Naisen kosto 2

JoKuVaaan

Ilona käveli kaapille, otti sieltä pitkän ja paksun dildon käteensä ja käveli miehen eteen. Hän näytti dildoa miehelle.
”Miltähän tämä näyttäisi jos se sojottaisi pyllystäsi? Ja miltäköhän se mahtaisi siellä tuntua?” Ilona kyseli. Miehen ilme oli jo muuttunut entistä kauhistuneemmaksi. Naiset alkoivat piiskata miestä ruoskillaan. Kun he olivat valmiita, mies oli niin tuskissaan ettei jaksanut laittaa vastaan naisten asettaessa miehen nelinkontin lattialle.
”Tehdään tämä nopeasti ja rajusti. Niin kuin säkin teit sen mulle”, Ilona sanoi ja sai miehen huutamaan kuin tytön työntäessään suuren dildon miehen peppuun. Nopeasti ja rajusti Ilona työnteli dildoa sisään ja ulos miehen vain ulistessa kivusta avuttomana kuin kala kuivalla maalla. Juulia haki toisen yhtä suuren dildon kaapista ja meni seisomaan mehen eteen.
”Eikö suullekkin pitäisi antaa käsittely”, Juulia sanoi.
”Kyllä vain. Sainhan minäkin sellaisen aikoinaan”, Ilona vastasi ja muitta mutkitta Juulia työnsi dildon miehen suuhun ja raiskasi tämän suun yhtä pahasti kuin mies oli raiskannut Ilonan suun. Mies yökki ja yski kurkun kipetyessä dildon työntyessä syvälle tämän kurkkuun.

Naiset irroittivat narut miehen nilkoista ja jaloista. Mies oli niin kipeä ja puutunut ettei jaksanut likauttaa eväänsäkään. Ilona meni lähemmäksi selällään makaavaa miestä, nosti jalkansa ja käytti kaiken voimansa tallatessaan korkokengällään miehen kassien päälle. Miehen ulvaisi tuskasta ja tarttui kädellään murskautuneisiin kassiinsa.
”Eikö tuntunutkin mukavalta? Noilla sä et tee enää mitään” Ilona sanoi heittäessään miehen revityt vaatteet tämän päälle.
”Kosto on suloinen”, Ilona sanoi ennen kuin tarttui Juulian käteen ja käveli pois vanhasta hylätystä tehtaasta jättäen miehen alastomana ja tuskissaan yksin pimeään.
___________________________________________

Mitäs tykkäsitte?

10

8001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joopa....

      "”Eikö tuntunutkin mukavalta? Noilla sä et tee enää mitään” Ilona sanoi heittäessään miehen revityt vaatteet tämän päälle. "" toistat tota jo toiseen kertaan

      ""Naiset irroittivat narut miehen nilkoista ja jaloista."" nilkoista ja jaloista??

    • lisää

      kerrassaan loistava! voi kun noin kävis oikeastikin joskus.

    • omamielipide

      Tässä nyt aina pieni ristiriita... Itse en moisesta tykkää, toisaalta jos joku tykkää niin... on omiakin outoja ajatuksia, vaan se tässä eniten mietityttää että eikö tuo ole oikeasti lähinnä pahoinpitelyä/siitä haaveilua jos nainen kirjoittaa noin tai "tykkää" tässä siitä osasta? En oikein mitenkään osaa tälläisestä löytää sitä kulmaa mikä tässä nautintoa toisi..?

      Joo se on kyllä että naiset tekee mitä tahtoo ja hallitsee miestä, kyllä, mutta onko tämmöinen (minusta ainakin) lähinnä pelkästään pahoinpitely sitten millään tavalla liittyvä siihen nautintoon? Itsekin nauttisin jos nainen hallitsee/alistaa, sitäkin voi myös tehdä muuten kuin pahoinpitelemällä.. Henkinen alistus ehkä tärkeimpänä, onhan aivot kuitenkin se tärkein elin seksissä.

      Henk.koht. mielipiteeni, jos joku kuvittelee/kiihottuu tämmöisestä = pahoinpitelevänsä toista, pidän sellaista mieltä kyllä sairaana. Mutta tässä täytyy erottaa se, mikä minuakin ärsyttää monien kommentoinnissa jne. kinkyihmisiä kohtaan että haukutaan sairaaksi jos haluaa vaikka nuolla toisen pyllyä, tai toinen nuolettaa sen, tms. tai hiukan saadaa ruoskasta (kun molempien hyväksyntä/vapaaehtoisuus) jne.
      Nämä eivät ole minusta sairasta, pahoinpitely on. Ja muutenkin, yleensä näissä kinkyissä, vapaaehtoisuus, molempien suostumus.

      Se että joku haluaa tulla hakatuksi hengiltä, toinen siitä nauttisi, ei ole kinkyä, ei muutakaan "normaalia" vaan sairasta. Ja siihen jo yhteiskunta/lait tulee peliin mukaan, asettaen kuitenkin tietyt rajat.

      ----> väkisin dildo sisään ja kipparit murskaksi kengillä... ? Ei voi ketään kiihottaa olematta sairas.
      Se että raiskajaalle kostetaan esim. näin, ei kyllä kiihota muttei sinänsä haittaisi, siis raiskaajilta sais minunpuolesta leikata vehkeet pois. kosto jälkeenpäin ei ehkä kuitenkaan kuulu asiaan. EIkä tää ehkä kuulu kinkynovellit osioonkaan..?

      • Kassi-Lassi

        osasitpa pukea hyvin sanoiksi minunkin ajatukseni...


      • Kyllä raiskatun pitää saada kostaa ja juuri noin ronskisti . Joku toinen olisi vielä leikannut tapin poikki ja syöttänyt sen miehelle .


    • kummastusta

      On hyvä ominaisuus asettua toisen ihmisen asemaan, niin hyvässä kuin ei niin hyvässä. Kun joku mies on raiskannut emäntäsi, siskosi tai tyttöystäväsi, niin ajattelet mitä tekisit hänenä jos saat raiskaajan tilille ja käsittelyyn. Muilla voisi olla hauskaa, mutta yhdellä ei.

      Onko kosto oikeutettu, juridistit voivat olla eri mieltä siitä. Mutta, kun on nähty moneen kertaan miten helpolla raiskaajat selviävät rikoksestaan, niin kynnys Korpilain oikeuteen on aika olematon ja ymmärrettävä.

      Raiskaus naiselle/tytölle ikimuistoinen kokemus, taudit, ei toivottu raskaus, henkiset ja fyysiset seuraukset eivät ehkä korjaannu kostolla. Mutta koston yhteydessä raiskaajan voi hoitaa siten ettei raiskaajalla ole kykyä raiskata. Tosin raiskaaja voi tämän kostaa myöhemmin murhalla, tämä pitäisi ottaa huomioon haudottaessa kostoa. Olisiko nyt siis syytä hoitaa raiskaaja lopullisesti, niin ettei hän raiskaa enää koskaan.

      Mies, jos olet päättänyt raiskaavasi tytön/naisen, ota huomioon mahdolliset/todennäköiset seuraamukset.

    • Pidin kovasti. Oikeutettu kosto.
      Voitko laittaa linkin tänne osa 1:een.

    • Anonyymi

      Jos ymmärsin oikein, niin tuli täydellinen kosto. Yksi yhteen

    • Anonyymi

      Mies kerjäsi jotain spesiaalia, tai siis, provosoi ja Ilona sekä Juulai reagoivat asiaan kuuluvalla tavalla peri aatteella sitä saa mitä tilaa. Mielestäni tästä nyt puuttui jotain tärkeää, sperma ja sen korvike tässä keississä. Ilona ja Juulia olisivat hyvin voineet ensin imuttaa pisut itseltään ja nielettää miehellä ja sen jälkeen syvä kurkuttaa moottori megatiltulla käytön jälkeen, niin miehen nautinto olisi ehkä ollut täydellinen.

      Tai sitten ei, mutta ehkä ainakin olisi ollut ikimuistoisen ja luultavasti traumaattisen kokemuksen väärti, Ken tietää. Ja loppu kaneetiksi "Teemme myös kotikäyntejä pyydettäessä". Mies ei ehkä pyydä uusinta kierrosta aivan heti ja sitä paitsi kulkuset paranee alle puolessa vuodessa, niin että alle vuodessa uusinta voi olla mahdollista toteuttaa, miehen suostumuksella eli pyynnöllä tietenkin.

      Tyttöjen pitäisi kuleksia isommalla porukalla aina oman turvallisuutensa vuoksi, koska yksin illan pimetessä tytöllä on paremmat mahikset tulla hoidelluksi jonkun tutun tai puoli tutun pojan toimen piteistä johtuen, harvemmin jonkun vieraan miehen.

    • Anonyymi

      Aika siisti tarina. Itse sain samantapaisen käsittelyn kahdelta maksulliselta dominalta aikanaan. Toki en tietenkään kostona mistään, vaan ihan vaan alistusmielessä.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      371
      3282
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      146
      1292
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1188
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      140
      1038
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      833
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      762
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      709
    Aihe