sallittu hedelmä, osa 2

senttiheikki

Menimme suureen, monikerroksiseen yökerhoon. Mies oli siellä. Erosimme jo sisään tullessa, koska en halunnut kohdata miestä Hannan kanssa. Annoin ajan kulua. Se kului helvetin hitaasti vettä siemaillessa. Katselin tiukkaperseisiä naisia, joita humaltuneet miehet piirittivät. Silloin tällöin näin vilahduksen Hannasta ja miehestä. Tuntuivat viihtyvän tiukassa kosketuksessa toisiinsa. Ilta eteni. Hanna ja mies olivat nauttineet alkoholia koko illan. Tunnelma tiivistyi. Asetuin katselemaan heidän peliään: hitaita tansseja, kosketuksia, suudelmia. Ajoittain miehen käsi liikkui Hannan takamuksella, ajoittain Hannan käsi painautui miehen etumusta vasten.

Keskiyöllä Hanna tuli kertomaan, että nyt se tapahtuu ja kehotti minua lähtemään edeltä kotiin.
Ajoin kotiin kuin sumussa. Sydämeni takoi, olin lähes paniikissa. Tiesin, että tämä oli hyvä ja paha. Kaikki voisi loppua tähän tai tästä voisi alkaa jotain uutta ja hyvää. Kotona tein valmistelut joista oli sovittu: parivuode auki, peitot pois, himmeä valo yöpöydälle. Sitten jäin odottamaan.

Olin pilkkopimeässä olohuoneessa, josta oli avoin näkymä keittiöön ja eteiseen. Kello läheni neljää kun he saapuivat. Heti riisuttuaan päällystakit he kävivät toisiinsa kiinni. Märkiä, syviä suudelmia eteisessä, himokasta vartaloiden kopelointia, vaatteiden kahinaa. Mies hieroi vahvoilla käsillään Hannan tiukkaa farkkupersettä ja näykki hänen kaulaansa. Hannan kädet vaelsivat miehen kyljillä ja etumuksella. Hanna avasi miehen vyön, napitti auki hänen farkkunsa ja veti miehen kalun näkyviin. Salko seisoi kovana ja oli häkellyttävän iso. Jos oma kikkelini on juhlakunnossa vähän reilu 10 cm, niin miehen aisalla mittaa oli lähes 25 cm. Ja se oli paksu, paljon paksumpi kuin omani. He suutelivat edelleen. Hanna runkkasi miestä hitain vedoin ja yritti selvästi irrottautua miehen suudelmasta nähdäkseen tämän kullin.

Muistan, kuinka karmaisevaa oli myöntää itselleen että oman naisen näkeminen toisen miehen käsittelyssä oli todella kiihottavaa. Ja kiihotustani lisäsi vielä se, että miehellä oli paljon suurempi kalu kuin itselläni. Pienoinen häpeän ja nöyryytyksen tunne, aavistus siitä että mies kenties tietää vajavaisuuteni ja sen, että naiseni ei ole aivan tyytyväinen seksiimme, nosti kiihotukseni pilviin. Ja sokerina pohjalla tietysti se, että Hanna näytti tosiaan haluavan miestä.
He siirtyivät keittiöön eli lähemmäs minua. Mies tarttui Hanna aika rajusti ranteesta, kiepsautti hänet ympäri ja painoi hänen ylävartalonsa vasten ruokapöytää.
-Taidat olla aikamoisessa puutteessa? Miten tollanen mimmi ei oo saanu kunnolla munaa? Missä tynnyrissä sä oot piileskelly? Sulla on tosi hyvä perse...kohta mä panen sua ja lujaa, mies saneli hiljaa ja hieroi isoa kyrpäänsä Hannan peppua vasten.
Hanna mumisi jotain haluamisesta. Mies irrotti otteensa ja naiseni pudottautui polvilleen hänen eteensä.
- Ihana kyrpä, kuulin Hanna kuiskaavan.
Hän tarttui hennoin kätösin paksuun kyrpään ja upotti sen paksujen huuliensa väliin. Näky oli suunnattoman porno; Hanna istui pystyn fitness-peppunsa päällä suoraselkäisenä, pitäen tukea miehen reisistä ja kurotti kauniita, pieniä kasvojaan kohti miestä kuin palvoen tätä. Mies työnteli suurta, paksua elintä Hannan pehmeään, vaaleanpunaiseen suuhun. Hanna oli joskus kauan sitten ottanut minulta suihin ja muistan, kuinka kaluni hävisi juuriaan myöden hänen suuhunsa. Hanna oli silloin todennut, että suihinotto ei ole hänen juttunsa. Nyt näytti kuitenkin olevan. Miehen terska hädin tuskin mahtui Hannan suuhun ja pituutta sinne liukui vain noin kolmannes. Hanna irrotti otteensa miehen reisistä ja siirsi kätensä kyrvälle. Hän ahmaisi ison peniksen suuhunsa ja runkkasi sitä samaan aikaan. Akti jatkui ja jatkui. En voinut olla kadehtimatta miehen kestävyyttä. Itse olisin lauennut jo ensi minuuteilla. Muistan, kuinka katseeni osui olohuoneessa asentamattomana lojuvaan peiliin; Säälittävän pullea vartaloni flanellipyjamassa. Käsi housuissa.
- Pane mua, pane mua...
Havahduin peilistä Hannan hiljaiseen vaatimukseen. Vaatimus ei ollut minulle. Se oli miehelle.

0

5256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        24
        1739
      2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        20
        1654
      3. Minun oma kaivattuni

        Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
        Ikävä
        71
        1495
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        59
        1482
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        56
        1370
      6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        92
        1370
      7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

        Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
        Suomi24 Blogi ★
        17
        1342
      8. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        18
        1186
      9. Tervehdys!

        Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
        Turku
        65
        1140
      10. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        35
        1124
      Aihe