Muutosten aika 2012

Henkioppaat

David Wilcock on koonnut tästä aiheesta laajan tieteellisen tutkimusdatan, joka lähdeviitteineen esitetään hänen kolmessa kirjassaan. Ne ovat kaikki ladattavissa ilmaiseksi hänen kotisivuiltaan. Wilcock tiivistää uudelle energia-alueelle siirtymisen seuraavasti:
Osittain kanavoitua.
Planeettamme on siirtymässä kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen, jossa on enemmän energiaa ja tiheyttä, kuten Ra jo 1980-luvulla kertoi. Muutos yhdestä ulottuvuudesta seuraavaan tapahtuu kosmisen aikataulun mukaan:

Ra siis käyttää ulottuvuus-sanan sijaa tihentymä-sanaa, koska aine on eri ulottuvuuksissa eri tiheyksistä. Koska galaksimme toimii yhtä täsmällisesti kuin kellokoneisto, planeetan muutos kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen tapahtuu määrättynä ajankohtana, vaikka kukaan ihmisistä ei olisi siihen valmistautunut.
Maa-planeetalla suurin osa väestöstä ei ole valmistautunut muutokseen:

Ra: “Neljäs tihentymä on yhtä säädelty lähestymisessään kuin kellon lyönti tasatunnein.
Teidän planeetallinen alueenne on pyörinyt avaruus/aikaan, jossa on erilailla värähtelevä rakenne.

Tämä aiheuttaa planeetallisen alueen muovautumista näiden uusien vääristymien mukaan.
Kuitenkin, teidän ihmistenne ajatusmuodot vaihtelevat suuresti eivätkä ole kykeneväisiä osoittamaan yhteen suuntaan.

Siten sadonkorjuusta tulee sellainen, että -- Moni kertaa kolmannen tihentymän syklin --.
Teidän-- vaeltajanne,-- opettajanne -- adeptinne ja tiedoittajat ovat kaikki suuntautuneet kasvattamaan -- sadonkorjuuta --. Kuitenkin on vain harvoja -- sadonkorjattavia, ( Välinpitämättömyys vallitsee maapallolla. )

Sadonkorjuukelpoisten lopullista määrää ei kukaan tiedä, joten Ra ei esittänyt mitään lukuja.
Ralta myös kysyttiin, olisiko mahdollista, että kaikki pystyisivät nostamaan riittävästi värähtelytaajuuttaan päästäkseen uudelle Maa-planeetalle.
Ra vastasi, että kaikki on aina mahdollista, vaikka tällainen vaihtoehto ei ole todennäköistä.

Millainen on sitten uusi neljännen ulottuvuuden Maa, joka on syntymässä?
Ran mukaan se ei ole ainoastaan tuplasti tai kymmenen kertaa harmonisempi kuin nykyinen, vaan sata kertaa harmonisempi paikka elää.
Voidaan siis todellakin puhua ylösnousemisesta taivaaseen, josta on aina unelmoitu.

Ra ei kuvaile neljännen ulottuvuuden olosuhteita ja elämää juuri lainkaan, koska ne poikkeavat niin suuresti kolmannesta, että niitä ei pysty 3D-tietoisuudella varustettu olento ymmärtämään. Muutos kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen on totaalinen.

Positiivisessa neljännessä ulottuvuudessa ei ole salaisuuksia.
Yksi ensimmäisistä toimenpiteistä uusilla tulokkailla on sosiaalisen ryhmämuistin perustaminen.
Kaikkien tietoisuus on siis kytketty toisiinsa.
Henkilökohtaisia näkemyseroja vielä ilmenee, mutta ne pystytään sovittelemaan rakkaudella, joka on neljännen ulottuvuuden ominaisuus.
Olennot voivat lukea toinen toistensa ajatuksia täysin esteettä, joten valehtelu on mahdotonta.
Kaikki tieto on saatavilla ja avointa, eikä mitään pystytä kätkemään.
Internetiä voi pitää ryhmämuistin perustamisesta harjoituksena, jossa kaikkien tietokoneet ovat kytkeytyneet toisiinsa.

David Wilcock kertoo Project Camelotin haastattelussa, kuinka hän irtosi kehostaan ja lähti astraalimatkalle.
Hän nousi ylöspäin kohti avaruutta ja alkoi puhkoa tietään läpi eri astraalitasojen.
Seitsemän tason jälkeen hän tuli paikkaan, joka oli neljännen ulottuvuuden Maa.
Paikalla oli valkoiseen kaapuun puettuja olentoja, jotka olivat yllättyneitä vierailijasta mutta samalla hyvin iloisia ja ystävällisiä.
Maa-planeetan neljäs ulottuvuus on jo olemassa, sitä valmistellaan, ja Wilcockin mukaan tuo neljäs ulottuvuus laskeutuu Maan tasalle päätodellisuudeksi, kun aika on kypsä eli hyvin pian.

Tekstit otettu ylhäällä mainitusta osoitteesta ja lyhennetty, muokattu.1
jos haluatte komentoida niin laittakaa vasemmalle puolelle ei tekstien väliin kiitos.

50

1246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Henkioppaat

      David Wilcock on omissa tieteellisissä tutkimuksissaan esittänyt, miten lisääntynyt energiamäärä vaikuttaa käytännössä. Hänen mukaansa jokainen ihminen planeetallamme on kokemassa DNA:n energisen latautumisen, mikä laukaisee evoluution seuraavan askeleen. Näkyviä seurauksia tästä kehityksestä tähän asti ovat olleet muun muassa alati kasvaneet paranormaalien ilmiöiden kokemukset ja älykkyysosamäärän tasainen kasvu. Kaikkein suurimmat muutokset ovat vielä tulossa.

      DNA on siis aalto, joka kulkee avaruudessa etsien kohdetta, jossa se voisi alkaa manifestoitua. Meidän galaksimme on valinnut ihmisen malliksi, jota kohden elämä alkaa kehittyä kaikilla planeetoilla. Kaikilla galaksimme elämälle otollisilla planeetoilla, joita on miljoonia ja miljoonia, alkaa kehitys kulkea kohti ihmisen muotoa, koska avaruudesta planeetan pinnalle tuleva DNA-aalto alkaa ohjelmoida kehitystä siihen suuntaan. Ihmisen ulkomuoto voi vaihdella hieman – toiset ovat esimerkiksi puolen metrin pituisia, isopäisiä ja kaljuja ja toiset neljä metriä ja tuuheahiuksisia – mutta kaikki miljoonat sivilisaatiot tässä galaksissa ovat ihmisenkaltaisten olentojen asuttamia.

      Kun planeetta kulkeutuu galaksissa alueelle, jossa DNA-aallon ohjelmakoodi muuttuu, niin myös planeetan pintaa asuttavat olennot kokevat massaevoluution silmänräpäyksessä. Evoluutio ei kestä tuhansia tai miljoonia vuosia, kuten tieteen perinteinen malli olettaa (ilman todisteita) vaan se tapahtuu aina hyppäyksittäin, jolloin vanhat lajit kuolevat kerralla ja uudet ilmaantuvat tilalle kuin tyhjästä.
      Näin on käynyt Maa-planeetallakin monta kertaa aikaisemmin, ja juuri nyt olemme kokemassa evoluution seuraavan vaiheen.
      Nekatiivinen puoli.
      Maailmaa kulissien takaa hallitsevan varjohallituksen salaisissa projekteissa työskentelevät ovat tihkuneet julkisuuteen tietoa, jonka mukaan 2010 – 2013 tapahtuu niin suuri auringonpurkaus, että se tuhoaa kaiken elämän maapallon pinnalta.
      Siksi eliitti on pitänyt kiirettä maanalaisten tukikohtien rakentamisessa.
      Myös Marsissa on ihmisten asuttama siirtokunta, jonne osa eliitistä pakenee ennen tuhoa.

      Eliitti kulkee kuitenkin negatiivista polkua, eikä se näe, että meneillään olevassa muutoksessa positiivinen ja negatiivinen polku erkanevat eri aikajanoiksi.
      Vuoden 2012 näkevät katastrofina vain negatiivisen polun kulkijat, joita on hyvin pieni vähemmistö eliitissä.

      Vain hyvin pieni negatiivista polkua kulkeva eliitti kokee mullistukset – napojen paikkojen muuttumisen ja suuren auringonpurkauksen – ja niiden kautta maanpäällisen elämän tuhoutumisen.
      Osa tästä eliitistä suojautuu asumaan maan alle rakennettuihin valtaviin komplekseihin.
      Myöhemmin heistä kehittyy neljännen ulottuvuuden negatiivisia olentoja, jotka matkustavat ajassa taaksepäin meidän aikaamme – juuri nyt elämiimme vuosiin.
      He sieppaavat ihmisiä aluksiinsa (ufosieppaukset) ja tekevät heillä DNA-kokeita, sekä varoittavat maailmanlopusta yrittäen estää sitä tapahtumasta.
      He näkevät vuoden 2012 vain synkässä valossa, koska se on heidän valtakautensa loppu tällä planeetalla.

      Toinen osa negatiivisesta eliitistä pakenee tuhoa ensin Kuuhun, sitten Marsin ja lopulta kauemmaksi avaruuteen.
      Heistäkin kehittyy neljännen ulottuvuuden negatiivisia olentoja, jotka matkustavat ajassa taaksepäin meidän aikaamme.
      Avaruuteen pakenevat negatiivisen polun kulkijat kehittyvät pitkiksi, vaaleiksi ja kauniiksi eli niin kutsutuiksi arjalaisiksi.
      Maan alle jääneet kehittyvät pieniksi ja isopäisiksi eli niin kutsutuiksi harmaiksi avaruusolennoiksi, joka on kaikkein tyypillisin ufohavaintojen rotu.
      Tämä ei tarkoita, että kaikki harmaat tai arjalaisen näköiset alienit olisivat negatiivisia olentoja.
      Maassa vierailee tällä hetkellä noin 57 eri rotua, joiden ulkonäkö vaihtelee suuresti ollen kuitenkin aina ihmismäinen.

      Negatiivisen ja positiivisen rodun erottaa tavassa kohdella toisia ihmisiä.
      Negatiiviset sieppaavat aluksille vasten vapaata tahtoa ja tekevät kivuliaita kokeita antaen varoituksia, käskyjä ja synkeitä tulevaisuuden uhkakuvia,
      kun positiiviset ottavat vapaaehtoisen kontaktin ja antavat kannustavia ja rakkaudellisia viestejä.

      Positiivisen tien kulkija ei voi tulla negatiivisten olentojen sieppaamaksi.
      2
      Teksti on jatkoa 1 osaan.

      • Henkioppaat

        Yksi viime vuosien ilmiöistä, jonka miltei jokainen on voinut havaita, on ajan nopeutuminen. Aika tuntuu kulkevan eteenpäin käsittämättömän nopeasti. Eikä tämä ole pelkästään vain tunne, sillä mitä lähemmäksi siirtyminen neljänteen ulottuvuuteen tulee, sitä nopeammin aika kulkee. Maya-intiaanit kuvailivat tätä ilmiötä lopun aikojen nopeutumiseksi.

        Maya-intiaanit jakoivat kehityksen syklin osiin, joista ensimmäisissä kehitys on hidasta, mutta jokaisessa sitä seuraavassa aina vain nopeampaa. Tällä hetkellä elämme vaihetta, jossa yksi vuosi vastaa kehityksessä kahtakymmentä vuotta verrattuna vuotta 1999 edeltävään aikaan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että pelkästään vuonna 2008 ihmiskunta kehittyi enemmän kuin ajanjaksona 1979 – 1999. Muutokset taloudellisissa, sosiaalisissa, poliittisissa, uskonnollisissa ja tieteellisissä järjestelmissä sekä ihmisten asenteissa, uskomuksissa ja näkemyksissä muuttuvat yhdessä vuodessa saman verran kuin aikaisemmin yhdessä sukupolvessa.

        Tämä on yksi syy, miksi niin moni haluaa inkarnoitua Maahan juuri nyt, ja sieluja on suorastaan jonottamassa pääsyä lihalliseen elämään: on mahdollista oppia nopeutetusti. Yksi inkarnaatio nyt vastaa kymmeniä ellei satoja aikaisempina ajanjaksoina. Muutokset tietoisuudessa tapahtuvat valtavalla nopeudella.

        Vuoden 2011 alusta lähtien 20 päivää vastaa kahtakymmentä vuotta 1900-luvulla.
        Muutokset alkavat kiihtyä siis valtavaa vauhtia.
        Tällöin juuri kukaan ei voi välttyä huomaamasta, että maailma on muuttumassa perin pohjin.
        Monia kätkettyjä totuuksia tulee ilmi nopealla tahdilla – sellaisia joiden setvimiseen olisi ennen käytetty vuosikymmeniä.

        Ja tahti vain kiihtyy, kun lähestymme joulukuun 2012 talvipäivän seisausta.
        Wilcockin mukaan muutokset alkavat tapahtua viikon, sitten tunnin ja lopulta sekunnin sykleissä. Kaikki kulminoituu h-hetkeen, jolloin valtava rakkauden ja valon energiapurkaus fokusoituu Maahan. Tuolloin ihminen saavuttaa kosmisen tietoisuuden – ajattomuuden ekstaasin kohdaten viimein todellisen itsensä.
        3
        Teksti on jatkoa 2 osaan.


      • Aikamerkki
        Henkioppaat kirjoitti:

        Yksi viime vuosien ilmiöistä, jonka miltei jokainen on voinut havaita, on ajan nopeutuminen. Aika tuntuu kulkevan eteenpäin käsittämättömän nopeasti. Eikä tämä ole pelkästään vain tunne, sillä mitä lähemmäksi siirtyminen neljänteen ulottuvuuteen tulee, sitä nopeammin aika kulkee. Maya-intiaanit kuvailivat tätä ilmiötä lopun aikojen nopeutumiseksi.

        Maya-intiaanit jakoivat kehityksen syklin osiin, joista ensimmäisissä kehitys on hidasta, mutta jokaisessa sitä seuraavassa aina vain nopeampaa. Tällä hetkellä elämme vaihetta, jossa yksi vuosi vastaa kehityksessä kahtakymmentä vuotta verrattuna vuotta 1999 edeltävään aikaan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että pelkästään vuonna 2008 ihmiskunta kehittyi enemmän kuin ajanjaksona 1979 – 1999. Muutokset taloudellisissa, sosiaalisissa, poliittisissa, uskonnollisissa ja tieteellisissä järjestelmissä sekä ihmisten asenteissa, uskomuksissa ja näkemyksissä muuttuvat yhdessä vuodessa saman verran kuin aikaisemmin yhdessä sukupolvessa.

        Tämä on yksi syy, miksi niin moni haluaa inkarnoitua Maahan juuri nyt, ja sieluja on suorastaan jonottamassa pääsyä lihalliseen elämään: on mahdollista oppia nopeutetusti. Yksi inkarnaatio nyt vastaa kymmeniä ellei satoja aikaisempina ajanjaksoina. Muutokset tietoisuudessa tapahtuvat valtavalla nopeudella.

        Vuoden 2011 alusta lähtien 20 päivää vastaa kahtakymmentä vuotta 1900-luvulla.
        Muutokset alkavat kiihtyä siis valtavaa vauhtia.
        Tällöin juuri kukaan ei voi välttyä huomaamasta, että maailma on muuttumassa perin pohjin.
        Monia kätkettyjä totuuksia tulee ilmi nopealla tahdilla – sellaisia joiden setvimiseen olisi ennen käytetty vuosikymmeniä.

        Ja tahti vain kiihtyy, kun lähestymme joulukuun 2012 talvipäivän seisausta.
        Wilcockin mukaan muutokset alkavat tapahtua viikon, sitten tunnin ja lopulta sekunnin sykleissä. Kaikki kulminoituu h-hetkeen, jolloin valtava rakkauden ja valon energiapurkaus fokusoituu Maahan. Tuolloin ihminen saavuttaa kosmisen tietoisuuden – ajattomuuden ekstaasin kohdaten viimein todellisen itsensä.
        3
        Teksti on jatkoa 2 osaan.

        >Yksi viime vuosien ilmiöistä, jonka miltei jokainen on voinut havaita, on ajan nopeutuminen. Aika tuntuu kulkevan eteenpäin käsittämättömän nopeasti.>

        Enpä ole tuollaista huomannut, samaa tahtia kello ja kalenteri menee kuin ennenkin. Onko ketään joka olisi huomannut jotain ajan nopeutumista?


      • kysymys.

        >>Maailmaa kulissien takaa hallitsevan varjohallituksen salaisissa projekteissa työskentelevät ovat tihkuneet julkisuuteen tietoa, jonka mukaan 2010 – 2013 tapahtuu niin suuri auringonpurkaus, että se tuhoaa kaiken elämän maapallon pinnalta.>>

        "Julkisuuteen"?? Ei ole näkynyt lööpeissä tuota maailmanlopun ennustetta. Onko julkistettu muualla kuin tuolla nettisivulla?


      • Kirjanopinut
        kysymys. kirjoitti:

        >>Maailmaa kulissien takaa hallitsevan varjohallituksen salaisissa projekteissa työskentelevät ovat tihkuneet julkisuuteen tietoa, jonka mukaan 2010 – 2013 tapahtuu niin suuri auringonpurkaus, että se tuhoaa kaiken elämän maapallon pinnalta.>>

        "Julkisuuteen"?? Ei ole näkynyt lööpeissä tuota maailmanlopun ennustetta. Onko julkistettu muualla kuin tuolla nettisivulla?

        Ensinnä sellaisen enneustaminen olisi mahdotona. Jos sellainen olisi mahdollinen, niin miksi ei sitä ole tapahtunut viimeiseen 3 miljardiin vuoteen kertaakaan. Ja mitä hyötyä olisi kaivaa bunkkereita, jos maan päältä elämä sammuisi. Lopun pitkittämistä korkeintaan.

        Koko sivusto on varmaan paksuinta apulantaa, mihin olen vielä tähän mennessä edes hörhöpalstoilla törmännyt.


      • Matti M.
        kysymys. kirjoitti:

        >>Maailmaa kulissien takaa hallitsevan varjohallituksen salaisissa projekteissa työskentelevät ovat tihkuneet julkisuuteen tietoa, jonka mukaan 2010 – 2013 tapahtuu niin suuri auringonpurkaus, että se tuhoaa kaiken elämän maapallon pinnalta.>>

        "Julkisuuteen"?? Ei ole näkynyt lööpeissä tuota maailmanlopun ennustetta. Onko julkistettu muualla kuin tuolla nettisivulla?

        Niin. Niistä ennusteista. Nasa on ainakin USA:n uutislähetyksessä julkaissut tietoa vuonna 2012 tulevasta auringonpurkauksesta joka ennustettavasti katkaisee kaikki sähköt pois kuukausiksi, eikä jopa vuodeksi. Lähetyksessä puhuttiin ainoastaan jenkeistä, mutta tokkopa moiselta sitten muukaan maailma säästyisi.
        En tosiaan ole itsekään muuta uutisointia aiheesta nähnyt.
        Sitten on tosiaan vielä tämä elokuva, 2012, joka maailmanloppua povailee. Eihän se mitään uutisointia ole, silti omiaan vaikutanaam ihmisten mieliin.

        Muista kysymys-nimimerkki. Että kaikki mitä sinä olet nähnyt ei ole kaikki mitä on olemassa. Hehe


      • sivussa oleva
        Matti M. kirjoitti:

        Niin. Niistä ennusteista. Nasa on ainakin USA:n uutislähetyksessä julkaissut tietoa vuonna 2012 tulevasta auringonpurkauksesta joka ennustettavasti katkaisee kaikki sähköt pois kuukausiksi, eikä jopa vuodeksi. Lähetyksessä puhuttiin ainoastaan jenkeistä, mutta tokkopa moiselta sitten muukaan maailma säästyisi.
        En tosiaan ole itsekään muuta uutisointia aiheesta nähnyt.
        Sitten on tosiaan vielä tämä elokuva, 2012, joka maailmanloppua povailee. Eihän se mitään uutisointia ole, silti omiaan vaikutanaam ihmisten mieliin.

        Muista kysymys-nimimerkki. Että kaikki mitä sinä olet nähnyt ei ole kaikki mitä on olemassa. Hehe

        Kyllä tietoa on kun vaan vaivautuu sitä hakemaan
        Olisihan kiva kuulla mitä alan porukat tietäisivät asiasta.


      • ojhfouf
        Matti M. kirjoitti:

        Niin. Niistä ennusteista. Nasa on ainakin USA:n uutislähetyksessä julkaissut tietoa vuonna 2012 tulevasta auringonpurkauksesta joka ennustettavasti katkaisee kaikki sähköt pois kuukausiksi, eikä jopa vuodeksi. Lähetyksessä puhuttiin ainoastaan jenkeistä, mutta tokkopa moiselta sitten muukaan maailma säästyisi.
        En tosiaan ole itsekään muuta uutisointia aiheesta nähnyt.
        Sitten on tosiaan vielä tämä elokuva, 2012, joka maailmanloppua povailee. Eihän se mitään uutisointia ole, silti omiaan vaikutanaam ihmisten mieliin.

        Muista kysymys-nimimerkki. Että kaikki mitä sinä olet nähnyt ei ole kaikki mitä on olemassa. Hehe

        auringonpurkaus ei esim. särje voimalaitoksia tai siirtolinjoja. Kuukausien tai vuosien sähkökatkokset ovat NA-soopaa. NASA on ennustanut auringon aktiivisuuden nouseva, mikä on melko varmaa pitkän hiljaisen kauden jälkeen. kukaan ei voi ennustaa mitään tuon kaltaista jota väitit ainakaan tieteelliseltä pohjalta.
        NA paskaa. Vähän siteeksi totta ja valtava määrä liioittelua.


      • sivussa oleva
        ojhfouf kirjoitti:

        auringonpurkaus ei esim. särje voimalaitoksia tai siirtolinjoja. Kuukausien tai vuosien sähkökatkokset ovat NA-soopaa. NASA on ennustanut auringon aktiivisuuden nouseva, mikä on melko varmaa pitkän hiljaisen kauden jälkeen. kukaan ei voi ennustaa mitään tuon kaltaista jota väitit ainakaan tieteelliseltä pohjalta.
        NA paskaa. Vähän siteeksi totta ja valtava määrä liioittelua.

        Kun on pelkää tappelua näköjään koko keskustelu,
        joo mitään ei tapahdu nyt eikä milloinkaan,
        ei tämmöisiä riitoja jaksa kukaan seurata...
        Ok kaikki tyytyväisiä seuraava aihe kiitos...


      • satysetäkö?
        sivussa oleva kirjoitti:

        Kun on pelkää tappelua näköjään koko keskustelu,
        joo mitään ei tapahdu nyt eikä milloinkaan,
        ei tämmöisiä riitoja jaksa kukaan seurata...
        Ok kaikki tyytyväisiä seuraava aihe kiitos...

        Kai mahdottomudet ja valheet tulee oikaista. Pitäisikö päivänselviä valheita vain hymistellä.
        Keskustelu on sitä, että esitetään väitteitä ja kestämättömät pyritään kumoamaan. Ei se mitään riitelyä ole. Jos haluat lueskella satupalstaa, niin kai sellainenkin jostain löytyy. Se vaan ei ole keskustelupalsta.


      • Ei pelota

        "Maailmaa kulissien takaa hallitsevan varjohallituksen salaisissa projekteissa työskentelevät ovat tihkuneet julkisuuteen tietoa, jonka mukaan 2010 – 2013 tapahtuu niin suuri auringonpurkaus, että se tuhoaa kaiken elämän maapallon pinnalta."

        Näitä maailmanlopun ennusteita riittää ylitarjonnaksi asti. Jos joku lapsellinen ja naiivi ihminen sattuu ottamaan tuon hömpän tosissaan, niin siinä on se riski, että tälläinen ihminen rupeaa elämään kuin viimeistä päivää, kun luulee että loppu on lähellä. Sitten kun huomaa ettei maailmanloppu tullutkaan, niin johan vituttaa kun on tullut säästöt ja omaisuus dokattua big bangia odotellessa. Ennustukset on sinänsä ihan hauskoja ja joskus saattavat jopa osua oikeaan, mutta ihan ehdoitta ei niihin kandee uskoa.


      • kokija

        Rajatiedon puolella on ollut sellainen näkökulma että DNA voi virittyä tai muuntua vähitellen kun tietoisuus muuntuu omakohtaisen ponnistelun ansiosta. Virittyminen olisi sellaista että mahdollisesti piilossa olevat kaksi henkistä kromosomia aktivoituvat, jotka liitetään ns. 4D -tietoisuuteen. Ulkoisen "aallon" muuntavat vaikutukset lienevät marginaaliset??

        Prosessi: Tietoisuuden laatu muuntuu kun mietiskelijä muuntaa "korvienväliään", joka aktivoi vähitellen sisältäpäin DNA:n piilotetut kromosomit ja virittää muut.

        Tätä ei voida todistaa nykytieteen menetelmillä, on sen näkökulmasta vain spekulaatiota.


      • kysymys.
        Matti M. kirjoitti:

        Niin. Niistä ennusteista. Nasa on ainakin USA:n uutislähetyksessä julkaissut tietoa vuonna 2012 tulevasta auringonpurkauksesta joka ennustettavasti katkaisee kaikki sähköt pois kuukausiksi, eikä jopa vuodeksi. Lähetyksessä puhuttiin ainoastaan jenkeistä, mutta tokkopa moiselta sitten muukaan maailma säästyisi.
        En tosiaan ole itsekään muuta uutisointia aiheesta nähnyt.
        Sitten on tosiaan vielä tämä elokuva, 2012, joka maailmanloppua povailee. Eihän se mitään uutisointia ole, silti omiaan vaikutanaam ihmisten mieliin.

        Muista kysymys-nimimerkki. Että kaikki mitä sinä olet nähnyt ei ole kaikki mitä on olemassa. Hehe

        "Muista kysymys-nimimerkki. Että kaikki mitä sinä olet nähnyt ei ole kaikki mitä on olemassa. Hehe"

        Hehe, tuohan oli mahtavasti murjastu. Niin ankea ja apaattinen vittuiluyritys ja vitsin irvikuva, että se on jo tahattoman parodian saralla alansa huippua. Pistä Matti vielä lisää vitsejä, sinussa on ainesta.


      • Saagapolku
        kokija kirjoitti:

        Rajatiedon puolella on ollut sellainen näkökulma että DNA voi virittyä tai muuntua vähitellen kun tietoisuus muuntuu omakohtaisen ponnistelun ansiosta. Virittyminen olisi sellaista että mahdollisesti piilossa olevat kaksi henkistä kromosomia aktivoituvat, jotka liitetään ns. 4D -tietoisuuteen. Ulkoisen "aallon" muuntavat vaikutukset lienevät marginaaliset??

        Prosessi: Tietoisuuden laatu muuntuu kun mietiskelijä muuntaa "korvienväliään", joka aktivoi vähitellen sisältäpäin DNA:n piilotetut kromosomit ja virittää muut.

        Tätä ei voida todistaa nykytieteen menetelmillä, on sen näkökulmasta vain spekulaatiota.

        Aika nopeutuu kunnes loppuu 21.12.2012
        Lineraalisen ajanlaskeminen kuuluu aikaan jolloin jokainen sielu inkarnoituessaan maanpäälle laski aikansa aikaa hyvän ja pahan välillä.
        Kun paha väistyy, niin loppuu ajan laskeminenki.
        Mayat osasivat laskea tämän.


      • Saagapolku
        kokija kirjoitti:

        Rajatiedon puolella on ollut sellainen näkökulma että DNA voi virittyä tai muuntua vähitellen kun tietoisuus muuntuu omakohtaisen ponnistelun ansiosta. Virittyminen olisi sellaista että mahdollisesti piilossa olevat kaksi henkistä kromosomia aktivoituvat, jotka liitetään ns. 4D -tietoisuuteen. Ulkoisen "aallon" muuntavat vaikutukset lienevät marginaaliset??

        Prosessi: Tietoisuuden laatu muuntuu kun mietiskelijä muuntaa "korvienväliään", joka aktivoi vähitellen sisältäpäin DNA:n piilotetut kromosomit ja virittää muut.

        Tätä ei voida todistaa nykytieteen menetelmillä, on sen näkökulmasta vain spekulaatiota.

        elenkiintoinen linkki,

        http://www.phpbbserver.com/phk/viewtopic.php?t=2645&mforum=phk


    • satutusat

      ihan mihin itse haluan.

      "...laajan tieteellisen tutkimusdatan, ..."

      Noilla hörhöilyillä ei ole tieteellisen tutkimuksen kanssa pätkääkään tekemistä. Fysiikassa neljäs ulottuvuus on aika. Muut ovat pituus, leveys, korkeus. Nämä neljä muodostavat yhdessä avaruusajan, jossa liikumme maailmanviivalla.

      Yksikään tieteellinen instanssi ei tunnusta mitään muuta neljättä ulottuvuutta. Koska koko juttusi perustuu täysin kuviteltuun neljänteen ulottuvuuteen, on se NA tarinaa, jolla ei tieteen kanssa ole mitään tekemistä.

      Satuja saa toki kertoa. Tieteen arvovaltaan niitä ei ole kenelläkään satuilijalla lupa pukea.

      • Saagapolku

        Se on hyvä, kun tieteen tunnet.
        Sithän voit varmasti vastata kysymykseen mitä ovat roska geenit ?


      • bluelotus

        Neljättä ulottuvuutta on testattu myös tieteellisesti:

        http://physicsworld.com/cws/article/news/2714

        The Washington team found that gravity between the just-separated objects does indeed exist - and that it acts exactly as it does at larger separations. This implies that any dimensions that might be revealed by the strange behaviour of gravity must be tucked away in smaller regions of space. "This doesn't mean the idea of extra dimensions is crazy", says Adelberger. "It's just not as straightforward as the simplest picture". The team is currently designing a more sensitive experiment to measure gravity at even smaller scales.


      • bluelotus
        bluelotus kirjoitti:

        Neljättä ulottuvuutta on testattu myös tieteellisesti:

        http://physicsworld.com/cws/article/news/2714

        The Washington team found that gravity between the just-separated objects does indeed exist - and that it acts exactly as it does at larger separations. This implies that any dimensions that might be revealed by the strange behaviour of gravity must be tucked away in smaller regions of space. "This doesn't mean the idea of extra dimensions is crazy", says Adelberger. "It's just not as straightforward as the simplest picture". The team is currently designing a more sensitive experiment to measure gravity at even smaller scales.

        Hyvä artikkeli neljännestä dimensionista myös tämä:

        Are you waking up in the fourth dimension and do not know it?

        http://www.alloya.com/PDF Files/main articles/Are you waking up in the fourth dimension.pdf


      • bluelotus
        bluelotus kirjoitti:

        Hyvä artikkeli neljännestä dimensionista myös tämä:

        Are you waking up in the fourth dimension and do not know it?

        http://www.alloya.com/PDF Files/main articles/Are you waking up in the fourth dimension.pdf

        Olen myös tehnyt websivut lempiaiheestani vuodesta 2012 osana mainosalan ammattitutkintoa. Sivulla tietoa suomeksi ja englanniksi.

        http://www.bluelotus01.741.com/


      • hguoyf
        bluelotus kirjoitti:

        Neljättä ulottuvuutta on testattu myös tieteellisesti:

        http://physicsworld.com/cws/article/news/2714

        The Washington team found that gravity between the just-separated objects does indeed exist - and that it acts exactly as it does at larger separations. This implies that any dimensions that might be revealed by the strange behaviour of gravity must be tucked away in smaller regions of space. "This doesn't mean the idea of extra dimensions is crazy", says Adelberger. "It's just not as straightforward as the simplest picture". The team is currently designing a more sensitive experiment to measure gravity at even smaller scales.

        tai ylempien ulottuvuuksien tieteellinen testaus littyy säijeteoriaan. Tällöin aijan lasketaan olevan 10. tai 11. ulottuvuus. Säijeteorian ylemmät ulottuvuudet ovat vaan käpertyneet Plancin mitan mittakaavaan, joka teoriassakin voisi vuorovaikuttaa ainoastaan painovoiman kanssa.
        Ei piäisi sekottaa tieteellistä teoriaa ja satua.


      • hguoyhf0
        Saagapolku kirjoitti:

        Se on hyvä, kun tieteen tunnet.
        Sithän voit varmasti vastata kysymykseen mitä ovat roska geenit ?

        En ole biologi, mutta tarkoitit kai täyte-DNA:ta jota myös roska-DNA:ksi on jossain kutsuttu.
        Mitään roskageenejä ei tietääkseni edes ole, enkä tosiaan ole "kaikkien alojen asiantuntija, muta tieteen ja roskan erotan kyllä toisistaan".


      • Mielipiteitäkö
        hguoyf kirjoitti:

        tai ylempien ulottuvuuksien tieteellinen testaus littyy säijeteoriaan. Tällöin aijan lasketaan olevan 10. tai 11. ulottuvuus. Säijeteorian ylemmät ulottuvuudet ovat vaan käpertyneet Plancin mitan mittakaavaan, joka teoriassakin voisi vuorovaikuttaa ainoastaan painovoiman kanssa.
        Ei piäisi sekottaa tieteellistä teoriaa ja satua.

        Täälä on tarkoitus keskustella rajatiedon aiheesta eikä väitellä onko jotain olemassa vai ei,
        jos et tiedä niin tämä on Rajatiedon saitti jossa nimen omaan keskustellaan näistä asioista
        mutta ainahan teidän pitää tulla antamaan oma " mielipide ", joten tiedämme sen nyt ja
        saisimmeko jatkaa asian tiimoilta kiitos.


      • palstalla

        "Kommentoin ihan mihin itse haluan."

        Samoin. Nimimerkki Henkioppaat ei oikein tiedosta että ollaan keskustelupalstalla jolla kuka vaan voi vastata mihin viestiin haluaa. Jos Henkioppaat haluaa copypastejulistuksensa yhtenäiseen ketjuun, niin hänen pitää käyttää omaa kotisivutilaansa. Aika lapsellista selittää palstalla mihin pitää kommentoida, kun jokainen kuitenkin kommentoi siihen viestiin johon haluaa.


      • X-files
        Mielipiteitäkö kirjoitti:

        Täälä on tarkoitus keskustella rajatiedon aiheesta eikä väitellä onko jotain olemassa vai ei,
        jos et tiedä niin tämä on Rajatiedon saitti jossa nimen omaan keskustellaan näistä asioista
        mutta ainahan teidän pitää tulla antamaan oma " mielipide ", joten tiedämme sen nyt ja
        saisimmeko jatkaa asian tiimoilta kiitos.

        "Täälä on tarkoitus keskustella rajatiedon aiheesta eikä väitellä onko jotain olemassa vai ei"

        Rajatiedon teemoissa on yksi hyvin oleellinen asia se, onko ilmiö olemassa vai ei. Mielestäni hguoyf esitti ihan asiallisen näkökulman, joka sopii tämän ketjun ja palstan teemaan. Tieteellistä näkökulmaa ei pidä väheksyä, vaikka tiede on joissain rajatiedon osa-alueissa hieman puutteellinen työkalu, kun se käsittääkseni rajaa pois yliluonnollisuuden mahdollisuuden. Rajatiedon ja tieteen ei kuitenkaan tarvi olla keskenään ristiriidassa, molempia tarvitaan, kun hahmotetaan kokonaisvaltaisesti ilmiöitä joita maailmankaikkeudestamme löytyy.


      • Saagapolku
        hguoyhf0 kirjoitti:

        En ole biologi, mutta tarkoitit kai täyte-DNA:ta jota myös roska-DNA:ksi on jossain kutsuttu.
        Mitään roskageenejä ei tietääkseni edes ole, enkä tosiaan ole "kaikkien alojen asiantuntija, muta tieteen ja roskan erotan kyllä toisistaan".

        Tiede sanoo, että 90% DNA:stamme on roska DNA:ta, kun ei tiedä mitä ne ovat.
        10% on proteiiniDNA:ta.


      • jhgig
        Saagapolku kirjoitti:

        Tiede sanoo, että 90% DNA:stamme on roska DNA:ta, kun ei tiedä mitä ne ovat.
        10% on proteiiniDNA:ta.

        vielä "roskageeneistä". Tiedätkö edes DNA:n ja geenin eroa?
        Ns. roska- tai nykyään täyte-DNA ei osallistu informaation siirtoon solun jakautuessa.


      • Saagapolku
        jhgig kirjoitti:

        vielä "roskageeneistä". Tiedätkö edes DNA:n ja geenin eroa?
        Ns. roska- tai nykyään täyte-DNA ei osallistu informaation siirtoon solun jakautuessa.

        Mitä ovat rakkauden tunteet, kun tunnet rakkautta toista kohtaan, tai tunnet kun sinua rakastetaan.
        Mitä on kun laitat silmät kiinni ja hiljaa kävelet ja voit tuntea seinän ennenkuin törmäät. Mitä ovat nämä tuntemukset ?
        Olisiko ne meidän DNA:ta ja mikä on ihmisen Yliminä olisiko sekin DNA:ta joita tiede ei pysty selittämään, niin nimetään turhana.


      • jhjhgfou
        Saagapolku kirjoitti:

        Mitä ovat rakkauden tunteet, kun tunnet rakkautta toista kohtaan, tai tunnet kun sinua rakastetaan.
        Mitä on kun laitat silmät kiinni ja hiljaa kävelet ja voit tuntea seinän ennenkuin törmäät. Mitä ovat nämä tuntemukset ?
        Olisiko ne meidän DNA:ta ja mikä on ihmisen Yliminä olisiko sekin DNA:ta joita tiede ei pysty selittämään, niin nimetään turhana.

        Syntyy aivoissa. Osin se on aivokemiaa, jota elimistömme tuottaa myös esim. stressitilanteissa. Ihmisen persoona, sielu, minuus...mitä termiä kukakin haluaa käyttää, on vielä suurelta osin tuntematonta. Kognitiotieteet kehittyvät, mutta suuri osa on vielä arvailua.
        Seinän tunteminen ennen törmäystä on mahdollista esim siitä heijastuvan lämpösäteilyn kautta. Ilman lämpö 21 -> Kasvoista säteilee n. 37 joka osin heijastuu lähellä olevasta seinästä -> Aivot tajuavat esteen vaikka tietoisesti et rekisteröi lämpötilan muutosta.

        Asiat joihin viittasit, tapahtuvat aivoissa. DNA on kaikissa soluissamme. En usko, että varpaankynnestäni leikattu palanen tuntee sen paremmin rakkautta kuin aistii lähellä olevaa seinääkään.

        Nykyään tuolle "täyte-DNA"aale on jo osin löydetty tehtävääkin. Voi olla, että tieteen kehittyessä löytyy joskus vielä lopuillekin jokin merkitys.


      • henkioppaat
        bluelotus kirjoitti:

        Olen myös tehnyt websivut lempiaiheestani vuodesta 2012 osana mainosalan ammattitutkintoa. Sivulla tietoa suomeksi ja englanniksi.

        http://www.bluelotus01.741.com/

        Hienot sivut ja kuvat mutta kaikki kuvat ei aukea syytä en tiedä.
        Täytyy vielä tänään käydä sielä uudestaan ja ehkä mailata.
        Oikealla asialla olet jatka vaan samaan suuntaan, on se hyvä että muitakin
        tiedon jakajia on näilläkin sivuilla.


    • linkki.
      • jhgljhgf

        lainaus alkuperäissivustolta.

        "...Venus...On havaittu merkittäviä fyysisiä, kemiallisia ja optisia muutoksia, mukaan lukien rikkikaasujen äkillinen väheneminen sen ilmakehässä ja kirkkauden lisääntyminen 2400 prosenttia."

        Siis Venuksen kirkkaus on kasvanut 24 kertaiseksi. Venus on jo ennestään kuun jälkeen kirkkain kohde tähtitaivaalla. Jos sen kirkkaus olisi kasvanut 24 kertaiseksi, yksikään näkevä ihminen ei olisi voinut olla huomaamatta sitä. Nyt kuitenkaan amatti astronomit tai tähtitieteen sadattuhannet (Suomessakin useita satoja) harrastajatkaan eivät ole pannet sitä merkille.

        Onko väite väärä, vai ovatko kaikki ihmiset tulleet äkiä sokeiksi?

        Lienee turha sanoa, että muu oli saman tasoista puppua niinkuin "tieteelliseltä kannalta". Saatte tietysti uskoa vaikka, että Venus ja aurinko ovat vaihtaneet paikkoja. Ihmettelen vaan, mitä leikkiä tämä on, kun jokainen täysipäinen voi omin silmin havaita väitteen perättömäksi.

        No, tämän jälkeen poistun palstalta. Jatkakaa ihan rauhassa.


      • X-files
        jhgljhgf kirjoitti:

        lainaus alkuperäissivustolta.

        "...Venus...On havaittu merkittäviä fyysisiä, kemiallisia ja optisia muutoksia, mukaan lukien rikkikaasujen äkillinen väheneminen sen ilmakehässä ja kirkkauden lisääntyminen 2400 prosenttia."

        Siis Venuksen kirkkaus on kasvanut 24 kertaiseksi. Venus on jo ennestään kuun jälkeen kirkkain kohde tähtitaivaalla. Jos sen kirkkaus olisi kasvanut 24 kertaiseksi, yksikään näkevä ihminen ei olisi voinut olla huomaamatta sitä. Nyt kuitenkaan amatti astronomit tai tähtitieteen sadattuhannet (Suomessakin useita satoja) harrastajatkaan eivät ole pannet sitä merkille.

        Onko väite väärä, vai ovatko kaikki ihmiset tulleet äkiä sokeiksi?

        Lienee turha sanoa, että muu oli saman tasoista puppua niinkuin "tieteelliseltä kannalta". Saatte tietysti uskoa vaikka, että Venus ja aurinko ovat vaihtaneet paikkoja. Ihmettelen vaan, mitä leikkiä tämä on, kun jokainen täysipäinen voi omin silmin havaita väitteen perättömäksi.

        No, tämän jälkeen poistun palstalta. Jatkakaa ihan rauhassa.

        "Siis Venuksen kirkkaus on kasvanut 24 kertaiseksi. Venus on jo ennestään kuun jälkeen kirkkain kohde tähtitaivaalla. Jos sen kirkkaus olisi kasvanut 24 kertaiseksi, yksikään näkevä ihminen ei olisi voinut olla huomaamatta sitä."

        Tuossa jhgljhgf näyttää hyvää esimerkkiä miten kanavointeja tulee tarkastella kriittisesti. Eli tässä tapauksessa kanavoinnista löytyi räikeä asiavirhe, joten lienee huuhaa-kanavointeihin lukeutuvaa matskua.
        Pieni kertaus mitä kanavointi yleensä on. Kanavoidulla tarkoitetaan materiaalia joka on saatu toisilta tasoilta henkisiä kanavia pitkin tai humanoideilta tms. Iso osa kanavoitu-nimikkeen alla kulkevasta matskusta ei kuitenkaan liene kanavointia nähnytkään. Jos kanavoitu teksti sisältää muutaman vanhan fraasin lisäksi kanavoijan henkisen kyvykkyyden ylistystä, niin lienee syytä epäillä omakehun pukemista kosmiseen valepukuun.
        Sitten käsite toinen taso. On varmasti sellaisia elämisen tasoja, jotka ovat reippaasti ihmiskuntaa kehittyneempiä. Siihen viittaa esim. ufo-ilmiöiden yhteydessä havaitut suorituskyvyltään ja lento-ominaisuuksiltaan ylivoimaiset vieraat ilma-alukset. Korkealla tasolla olevat eivät kuitenkaan ole välttämättä erehtymättömiä ja motiiveiltaan nuhteettomia, eli vaikka kanavointi täyttäisi lähdekritiikin vaatimukset, niin siihen voi siltikin suhtautua varauksella.
        Yhtä varmasti löytyy ihmiskuntaa alemmalla tasolla olevia elämänmuotoja. Ihmiskunta on sentään aika upeasti kehittynyt ja elänyt avaruusajassa jo monta vuosikymmentä, joten itseämme tyhmemmiltä ja ilkeämmiltä örkeiltä tuskin tarvitsemme neuvoja, eli taas kriittisyyden merkitys korostuu.
        Löytyy kanavoidusta matskusta sitten todellisia helmiä, kaiken roskan seastakin, eli kyyniseksi ei kannata heittäytyä, vaan kannattaa ottaa henkisen erottelukyvyn hyödyllisenä oppituntina se että oppii karsimaan oleellisen ja hyödyllisen hihhuloinnista.


    • Muumipeikot

      Kannattaa katsoa TV
      Torstaina YlenTeema 20.00 Tutkiva juttu
      Torstaina JIM 21.00 Kummalliset rituaalit
      Lauantaina JIM 21.00 Ufot
      Maanantaina TV 2 22.05 Silminnäkijä

      Tietysti sivustojen turhautunelle pikku pojille on oma ohjelma
      suosittelen lämpimästi katsomaan PIKKU KAKKOSTA ja ojelman
      jälkeen voi sitten-- väitellä Äitin kanssa-- että puhuttiinko ohjelmassa
      totta ja onko MUUMI PEIKKO oikeasti olemassa ?

    • rauhaa sivuille
      • keskustelussa

        "Täällä ollaan samaa mieltä sivustoille on taas pesiytynyt nekatiivisia porukoita."

        Vai että negatiivisia porukoita. Tulee vähän semmonen fiilis, että jotkut palstalla rupeavat kitisemään että negatiiviset kiusaa, heti kun jäävät vähänkin alakynteen älyllisessä keskustelussa. Koita nyt keskustella kuin mies, eli mene teroittamaan verbaalista sapeliasi ja sitten revanssia kehiin, mutta älä nyt munaa itseäsi enempää tuolla ruikutuksella negatiivisista.


    • kokija

      >>>> David Wilcock kertoo Project Camelotin haastattelussa, kuinka hän irtosi kehostaan ja lähti astraalimatkalle. Hän nousi ylöspäin kohti avaruutta ja alkoi puhkoa tietään läpi eri astraalitasojen.
      Seitsemän tason jälkeen hän tuli paikkaan, joka oli neljännen ulottuvuuden Maa.
      Paikalla oli valkoiseen kaapuun puettuja olentoja, jotka olivat yllättyneitä vierailijasta mutta samalla hyvin iloisia ja ystävällisiä. Maa-planeetan neljäs ulottuvuus on jo olemassa, sitä valmistellaan, ja Wilcockin mukaan tuo neljäs ulottuvuus laskeutuu Maan tasalle päätodellisuudeksi, kun aika on kypsä eli hyvin pian. >>>>


      OOBE on tuttua hommaa. Siinä poraudutaan omaan psykologiseen todellisuuteen. Missä vaiheessa psykologinen todellisuus muuttuu mahdollisesti subjektiivisesta objektiiviseksi, sitä en lähde määrittelemään. Wilcock on törmännyt ehkä vain henkilökohtaiseen tajuntaansa, jonka hän _tulkitsee_ tulevaisuuden maaksi. Sitä ei voi heti yleistää kollektiiviseksi. Tietoisuuden muutoksia ei synnytetä ulkopuolelta vaan ne ovat mietiskelijän oman ponnistelujen tulosta. Mitään globaalia tietoisuuden muutosta ei synny, jos globaalisti ei jokainen muunna psykologiaansa. Uusi maa v. 2012 toimii vain jos kaikki ovat hengessä mukana, ja näinhän asian laita tällä hetkellä ei ole. Saamme odottaa todellisia globaaleja tuloksia evoluution kautta ehkäpä satojatuhansia ellei miljardi vuotta.

      Omaan kehitykseensä voi kyllä vaikuttaa, ei niinkään toisten. Markkinoimalla vuotta 2012 saadaan ehkä joku heräämään tietoisuuden kehittämiseen ja itsetutkiskeluun. Se todellinen merkitys tällä päivämäärällä voi olla, jos se osataan hyödyntää. Uskomuksellakin on suuri voima. Itsensä voi suggeroida vaikka rauhalliseksi riittävän kauan suggestiokaavaa toistamalla.

      Ra:n suuhun laitetut jutut ovat sinällään sopusoinnussa yleispiirteittäin esim. Vedakirjojen kanssa, jotka olettavat kulta-ajan koittavan n. 430 000 vuoden kuluttua. Tuolloin ihmiskunta on ehkä muuttanut psyykettään rauhanomaisemmaksi.

      Hienoa että on kanavointeja ja tutkimusdataa niin voimme arvioida ja täydentää niitä.

      • Saagapolku

        Millainen mailma olisi n. 10 vuoden tai 25 vuoden kuluttua, jos tämä kehitys jatkuisi nykyistä rataa.
        En tarkoita pelkästään teknolokista kehitystä.

        Jos tämä jatkuisi näin, niin kuinka monta ihmistä täällä silloin tallaisi.
        esim. Intiassa oli vuonna 81 populaa n. 700 miljoonaa ja tänään reilusti yli miljardi.
        Energian tarve on 25 vuoden päästä 25% suurempi, kuin nykyisin.
        Täytyy myös huomioida mikä on rahan valta ja kuka omistaa nykyisen rahan. Nämä tahot eivät ole ystävällistä porukkaa, ne paskat välittävät muista ihmisistä.
        Minkälainen futuristinen näkemys on, jotta tällä mallilla kaikki olisivat onnellisia ja iloisia ihmisiä tulevaisuudessa ?
        Hyvät ihmiset meillä on myös syntymäoikeudet. Terveys, hyvinvointi, onnellisuus, ilo, yltäkylläisyys jn. positiivisuus. Missä ne tänäpäivänä on ?
        Kaksinaisuuden kokemisen oppiläksymme alkaa olla tapissa peli puhalletaan poikki.
        Jotta tulevaisuus voisi olla on menneisyyden negatiivisuus lakattava olemasta ja se lakkaa ainoastaan ihmisen mielen kautta.


      • Saagapolku
        Saagapolku kirjoitti:

        Millainen mailma olisi n. 10 vuoden tai 25 vuoden kuluttua, jos tämä kehitys jatkuisi nykyistä rataa.
        En tarkoita pelkästään teknolokista kehitystä.

        Jos tämä jatkuisi näin, niin kuinka monta ihmistä täällä silloin tallaisi.
        esim. Intiassa oli vuonna 81 populaa n. 700 miljoonaa ja tänään reilusti yli miljardi.
        Energian tarve on 25 vuoden päästä 25% suurempi, kuin nykyisin.
        Täytyy myös huomioida mikä on rahan valta ja kuka omistaa nykyisen rahan. Nämä tahot eivät ole ystävällistä porukkaa, ne paskat välittävät muista ihmisistä.
        Minkälainen futuristinen näkemys on, jotta tällä mallilla kaikki olisivat onnellisia ja iloisia ihmisiä tulevaisuudessa ?
        Hyvät ihmiset meillä on myös syntymäoikeudet. Terveys, hyvinvointi, onnellisuus, ilo, yltäkylläisyys jn. positiivisuus. Missä ne tänäpäivänä on ?
        Kaksinaisuuden kokemisen oppiläksymme alkaa olla tapissa peli puhalletaan poikki.
        Jotta tulevaisuus voisi olla on menneisyyden negatiivisuus lakattava olemasta ja se lakkaa ainoastaan ihmisen mielen kautta.

        Mielenkiintoinen video :)
        http://www.youtube.com/watch?v=0gbNoPhQses&feature=player_embedded#


      • Henkioppaat
        Saagapolku kirjoitti:

        Mielenkiintoinen video :)
        http://www.youtube.com/watch?v=0gbNoPhQses&feature=player_embedded#

        On se hyvä että jotkut sentään ymmärtävät missä mennään kun sais loputkin
        joskus tajuamaan kuinka ihmisiä vedätetään joka asiassa ja paikassa.
        Lisää tälläisiä kantaa ottavia juttuja vaan sivuille.


      • Saagapolku
        Henkioppaat kirjoitti:

        On se hyvä että jotkut sentään ymmärtävät missä mennään kun sais loputkin
        joskus tajuamaan kuinka ihmisiä vedätetään joka asiassa ja paikassa.
        Lisää tälläisiä kantaa ottavia juttuja vaan sivuille.

        Jokainen meistä käy oman sielun polkumme.
        Toisilla se on raskaampaa, kuin toisilla.
        Niillä kenellä se on kevyempää virratkoon valo niitten kautta niille joilla se on raskaampaa, jotta se heilläkin kepenis.
        Sitä kautta me nostamme kollegtiivista tietoisuutta.
        Olisipa tämä se päivä, kun negatiiviset ajatukset ja teot häviisivät maapallolta, sillä samalla häviäis paha.


      • puolin
        Henkioppaat kirjoitti:

        On se hyvä että jotkut sentään ymmärtävät missä mennään kun sais loputkin
        joskus tajuamaan kuinka ihmisiä vedätetään joka asiassa ja paikassa.
        Lisää tälläisiä kantaa ottavia juttuja vaan sivuille.

        >On se hyvä että jotkut sentään ymmärtävät missä mennään kun sais loputkin
        joskus tajuamaan kuinka ihmisiä vedätetään joka asiassa ja paikassa.>

        Kyllä monet hoksaavat nuo vedätykset. Esim. tämän ketjun kanavoinnissa koitettiin vedättää, että Venuksen kirkkaus olisi 24-kertaistunut ja heti valpas lukija oikaisi asian.
        Tiedeuskovaiset koittavat vedättää että kaikki paranormaali olisi vain humpuukki-huuhaata, mutta niille kieltäjä-skepojen lahkolle nyt kaikki fiksut nauraa.


      • Saagapolku
        puolin kirjoitti:

        >On se hyvä että jotkut sentään ymmärtävät missä mennään kun sais loputkin
        joskus tajuamaan kuinka ihmisiä vedätetään joka asiassa ja paikassa.>

        Kyllä monet hoksaavat nuo vedätykset. Esim. tämän ketjun kanavoinnissa koitettiin vedättää, että Venuksen kirkkaus olisi 24-kertaistunut ja heti valpas lukija oikaisi asian.
        Tiedeuskovaiset koittavat vedättää että kaikki paranormaali olisi vain humpuukki-huuhaata, mutta niille kieltäjä-skepojen lahkolle nyt kaikki fiksut nauraa.

        Sydän kertoo.
        Luottakaamme omaan sydämmeemme joka ainoastaan voi kertoa meille totuuden.
        Me voidaan lukea asioita pilvin pimein ja teoreettisesti ymmärtää, mutta kun oivallamme ne sydämmellämme, niin sitten vasta tiedämme missä mennään ja miten asiat ovat totta sekä minnepäin pitää mennä.
        Sydämmemme on meidän navigaattorimme.


      • hgyjkj
        Saagapolku kirjoitti:

        Sydän kertoo.
        Luottakaamme omaan sydämmeemme joka ainoastaan voi kertoa meille totuuden.
        Me voidaan lukea asioita pilvin pimein ja teoreettisesti ymmärtää, mutta kun oivallamme ne sydämmellämme, niin sitten vasta tiedämme missä mennään ja miten asiat ovat totta sekä minnepäin pitää mennä.
        Sydämmemme on meidän navigaattorimme.

        voi olla yhtä paljon kuin ihmisiä. Ne voivat olla myös keskenään ristiriitaisia, jos toisen sydän sanoo toista ja toisen jotain muuta.


      • Saagapolku
        hgyjkj kirjoitti:

        voi olla yhtä paljon kuin ihmisiä. Ne voivat olla myös keskenään ristiriitaisia, jos toisen sydän sanoo toista ja toisen jotain muuta.

        Ristiriidat ovat vain omien korvien välissä ja siellä ne kuvittelevat järkevän mielen (ego) johtamana lisää ristiriitoja. Ristiriitoja luodaan omassa mielessämme emme missään muualla. Loppupelissä ne ovat vain kuvitteluja eivät mitään muuta.
        Tunnetasolla myös ristiriitoja, joka todistaa sen, että on olemassa muutakin kuin fyysinen kehomme.
        Vapaan tahdon mukaan me voidaan elää ristiriitaista elämää, jos me tahdomme.
        Valinta on aina meillä.


    • kuolematon sielu

      tämä muutos tapahtuu, mitä tapahtuu nykyiselle ihmiskunnalle ja merille ja mantereille?

    • Tulevaisuuden voitot

      Terveisiä kuun pimeältä puolelta! Aikamme koittaa, emme ole poistuneet keskuudestanne...

      T. Munstein , Mudel, Schurner, Goderian, Randsted, Poulus, Klaist, Loob & kumppanit

    • Herännyt

      Nyt eletään vuotta 2017 ja olisi mielenkiintoista kuulla näkemyksiä miten kanavoidut ennustukset ovat mielestänne toteutuneet. Ainakaan guru Wilcock ei ole kovinkaan vakuuttavasti osunut oikeaan mutta sehän ei tietenkään fanien uskoa horjuta. Uusin kirja tuottaa kaverille taas paksun tilipussin.

      • Intuitiivinennäkijä

        Idiootteja on kusetettu kautta aikojen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe