Agoda?

Blondi reissaa

Etsiskelen hotellia Lontoosta ja huomasin, että firma nimeltä Agoda välittää huoneita samoista hotelleista kuin esim. Booking.com, mutta paljon halvemmala. Onko siinä jokin juoni taikka juju, esim. pitääkö Agodalle maksaa erillinen varausmaksu huonemaksun lisäksi? Booking.comissa kokonaishinta on juuri se joka siinä mainitaan (tiedän kokemuksesta), mutta aina näin ei ole. Lueskelin Agodan ehtoja mutta en löytänyt mitään mainintaa esim. varausmaksusta. Siinä puhuttiin vain jotain hepreaa bonustilistä - en tajunnut mitään. Jos kyse on siitä että varaamalla Agodan kautta hotellin alkaa kerryttää bonuksia myöhempiä Agodalta tekemiään varauksia varten, niin se nyt ei haittaa, jos ei hyödytäkään.

Minulle on olennaista paljonko todellisuudessa maksan hotellihuoneestani.

4

1143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • live by the river

      Katselin vähän tuota Agodan sivua. Hintoihin ei näyttänyt sisältyvän veroja ollenkaan, joten tuo kannattaa ottaa huomioon. Varsinaista varausmaksua ei ilmeisesti ole. Bonusta tosiaan voi kerryttää varauksilla ja käyttää ne hyväkseen myöhemmin.

    • eethuu

      Jep, kokemuksesta voin kertoa, että maksat just sen summan mitä varatessa näkyy. Eli kaikki verot ym kuuluu hintaan. Pitkään kyseistä palvelua lähinnä Aasiassa tosin käyttäneenä voin suositella lämpimästi. Ovat myös rakentaneet palvelun Suomenkielelle, mikä oli iloinen yllätys: www.agoda.fi

    • MIETI TARKKAAN

      AGODA.FI- ÄLÄ VARAA!
      Itselleni kävi seuraavanlaisesti ihan jokunen aika sitten; varasin Agodan kautta kahdenhengen hotellihuoneen seitsemäksi yöksi Unkarista. Varausjärjestelmä näytti hinnan, 55 e per yö sekä palvelu- ja veromaksuja 9.90e. Järjestelmä ei _ MISSÄÄN VAIHEESSA_ näytä mitä se aikoo veloittaa asiakkaan tililtä kokonaisuudessaan. Oletin siis luonnollisesti, että veloitettava summa olisi tuo 55e per yö plus järjestelmän ilmoittamat palvelu- ja veromaksut.

      Tein varauksen ja vahvistin sen. ( edelleenkään missään ei lue samoin kuten hotels.com:illa, ebookersilla tai booking.comilla, mikä on kokonaissumma.) Vahvistuksen jälkeen ruutuun pamahti aivan eri summa kuin mitä itse olin saamien tietojen varassa laskenut ( ja olin myös lukenut kaikki säännöt ym. missä ei anneta ymmärtää lisämaksuista). Tililtä veloitettiin 50e enemmän ja koko summa oli veloitettu samantien tililtä. Tod. näk tuo summa on jotain palvelumaksuja/veroja , koska hotels.comilla ym. muilla kyseiset maksut ovat suurempia kuin agodalla.

      Pettynyt olo tuli, enkä voi suositella kokemukseni perusteella agodaa kenellekään! Firman toiminta ei taida ihan kestää päivänvaloa.

    • pollecx

      AGODA HUIJAA - EURO-USD-EURO
      www-sivuilla hinta on euroina, MUTTA laskussa se ensin ilmoitetaan USD, jonka kurssi on tosi huono ja SITTEN kuitenkin laskussa on hinta euroina ja taas valuuttakurssi on perseestä eli tosi huono, JOLLOIN lopullinen hinta on 20% kalliimpi kuin www-sivuilla ilmoitettu!
      ÄLÄ HANKI HOTELLIA AGODAN KAUTTA, JOLLET OLE VARAUTUNUT TÄHÄN LISÄÄÄN LOPPULASUSSA!
      - parempiakin ja rehellisiä hotellisivustoja, kun löytyy, kuten hotelclub, ebookers, mutta tutki itse, hyvää lomaa kaikille, MUTTEI AGODAN KANSSA!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9084
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2668
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      134
      2433
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1285
    Aihe