REMONTTIMIEHEN MATKAKORVAUKSET!!!

ZAMMACCO82

Nyt tarvitaan tietoa ja neuvoja! Remonttifirma yrittää laskuttaa meiltä matkakorvauksia, vaikka tekemässämme pienremontti sopimuksessa ei ole niin sovittu. Siis voiko yksityisyrittäjä(ei siis palkoillinen) vaatia matkakorvauksia jos ei ole niin sovittu?? Lisäksi yrittää laskuttaa muista asioista joista ei ole erikseen kirjallisesti sovittu. Remppamies sanoo myöskin että koska on joutunut ajelemaan hakemassa meidän remonttitarvikkeita lätkäisi laskuun omatoimisesti 22%lisää alvia, eli tuotteista tulisi tupla ALVi.
Jos siis olemme sopineet vain työstä urakkahinnan ja joitain tiettyjä kiinnitystarvikkeita, ei meidän silloin tarvitse kustantaa muita, ei sovittuja asioita. Ja sitten vielä, mihin tässä voi vedota jos asia on niinkuin luulen.
Kiitos jo etukäteen niille jotka vaivautuvat vastaamaan=)

7

2501

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vähän riippuu

      Ne nyt vähän riippuu mitä sovitaan ja miten sovitellaan. Alvit ei voi tulla sovitun hinnan päälle jos tehdään yksityiselle. Jos tavaroista vaatii alvia niin menee oikein koska kirjanpitosyistä niin pitää ollakin. Tupla-alveja ei tietenkään. Ellei sitten ota sitäkautta muita sovittuja kustannuksia.
      Jos remppamies teidän romuja on haeskellut/kuljetellut niin kyllähän siitä korvaus on kohtuullista pyytää. Samoin kamoista joiden tarvetta ei voinut urakkahetkellä aavistaa.

      Annetuilla pohjatiedoilla paha sanoa tuomiota. Vain itse ja remppamies tiedätte mitä olette sopineet.

      • "Alvit ei voi tulla sovitun hinnan päälle jos tehdään yksityiselle. "

        Eikös kuluttajille KAIKKI hinnat pidä olla alvillisia. Alvittomia hintoja ei saa esittää pelkästään.


    • ..........

      Lue soppari tarkasti, tarkista myös oma tarjouspyyntösi ja saamasi tarjous liitteineen mitä niissä sanotaan. Jos niissä kaikissa puhutaan vain urakkahinnasta olet vahvoilla. Sitten menee vaikeammaksi jos sopimuksesta on unohtunut jotain pois joka on mainittu esim. tarjouksessa tai sen liitteenä olevassa hinnastossa. Sinä et voi hyötyä myyjän kustannuksella tilanteessa jossa on sellainen hinnoitteluvirhe joka on selvästi huomattavissa.

      Jos remppamies on ostanut jotain omilla "ehkä hyvilläkin" alennuksilla ei hänen ole pakko antaa tavaraa ilman katetta eteenpäin. Alvin sijaan hänen olisi pitänyt kirjoittaa laskuun oman ulosmyyntihintansa paljastamatta "tukkuhintaansa".

    • laalalaalalaala

      Mulla vähän samaa aihetta liippaava kysymys. Kyse meillä yksittäisestä urakasta, josta ei kirjallista sopimusta. Laskussa kilometrikorvauksia laitettu 38 yksikköä (kilometriä). Mistähän nämä matkat on yleensä tapana mitata? Ja laitetaanko sitten vielä remonttimiehen kotimatka asiakkaan laskulle? Tässä urakassa ei ollut sellaista autoilua, että olisi pitänyt roudata tarvikkeita, kilometrikorvaukset siis vain paikalle saapumisesta.

      Mikä on kohtuullista? Itse ajattelin,e ttä kohtuullista on,että korvaukset tulevat vaikkapa yrityksen ilmoitetusta osoitteesta urakan osoitteeseen (ja takaisin). Voivatko urakkaa tekevät laittaa halutessaan korvaukset vaikka Lahdesta Helsinkiin jos nyt sattuvat Lahdessa olemaan edellisellä keikallaan?

      Ja jos matkoista otetaan kilometrikorvaukset niin onko silloin ko.ajalta ottaa myös tuntityöveloitusta?

      Eniten sapettaa laskutuksessa se, ettei laskussa huomioitu mitenkään sitä, että remonttisetä ei tullut sovittuun aikaan klo 9 aamulla vaan vasta klo 15.45!!! Lisäksi itse duuni kesti 30 min ja lasku kahdelta tunnilta.

      • Titsulaeia

        Aika monella on minimi laskutus 2h. Ihmetyttää se että miks tossa ei ollu joku könttä summa, kun oli noin pieni homma. Ihme urakoitsijoita kyllä löydätte ja se kirjallinen sopimus pitäis aina tehdä... Jos ei muuten niin vaikka sitten s.postilla molemmille ylös että mitä on sovittu. Tietty saa maksaa ittensä kipeeks, jos ei ole kirjallisena ylhäällä.


      • Titsulaiea
        Titsulaeia kirjoitti:

        Aika monella on minimi laskutus 2h. Ihmetyttää se että miks tossa ei ollu joku könttä summa, kun oli noin pieni homma. Ihme urakoitsijoita kyllä löydätte ja se kirjallinen sopimus pitäis aina tehdä... Jos ei muuten niin vaikka sitten s.postilla molemmille ylös että mitä on sovittu. Tietty saa maksaa ittensä kipeeks, jos ei ole kirjallisena ylhäällä.

        Siis kirjoittamani piti että, aika monella on minimilaskutus 1h...


    • Anonyymi

      Maksetaan vain mitä kirjallisessa sopimuksessa on mainittu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1899
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1854
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1845
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1360
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1296
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1281
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe