warning Vyborg Russia

hei teille kaikille yksityis-ja bussimatkaajille (myös matkanjärjestäjät ja bussikuskit)Viipurissa. Välttäkää yleensä menemästä torille ja kauppahalliin. Taskuvarkaat ja huijarit odottavat teitä ja ottavat avosylin vastaan! Suoraan kaupasta saatte samat tavarat oikeaan hintaan. eikä pakkauksien sisältö ole vaihdettu! Muistakaa kuinka netissä oli juuri kirjoitus kun miliisi paljasti julkisesti korruption miliisissä!! Ei riitä yksi sukupolvi vielä ennenkuin venäläinen oppii olemaan rehellinen. joku rosvo pilaa turismin ja niiden rehellisten kauppiaiden toimeentulon esim. kauppahallissa! Ne pikkurikolliset käyttävät sellaista taktiikkaa että tiedustelevat mitä tarvitsee. sanovat halvan hinnan ja kun lupaat ottaa tavaran niin hinta muuttuukin maksun tapahtuessa!!! tai jos erehdyt antamaan rahan etukäteen että tuovat sinulle jotain. Kerkeää bussi lähteä kyllä ennenkuin tavara tulee!!! ja jos jostakin syystä erehdyt torille, muille myyntipaikoille, missä "paskakärpäset " pyörii niin ota kamera tai kamerakännykkä ja ota kuva. Jos tulet huijatuksi niin voit ottaa yht. miliisiin, matkatstoon. infoon. Ja kun vvielä laitat tullessasi kuvan hänestä suomen nettiin osaavat toisetkin varoa!!!

3

1077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viipurin turisti

      Hei sinulle joka olet ollut suurella ja mahtavalla venäjän matkalla.asiat josta kerrot on aivan itsestään selvyyksiä kaikessa matkailussa.
      Olen matkustellut Venäjällä bussimatkoilla mutta enimmäkseen omalla autolla vuodesta -85 noin 50 kertaa.
      Karjalan kannas,Laatokan karjala,Vienan karjala,Pietari,Viipuri,Novgorod,sekä monet,monet pienemmät kaupungit ja kylät.
      Näillä matkoilla olen tavannut aivan tavallisia,ystävällisiä venäläisiä.Majottunut olen niin hotelleissa,yksityiskodeissa,telttaillut.
      Kunhan sinullekin tulee muita matkoja kuin viipurin torin matka,kenties et niin suurta elämää pidä ja anna mahtavan matkailijan suuria neuvoja.

      • niin monet maailman konnut olen kolunnut, usa,canada, useita afr.maita, engl, muu eurooppa, aasia ja ko. russian. -60 luvulta alkaen. Se oikea Leninrad Beriozkat jne. silloin siellä oli laki ja järjestys!!! ja rosvot siperiassa. niin myös on tullut tutuksi karjalan tasavalta ja kaunis Petroskoi. Myös itselläni on ystäviä joiden datsoilla olen viettänyt aikaani, saunonut. Niin tavan kansalaisia kuin liikemiehiäkin. Heitä on myös täällä maassamme ja he ovat ystäviä, ystävällisiä. 2-3 v. ajan kävin viipurissa keskim. kerta/ vko. siis tunnen sen elämän. torin. Se suuri ja mahtava venäjä vaan ei ymmärrä (viipurin turismista vastaava virkamies) että kaupunki matkailu sinne tyrehtyy kun ihmiset saavat huonoja kokemuksia ko. paikasta. 0nhan siitä lähiaik.ollut juttua kuinka miliisi on korruptoitunut. Jospa Putin tekisi sille jotain? Hieno maa ja varsin vauras. Sinne vaan tuli kapitalismi ja pilasi monen hyvin kauniin asian. Tuli ahneus ihmisiin. yksityiset rosvoavat luonnonrikkaudet maasta ja suuri osa kansasta kärsii köyhyydestä. Verot, elintarv. nousee siksi että voittoa on saatava. vanhukset kärsii koska eläketurva on heikko. Takaisin vanha venäjä!


      • tervetaas222

        Minä olen kiertänyt kyllä muualla maailmassa mutta Venäjä ja Viipuri on käymättä.
        Kiitos alottajalle! Ystävällistä kertoa täällä näitäkin kokemuksia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe