Perhehelvetti

Jees perkel

No niin rakkaat ystäväni. On taas se aika kun on lomalla PAKKO tehdä jotain, vähintään perheretki huvipuistoon. Stadionin kokoisen pöntön perässävetäjät tietävät mitä helvetti voi olla, varsinkin lasten kanssa. Näihin kuivakäymälöiden hinaajiin en sen kummemmin halua puuttua, vaan annan heidän kärsiä ihan itsekseen ja syksyllä (ehkä) kirjoitan heidän perhe-pönttöhelvetistä.

Palataan siis aiheeseen ja lähdetään huvipuistoon reippaan 100 km:n päähän. Onneksi autossa on ilmastointi, koska on kesän kuumin päivä tietty ja kuumimpana päivänä pitää leikkiä muurahaista sekä tehdä kaikki. Huvipuiston parkkipaikalla se alkaa. Jono on melkoisen pitkä ja lapsi/lapset ryhtyvät kyselemään josko keritään laitteisiin ollenkaan. Vastaat ensimmäiseen kymmeneen huolestuneisuuteen rauhallisesti, mutta sitten verenpaineesi nousee. Tämä lisää hikoiluasi entisestään.

43:n hermoja raastavan mnuutin jälkeen pääsette portille ja sisään. Kysyt lapselta, että pitäisikö päästä vessaan? Itseäsi kusettaa niin vietävästi. Lapsi vastaa, että EI. Et kerkeä itse mennä mihinkään wc:en koska lapsi lähtee ikäänkuin lumoutuneena juoksemaan laitteiden kyytiin ja sinun vain on pakko seurata tai hukkaat koko lapsen. Jos sinulla on vaimo, olet tässä vaiheessa hukannut hänet ja osan jälkikasvuistasi.

Pidätät siis 3-4 tuntia pissaa ja lapsesi käy moninaisissa laitteissa. NYT pakotat lapsesi ruokailemaan sillä uhalla, että huvireissu päättyy tähän! Todellinen motiivisi on tuo pissahätä ja savukettakaan et ole voinut vetää aikoihin. Saat soitettua vaimolle ja vaimo kerää loput lapset matkaan ja tapaatte ennalta sovitun ravintolan edessä. Tätä on kehuttu.

Lapset tilaa musin ja lihapullat. Itse haluat vähän parempaa ja ostat häränleikkeen maustevoilla ja perunasoseella. Kaikki muut ovat saaneet jo tilauksensa paitsi sinä. Jopa ne, jotka tulivat jälkeesi ja tilasivat ranskalaiset ovat saaneet tilauksensa. hyvää kannattaa odottaa ja lopulta saat annoksesi. Häränpihvi on ylämäkeen tapettu vanha naudan siivu ja perunasose on samaa kuin mummonmuusi lasten lihapulla-annoksessa. Ehkä eniten sinua vituttaa kuitenkin se, että maustevoi olikin finnairin kotimaanlennoilla tarjottava voinappi johon on ripoteltu mustapippuria päälle.

Kun olet katkerana syönyt aivan helvetin kalliin annoksesi, kysyt josko pitäisi lapsien mennä vessaan. EI kuuluu yhdestä suusta. Vaimosi lähtee muiden lasten kanssa liikkeelle ja sinä lähdet holhokkisi kanssa jonottamaan johonkin vuoristorataan joka on ehdottomasti käytävä kuulemma.

Puolen tunnin jonotuksen jälkeen ja lähes porteille päästyänne juniorilla iskeekin pissahätä. Kiroilet ja saarnaat, että mikset käynyt kun sanotttiin. Jälkikasvu suuttuu ja vessareissusta tuleekin yksipuolisesti sinun kärttyilemä kuin pikkupoika...

Vihdoin jonotettuanne uudestaan 47 minuuttia pääsette siihen helvetinlaitteeseen. Alku on ihan mukava ja kätevästi vauhti sekä ajoviima pyyhkii hikikarpalot naamaltasi. Sehän on vain alkua tietenkin, hetken päästä olette jonkin mäen huipulla jota seuraa aivan vitun jyrkkä alamäki. Sen vielä kestäisi, mutta alhaalla on radassa joku vitun tukipuu ja näyttää siltä, ette mahdu alitse. Painat pääsi alas ja toivot, että naama on mukana vielä maalissa. 75:n piinavaan sekunnin jälken vaunut pysähtyy ja helpotut.

Mutta huomaat, että korkean verenpaineen ja helteen takia hikoilet yhä kuin sika ja ihmiset paheksuu sinua. Päätät, että nyt lähdetään kotiin ja soitat vaimollesi. Heillä menee vielä hetken joten lapsi suostuttelee sinut vielä ihan pikkulaitteeseen joka on portin lähellä. Se on lasten maailmanpyörä ja ehkä vain 5 metriä korkea. Sinne siis.

Lapsen kanssa samaan vaunuun ja muita tulijoita ei hiveästi ole joten kone käyntiin saman tien. Vittu, hihna luistaa ja vinkuu kun olemme menossa ylös... Puolen välin jälkeen se alitehoinen moottori ei taasen jaksa jarruttaa joten menemme vauhdilla alas. Eihän tämä muuten vituttaisi, mutta siihen kuului 6 kierrosta ja tämä ohjaaja soitti kaverinsa katsomaan paikalle jo eka kierroksen jälkeen. 6:n kierroksen jälkeen siinä on jo lauma ihmisiä. Vittu.

Niin, että hyviä vitun reissuja vaan kaikille.

4

1004

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdfkaasd

      että tällaiset on sinun kokemukset perhe-matkasta? Kokeile seuraavan kerran lähteä vaikka perheen kanssa luontoon piknikille niin ei tarvitse itseään kiduttaa..

    • ....

      täällä ei ole hellettä, ei tarvi ilmastointia, eikä huvipuistolaitteisiin ole jonoa koska
      HUVIPUISTOT ON NYT SULJETTU.
      Särkänniemi pitää talvisin jonkin teemapäivän, mutta sekään ei ole juuri nyt.

    • Nyt on pappa sekasi

      Muutenkin pönttö sekasin tällä 'iskällä' mutta kaiken lisäksi kehtaa valittaa, ettei pärjännyt YHDEN lapsen kanssa. Vaimolla ilmeisesti ei ollut mitään ongelmia niiden muiden lasten kanssa - montakohan niitä olikaan.. Voi ressukkaa.

      • Ada_K

        No siinähän on lapsosilla suloinen iskä :) Voi, onhan se kamalaa, kun joutuu lasten kanssa seurustelemaan ihan kokonaisen päivän kesälomalla. Lapsi vielä niin huonosti kasvatettu, ettei muista kysyä isiltä, että pissittääkö isiä, vai voidaanko mennä jo vuoristorataan.

        Voi anna mun nauraa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2204
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1448
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1055
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe