Do diin, klikkailin kaverin tilapäivityksen kohdalla ja vahingossa painoin piilota-toimintoa.
Ja hups, sinne meni piiloon sen kaverin tilapäivitykset.
Millä saisin palautettua toiminnon takaisin, onko jotain "undo"-nappulaa? En onnistunut sellaista vielä löytää...
Ja hups, sinne meni piiloon sen kaverin tilapäivitykset.
Millä saisin palautettua toiminnon takaisin, onko jotain "undo"-nappulaa? En onnistunut sellaista vielä löytää...
Vastaukset 1
Vanhimmat
josta valinnan voi kumota.