sallittu hedelmä, osa 1

senttiheikki

Olimme sopineet asiasta, lyöneet kättä päälle. Mutta silti se mitä näin, riipi sisintäni ja samalla kiihotti minua aivan suunnattomasti. Vieras mies nussi naistani kuin raivo härkä ja naiseni näytti nauttivan siitä enemmän kuin koskaan minun kanssani.

Kaikki alkoi muutamia vuosia sitten, kun Hanna otti puheeksi fantasiansa. Hän halusi isoa. Ensin otin asian todella raskaasti: en siis riitä naiselleni, olkoonkin kyseessä fantasia. Okei, olen varmaankin parempi arkitouhuissa kuin sänkypuuhissa ja kaluni ei todellakaan ole iso, mutta tällaista en ollut osannut odottaa.

Hän pehmitteli asiaa viikkotolkulla ja hoki, että se on vain fantasia ja että minä olen hänelle se oikea. Asia nousi kuitenkin vähän väliä esiin ja aina kun harrastimme seksiä, hän mutisi isosta kyrvästä, lihaksista ja kaikesta muusta jota minulta ei löytynyt piirun vertaa.
Kerran, kun taas harrastimme puritaanista seksiä pimeässä peiton alla, minä otin asian puheeksi. Kuiskin hänelle vahvasta miehestä, joka naulii hänet suurella, paksulla kullillaan. Ja juma mitä kyytiä aloin saamaan! Puoli vuotta siitä eteenpäin tein häntä hulluksi kertomalla seksin aikana tarinaa isokyrpäisestä atleetista ja aloin itsekin lämpenemään asialle.

Hanna pyysi ja pyysi ja lopulta asiasta sovittiin: etsitään mies hänelle. Mies, joka on miehekäs, vahva, tumma, itsevarma ja hyvin varusteltu. Kaikkea sitä mitä minä en ole. Naiseni on aina ollut fitness-tyyppiä. Kova liikkumaan, pitämään itsensä hyvässä kuosissa ja varsin huoliteltu aina vaatetustaan myöten. Ruumiinrakenteeltaan hän on siro, hiustenväriltään tumma, kuten myös silmistään. Eräs kaverini on sanonut hänen olevan Jennifer Wallcottin näköinen. Ja ehkä hän hivenen onkin.

Työkaverini toimistolla ovat laukoneet että miten tuollainen vässykkä kuin minä, on voinut saada tuollaisen naisen. No, olemme kotoisin samalta pieneltä paikkakunnalta ja lähteneet yhdessä maailmalle, isoon kaupunkiin. Minua on siellä vienyt sitova, taloudellisesti hyvin palkitseva työni ja häntä osa-aikatyö ja aktiivinen itsensä trimmaaminen, samanhenkiset ystävättäret, shoppailu, yökerhot ja tyttöjen reissut. Olen varma, että hän ei ole pettänyt minua. Minä en ole ainakaan pettänyt häntä. Meillä on aina ollut mukavia koti-iltoja, yhdessäoloa ja tasaisen harvakseltaan ihan perinteistä avioseksiä. Ja nyt tuo hyväkroppainen jumalattareni siis halusi oikeaa miestä. Niin kuin hän sen itse muotoili.

Lähes vuosi siinä meni ennen kuin mies löytyi. Tai pikemminkin tupsahti hänen työpaikalleen ja iski vielä asioiden helpottamiseksi silmänsä häneen. Mies oli meitä hieman nuorempi, täydellinen ruumiinkulttuurin ja omien lihastensa palvoja ja naiseni mukaan todella komea. Mutta entä se kalu? Se jäi minun vastuulleni.

Hanna oli töissä keskikokoisessa laki- ja tiliasianyrityksessä. Sinä syksynä firma täytti pyöreitä vuosia ja luvassa oli juhlat avec. Puheita, cocktaileja, naposteltavaa ja mahdollisuus saunoa. Sauna. Sinne minun piti menemän ja sitten raportoiman Hannalle strategisia mittoja. Ja isohan se oli. En mitenkään tehnyt tuttavuutta miehen kanssa, sitä en halunnut, vaan tsekkasin ainoastaan hänen kalunsa. Se pentele oli levossa kuutisen kertaa onnettoman nappulani kokoinen. Olen aina kokenut pienoista häpeää kullini lepomitasta, joka on vaivaiset pari senttiä. Sojottava kurttuinen nahkanappula.

Kotona Hanna oli aivan mehuissaan ja halusi kuulla monen monta kertaa yksityiskohtaisia kuvauksia tulevasta rakastajastaan, miehestä joka vihdoin antaisi hänelle sitä oikeaa, isoa kalua. Silloin päätimme, että Hanna saa laittaa kaikkensa likoon saadakseen miehen.

Noin kuukausi kului. Juttu alkoi lähestyä kliimaksiaan. Hanna trimmasi itseään kuin olisi lähdössä missimittelöihin, rahaani poltettiin upeisiin alusasuihin, farkkuihin, puseroihin ja permanenttiin. En tarkkaan tiedä miten asiat etenivät, mutta viimein koitti se lauantai, jolloin Hanna saisi miehen.
Hanna oli koko päivän ihan täpinöissään. Aamulla kauneushoitolaan, iltapäivällä kampaajalle. Hän oli upea, sädehtivä: ruskettunut, tummat kiharat hiukset kuin misseillä ja kuin pisteenä kaiken päällä hän oli rajauttanut häpykarvoituksensa pienen pieneksi kaistaleeksi häpykummun yläpuolelle. Alkuilta Hannalla kului vaatetuksen parissa. Useaan otteeseen hän kyseli minulta, mikä alusasu olisi seksikkäin, halusi että valitsen hänelle sopivan asun ja naureskeli minulle. Sanoi, että sinua taitaa jännittää enemmän kuin häntä. Muistan, että olin hyvin kiihottunut koko alkuillan; Hannan alusvaatenäytös, hänen hekumointinsa tulevasta ja kosketukset kovaan kaluuni sekä lauseet pikku pippelistä, isosta kyrvästä, senkin tuhmurista joka tällaisen hänelle sallii, oikeasta miehestä ja ihanasta seksiyöstä saivat minut pois tolaltani.

0

7654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Cynthia Woods

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
        YIT-Yhtymä
        2
        14861
      2. Aimee Dvorak

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
        0
        3059
      3. Molly Graham

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
        Puhelimet
        0
        3055
      4. Rachelle Reynolds

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Etelä-Savo
        0
        3055
      5. Becky Steele

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
        Arkkitehtuuri
        0
        3055
      6. Pamela Orr

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
        Star Wars
        0
        3054
      7. Lakeisha Coleman

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
        Synnytys
        0
        3050
      8. Stephanie Love

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Lappi
        0
        3046
      9. Allison Queen

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
        Vedonlyönti
        0
        3044
      10. Nancy Taylor

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
        Kauris
        0
        3044
      Aihe