40+ kiimainen nainen

JoPe79

Olin 18-vuotias ja olin käymässä kerrostalomme "lenkki-saunassa" keskiviikkona. Matkalla saunalle näin naapurin Leenan noin 45-vuotias yksinhuoltaja, joka oli erittäin mukava ihminen ja kaiken lisäksi hyvin säilynyt. Leena ohimennen kyseli minulta että saunaanko sitä nuori poika on menossa vai? Vastasin siihen sitten että ainahan kunnon lenkin jälkeen saunaan on hyvä mennä. Ja Leena siihen myönteli astuessaan hissiin ja minä kellarin ovesta kohti saunaa.

Saunalla huomasin että olin yksin ja pukuhuonekin ammotti tyhjyyttä. Riisuuduin ja menin suihkun kautta saunaan. Saunassa vierähti tovin ja pian päätin lähteä hakemaan vilvoitusta vilpolasta jonne mentiin pukuhuoneen kautta. Saatuani pyyhkeen lanteilleni, pukuhuoneen ovi kävi. Sisään astui Leena kylpytakissaan ja hän sanoi tulleensa saunaan myös kun olin muistuttanut "lenkki-sauna" -vuorosta. Kyllä seura aina kelpaa ja sanoin meneväni vilpolaan kun tuli jo löylyteltyä jo jonkin aikaa. Leena pyysi liittymään mukaan lauteille kun olin vilvoitellut.

Hetken oltuani ulkona ja mietittyäni samalla että menisinkö pyyhe päällä saunaan vai ilman, päätin liittyä Leenan seuraan. Tein päätöksen ja jätin pyyhkeen pukuhuoneeseen ja suihku kautta jälleen saunaan. Leena istui pyyhe ympärilleen kiedottuna lauteilla ja kutsuikin sitten minut viereensä taputtamalla laudetta ja sanomalla hänen vieressä olevan tilaa. Istuuduin hänen viereensä ja pyysin heittämään löylyä.

Sä oot kuule komee poika ja hyvä kroppanen poika, Leena sanoi hymyillen ja jatkoi vielä kysymällä että urheilenko paljon kun olin niin hyvässä kunnossa. Vastasin kysymykseen että pari-kolme kertaa viikossa tulee juostua ja pelailtua jotain, mutta ei muuta. Leena laski samalla sanoessani tuota kätensä reidelleni. Te nuoret miehet näytätte niin hyvältä että tälläinen vanhus ihan kuumenee nähdessä paljasta pintaa, hän sanoi. Menin sanattomaksi ja hetken mietittyäni sain sanottua ettei hän mikään vanhus ollut ja että hänen ulkonäkönsä miellitty varmasti monien nuorten miesten silmiä.

Tämä sanomani sai Leenan silmät lähes kiilumaan ja samassa hän otti kädestäni kiinni ja hivutti sitä uhkeata reittänsä pitkin kohti haaroväliä. Katselin käteni ohjaamista yllättyneenä. Leena myhäili minulle kun sormeni kosketti tuuheaa puskaa. Entä jos joku tulee tänne, sanoin hetken mielijohteesta jolloin Leena vastasi laittaneensa oven hakaan pukuhuoneen puolelta joten saisimme olla rauhassa. Samassa Leena työnsi kätensä alaspäin puskastaan kohti lämmintä pimppiä. Näytäs nyt mitä sä osaat tehdä noilla sun käsillä, hän sanoi ja päästi irti kädestäni. Leena samassa riisui pyyhkeensä ja paljasti minulle suuret tissinsä jotka hiukan riippuivat, mutta ne olivat täydellisen pyöreät silti.

Leena nosti toisen jalkansa koukkuun ylälauteelle ja näin ollen hänen pillunsa levittyi auki yhä enemmän. Hieroin tasaisille pyörivällä liikkeellä hänen klitoristaan, Leenan nauttiessa omasta nänneistään puristelemalla niitä. Hän otti rinnastaan kiinni ja työnsi sen suutani kohti ja pyysi minua imemään nänniään joka eittämättä näytti hyvältä suuren nännipihan keskellä. Ihollemme nousi hiestä pisaroita saunan pimeydessä ja kuumuus sen kun yltyi vaan. Leena sujatti kätensä haaroihini kulliani etsien, hän yllättyi kaluni koosta ja totesi että olin vielä hyvin varusteltukin hänen mielestä. Kullini tykkäsi Leenan käden pyörivistä liikkeistä ja kuinka hän välillä pyöritteli hellästi nyrkkiään terskan pehmeän ja herkkän pinnan ympärillä.

2

16947

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • JoPe79

   Leenan pillusta valui kiimanestettä lauteille ja sormenikin oli yltäpäältä märkä. Sä oot ihanan märkä, sanoin ja Leena vastasi että se kostui kun hän tunsi ja näki kullini. Pitäisköhän meidän siirtyä vähän viileämpään tilaan kun täällä on niin kuuma, hän sanoi ja nousimme ja menimme pukuhuoneeseen. Leena veti pukuhuoneen pitkän penkin seinustalta keskelle pukuhuonetta ja käski minut siihen makaamaan. Kullini sojotti suorana ja kovana kohti kattoa, kun Leena päätti istuutua kullini päälle. Nopeasti hän kastoi kullin sormillansa häpyhuulia levittäen pilluunsa ja sitten nousi pois päältäni ja kysyi haluaisinko maistaa häntä, johon vastasin että mielelläni. Hajareisin hän siirtyi pääni yläpuolelle ja koukisti hiukan jalkojaan, ylettyäkseni nuolemaan häntä. Työnsin kielen hänen häpyhuulien väliin tunsin kuinka kiiman maku valtasi suuni.

   Leena katseli alaspäin kuinka nuori kolli nuoli hänen paisuneita häpyhuuliaan ja imi klitoristaan niin kuin olisi syönyt kermavaahdot kirsikan päältä. Sä oot harjoitellu poika, hän sanoi veikeästi hymyillen. Pian hän irrottautui kielestäni ja palasi jälleen kalulleni jonka kärki kiilteli touhutipoista. Leena laskeutui päälleni hitaasti kullini päälle, ottaen sen lämpimän pimpin tiukkaan syleilyyn. Hänen hervottomat rintansa alkoivat pomppia ratsastuksen tahtiin ja käteni hapuilivat samassa niiden kosketusta. Puristele niitä, Leena sanoi kiihtyneen käskevällä äänellä ja ratsasti liikutellen välillä lanteitaan puolelta toiselle saadakseen kaiken irti suonikkaasta kullistani. Oih, niin ihanaa saada tälläistä nuorta ja viriiliä kollia, jolla on varustus kunnossa.

   Leenan pillu oli todella hyvin treenattu, sillä se tuntui imevän kulliani joka kerta Leenan noustessa ylöspäin. Uuh, aahh, Leena hiukan pidättyväisesti huuteli ja itse hiukan matalammalla äänellä hänen ääniinsä vastaten. Leena lasketui päälleni ja liikuimme vaakatasossa Leenan edelleen tekiessä työtä. Nappasin Leenan isohkosta perseestä kiinni ja puristin niitä samalla kun hän liikkui niin että hänen rintansa välillä kävivät pääni kohdalla. Hän pyysi minua ottamaan aina välillä nänninsä suuhun. Hikiset vartalomme hieroivat toisiaan ja karvainen tussu raapi mahaani kivasti. Leenan ähinä muuttui hiukan tiheämmäksi ja itsekin tunsin olevani jo hyvin ladattuna.

   Leena nousi jälleen istuvaan asentoon ja aloitti villin ratsastuksen samalla liikuttaen lantiotaan. Hänen pillunsa imi yhä kiivaammin ja nopeammin kaluani ja yritin pyristelle tulemista vastaan. Leena oli painanut silmänsä kiinni ja samassa tunsin kuinka hänen pillunsa präiskäytti kalu sisässään kiimanesteet etumukselleni ja Leena päästi huudon laukeamisensa merkiksi. Tämä sai aikaan ketjureaktion jolloin tyhjensin kassini Leenan pilluun, joka varovasti laskeutui päälleni voimattomana reidet täristen.

   Hän suuteli silloin ensimmäisen kerran minua ja kysyi haluaisinko tulla vielä saunaan hänen kanssaan. Jolloin vastasin jälleen että saunaan on aina hyvä mennä urheilun jälkeen. Sain vielä saunan jälkeen kutsun sauna olueille hänen luokseen.

   Siitä sitten lisää jatkossa...

  • Anonyymi

   Olipa mahta kokemus ole ylpeä siittä

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   3605
  2. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   206
   2638
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   57
   1254
  4. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   313
   1073
  5. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   59
   937
  6. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   815
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   798
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   796
  Aihe