onko renault hyvä auto?

jarkko

eli kannattaako harkita? kokemuksia?

18

6919

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tutkija

   Kyllä Rellu on ajettavuudeltaan hyvä, samoin turvallisuudessa. Mutta Relluissa on eniten vikoja ADACin mukaan. Myös TM:ssa on käsitelty Rellujen huonoa laatua, kuten myös Aftonbladetissa. Huonompia malleja ovat Megane ja Laguna ( siis nykyiset versiot ).
   Merkkihuolto Bilissa on tunnetusti kallista.

   • crc

    Rellu on auto siinä missä muutkin. Niin kilpaillulla alalla kuin autonvalmistus ei voi olla suuria eroja laadussa yms. Mulla on ko. merkistä hyviä kokemuksia.

    Tästä ADACista...
    Rellut eivät - siis EIVÄT - olleet tiellejättöherkimpiä. Herätys "tutkija"! Jos viitsisit ottaa selville, ADAC listaa samat tiellejättömäärät myös siten, että otetaan huomioon ajokilometrit. Tätä tilastoa et tosin saa näkyviin muuten kuin olemalla ko. autoliiton jäsen. Tässä tilastossa Megane oli keskitasoa ja huonoimpia olivat Bora/Golf ja Astra. Laguna oli keskitasoa luotettavampi omassa sarjassaan.


   • ,,,,,

    ,,,,,,


   • Sakke

    Tutkija todennäköisesti ei ole omistanut yhtään Rellua saati muuta autoa. Hän tulkitsee tilastoja mielensä mukaan. Ja Bilia ei suinkaan ole ainoa Renault-liike Suomessa, edullista ja hyvää huoltoa tai palvelua saa, jos vain viitsii etsiä muualta.


  • ainakin

   on toiminut vallan mainiosti ,ei mitn sanomista 2.5 vuoden omistus ajan aikana. Auto on meg-00 1.4 16v,ja matkaa kertynyt vasta 53tkm,olen hemmetin tyde autooni.

  • Matti

   Itselläni on ollut viisitoista Rellua, eikä ole mitään syytä vaihtaa merkkiä. Tälläkin hetkellä on kaksi.

  • Eks

   Japanilaisen ja saksalaisen merkin jälkeen Renault TUNTUU HYVÄLTÄ!

  • la resistance

   oli edellinen auto laguna. oli hyvä, ei siinä mitään vikaa ollu. sen sijaan huolto-organisaatio ei tyydyttänyt. kyllä ne itse duunin teki ok:sti kun kärryn sinne lopulta sai, jonot vaan oli myrtsit.

  • lagu2

   Ja ei se siitä muuksi muutu, moni muu on kulkuneuvo, 6 vuotta meganella, eikä ainuttakaan korjaamokäyntiä tai vikaa, vain takuuaikaiset huollot, nyt laguna II:n ja hyvin menee.

  • Laguna-98

   oli paljon itsellänikin, ennenkuin hankin ekan Ranskalaisen monien Japsien (6kpl), Englantilaisen, Saksalaisen ja Jenkkien (3kpl) jälkeen. Olin vannoutunut Japsien ostaja ja puolestapuhuja ennen, mutta niin ne ajat muuttuu ja kokemusta kertyy. Eurooppalainen (Ranskalainen)voipi olla seuraavakin auto.

   • autoilusta nauttiva nainen

    Kukin ostaa tavaraa tarpeensa mukaan. Meillä Renault Laguna -99. Ulkokuori/ulkonäkö riittävän tyylikäs ja sulava, silmä tykkää siis. Muutaman vuoden käytön jälkeen edelleen uudenaikaisen oloinen. Väriskaala riittävä.
    Erikoisplussa sisäverhouksesta ja värityksestä. Kojelaudan suunnittelu on hyvä. Tyylikästä yksinkertaista, ilman turhaa sälää ja typerännäköisiä nappuloita. Huom. niskatyynyt kuin tähtiensotaleffan animoitujen sotilaiden päät - ja ovat siis vielä hyvät/erilaiset.
    Monessa autossa on istuttu mutta tähän suoraan kaipaa, niin mukava on kuskipenkki. Montaa autoa olen katsellut, vaan kun nyt niitä on kokeillut tiedän sanoa että moni kakku päältä kaunis vaan silkkoa sisältä.
    Ajo-ominaisuudet:Kaupunkiajo ok, maantieajossa ihana peli, mutta tiukoissa ohituksissa vääntöä saisi olla enemmän ettei henkikulta lähde. Varustetaso ok.
    Viat:huoltosopimus on hyvä olla olemassa, ainahan sen voi lopettaa - maanantaikappaleita on joka merkissä. Vähän lukko-ongelmia, pakkasella ovet ei aina aukea ja avain pyörii lukossa rehellisesti sanottuna tapahtunut kerran.
    1 ja 2 vaihteissa hiukan hiomista niin saadaan ehkä ne paremmin paikoilleen liekö kaupunkiajosta johtuvaa. Pari muuta epämääräistä vikaa lisäksi.
    Lopetti talvella yhteistyön - oli ulkona pidetty - kun edellispäivänä olin talliin saanut ei se enää sieltä liikahtanut. Parin tunnin jälkeen suostui käynnistymään ja huollossa kuulemma porattiin pakoputkeen reikä tai reikiä - joku jäätymisjuttu oli kyseessä vaikka auto seisoi tallissa. Mutta vaikka auto ei olis ihan kunnossa niin minä olen hengissä ja se on jotain se. Turvallisia menokelejä sinnepäin!


  • Megane 2004

   Valitettavasti.

   • timppa

    Ei löydy perusteluita.Tässä kuitenkin tulee asioita,jotka saavat uudesta meganesta todella hienon:hyvä vaihteisto,hieno käyttäytyminen ajossa, mukavat penkit,turvallisuus(!),luokkansa suurimmat tilat,...,tyylikkyys,muotoilu,...on ollut kyllä hiljainen ajaa!


  • tuula

   Mulla oli Clio RT (1.4 koneella) 5 vuotta ja hyvä auto se oli. Tytär ajoi sen nyt lunastuskuntoon ja uusi Clio pitäis saada. Olin vannoutunut WW-ihminen, mutta sitten retkahdin ranskalaiseen. Renussa oli hyvää ajomukavuus, tehoja olis saanut moottorissa enempi.

  • !!!

   ...merkki Renault on. Itsellä Scenic-00 1.6l 138000 mittarissa ja hieno peli ajaa. Tilaa on, hyvä tuntuma tiehen, perhe viihtyy kyydissä, muuntelumahdollisuudet erittäin hyvät jne...

  • eskimo

   Toista sataa autoa on ollu, eka renu nyt ollu vuoden, hyvä peli,minne ;ikuisen auringon maihin, ei sovi eskimoille,ärsyttäviä lapsenvikoja, siis meidän eskimoiden olosuhteissa, ei näin pienen, arktisten alueiden markkina-alueiden takia autoon fransmanni paljo satsaa,ois ees joku survivalkitt to finlad,saatavana että lukot pelaa pakkasessa ja lasit ei oo huurussa jos joku suorittaa uloshengityksen sadekelillä autossa,siis renussa.
   Okei toimii ehkä pari kolme vuotta, mutta moni muu merkki vähän pitempää, niin ja ne luukkujen sähköjohdot ,montako taivutusta lie laskettu iäksi, siis oven ja takaluukun .Peli on kyllä mukava (kun kaikki toimii,käytetyn omistaja:silloin kun kaikki vielä toimi.

  • Juha

   Ruotsalaiset näkyvät pitäneen viime vuonna Renault Méganesta, on kuudenneksi eniten myyty automalli. Varmaan on auton kelvollisuutta pohtinut joku muukin.

   http://www.aftonbladet.se/vss/bil/story/0,2789,421729,00.html

  • Anonyymi

   Järkyttävä romu älä vaan mee ostamaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   289
   2063
  2. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   116
   1995
  3. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   70
   1510
  4. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   154
   1470
  5. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   206
   1453
  6. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1036
  7. Ulkomaillakin jo irvaillaan ja naureskellaan Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla p

   Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla peppuvitsein Saksalaislehti Bild uutisoi Sanna Marinin bikinikuvas
   Tampere
   98
   749
  8. Sinulle On Postia

   Niin elikkäs kuten otsikko sanoo jollekin olisi postia. Pelokkaana mietin tuleeko vastausta laisinkaan. Ja jos tulee
   Ikävä
   40
   742
  9. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   300
   733
  10. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   63
   706
  Aihe