Hierojalla

JoPe79

Mira oli nuori vasta valmistunut urheiluhieroja ja oli saanut hyvän paikan urheilukeskuksessa. Mira oli kaunis vaaleahiuksinen hoikka, mutta vartaloltaan urheilullinen olihan hän pelannut lentopalloa aikaisemmin. Oli toinen viikko työssä ja aikaisemmin asiakkaina oli lähinnä ollut vanhuksia, mutta tänään hänellä olisi kaksi lentopalloilevaa naista listalla.

Hän saapui aamulla huoneeseensa ja laittoi hierontapöydän valmiiksi, hierontaöljy oli lämpenemässä ja pyyhkeet myös hienosti pinossa. Ovi kävi ja Miran yllätykseksi ovesta astui sisään pitkä ja hoikka, tummahiuksinen lentopalloilija. Hän esitteli itsensä Saanaksi ja kysyi sitten missä voisi riisuutua. Mira esitteli myös itsensä ja osoitti sermiä jonka takana Milla voisi riisuutua. Pian Milla tuli pyyhe kiedottuna rintojen yläpuolelta ja asteli pöydälle istumaan.

Mira pyysi Saanaa asettumaan sitten vatsalleen ja auttoi asettamaan ympärikiedotun pyyhkeen nätisti vain takapuolen suojaksi. Mira ihaili mielessään Saanan hyvin muodostunutta takapuolta ja toivoi mielessään saada hieroa myös sitä. Saanalta kysyttyään missä kireyttä oli, sai Mira vastaukseksi lähes jokaisen lihaksen Saanan kropassa myös pakarat. Mira kiihottui ajatuksesta hieroa tuon kauniin urheilijan pakaroita, mutta aloitti niskasta siirtyen sitten yläselän kautta aina alas pakaroiden tuntumaan. Saana tuntui nauttivan Miran kosketuksesta ja välillä Mirasta kuulosti että Saanan hengityksestä huokui kiihotuksen ääni.

Mira jatkoi hierontaa Saanan jalanpohjista ja punainen kynsilakka varpaankynsissä sai Miran hymyilemään, sillä se oli juuri hänen mieli värinsä Tulenpunainen. Mira hieroi pitkin työnnöin Saanan pohkeita käsien liukuessa lämpimän hierontaöljyn päällä lihasta myötäillen. Saana totesi välillä Miralle hieronnan tuntuvan erityisen hyvältä, varsinkin Miran hentojen käsien tiukka, mutta samalla hellä ote. Hierottuaan toisenkin pohkeen Mira aloitti Saanan lihaksikkaan täyteläisten reisien hieronnan.

Pursotettuaan hierontaöljyä reidelle hän aloitti molemmin käsin hieronnan pitkillä vedoilla polvitaipeesta aina pakaran alareunaan. Toisella kerralla Miran reiden sisemmällä puolella olleen käden sormi kosketti Saanan pimppiä ja se sai Saanan ymähtämään. Mira pyysi salamana anteeksi lipsahdusta, mutta Saana vastasi, ettei se haitannut häntä, sillä hän oli tottunut naisen kosketukseen. Mira hämmästyi mutta tajusi saman tien vihjeen. Hän teki saman uudestaan ja Saana vielä pyöräytti itseään liikettä vastaan jotta Miran sormet koskettaisivat häntä uudestaan. Pyyhe joka oli ollut Saanan takapuolen päällä lipsahti samassa lattialle ja Saana sanoi sen olleenkin turha, koska ei siellä ollut muita katselemassa.

Mira hymyili vienosti katsellessaan Saanan muodokasta takapuolta ja kuinka se liikkui samalla kun hän hieroi Saanan reisiä kosketellen Saanan jo kostunutta pimppiä. Saana pyysi että Mira hieroisi hänen kireitä pakaroita ja Mira siirtyi toiveesta niiden kimppuun. Hän puristi pienenä norona Saanan pakaroille öljyä ja kiihottuneena hän kosketti Saanaa. Saana ynähti käsien liukuessa pakaroilla välillä yrittäen puristaa niitä hellästi. Hän liikutteli takapuoltaan Miran käsien tahdissa ja avasi haarojaan lisää ja lisää. Mira oli pakahtua kiihotuksesta kun hän liu'utti sormeaan Saanan pakaroiden väliä alaspäin aina kostuneeseen pimppiin. Saanan hengitys tiheni kun Mira alkoi hieroa toisella kädellä hänen klitoristaan. Saanan lantio myötäili Miran sormenliikkeitä ja ääntely hierontahuoneessa kasvoi kun liu'utti sormensa häpyhuulien väliin painaen pehmeästi sormea raon päällä.

3

12286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoPe79

      Mira tunsi kuinka hänen pimppinsä kostutti hänen alushousunsa ja hän halusi koskettaa itseään, mutta ei halunnut ottaa käsiään irti Saanasta. Saana oli laittanut toisen käden ala kautta klitorikselleen ja he hieroivat nyt molemmat samaa pimppiä. Saanan kohotteli takapuoltaan Miran käden puristellessa sitä ja toisella hän hyväili Saanan likomärkää vakoa. Saanan sormet olivat jo yltä päältä kiiltävässä kiimanesteessä, aivan kuten Miran sormetkin. Saana yltyi huohottomaan yhä kovemmin ja kovemmin kunnes hän päätti kääntyä selälleen.

      Saanan kasvoilla paistoi tyytyväinen ilme, hänen ottaessa Miran kädestä kiinni ja hänen ohjatessaan sen häpykummun päällä olevalle trimmatulle karvakolmiolle. Toisella kädellä Mira puristeli Saanan appelsiinin kokoista rintaa jossa pieni ja sievä nänni oli kohonnut oltuaan pitkän aikaa puristuksissa pöytää vasten. Saana päästi Miran kädestä irti ja se lähti vaeltamaan Miran paidan päällä kohti hänen hiukan isompia rintoja. Saanan koskettaessa Miraa, hän työnsi sormen Saanan vakoon rystysiä myöden ja aloitti sormenpäällä hyväillä Saanan pimpin sisäpintaa. Saana aukaisi kädellään nauhat Miran housuista, jotta saisi työnnettyä käden Miran housuihin.

      Mira odotti jo Saanan sormien kosketusta ja oli sitten huutaa innosta kun ne vihdoin saavuttivat Miran pikkuhousujen helman. Saana ujutti kätensä Miran pikkuhousuihin saaden hänet ääntelemään kiimasta. Mira halusi suudellla Saanaa, joten hän kumartui Saanan kasvoille ja naisten huulet koskettivat pari kertaa hipaisten toisiaan ja sitten painautuivat tiukasti yhteen. He alkoivat hengittää samaan tahtiin samalla kuin molempien naisten kädet hyväilivät toisten pimppejä. Saanan henritys kuulosti tihenevän Miran korvissa huippua kohti jo kiivaammalla tahdilla, kun Saana yhtäkkiä kiljahti kimeästi hitaasti hiljentyen. Saanan selkä oli kaartunut orgasmista ja Miran katsahtaessa kuinka pitkän huiskea vartalon jokainen lihas oli jännittynyt, tunsi hän oman h-hetken tulevan kuin juna päälle. Samassa jalat täristen hän huomasi huudahtavan orgasmin voimasta Saanan sormien tuntevan pimpin sykkivän niiden ympärillä.

      Saana pyysi Miraa suutelemaan häntä ja he suutelivat pitkään. Saana kuiskasi Miralle että oli saanut elämänsä parhaan hieronnan ja pyysi vielä häntä illalla lasilliselle. Hän nousi ylös pöydältä ja Mira katseli ihaillen ja kiihottuneena kuinka pitkän huiskean lentopalloilijan takapuoli keinui sivulta sivulle, kadoten sermin taakse. Saana oli pian laittanut vaatteet päälleen ja tuli vielä antamaan Miralle pusun. Samassa ovi aukesi ja Saanan lentopallo kaveri hymyili oven raossa. Saana kuiskasi poistuessaan kaverilleen jotain ja hymyili sitten päälle…

      • Chrysania

        oli pakko lopettaa lukeminen kesken sillä muuten kauniin ja sulavan tarinan keskeytti niin monta kertaa tuo epäkaunis ja lapsellinen sana: 'Pimppi.' sille on muitakin sanoja kuten alapää, intiimi alue, vagina jne. vaikka ne saattavat joidenkin mielestä vaikuttaa piilottelevilta sanoilta niin se on nimenomaan se sanan salaperäisyys joka tuo sen erotiikan esille. tuo 'pimppi' vaan hyppää räsähtäen silmille ja minulla itselläni tulee siitä sanasta mieleen se kun lässytetään kolmevuotiaalle...


      • mies&nainen
        Chrysania kirjoitti:

        oli pakko lopettaa lukeminen kesken sillä muuten kauniin ja sulavan tarinan keskeytti niin monta kertaa tuo epäkaunis ja lapsellinen sana: 'Pimppi.' sille on muitakin sanoja kuten alapää, intiimi alue, vagina jne. vaikka ne saattavat joidenkin mielestä vaikuttaa piilottelevilta sanoilta niin se on nimenomaan se sanan salaperäisyys joka tuo sen erotiikan esille. tuo 'pimppi' vaan hyppää räsähtäen silmille ja minulla itselläni tulee siitä sanasta mieleen se kun lässytetään kolmevuotiaalle...

        ja silt luet lettukestien tarinoit


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe