SINNE ja takaisin

"pikkutyttö" ;)

Tiedoksi vaan, että tää pikkunen tekstinpätkä kuuluu jonnekkin tuonne kirjoittajan fantasiaosastolle.. Tässä vähän fiilistelyä^^ Ahh. Niin ihanan lällyä... Ties mihin tää vielä johtaa..:)



-Porukat lähtee kohta leffaan.. Tuutsä käymään meillä? Voitas tehä pizzaa tai jotain.. ;)
-Tottakai mä tuun..
-Kiva. Mä meen nyt suihkuun. Ovi on auki.
-Nähään!
Sitten puhelu katkeaa. Hihittelen itsekseni ja lasken luurin.

Talo on hiljainen, kaikki valot on sammutettu. Vain kylpyhuoneesta kajastaa valo. Jätän takin ja kengät eteiseen.

Lasket kylpyammeeseen vettä, se höyryää. Tulen kylpyhuoneeseen hiljaa ja haistan aromitippojen tuoksun. Tiedät että pidän siitä ja siksi lisäät sitä aina kylpyveteen.. Olet selin minuun, pienessä kumarassa. Silmäni vaeltelevat vartalollasi, nuolaisen huuliani, hymyilen itsekseni. Jo pelkästään sinun näkemisesi saa minut tuntemaan oloni levottomaksi..

Yhtäkkiä valot sammuvat. Kuulen kun kolistelet etsien valokatkaisijaa.
-Älä viitsi, sanot nauraen.
Lasken pari kynttilää ammeen reunalle ja raapaisen tulitikun. Kumarrun sytyttämään kynttilöiden sydämiin tulen. Ne valaisevat himmeällä valollaan koko kylpyhuoneen. Tulet taakseni ja hipaiset kädelläsi reittäni. Nousen, laitan tulitikut hyllylle. Painan käteni kätesi päälle. Suutelet kevyesti kaulaani ja lämmin hengityksesi hivelee korvaani. Hellät huulesi... Toinen kätesi etsiytyy vyötärölleni, sivelet ihoani pyyhkeen läpi. Koskettelen käsivarttasi sormenpäilläni niin pehmeästi että tuskin tunnet sitä.

Nykäiset pyyhkeeni yläreunasta, se valuu lattialle. Olemme molemmat alasti, siinä peräkkäin. Miten ihanasti painutkaan pakaroideni väliin... Kostea ihosi hivelee selkääni. Painan itseni ihan likelle sinua, olen lämmin siinä syleilyssäsi. Vahvat käsivarret ympärilläni...

Suljen kylpyammeen hanan ja kokeilen vettä kädelläni. Se on varmasti yli 40 c:sta. Ihanan lämmintä. Kylpyamme on mukavan kokoinen, mahdumme siihen molemmat. Joskin varpaat tuntuvat olevan tiellä kokoajan.. Ei se meitä häiritse yhtään, päinvastoin.

Hitaasti lasken itseäni alemmas, vesi tuntuu kuumalta iholla. Istut ammeen toisessa päässä, vastapäätä minua. Huokaan hiljaa kun kuuma vesi saavuttaa vartaloni jokaisen sentin. Jalkamme ovat limittäin, pienessä koukussa. Katselen sinua kynttilänvalossa onnellinen hymy huulillani. Katsot takaisin, kosketat sormilla nilkkaani ja pohjetta. Tutkivat sormesi...
Kylpyvaahto saa ihon liukkaaksi...
Kohotan säärtäni vedestä, varpaat koskettavat rintakehääsi, ne hivelevät vatsaasi ihan alas asti, liukuvat pehmeästi ihollasi. Jalkasi ovat pienessä harassa, kosketan sisäreittäsi ja hipaisen...;)

Otat minua kädestä kiinni, nousen istumaan jalkojeni päälle ja tulen läemmäs sinua. Silitän poskeasi, kätesi painaa kättäni. Toinen käteni hipeltää sinua veden alla.. Suutelen huuliasi hellästi ja nautin kosketuksesta jossa ihomme ovat.
Hiukseni menevät kastuessaan kiharalle.. Vedät niitä sivuun ja pusuttelet hartioitani. Taivutan pääni sivulle, suutelet kaulaani ja leukaani ja yhä suutani. Kielesi kiemurtelee omani ympärillä ja tutkii hampaitani. Huulet yhä huulillasi kohottaudun ylemmäs ja tulen istumaan syliisi.

Silloin tulee taas pimeää. Kynttilät tippuvat ammeen reunalta veteen ja sammuvat sihahtaen.
Naurahdan ja hyväilen rintakehääsi molemmin käsin. Jokin tuntuu pomppivan hurjasti haarojani vasten, pimeässä tunnen kiihtyneen hengityksesi kasvoillani. Nousen polvilleni, suutelen sinua samalla kun silittelen märkiä hiuksiasi, haluan helliä sinua rakas, haluan olla lähelläsi ja tuntea sinut. Kämmenesi painuvat pakaroilleni, hellästi puristelet niitä ja hyväilet selkääni. Ihana kosketuksesi... Nuoleskelen suolasta, kosteaa ihoasi, piirtelen spiraaleja kielelläni. Kätesi liukuvat takareisilläni, ja minunkin hengitykseni alkaa kiihtyä. Kätesi lähtee harhailemaan jalkoväliini, värähdän ja henkäisen kasvoillesi.

Haluan vielä viivyttää. Pilaan tunnelman ja kuiskaan:
-Vai tehdäänkö se pizza..ensin..?
-On oikeestaan vähän nälkäkin, sanot hieman katkerana ja irroitat otteesi minusta. Nousen ylös ja vedän sinut kädestä pystyyn. Menen ovelle ja haparoin valokatkaisijaa. Sytytän valot, käännyn ja töllistelen seisovaa kaluasi. Mikä luomus... Hymyilen sinulle, kävelen ohitsesi ja kuiskaan korvaasi, että kyllä me vielä tuollekkin jotain keksitään, odotahan vain. Virnistät, läpsäiset minua pakaralle ja tulet perässäni suihkuun.

Pehmeällä sienellä hieron hartioitasi, lapoja, ja koko selkää. Pyöritän sientä pakaroillasi ja reisillä, pesen pohkeesi. Tulen eteesi, saippuoin käteni ja käyn läpi koko kehosi. Unohtamatta williä kaveriasi.. Harot hiuksiani kun pysähdyn hieromaan saippuaa siihen hieman kauemmin.. Voisin jatkaa sitä vaikka maailman ääriin, mutta oma olotilani alkaa käydä melkoisen tukalaksi.. En haluaisi vielä menettää sitä tunnetta.

Kastelet hiukseni suihkulla. Otat omenantuoksuisen shampoon ja vaahdotat sitä hiuksiini. Seisot takanani, pakarani hipovat yläreittäsi. Koskettelet niskaani hellillä sormillasi, tunnen kokoajan kalusi pakaroitteni välissä mutta yritän hillitä itseni. Viivytetty nautinto on aina paras... Pesemme saippuat ja shampoot pois suihkun alla, kokoajan hyväillen toisiamme, hoemme toisillemme kuinka paljon "haluan sinua". Kuivaamme vielä itsemme ja menemme pyyhkeet päällä keittiöön.

Otat kaapeista kaiken tarvittavan sillä aikaa kun lähetän äidin kännykkään viestin että voi mennä myöhään tänään. Laitan kännyn äänettömälle, kehotuksestasi otan myös teidän kotipuhelimen johdon pois seinästä. Stereot laitan päälle, Novalta tulee iltaisin hyvää musiikkia. Elton John fiilistelee elokuvamusiikillaan...

Vaivaan pizzapohjaa kun lisäät siihen jauhoja. Ohimennen kosketat peppuani kun laitat jauhopussin takaisin kaappiin. Taikina on tahmeaa, mutta yhteispelillä saamme siitä ihanan ohuen pohjan pellille. Laitamme täytteeksi kaikkea mitä jääkaapista löytyy, Aurajuusto on meidän molempien herkkua.. Sitä saakin olla kunnolla. Vielä maustetta pinnalle ja tökkäät pizzan uuniin. Katselen kun kumarrut avaamaan uuninluukun. Jäntevä selkäsi... Oloni on todella latautunut, kun mietin mitä tuleman pitää... Tunnen miten jotain valuu reittäni alas, ja väristys kulkee selkääni pitkin.

Laitat uuninluukun kiinni.
-Reilu puoli tuntia ja se on valmis... sanot hymyillen.
-Ajattelitko että niin nopeesti sua laskisin? kysyn virnistäen.
-Ei, en todellakaan... henkäiset korvaani.

Tällä kertaa se olen minä joka tahdon pyyhkeiden lentävän. Nostan käsiäni ja pyyhkeeni tipuu lattialle. Vetäisen sinultakin ainoan peittelevän kangaskappaleen pois ja heitän sen vähän kauemmas. Painat minut työtasoa vasten, nojaan siihen käsilläni. Suutelet intohimoisesti huuliani, kalusi painuu häpyäni vasten. Tunnen miten se sykähtelee.. Hieron itseäni sinua vasten, pyöritän latiollani hitaasti pientä ympyrää. Pääsi painuu alemmas, suutelet nänninpihaa. Toinen kätesi hyväilee lantiotani, toinen puristaa rintaani rajusti. Silmät puoliksi ummessa, huulet hieman raollaan vien sormiani hiustesi lomassa. Imaiset nänniäni sen verran lujaa että ulvahdan hiljaa ja painan päätäsi lähemmäs minua.

Kostetuksesi reidelläni saa minut levittämään jalkojani enemmän, hapuilen sauvaasi käteeni. Samalla kätesi etsiytyy häpykummulleni, hyväilet hellästi, kuin kukkaa pitäisit kädessä. Painat sormet huulilleni ja tunnet miten märkä olen, olen ollut jo kauan. Kiihotus ottaa minussa vallan, rajusti puristelen kaluasi kädessäni ja kuiskutan korvaasi miten mukavalle se tuntuu. Hyväilemme siinä toisiamme yhä rohkeammin; sormesi käyvät rytmikkäästi pillussani enkä voi enää ollenkaan hallita liikkeitäni, hengitys muuttuu katkonaiseksi huokailuksi.

Siinä seisaallaan on kovin hankalaa tehdä sitä mitä meillä on mielessä, niinpä työnnät minut päättäväisesti huoneeseesi. Et ehdi laittaa ovea kunnolla kiinni, kun kiskon sinut (en suinkaan kädestä pitäen;) päälleni sängylle (ei saakeli tää tuottaa hankaluuksia.. xD himottaa liikaa että vois kirjottaa xDD). Sietämättömän hitaasti hierot herkkunuppiasi klittaani vasten ja painat sitä huulteni väliin. Kiusaat minua ihan tahallasi. Lantioni tekee tahatonta edestakaisin-liikettä, en malttaisi millään odottaa..

Silloin vartaloni nousee kaarelle sinua vasten. Et onneksi odotuta minua enää, vaan painat itsesi hiljaa ähkäisten sisälleni, ihan pohjaan asti. Voihkaisen nautinnosta ja painan itseäni yhä lujemmin sinua vasten.
-Ymmmm...

Pian liike vakiintuu. Liikutan itseäni työntöjen tahdissa, maailma ympärillä pysähtyy enkä hallitse ääntelyäni yhtään. Silmäni painuvat pakostikkin kiinni, haluan kuitenkin nähdä ilmeesi. Kun tiedän että sinä nautit, nautin itse kaksin verroin enemmän. Nostan toisen jalkani koukkuun rinnan päälle, pääset paljon syvemmälle. Käteni ujuttautuu vaistomaisesti klitalle vielä lisäämään liikkeen tehoa..

Koko illan odottaminen saa minut laukeamaan nopeasti.. Teen sen sellaisella voihkinnalla, että kuurokin syttyy. Pillun lihakset supistelevat hurjasti kalusi ympärillä, eikä aikaakaan, kun sinäkin saat koko illan odotetun tyydytyksen. Ja aikamoisella paineella vieläpä...

Rojahdat koko painollasi syliini. Tunnen oloni siinä hieman avuttomaksi, mutta samalla se tuntuu hyvältä.. Ihanan raukeana makoilet siinä.. Käteni etsiytyy haaroihin, lemmennesteet valuvat lakanalle.

Puoli tuntia, ja olemme taas pesuhuoneessa. Avaat suihkun ja otat minua kädestä. Vedät minut syleilyysi, suutelemme. Olemme siinä maailman loppuun asti.




sorih..lopussa tuli hiukka kiire.. mut laittakaa taas kommenttia.. ruusuja tai risuja:)

10

4529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • josh

      mmmm...hankala oli keskittyy lukemiseen;D nyt tiiän mitä tulee tapahtuvan...ehkä:D

    • DeMoNiEnKuLi!!!

      LISÄÄÄÄ!!!! *nauraa* x)

    • Sara

      Ihanaa..
      kiusaaminen ois voinu kestää pitempään, mut jos on kiirus ymmärrän.. ;)

    • pedro

      Kiitos! :)

    • dikimiki

      ihan hyvähän tuo, tosin vähän imelää. kiihotti se toki muakin..xD

    • Suomen kielen ope

      Yksikään -89 syntynyt ei kirjoita noin..
      Ja kaikki menee halpaan nimimerkin takia..
      olette te aivan idiootteja..kuinka moni mies
      todella haluaa naida alaikäistä lasta..sairasta

      • "pikkutyttö";)

        kuka sanoi sulle että se naispuolinen henkilö olis alaikänen..? en minä ainakaan :o ja kyllä nuori ihminen osaa kirjottaa ja puhuu kunnon suomee. mun mielestä se on jokaisen velvollisuus, ja minuu ärsyttää sellaset ihmiset jotka ei sitä osaa...


      • "pikkutyttö";)

        kuka väitti että tuo miespuolinen osapuoli olis "yläikänen"?? vaikka sinä esimerkiks..nöyh.. se saatto yhtä hyvin olla ikätoveri, eikä siinä sillon olis käsittääkseni mitään laitonta.


    • halukas

      kuinka joku voi olla noin hyvä kirjoittaan...luonnon lahjakkuus..vai kirjoitteletko paljonki tarinoita.säälittäviä nuo jotka ei usko..mitä hyötyä siitä olis valehdella ikä tai sukupuoli ..ja sit jos joskus jää kiinnni että silleen on tehny niin ainaki saa aivan hirveen paskan maineen..mut kirjoittele jatkossaki.ihana lukee...himottaako sua muuten itteäs oikeesti ku kiorjoitat..kirjoittelehan vastauksia tuonne palautus listalle..

    • Dragon...

      Tääki oli todella hyvä! Sä oot tosi hyvä kirjottaan näit juttui. Ei ihme jos sul on vaikee kirjottaa loppuun, lukeminenki tuotti jo niin kovat kiksit... ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe