Siis tänään tuli tuo 250 Gb xbox 360..Ja aloin vanhasta elitestä siirtämään tavaraa pois...Mut ny en ole varma kummasta käyttäjäni menee pois ... Et onko se Delete Profile Only? Vai Delete Profile and items? ..Uudella boxsilla on jo vanha käyttikseni livessä jne.Siis pohdin sitä ettei se vaan häviäisi virheestä uudeltakin pois..
Kiitoksia perehtyneille tietäjille etukäteen jo!
Kiitoksia perehtyneille tietäjille etukäteen jo!
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.