaan. Hän aloittaa varpaista, etenee hallitusti reisiin, sisäreisiin. Tällöin Tyttö tuntee valtavaa kiihkoa tuota ihanaa Nautinnonaiheuttajaa kohtaa. Poika ohittaa seuraavan vaiheen ja siirtyy ensin hieromaan Tytön pyöreitä rintoja. Poika nousee silloin tällöin pintaan ottamaan happea ja katsomaan nautinnosta melkein hukkuvaa Rakastaan, ja palaa sitten hapuilemaan kosketuspintaa veden syvyyksiin. Poika työskentelee kärsivällisesti Tytön Pyhimmän kanssa, ja tietää, että aiheuttaa toiselle suunnatonta mielihyvää. Vesi kutittaa lempeästi Tytön alapäätä ja Hänen täytyy tarttua altaan reunoista kiinni, jotta pystyisi pysymään edes jotenkuten paikoillaan. Tunteiden aallot lyövät Häntä hellästi päin näköä, ja Tyttö ummistaa silmänsä nautinnon vahvuuden vuoksi. Hän tuntee, ettei saa hetkeen henkeä. Koko vartaloa polttelee hyvä tunne. Vesi roiskuu, kun Hänen Rakkaansa palaa kerta toisensa jälkeen pintaan, jotta pääsisi taas pian tuottamaan lisää nautintoa Armaalleen. Tyttö värisee nautinnosta.

- Kulta, Sinä voit lopettaa. Tuo tuntui taivaalliselta, kiitos.

Poika hymyilee tyytyväisenä ja antaa Rakkaalleen vielä yhden pitkän ja lämpimän suudelman.

He nousevat altaasta ja siirtyvät varsinaiseen kylpyhuoneeseen. Tyttö pistää kuuman veden tulemaan suihkusta ja vetää Pojan perässään suihkuavan veden alle. Pari kietoutuu toisiinsa kiinni, niin että he tuntuvat olevan yhtä ruumista. Yhtä Pyhää Rakastunutta ruumista. Höyryä nousee kaikkialla heidän ympärillään. Tuntuu siltä, että he ovat ainoa asia tässä maailmassa. Kummallakin on silmät rauhallisesti kiinni. He ovat vaipuneet uneliaaseen transsiin, mutta tajuavat silti miten ihanalta koko ajan tuntuu.

Tyttö havahtuu ensin todelliseen maailmaan. Hän rupeaa nuolemaan Kultansa niskaa, olkapäätä ja käsivartta. Menee hetki ennen kun Poika tajuaa, että Hänelle ollaan tekemässä jotain, jotain ihanaa. Tyttö kiertää Pojan ympärillä ja nuolee Tätä koko ajan. Kielellä työskentely ei ole eläimellistä, vaan pehmeää ja imevää, näykkimistä. Poika huokailee hiljaa ja nauttii täysin siemauksin hyväilystä. Tunnollisesti Tyttö nuolee joka paikan puhtaaksi, eikä suinkaan unohda Rakkaansa Miekkaa. Hän sivelee Miekkaa kaikkialta ja nuolee sitä hieman ahmien. Hän antaa Miekasta tulleen purkauksen levitä lattialle, kuuntelee Poikansa ärhäkkää huokailua ja nousee ylös. Poika nojaa seinään raukea ilma jälleen kasvoillaan. Hän huohottaa kiivaasti.

- Sinä et tiedä, miten hyvältä tuo juuri tuntui.

He jättävät turhat kohteliaisuudet sikseen ja suutelevat jälleen toisiaan. Tyttö ja Poika kuivaavat toisiltaan jokaisen osan vartalosta ja kietoutuvat sitten pyyhkeisiin ja astelevat hitaasti ajattomuudesta nautiskellen takaisin ylös. He suunnistavat vaistonvaraisesti makuuhuoneeseen, jossa on pehmeä viininpunaisin satiinilakanoin varustettu sänky. Äskeinen väsymyksen tunne on pikkuhiljaa väistymässä taka-alalle ja he toisiinsa intensiivisesti tuijottaen he kävelevät sängylle. Lakanoiden päällä pari kierii rauhallisesti toisiaan hyväillen. Kummallakaan ei ole mitään vaatteita yllään. Poika tuntee, että Miekka on taas noussut. Myös Tyttö tuntee Miekan, ja ottaa rohkeasti siitä kiinni, poika työstää Tyttönsä Pyhimmän kanssa, he huohottava tasaiseen tahtiin. Poika haluaa olla varma, että Tyttö on valmis, enne kun tekee mitään ratkaisevaa.

- Voinko minä tulla sisääsi?

- Voit, minä olen valmis.

Poika kierähtää Tytön päälle ujuttaa Miekkansa tämän Pyhimpään. Tyttö tuntee ensin pienen kivunpistoksen, mutta se haihtuu pois ja tilalle tulee nautinto. Hän kiehnää lantiollaan poikaa vasten. Poika työntää Miekkaansa vähä vähältä syvemmälle Tytön Pyhimpään. Heidän ei pidä kauaa painia, kun kummatkin saavat tuntea suuren tunteen, joka saa kummatkin tärisemään, kuin sähköiskun saaneina. He eivät vain hio pilviä. He lentävät paljon pilviä korkeammalla.

Kun kummatkin ovat hieman rauhoittuneet, Poika vetää Miekkansa pois ja painautuu väsyneenä makaamaan Kultansa viereen.

- Kyllä se sitä on.

- Mikä on mitä?

- Rakkautta, tämä tunne meidän välillä on Rakkautta.

He käpertyvät yhteen lakanoiden sisään ja lämmittävät toisiaan. Kummatkin näkevät vain toisensa, tuntevat vain toisensa. Niin kuin he itse sanoivat,
”Tuntevat Rakkauden.”

- Rakastunut -

4

2229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanna

      Ihan tarina rakkaudesta ja siitä millaista seksin oikeasti pitäisi olla...kiitos että sinä kirjoitit näin hyvän novellin...=)

    • Toinen

      Hyvä ja kaunis stoori!

    • tyttö

      Tämä oli erittäin herkkä ja kaunis tarina... :)
      Näitä pitäisi kirjoittaa lisää!

    • *sniif*

      Upea!
      Tämä ainakin saa ihmisen miettimään, että rakastelu, osoittaa tunteensa toisilleen ja se on rauhallista ja eikä mitään kiirettä.
      Kun lukee muita tarinoita, niin saa olon tuntemaan sellaiseksi, ettei halua tehdä sitä ollenkaan, mutta tämä sai mielen muuttumaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe