Kommentteja Koss PortaPro:sta?

KossPortaProo

Mitäs mieltä olet Koss PortaPro:sta?

16

1560

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TyytyväinenKyl

      Aivan mahtavat on!!! Äänenlaatu verrattuna hintaan on ylivoimaisesti parempi... Ainut huono on se, että ne eivät ole kovinkaan hianot ja minusta välillä kuulokeet tukistavat ottaessa pois. Bassoa löytyy, äänen terävyys ja tarkkuus mahtava, mahtuu pieneen tilaan, hinta on edullinen 30-40e, ei ole paljoa moittimista... kuulokeet on kyllä yli viidentähden kuulokkeet eli SUOSITTELEN!!!

      • kultakorvalle!

        "välillä kuulokeet tukistavat ottaessa pois. "

        Hanki nahkatukka, ei tukista sanka ;-) Kokemuksen syvällä rintaäänellä tämän sanon!

        Mutta kuulokkeet on erinomaisen tasapainoiset. Mulla on yhdet olleet muutaman vuoden, toiset ostin juuri varalle Verkkokaupasta (25 egee). Pehmukkeet rapistuu pikkuhiljaa reunasta, ja johtokin tuntuu hieman kovettuvan mutta ei ole muuta valittamista. Tuntuu, että samaan kokoon taitettuna mahtuvia, laatuäänen tuottavia muita luureja ei löydy kertakaikkiaan millään järkevällä hinnalla!


    • Matias.

      Tyttäreltä meni pikkuluurit rikki ja tarvitsi pikaisesti uudet. Ei ollut silloin kaupat auki ja ajattelin että voi lainata mun Porta Pro -luureja.
      Ilme oli näkemisen arvoinen kun sai soittimestaan ensi soundit Kossit päässä.
      En sitten saanut niitä enää takaisin. No, ostin uudet itselleni...

      • Kassuko

        on myös Kossien ikuinen takuu! Tyynyjä mm. saa Tele-tarvike Järviseltä, kun vaan soittaa sinne.


    • taamu

      Äänenlaadusta asiaa on jo tullutkin, joka on kyllä mahtava, mutta itse kun Porta Prot ostin niin käsittelin niitä sen verran huolettomasti (säilytin takin taskussa, en käyttänyt suojapussukkaa) niin toinen sanka katkesi mikä kyllä on nyt pikaliimalla korjattu. Todella hankkimisen arvoiset, kannattaa vaan pitää melko hyvää huolta

    • Usko korviasi
    • .......

      Nykyään käsittämättömän suosittu, on toki hyvät hintaisekseen, mutta ei edes parhaat alle 50e kuulokkeet. Aluksi mulla oli semmoset 70e Sony MDR-XD300 isot "hifikuulokkeet" mutta PortaProt vei kyllä ne ihan 100-0 kaikessa vaikka maksaa paljon vähemmän, kun niihin vaihdoin. Pari vuotta käytin ihan iloisesti PortaProita ja alkoi kiinnostaa hyvät napit, ostin sitten Sennheiser CX-300 (ja myöhemmin CX-300 II Precision kun hajosivat, lähettivät tilalle) ja kyllä ne voittaa melko selkeästi MUSIIKIN laadussa PortaProt, eikä maksa kuin jottain 10e enemmän. Nuo napit on niin "terävät", luonnollisemman kuuloiset ja basso iskevä, PortaPro kuulostaa nyt suttuiselta romulta. Ei se mikään jumalakuuloke ole, vaikka kuinka toivoisitte! Mutta Portat on silti ihan kivat ja muussa kuin musiikissa paremmat kuin nuo napit, kuten peliäänissä silleen muhkeampi. Annoin ne jo tosin pois. Nyt alkoi taas kiinnostaa isommat kuulokkeet kun pikkunapit alkoi kyllästyttää, kaivoin nuo Sonyt kaapista mutta ne on niin p*rseestä nytten ettei niitä pystynyt kuuntelemaan. Basso ja muukin puuttuu kokonaan. Mutta päässähän ne on ihan kivat koneella ja niimpä aattelin ostaa vähän paremmat hifikuulokkeet, semmoset 100-160 euron. Harkinnassa Senkun HD555/595 ym. muitaki merkkjä. Valinta on vaikea mutta olen varma että nuo pieksee kaikki nämä aiemmat.

    • hihisti

      Tavallinen ihminen ei parempia luureja tarvitse. Sopivan kuulokevahvistimen kanssa kelpaa myös vaativaan kotikäyttöön.

      Meikäläisen Stax-setti pölyttyy kaapissa. Porta Prot päässä kaiken aikaa:)

      • samuel x

        "Tavallinen ihminen ei parempia luureja tarvitse"

        Tarviipas, Sennheiser PX-100 on kympin kalliimpi, parempi ääninen (myös bassotoistossa) ja helavatan paljon mukavampi pitää päässä pitkiäkin aikoja. Ja jos vielä raskii vielä satsata 20 euroa tähän: http://www.e-ville.hk/fi/product/2834/fiio_e5_kuulokevahvistin_hitti_ eli Fiio E5-kuulokevahvistimeen, niin ainakin PX-100 ja varmaan Porta Pro:tkin rupeavat soimaan suorastaan jumalattoman hyvin ihan tavallisen MP3-rimputtimenkin kanssa.


    • aaquz

      onko punasissa ja sinisissä portaproissa eroja?

      • Kossit jo vuosia

        Tuskin äänenlaadullisia eroja - korkeintaan kuvitteellisia.
        Joissain malleissa on ollut tekstiilipäälysteinen johto ja se on mielestäni ehdottomasti mukavampi käytössä varsinkin, kun siinä on suora liitin eli jos sellaiset tulee vastaan, niin suosittelen harkitsemaan.
        Muutama kommentti äänenlaadusta ja muista ominaisuuksista:
        PortaPro:t saattaa kuulostaa aluksi hieman "tummilta" (heikko diskantti ja bassoa yli tarpeen), mutta pienen kuuntelun jälkeen oppii arvostamaan äänen rasittamattomuutta.
        Käyttömukavuudesta voi mainita, että melko mukavat päässä, kunhan virittää omaan kuulaan sopivaksi. Pienenä vinkkinä: Jos pelkästään omassa käytössä ja ei tarvitse taitella pieneen kasaan, niin kannattaa heittää ne sangan liukuhelyt roskiin (ellei ole jo särkyneet) ja "lukita" sangat itselleen sopiviksi. Se käy kätevästi 20 sentin kutistemuovisukan avulla - on paljon helpompi käyttää eikä tartu hiuksiin. Lisäksi voi kehitellä jonkin leveämmän pehmusteen sankoihin - sen jälkeen jaksaa pitää pitempäänkin päässä.
        Huonoja puolia: Vanhemmiten muovipiuha kovettuu kuulokkeiden juuresta (johtunee ihmiskehon tuotoksista - rasva, hiki ym.) ja vaahtomuoviset pehmusteet murenee vanhetessaan. Tosin näin käy kaikille muillekin kuulokkeille, missä on muovijohto ja tyynyt jotain keinomateriaalia.
        Tyynyt on helppo vaihtaa, mutta sangoissa olevia pehmikepaloja ei voi ostaa erikseen.
        Makuasioitahan nämä on mitä suuremmassa määrin, mutta varmasti yhdet parhaista hinta/laatusuhteeltaan.


    • Mikki100

      Kysymys: käykö porta pro iphoneen?

      • jara14jj

        Joo


    • kossonhyva
    • muuten ok, mutta johto tuppaa liittimen juuresta menemään poikki. Tämän olen huomannut ollessani töissä alan huolto-liikkeessä. äänenlaatu on ok, mutta hieman enemmän sijoittamalla saa huomattavasti parempaa.

    • Örp

      Koss PortaProt ovat hyvät hinta laatusuhteeltaan. Huonoin puoli taitaa olla hieman korostunut basso joka on myös epätarkka. Basso on hidas eikä pysy oikein nopean musiikin tahdissa. Puuroituu nopeassa musiikissa. Pienellä EQ säädöllä basson saa kesytettyä hieman jolloin luurit kuulostaa jo paljon paremmalta.

      Mutta sanoisin että luurit ovat paremmat kun monet kalliimmat mitä kaupoista löytyy.

      Tässä mainittiinkin Sennheiser PX-100 jotka ovat laadukkaat kuulokkeet.
      Sennheiserillä äänessä on Verho joka voi monen mielestä olla kuitenkin häiritsevä. Äänen laatu on yleisesti ottaen parempi, tarkempi kun Koss PortaPro:ssa mutta kuulostavat Tummalta, Savuiselta, pehmeältä kuten Sennheiserit yleensä. Pitää vaan muistaa että Sennheiser PX-100 II joka on uudistettu, pelkkä PX-100 on vanha malli uudessa PX-100 II on viellä parempi äänenlaatu mutta hintakin voi olla korkeampi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe