Naiselle miesseuraa elokuviin, teatteriin tai baari-iltaan?

Turuntyttö-90

Hei!
Olen Turun lähiseudulla asuva, 19-vuotias, savuton, alkoholia kohtuudella juova, ja vähän aikaa sitten eronnut nainen. Etsin ystävää koska vuosia kestäneen parisuhteen myötä ystävät jäivät taka-alalle ja pikkuhiljaa sitten kaikkosivat kokonaan. Eron jälkeen löysin itseni yksin, ja kaipaan ystävää jolle tarjota seuraa ja joka olisi seurana.

Vähän minusta.. Rakastan eläimiä, ne ovat minulle todella tärkeitä. Omistan tällä hetkellä lintuja ja akvaarion, ja minulla on ollut kymmeniä jyrsijöitä vuosien saatossa mm. hamstereita ja hiiriä, joista viimeinen kuoli vasta pari viikkoa sitten. Kotona lisäksi vilistää kolme kissaa. Lisää ei ole tulossa lähiaikoina kuin ehkä mahdollisesti kanin verran - eläinrakkaus tai ainakin erilaisten lemmikkien hyväksyminen tulee sinulla siis tarpeen. En kuitenkaan puhu kokoajan eläimistä enkä hae juttuseuraa liittyen niihin, joten sinun ei tarvitse eläimistä kummasti tietää, kunhan tosiaan hyväksyt. Olen todella (joskus liiankin) avoin, kiltti, ystävällinen, tarvittaessa pervommankin huumorintajun omaava, ja keksin hyvin puhuttavaa eli osaan olla melko puheliaskin. Yleisesti tulen hyvin toimeen miesten kanssa :)

En vaadi sinulta paljon, en loistavaa ulkonäköä ja äärimmilleen treenattua kroppaa tai mielettömän sosiaalista luonnetta. Kunhan olet edes jollakin asteella katseen kestävä sekä ymmärtäväinen ja kiltti. Alku-ujous ei haittaa, minäkin voin olla alussa ujohko. Tarkkaa kriteeriä iästäsikään ei ole, kunhan koet tulevasi toimeen ja pystyt olemaan henkiselläkin tasolla samalla viivalla parikymppisen naisen kanssa. Sellainen suositeltu ikä olisi 20-30 vuotta, mutta tosiaan muutamankaan vuoden heitto ei haittaa. Toivon että olisit Turusta tai lähistöltä jolloin voisimme tavata lyhyemmällä varoitusajalla ja useammin.
Kuvien vaihtoa en välttämättä vaadi ennen tapaamista, itsellänikään ei ole hyviä kuvia tietokoneella. Ulkonäöstäni taitaa kuitenkin kertoa jotakin se että minulle on tultu useasti juttelemaan miespuolisten henkilöiden toimesta kummallisimmissakin paikoissa kuten mm. hesessä, töistä yövuoron jälkeen kotiin kävellessäni (hyvin räjähtäneen näköisenä), apteekissa, ja pankissa. En kuitenkaan ole täynnä itseäni vaan lähinnä päinvastoin, ala-asteen ja osan ylä-asteen kun on kiusattu, on se verottanut itsetuntoani sen verran etten oikein tahdo uskoa olevani niin hyvännäköinen mitä kehutaan, olematta kuitenkaan masentunut. Taidan kuitenkin jokatapauksessa itsekin olla ihan katseenkestävä, toisaalta kauneushan on katsojan silmässä. Toivon silti ettei ulkonäkö sinullekaan olisi kovin suuri asia.

Yksi äärimmäisen tärkeä kriteeri minulla on, vaadin rehellisyyttä kaikessa. Itsekin olen täysin rehellinen ja annan toiselle kaikki mitään salaamatta. Siksi myös luotettavuus on hyvin tärkeää. Muulla ei ole niin suurta väliä.

Voimme tutustua ensin netissä ja tavata hyvän elokuvan-, teatterin-, tai rauhallisen baari-illan merkeissä. Mikäli kemiat täsmäävät erityisen hyvin, suhteen on mahdollista kehittyä. Toivon kuitenkin että etenemme ystävätasolta, suhde - minkälainen tahansa;) - olisi ennemmin poikkeus kuin sääntö. :)

Kysymyksiä tai tiedusteluja saa lähettää vapaasti s-postiin osoitteeseen [email protected] tai vaihtoehtoisesti mahdollisesti pikaisempaan vastaukseen voit lisätä meseen [email protected]

5

884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 35gdg

      Todella hyvin laadittu kirjoitus! Harva jaksaa samanlaista väsätä.

    • M. Hieta

      Kyllä on hienoa tekstiä, voisin melkein itsekkin ottaa
      yhteyttä mutta asun kaukana Turusta joten vois olla melko vaikeaa.

      Mikä oli muuten ammattisi kun et mainitse sitä. Tuli vaan mieleen...

      • himoponi

        Minun kaa voisit mennä vaikka taivaisiin.!!!
        Tuletko??
        Laita mailia tai muuten viestiä,


    • mies26*

      Vaikka nyt en olekkaan vastaamassa sinulle, (koska asun kauempana) niin hienosti olet kirjoittanut ja huomaa että olit tehnyt vaivaa tämän eteen.Toivotaan että joku ihana mies kirjoittelee sinulle!
      Kaikkea hyvää jatkossa sinulle!

    • man23v

      Erittäin hyvä ilmoitus. Vastaisin itse, jos en asuisi niin kaukana - vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä :).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe