40+ kiimainen nainen

JoPe79

Olin 18-vuotias ja olin käymässä kerrostalomme "lenkki-saunassa" keskiviikkona. Matkalla saunalle näin naapurin Leenan noin 45-vuotias yksinhuoltaja, joka oli erittäin mukava ihminen ja kaiken lisäksi hyvin säilynyt. Leena ohimennen kyseli minulta että saunaanko sitä nuori poika on menossa vai? Vastasin siihen sitten että ainahan kunnon lenkin jälkeen saunaan on hyvä mennä. Ja Leena siihen myönteli astuessaan hissiin ja minä kellarin ovesta kohti saunaa.

Saunalla huomasin että olin yksin ja pukuhuonekin ammotti tyhjyyttä. Riisuuduin ja menin suihkun kautta saunaan. Saunassa vierähti tovin ja pian päätin lähteä hakemaan vilvoitusta vilpolasta jonne mentiin pukuhuoneen kautta. Saatuani pyyhkeen lanteilleni, pukuhuoneen ovi kävi. Sisään astui Leena kylpytakissaan ja hän sanoi tulleensa saunaan myös kun olin muistuttanut "lenkki-sauna" -vuorosta. Kyllä seura aina kelpaa ja sanoin meneväni vilpolaan kun tuli jo löylyteltyä jo jonkin aikaa. Leena pyysi liittymään mukaan lauteille kun olin vilvoitellut.

Hetken oltuani ulkona ja mietittyäni samalla että menisinkö pyyhe päällä saunaan vai ilman, päätin liittyä Leenan seuraan. Tein päätöksen ja jätin pyyhkeen pukuhuoneeseen ja suihku kautta jälleen saunaan. Leena istui pyyhe ympärilleen kiedottuna lauteilla ja kutsuikin sitten minut viereensä taputtamalla laudetta ja sanomalla hänen vieressä olevan tilaa. Istuuduin hänen viereensä ja pyysin heittämään löylyä.

Sä oot kuule komee poika ja hyvä kroppanen poika, Leena sanoi hymyillen ja jatkoi vielä kysymällä että urheilenko paljon kun olin niin hyvässä kunnossa. Vastasin kysymykseen että pari-kolme kertaa viikossa tulee juostua ja pelailtua jotain, mutta ei muuta. Leena laski samalla sanoessani tuota kätensä reidelleni. Te nuoret miehet näytätte niin hyvältä että tälläinen vanhus ihan kuumenee nähdessä paljasta pintaa, hän sanoi. Menin sanattomaksi ja hetken mietittyäni sain sanottua ettei hän mikään vanhus ollut ja että hänen ulkonäkönsä miellitty varmasti monien nuorten miesten silmiä.

Tämä sanomani sai Leenan silmät lähes kiilumaan ja samassa hän otti kädestäni kiinni ja hivutti sitä uhkeata reittänsä pitkin kohti haaroväliä. Katselin käteni ohjaamista yllättyneenä. Leena myhäili minulle kun sormeni kosketti tuuheaa puskaa. Entä jos joku tulee tänne, sanoin hetken mielijohteesta jolloin Leena vastasi laittaneensa oven hakaan pukuhuoneen puolelta joten saisimme olla rauhassa. Samassa Leena työnsi kätensä alaspäin puskastaan kohti lämmintä pimppiä. Näytäs nyt mitä sä osaat tehdä noilla sun käsillä, hän sanoi ja päästi irti kädestäni. Leena samassa riisui pyyhkeensä ja paljasti minulle suuret tissinsä jotka hiukan riippuivat, mutta ne olivat täydellisen pyöreät silti.

Leena nosti toisen jalkansa koukkuun ylälauteelle ja näin ollen hänen pillunsa levittyi auki yhä enemmän. Hieroin tasaisille pyörivällä liikkeellä hänen klitoristaan, Leenan nauttiessa omasta nänneistään puristelemalla niitä. Hän otti rinnastaan kiinni ja työnsi sen suutani kohti ja pyysi minua imemään nänniään joka eittämättä näytti hyvältä suuren nännipihan keskellä. Ihollemme nousi hiestä pisaroita saunan pimeydessä ja kuumuus sen kun yltyi vaan. Leena sujatti kätensä haaroihini kulliani etsien, hän yllättyi kaluni koosta ja totesi että olin vielä hyvin varusteltukin hänen mielestä. Kullini tykkäsi Leenan käden pyörivistä liikkeistä ja kuinka hän välillä pyöritteli hellästi nyrkkiään terskan pehmeän ja herkkän pinnan ympärillä.

4

26095

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoPe79

      Leenan pillusta valui kiimanestettä lauteille ja sormenikin oli yltäpäältä märkä. Sä oot ihanan märkä, sanoin ja Leena vastasi että se kostui kun hän tunsi ja näki kullini. Pitäisköhän meidän siirtyä vähän viileämpään tilaan kun täällä on niin kuuma, hän sanoi ja nousimme ja menimme pukuhuoneeseen. Leena veti pukuhuoneen pitkän penkin seinustalta keskelle pukuhuonetta ja käski minut siihen makaamaan. Kullini sojotti suorana ja kovana kohti kattoa, kun Leena päätti istuutua kullini päälle. Nopeasti hän kastoi kullin sormillansa häpyhuulia levittäen pilluunsa ja sitten nousi pois päältäni ja kysyi haluaisinko maistaa häntä, johon vastasin että mielelläni. Hajareisin hän siirtyi pääni yläpuolelle ja koukisti hiukan jalkojaan, ylettyäkseni nuolemaan häntä. Työnsin kielen hänen häpyhuulien väliin tunsin kuinka kiiman maku valtasi suuni.

      Leena katseli alaspäin kuinka nuori kolli nuoli hänen paisuneita häpyhuuliaan ja imi klitoristaan niin kuin olisi syönyt kermavaahdot kirsikan päältä. Sä oot harjoitellu poika, hän sanoi veikeästi hymyillen. Pian hän irrottautui kielestäni ja palasi jälleen kalulleni jonka kärki kiilteli touhutipoista. Leena laskeutui päälleni hitaasti kullini päälle, ottaen sen lämpimän pimpin tiukkaan syleilyyn. Hänen hervottomat rintansa alkoivat pomppia ratsastuksen tahtiin ja käteni hapuilivat samassa niiden kosketusta. Puristele niitä, Leena sanoi kiihtyneen käskevällä äänellä ja ratsasti liikutellen välillä lanteitaan puolelta toiselle saadakseen kaiken irti suonikkaasta kullistani. Oih, niin ihanaa saada tälläistä nuorta ja viriiliä kollia, jolla on varustus kunnossa.

      Leenan pillu oli todella hyvin treenattu, sillä se tuntui imevän kulliani joka kerta Leenan noustessa ylöspäin. Uuh, aahh, Leena hiukan pidättyväisesti huuteli ja itse hiukan matalammalla äänellä hänen ääniinsä vastaten. Leena lasketui päälleni ja liikuimme vaakatasossa Leenan edelleen tekiessä työtä. Nappasin Leenan isohkosta perseestä kiinni ja puristin niitä samalla kun hän liikkui niin että hänen rintansa välillä kävivät pääni kohdalla. Hän pyysi minua ottamaan aina välillä nänninsä suuhun. Hikiset vartalomme hieroivat toisiaan ja karvainen tussu raapi mahaani kivasti. Leenan ähinä muuttui hiukan tiheämmäksi ja itsekin tunsin olevani jo hyvin ladattuna.

      Leena nousi jälleen istuvaan asentoon ja aloitti villin ratsastuksen samalla liikuttaen lantiotaan. Hänen pillunsa imi yhä kiivaammin ja nopeammin kaluani ja yritin pyristelle tulemista vastaan. Leena oli painanut silmänsä kiinni ja samassa tunsin kuinka hänen pillunsa präiskäytti kalu sisässään kiimanesteet etumukselleni ja Leena päästi huudon laukeamisensa merkiksi. Tämä sai aikaan ketjureaktion jolloin tyhjensin kassini Leenan pilluun, joka varovasti laskeutui päälleni voimattomana reidet täristen.

      Hän suuteli silloin ensimmäisen kerran minua ja kysyi haluaisinko tulla vielä saunaan hänen kanssaan. Jolloin vastasin jälleen että saunaan on aina hyvä mennä urheilun jälkeen. Sain vielä saunan jälkeen kutsun sauna olueille hänen luokseen.

      Siitä sitten lisää jatkossa...

    • Anonyymi

      Olipa mahta kokemus ole ylpeä siittä

      • Anonyymi

        Olitko tillin tallin?


    • Anonyymi

      Heräsit kyselemään 15 vuotta liian myöhään. Hän on jo edesmennyt.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4853
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4613
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      621
      4220
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3197
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2721
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2223
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      223
      2196
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      348
      2168
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1807
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe