Suomi - Vang Vieng

_-

Heippatirallaa!
Täällä on varmasti aika paljon tähän liittyvää keskustelua mutta anyways: Mikä on "paras" ja suht halpa tapa matkustaa suomesta Vang Vieniin? Jos porukalla olisi kokemuksia tai kertomuksia niin antakaapa palaa niin autatte yhtä reissaajaa edes ;)

7

1447

Vastaukset

 • Ne samat Frendit näet paljon pienemmällä vaivalla kotisohvalla dvd:ltä. Ilman kännisten brittien örinää.

  • ...mutta tiedän kyllä, että haluaisin kyseiseen paikkaan. Luulisin löytäväni sieltä muutakin tekemistä kuin frendien tapittamista. Kunhan vain saisin pientä osviittaa mikä olisi paras tapa tehdä reissu laosiin ja vang vieniin ;)


  • _- kirjoitti:

   ...mutta tiedän kyllä, että haluaisin kyseiseen paikkaan. Luulisin löytäväni sieltä muutakin tekemistä kuin frendien tapittamista. Kunhan vain saisin pientä osviittaa mikä olisi paras tapa tehdä reissu laosiin ja vang vieniin ;)

   lienee lentää Bangkokiin ja siitä edelleen Vientianeen tai Luang Prabangiin. Loppupätkä bussilla.


  • laoz kirjoitti:

   lienee lentää Bangkokiin ja siitä edelleen Vientianeen tai Luang Prabangiin. Loppupätkä bussilla.

   Mennään kohta seuraavasti....

   Lento HEL-BKK, Air Asian tarjouksesta napattiin lennot BKK-UdonThani ja takaisin 37€.
   Se miten mennään Udon Thani - Vang Vieng pätkä on viel hiukan auki... Bussi, Taxi tai
   jotenkin... Selvinnee sitten reissusta...

   BKK - Vientiane lentäen ja siitä busiilla / taxilla on nopein ja kallein.
   BKK - Udon Thani lentäen ja siit bussiilla / taxilla on edullinen keino päästä sinne.
   BKK ja siit busilla koko matka on halvin tapa päästä sinne.

   Edellinen reissu on kerrottu tuol... http://keskustelu.suomi24.fi/node/7018242


 • Kyttäät halvat lennot Helsinki-Bangkok, Bangkokissa hyppäät Laosin junaan (maukuuvaunu 400THB eli noin 8€) ja aamulla heräät Laosista. Junasemalla Laosin puolella hoituu viisumit (30päivää 35USD) sit asemalta menee kyytejä Vientaineen (n.15min) ja sinne saakka kun on päässyt niin ei tuota ongelmia päästä Vang Viengiin. Menet esim. Vientainen bussiasemalle joka löytyy melko keskustasta ja ostat sieltä liput Vang Viengiin (n.100 000KIP) toinen vaihtoehto on ostaa jostakin "matkatoimistosta" eli esim jostain Guest Housesta, mutta niissä hinta yleensä hieman kalliimpi, mutta ei suomalaisen kukkaroa kuitenkaan heilauta ja kyyti on todennäköisesti minivan tai VIP bussi. Bussiasemalta ostettuna pääset kokemaan paikallisbussien ihanuuden ja seurana ei välttämättä kovin montaa länsimaalaista ole.

  • Ostin lipun guest houseni viereisestä "monitoimimatkatoimistosta", maksoi kokonaiset 55000 kippiä että en nyt kalliimmaksi sanoisi. Minivan kyyti, bussia nopsemmin perillä.


  • no heh kirjoitti:

   Ostin lipun guest houseni viereisestä "monitoimimatkatoimistosta", maksoi kokonaiset 55000 kippiä että en nyt kalliimmaksi sanoisi. Minivan kyyti, bussia nopsemmin perillä.

   Joo voi olla että ite muistin ton hinnan väärin, saatto olla että se hinta (100 000KIP) oli Vientaine-Pakse väli, itseasiassa toi 50 000KIP kuulostaakin ehkä vähän oikeemmalle.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.