Suomi - Vang Vieng

_-

Heippatirallaa!
Täällä on varmasti aika paljon tähän liittyvää keskustelua mutta anyways: Mikä on "paras" ja suht halpa tapa matkustaa suomesta Vang Vieniin? Jos porukalla olisi kokemuksia tai kertomuksia niin antakaapa palaa niin autatte yhtä reissaajaa edes ;)

7

1459

  Vastaukset

  • Ne samat Frendit näet paljon pienemmällä vaivalla kotisohvalla dvd:ltä. Ilman kännisten brittien örinää.

   • ...mutta tiedän kyllä, että haluaisin kyseiseen paikkaan. Luulisin löytäväni sieltä muutakin tekemistä kuin frendien tapittamista. Kunhan vain saisin pientä osviittaa mikä olisi paras tapa tehdä reissu laosiin ja vang vieniin ;)


   • _- kirjoitti:

    ...mutta tiedän kyllä, että haluaisin kyseiseen paikkaan. Luulisin löytäväni sieltä muutakin tekemistä kuin frendien tapittamista. Kunhan vain saisin pientä osviittaa mikä olisi paras tapa tehdä reissu laosiin ja vang vieniin ;)

    lienee lentää Bangkokiin ja siitä edelleen Vientianeen tai Luang Prabangiin. Loppupätkä bussilla.


   • laoz kirjoitti:

    lienee lentää Bangkokiin ja siitä edelleen Vientianeen tai Luang Prabangiin. Loppupätkä bussilla.

    Mennään kohta seuraavasti....

    Lento HEL-BKK, Air Asian tarjouksesta napattiin lennot BKK-UdonThani ja takaisin 37€.
    Se miten mennään Udon Thani - Vang Vieng pätkä on viel hiukan auki... Bussi, Taxi tai
    jotenkin... Selvinnee sitten reissusta...

    BKK - Vientiane lentäen ja siitä busiilla / taxilla on nopein ja kallein.
    BKK - Udon Thani lentäen ja siit bussiilla / taxilla on edullinen keino päästä sinne.
    BKK ja siit busilla koko matka on halvin tapa päästä sinne.

    Edellinen reissu on kerrottu tuol... http://keskustelu.suomi24.fi/node/7018242


  • Kyttäät halvat lennot Helsinki-Bangkok, Bangkokissa hyppäät Laosin junaan (maukuuvaunu 400THB eli noin 8€) ja aamulla heräät Laosista. Junasemalla Laosin puolella hoituu viisumit (30päivää 35USD) sit asemalta menee kyytejä Vientaineen (n.15min) ja sinne saakka kun on päässyt niin ei tuota ongelmia päästä Vang Viengiin. Menet esim. Vientainen bussiasemalle joka löytyy melko keskustasta ja ostat sieltä liput Vang Viengiin (n.100 000KIP) toinen vaihtoehto on ostaa jostakin "matkatoimistosta" eli esim jostain Guest Housesta, mutta niissä hinta yleensä hieman kalliimpi, mutta ei suomalaisen kukkaroa kuitenkaan heilauta ja kyyti on todennäköisesti minivan tai VIP bussi. Bussiasemalta ostettuna pääset kokemaan paikallisbussien ihanuuden ja seurana ei välttämättä kovin montaa länsimaalaista ole.

   • Ostin lipun guest houseni viereisestä "monitoimimatkatoimistosta", maksoi kokonaiset 55000 kippiä että en nyt kalliimmaksi sanoisi. Minivan kyyti, bussia nopsemmin perillä.


   • no heh kirjoitti:

    Ostin lipun guest houseni viereisestä "monitoimimatkatoimistosta", maksoi kokonaiset 55000 kippiä että en nyt kalliimmaksi sanoisi. Minivan kyyti, bussia nopsemmin perillä.

    Joo voi olla että ite muistin ton hinnan väärin, saatto olla että se hinta (100 000KIP) oli Vientaine-Pakse väli, itseasiassa toi 50 000KIP kuulostaakin ehkä vähän oikeemmalle.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-euron-kuukausituloilla-pitaa-maksaa-25000-euron-remontti/682132ec-43bb-43af-863a-4088c8576cb8

   449
  • Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikki unohtaneet, että henkilö on syytettynä erittäin vakavista rikoksista ja odottaa VANKILAtuomiota. Tämä on FAKTA, jota ei mikään valkopesu poista. Ei edes isäpapan paksu lompakko. Jo on hulluksi mennyt maailma. https://www.is.fi/viihde/art-2000006563977.html

   13
  • Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voisivat lopettaa. Jatkaminen tarkoittaa, että Stefun maine yrittäjänä menee. Sofialla olisi ollut loistava ura edessä ja imagon paikkaaminen kestää kauan. Martina menee eteenpäin ja tavoitteet näyttävät olevan kovat. Minä en sitten ole kummankaan fani ja toivottavasti lopettavat lapsellisen pelleilyn. Näin kun katsoo, niin erilaiset elämän arvot on Martinalla. Sofialla ja Stefulla samat arvot, eli täydellinen pari. Kiusaaminen on mitä en siedä ja henkinen väkivalta on pahempaa, kuin fyysinen. Ihmiset tekevät virheitä ja niistä voi oppia. Luulisi Sofian tietävän,kun on koulukiusattu. Kaikille kuitenkin toivon hyvää elämää.

   147

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1912
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   1409
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   88
   1234
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   27
   969