Lahden hierojakoulu

hierojaksiko lähtisi

Tällainen uusi koulu tulossa: http://www.lahdenhierojakoulu.fi/etusivu.html
Henkilökuntaan kuuluva henkilö lienee perustaja ja mukana myös Kuopion hierojakoulussa. Sama ketju? Joten onko kellään kokemuksia Kuopion hierojakoulusta? Millainen opetus ja maine ym.

8

4252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • os

      Mooi!

      Olen valmistunut hierojaksi Kuopion Hierojakoulusta ja voin kokemuksella sanoa, että kyseinen henkilö, joka perustaa hierojakoulun Lahteen ja on siellä opettajana, on tosi ammattitaitoinen ja pätevä! Ikinä ei oo oppi tarttunu päähän samalla tavalla ku sen tunneilla, siihen varmasti vaikutti oma motivoituminen opiskeluun, mutta myös se, että opettaja oli helposti lähestyttävä,eikä sellainen tiukkapipo, mihin oon törmänny esim. lukiossa, ja opetuksessa oli paljon elävästä elämästä esimerkkejä ja havainnoillistamista. Oli kahvitaukoja, sai keskeyttää kysyäkseen epäselviä asioita, sai kertoa mielipiteensä jne. Puolet koulupäivästä oli teoriaa ja puolet käytännön harjoittelua, ei tarvinnut penkkiä kuluttaa koko päivää. Ite tykkäsin.

      Jos vaan hierojan ammatti kiinnostaa niin suosittelen, opettaja on ainakin todella asiansa osaava ! Varaudu kuitenkin siihen, että opiskeltavaa on paljon, etenkin ensimmäisen puolen vuoden aikana, sitte onkin jo vähän helpompaa, ku perusjutut on opittu.

      Ei muutako ota vaan rohkeasti kouluun yhteyttä ja kysele sieltä enemmän jos oot kiinnostunu, varmasti vastaavat mielellään kysymyksiin!

    • JariOllikka

      Meinasin tuonne päin hakea, mutta minkäslaiset kokeet on? Haastattelu vissii on, mutta onko kuntotestiä tai jotaa psykologista testiä? Josssakin kouluissa on esseekokeita ja ne kyllä menis huonosti.

    • Hierojan tarve?

      Kannattaa huomioida että Suomessa valmistuu vuosittain 900 Koulutettua hierojaa ja kouluja avataan koko ajan lisää vaikka tuokin valmistuneiden määrä on aivan tolkuton markkinoihin verrattuna. Toisinsanoen nämä koulut kyllä ovat hyvä bisnes kun "työvoima" eli oppilaat hierovat ja hoitavat klinikkaa ilman korvausta ja asiakkaat maksavat oppilashieronnoista noin puolet normihinnoista. Vääristää alueella kilpailua pahasti ja lopputuloksena saat ammatin jolla ei juurikaan pärjää jos ei halua veivata itseään piippuun.

      Kannattaa tehdä jonkinlainen markkinatutkimus alueellasi jossa aiot operoida mahd.koulutuksen jälkeen. Muista, että n.1000 asiakkaan rekisterin haaliminen vie usean vuoden ja tällä asiakaskannalla on vasta mahdollista aloittaa täyspäiväinen hierontatyö.

      • Hyvin kirjoitettu!

        Suurimmasta osasta olenkin kanssasi samaa mieltä ja tästä tarinoin monesti asiakkailleni, kollegoilleni ja oppilaitoskäynneillä, jolloin tätä asiaa pohditaan. Jos joku koulu olisi todella ala-arvoinen, niin kyllä se nykyään sosiaalisen median aikakautena kantautuisi suuren yleisön tietoon.

        Lahden tai Kuopion hierojakouluihin, työmäärään tai opetuksen laatuun en osaa ottaa kantaa. Ainoa asia, jonka itse selvittäisin on että millä tavoin aiemmista ryhmistä porukka on läpäissyt näyttötutkinnot.

        Täytyy muistaa, että ihmiset hakeutuvat hierojakouluunkin hyvin erilaisista lähtökohdista ja tavoitteet myös vaihtelee. Osaa alkaa jossain vaiheessa yksityisten koulujen opiskelun hinnoittelu ja tehty asiakashierontojen tuntimäärä ottamaan päähän, kun "joutuu" tekemään ilmaista työtä. Siihenhän se bisnes toki perustuu ja se pitäisi olla kaikille selvää. Kannattaa miettiä onko se ajallinen ja rahallinen panostus todellakin sen arvoista.

        Hyväksi hierojaksi ei kuitenkaan opi kuin opiskelemalla, tekemällä ja kouluttautumalla lisää. Pelkällä klassisella tai sillä hienosti brändätyllä urheiluhieronnalla ei oikein näinä päivinä enää pärjää, vaan muitakin hoitomuotoja täytyy olla plakkarissa.

        Itse en ole Helsingin alueella toimiessani hirveän huolestunut siitä, että hierojakoulut vääristäisivät kilpailua, sillä asiakas ei yleensä voi valita samaa hierojaa pitemmäksi aikaa kuin tuoksi 6-12 kuukauden ajaksi, joka kestää oiskelijalta valmistua. Hoidon sujuvuus tökkii alussa, laatu vaihtelee ja jatkuvuutta hoidolla ei juurikaan ole. Itse kukanenkin sitten päättää, että haluaako maksaa oikean hinnan ja saada rahalleen vastinetta ja tukea paikallista yrittäjää, joka löytyy vielä vuoden jälkeenkin, jos TULE-ongelmia ilmenee.

        Aina on asiakkaita, jotka ovat halvan hieronnan perässä, eikä siinä sinänsä mitään väärää ole. Onhan suurimmissa kaupungeissakin noita diilipalveluita, joilla voi aloittavana hierojana pistää markkinoinnin ja tominnnan pystyyn, mutta pitempiaikaiseen toimintaan se ei oikein toimi.

        Hintojen polkeminen on sitten siitä omasta jaksamisesta kiinni. Jos haluat tehdä hierontaa 20€/h niin varmasti asiakkaita riittää, mutta siinäkin voi jossain vaiheessa homma alkaa maistua puulta ja sittenpä se homma alkaakin olla jo taputeltu.


    • Kohta valmis

      Olen tällä hetkellä opiskelemassa Kuopion hierojakoulussa ja valmistuminen häämöttää parin kuukauden päästä.
      Jos haluat hyvää ja ammattitaitoista opetusta, niin suosittelen meidän koulua. Opettajat eivät ole saaneet opettajakoulutusta, mutta he ovat aivan huippuja. kannattaa käydä tutustumassa.

    • ari6

      Pelkkää rahastusta. Ihmettelen et kuka vaan voi laittaa hierontakoulun pystyy vaikka ei ole edes opettaja, tai vaikka onkin niin ehkä aika mennyt jo ohi. Suosittelen mieluummin jotain liikunta tai urheiluopiston hierojakoulutusta.

    • Soleus33

      Kävin Lahden hierojakoulun en voi kyllä suositella. Täyttä rahastusta koko homma.

    • anneliina3

      Onko lahdessa/lähistöllä muuta paikka missä voi opiskella? Onko muita kokemuksia tuosta koulusta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2459
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      55
      2194
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      190
      2133
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1712
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1252
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1212
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1108
    Aihe