Siivooja iltavuorossa...

JoPe79

Työt painoivat päälle ja istuskelin jo täysin hiljentyneessä ja osittain pimentyneessä avokonttorissamme. Työt olivat kesken ja puhelinkin soi koko ajan. Ovi aukeni ja katsahdin ovelle. Tuttu siivoojamme tuli siivouskärryään työntäen ja tervehti minua. Miia oli siivoojamme nimi ja hänen tullessa yleensä kesken työpäivän siivoamaan konttoriimme useat miehet katselivat hänen toimiaan ja täydellisen pyöreätä takapuolta.

Kärryjen kitinä läheni minua ja Miia hymyili kysyessään minulta oliko kiireitä. Vastasin tekeväni rästihommia ja että puhelin oli soinut lakkaamatta. Hän pysähtyi viereeni ja kysyi oliko minulla stressiä työasioista, johon vastasin myöntävästi. Yllättäen Miia tarjoutui hieromaan olkapäitäni, josta en tietenkään halunnut kieltäytyä. Rentouduin tuolillani kun Miia laittoi hennot kätensä olkapäilleni ja aloitti mahtavan tuntuvan hieronnan. Miian hieronta sai vereni kiertämään niin että lähes kuulin sen. Rentouduin niin että valahdin hiukan tuolillani alaspäin.

Miian jatkaessa hierontaa hän alkoi kertoa kuinka hän on huomannut minun katselevan häntä ja kuinka hän on myös noteerannut minut, mutta ei ole kehdannut ikinä kysyä muiden kuulen kiinnostustani lähteä treffeille. Vastasin nirvanassa että kaikkihan me miehet täällä olemme katselleet kuinka hän roskista pöydän alta ottaessaan, joutuu kumartumaan niin että hänen täydellinen takapuolensa on nähtävillä. Miia hymyili ja kysyi että pidänkö minä siitä tosiaan, johon nyökkäsin vastaukseksi. Miialla oli aina päällään low-fit farkut jotka myötäilivät sopusuhtaisia reisiä kohti tuota katseen kääntävää takapuolta ja päättyen kapeaan lantioon.

Miia jatkoi hyvältä tuntuvaa hierontaa edelleen, minun sulkiessa silmäni ja kysyin häneltä että mistä hyvästä sain tälläistä erikoispalvelua. Miia vastasi toteamalla että tämä on vastapalvelu ystävällisyydestäni. Miia naurahti sitten ja sanoi että minä taidan tarvita myös alapään helpotusta, jolloin avasin silmäni ja huomasin kuinka housujeni etumus pullisteli. Miia pyöräytti mitään sanomatta minut tuolissani kasvot hänen suuntaansa ja polvistui eteeni. Hän sanoi auttavansa minua myös tässä asiassa.

Hitaasti minuun koko ajan katsoen hän avasi ensin vyöni, sitten housujen nappini ja lopuksi veti vetoketjun auki. Hän otti kiinni housuistani ja nostaessa takapuoltani hän vetäisi housut nilkkoihin. Kaluni pullotti Armanin valkoisissa kalsareissa ja Miia painoi lämpöisen kätensä kalsareiden alla jöpöttävän kalun päälle ja hieroi kevyesti sitä. Toisella kädellä hän hieroi treenattuja vatsalihaksiani ja rintakehääni. Hän suuteli kaluani ja vetäisi sitten kalsarit myös polviini. Kalu pompahti komeaan seisontaan ja sojotti suoraan ylöspäin istuessani tuolilla kädet käsinojille.

2

7845

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoPe79

      Näyttää maistuvalta, Miia sanoi ja ohjasi kädellään kaluni suuhunsa. Hän imaisi kerralla kalun suuhunsa ja painoi huulensa kalun tyveen asti. Hän imi nautiskellen kaluani ja hetkittäin tunsin kuinka hän imaisi kivekset vuorotellen lämpimään suuhunsa. Ääntelyni kaikui tyhjässä konttorissa, Miian maiskutellessa ja mumistessa kalu suussaan. Hänen suuhoitonsa oli taivaallista, mutta halusin nähdä hänen sulonsa ja ottaa hänet pöydälläni. Ja samaa halusi myös hän.

      Miia nousi jättäen kosteena kiiltävän kaluni rauhaan riisuutuakseen edessäni. Hän vetäisi paitansa pois päältään ja napitti farkkunsa auki. Hän käänsi takapuolensa minuun päin ja pyysi minua katsomaan nyt tarkasti hänen takapuoltaan sillä olisin ensimmäinen tässä tilassa joka näkee sen näin. Hitaasti kumartuen katselin alta paljastuvia hipstereitä ja hänen takapuoltaan. Miltä näyttää hän sanoi ottaessaan farkkuja kokonaan jalasta ja katsellessaan samalla minua jalkojen takaa. Hyvältä vastasin katsellessani hänen ruskettunutta vartaloaan nilkoista ylöspäin. Söin häntä katseellani ja hänen kääntyessä vain alusvaatteet yllään jälleen minuun päin. Hänen rintansa näyttivät push-upeissa upean terhakkailta, hänen tiimalasi vartalonsa ei ollut paljastunut minulle siivousfirman ison paidan alta, saati hänen muhkeat rintansa.

      Miia katseli minua pikkutuhmilla ruskeilla silmillään ja kysyi kiusoitellen haluaisinko nähdä vielä lisää. Vastasin myöntävästi, jolloin Miian kädet siirtyivät lanteilta kylkiä pitkin rinnoille ja hän pyöritteli ja puristeli niitä edessäni. Hän kääntyi ja pyysi minua avaamaan rintaliivinsä hakaset ja tein sen ilomielin. Hän kääntyi kädet rintojen edessä, tiputettuaan liivinsä lattialle. Hän tuli ihan kasvojeni tasalle, otti kätensä pois rintojen edestä ja työnsi rintansa suuni eteen. Juuri kun olin ottamassa oliivin kokoista kiihottunutta nänniä suuhuni, hän otti askeleen taaksepäin. Ei vielä, hän sanoi toruen.

      Tartuin kaluuni kiinni ja hieroin sitä hitailla liikkeillä, samalla katsoen kuinka Miia hyväili häpykumpuaan hipstereiden päältä. Tuntuu märältä, hän sanoi ja hymyili kiusotellen minulle. Hänen kätensä liikkui pyörivin liikkein hipsterien alla, Miian huohottaessa. Haluatkos riisua nämäkin vielä ja nuolla mulle orgasmin tällä sun pöydällä, hän sanoi ja nojautui pöytää vasten. Rullasin tuolillani hänen eteensä ja otin hipstereistä sormiini. Suutelin napaa, jossa oli pieni napakoru. Sormillani poistin alushousut pois tieltäni ja eteeni paljastui kapeaksi trimmattu tumma karvoitus, jonka alapuolella klitoris odotteli ottajaansa.

      Työnsin Miian istumaan pöydälle ja levitin hänen samettisen pehmeitä jalkojaan, päästäkseni kypsälle marjalle. Työnsin siltä istumalta pääni hänen reisien uumeniin ja otin klitoriksen työn alle. Miia nosti jalkansa leveille hartioilleni ja hänen kätensä repi hiuksiani kevyesti. Hän huohotti joka kosketukseni lomassa voimakkaasti ja kouristi selkäänsä. Hänen pyysi saada kalua pilluunsa, mutta halusi myös minun nuolevan hänelle orgasmin. Hän vaikutti olevan koko ajan lähellä tulemista, mutta ei silti tullut vaikka työnsin sormenikin hänen pilluunsa ja pyörittelin niitä hänen sisässään, samalla kun pyörittelin kieltä hänen klitoriksellaan.

      • JoPe79

        Nousin ylös ja työnsin tuolin pois altani niin että se kolahti seinään. Miian käsi oli jatkanut sillä välin klitoriksen hyväilyä ja pari kertaa hierottuani kaluani painauduin Miian avoimien reisien väliin. Hän otti kaluni käteensä ja ohjasi sen ahtaaseen ja erittäin märkään pilluunsa. Hän siirsi kätensä lanteilleni ja veti käsillään minut itseensä kiinni, samalla kun kaluni painautui tyveä myöten tuohon tiukkaan reikään. Kynnet pureutuivat lanteillani ja hän ohjasi kaluni yhä uudelleen hänen sisäänsä. Huulemme kohtasivat samalla ja tunsin Miian kuuman vartalon painautuvan itseäni vasten. Sain hetkittäin nuolaistua hänen nännejään ja käteni vaelteli hänen vartalollaan paniessani häntä työpöydälläni.

        Miia pyysi minua panemaan häntä kunnolla ja tahtini kiihtyessä lotina koveni avoimessa tilassa kaiuksi. Miia katsoi minua purren alahuultaan ja silmien sulkeutuessa selkä kaareutui ja samassa hän laukesi huutaen edessäni, hänen ottaessa samalla kaulastani kiinni. Tunsin kuinka toisen käden kynnet olivat puristaneet takapuoleeni viisi pientä viiltoa orgasmin aikana. Miia työnsi minut pois sisältään ja pyysi minua ottamaan häntä takaapäin. Hän otti tukea käsillään pöydästä, siirryin hänen pyörittelemän takapuolen taakse ja otin lantiosta käsilläni kiinni.
        Seisova kaluni painautui hänen kiiltävien häpyhuulien väliin ja katosi sitten Miian uumeniin murahdukseni kera. Lantioni lätsähteli rytmikkäästi hänen takapuoltaan vasten ja Miian kiljahdukset kovenivat joka työnnölläni. Noin, ota mua, hän pyysi työntelin yhä kovemmalla tahdilla. Terhakkaat rinnat heiluivat pienin pyörivien liikkein samassa tahdissa kun otin Miia takaapäin.

        Tuon ahtaan reiän paneminen oli saanut pikkuhiljaa terskan kärjen herkäksi ja tiesin että olisin pian tulossa. Miian orgasmikin kuulosti olevan lähellä ja halusin hänen tulevan ensin joten pidättelin tulemistani vielä. Miian pillu aloitti samassa sykkimisen imeäkseen kaluani, kun hän tuli jälleen ja painui pöytää vasten. En kestänyt enää vaan tunsin kuinka kaluni halusi syöstä spermat ulos nyt. Otin kaluni ulos ja pari vetäisyä kädellä sai minut laukeamaan hänen takapuolelle ja osa spermoista singahti Miian yläselkään asti. Päästin kaluni lepäämään hänen vakoaan vasten, sykkivä kalu ja märkänä sykkivä pillu edessäni. Mieleni teki saman tien työntää kullini uudestaan hänen sisäänsä…


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3764
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1853
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1404
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1285
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      166
      943
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      893
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      890
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      870
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      849
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      848
    Aihe