Naisen kosto.

joKuVaaaan

Mies räpytteli silmiään pimeässä. Hän yritti liikkua mutta ällistyi tajutessaan, että sekä kädet, että jalat oli sidottu.
”Mies heräsi”, naisen heleä ääni kuului.
”Hyvä”, toisen naisen ääni kuului. Mies räpytteli uudestaan silmiään, kun kirkkaat valot syttyivät palaamaan. Hän huomasi kaksi naista, toinen punatukkainen ja toinen vaaleatukkainen. Molemmilla naisista oli ruoskat ja mahtavat nahka-asut päällään. Naiset olivat upeita. Hän huomasi myös olevansa alasti.
”Muistatko sä mut?” punatukkainen nainen kysyi kävellen miehen eteen. Mies rypisti otsaansa.
”12-vuotta sitten. Keskiyö ja pimeä kuja”, nainen sanoi tuskaa ja kostonhimoa äänessään. Silloin miehellä välähti ja hän hymyili julmasti. Oliko tuo nainen hänen ensimmäinen uhrinsa.
”Nyt mä muistan. Tiukista tiukin”, mies sanoi huuliaan lipaisten. Ilona hymyili. Hän tulisi pyyhkimään tuon ilmeen miehen kasvoilta. Toinen nainen käveli punatukkaisen naisen eteen.

Naiset irroittivat narut miehen nilkoista ja jaloista. Mies oli niin kipeä ja puutunut ettei jaksanut likauttaa eväänsäkään. Ilona meni lähemmäksi selällään makaavaa miestä, nosti jalkansa ja käytti kaiken voimansa tallatessaan korkokengällään miehen kassien päälle. Miehen ulvaisi tuskasta ja tarttui kädellään murskautuneisiin kassiinsa.
”Eikö tuntunutkin mukavalta? Noilla sä et tee enää mitään” Ilona sanoi heittäessään miehen revityt vaatteet tämän päälle.
”Kosto on suloinen”, Ilona sanoi ennen kuin tarttui Juulian käteen ja käveli pois vanhasta hylätystä tehtaasta jättäen miehen alastomana ja tuskissaan yksin pimeään.
”Mä olen Ilona ja tässä on Juulia. Me tullaan pitämään nyt vähän hauskaa.”

Ilona tarttui Juulian pitkiin vaaleisiin hiuksiin, painoi suunsa naisen suloisille huulille ja alkoi suudella naista kiihkeästi. Naisten timmit kropat painuivat toisiaan vasten ja nahkapuvut natisivat nahan osuessa nahkaa vasten. Hitaasti Juulian käsi työnti Ilonan puvun alle ja laskeutui paljasta ihoa vasten Ilonan huulille. Ilona ähkäisi nautinnosta tuntiessaan naisensa sormen sukeltavan sisäänsä. Ilona siirsi oman kätensä Juulian puvun alle ja liu'utti kätensä Juulian hävylle työntäen hänkin sormensa Juulian pyhimpään. Mies katseli naisia kuola valuen krvän osoittaessa kohti kattoa. Naisten alkaessa voihkia aiheuttaessaan toisilleen ihanat orgasmit mies tiesi pian laukeavansa. Mies tunsi itsensä nöyryytetyksi olleensa sillä tavalla sidottuna kahden naisen ärsyttäessä häntä. Hänen peniksensä täyttyi täyttymistään ja ennen kuin naiset pääsivät mitä jumalattomimpiin orgasmin asteisiin mies laukesi ja sperma lensi lattialle hänen haarojensa väliin. Naiset irrouttautuivat toisistaan ja kävelivät miehen viereen.
”Muistatko, kun sä pakotit mut nielemään sun sperman?” Ilona kysyi mieheltä. Mies kääntyi katsomaan Ilonaa julmasti hymy huulillaan.
”Elävästi”, mies tokaisi. Ilona tarttui miehen ruskeaan hiuspehkoon ja polvistui painaen huulensa miehen korvan juureen.
”Niin mäkin. Mutta osat ovat vaihtuneet”, Ilona kuiskasi ja pakotti miehen pään tämän haarojen väliin. Mies karjaisi tuskasta, koska tämä ei ollut mistään notkeimmasta päästä.
”Nuole lattia”, nainen käski. Mies yritti noista mutta hänen toiselle puolella seisova Juulia piiskasi miestä ruoskalla selkään.
”Huora”, mies sanoi ja nuoli sitten lattialta omaa spermaansa yökkien samalla.

Kun lattia oli puhdas, naiset kävelivät miehen eteen ja hymyilivät. Miehen kasvoilla paistellut hymy oli lopultakin kadonnut.
”Hmmm. Mitäs seuraavaksi?” Juulia myhäili Ilonalle.
”Jaahas. Muistan ilmiselvästi, kuinka hän testasi pyllyni kestävyyttä”, Ilona sanoi saaden miehen silmät pullistumaan kauhusta.
”Ei. Ihaan totta. Mä oon tosi pahoillani kaikesta, mitä tein sulle sillon. Eikö me voitais vaan unohtaa”, mies ulisi. Ilona kohotti ruoskaa kädessään ja sivali sillä miestä tämän paljasta rintaa vasten. Mies karjasi ja karjaisipa tämä toisenkin kerran Juuliankin käyttäessä omaa ruoskaansa.
”Tämähän sujuu hyvin. Tuo anelee jo”, Ilona sanoi suudelleen Juuliaa intohimoisesti.Ilona olisi jo halunnut mennä Juulian kanssa kotiin ja tehdä tälle kaikkea kivaa sängyssä mutta Ilona halusi kostonsa.

3

5467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      ""Naiset irroittivat narut miehen nilkoista ja jaloista.""

    • hyhy

      siis tosi surkee!!

    • Hyvä juttu

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe