sunwing resort bangtao beach..

hauki on kala

Tämä hotelli suunitelmissa murkulan ja emmännyksen kassa..oon kyllä jo lukenut arvosteluja että lapsiperheille suuniteltu paikka...onko kukaan oleskellut hotellilla??katseltiin huonetta josta pääsy suoraan altaalle..kannattaako maksaa siitä muutama satanen extraa??ois vaan aikasten helppoo ajatuksena makailla"omalla pihalla"ja kylhän siinä säästäis muutaman kympin takas päin kun sais oluet oman huoneen jääkaapista!!ja sais myös uimapatjat ym muut romppeet suoraan takapihalle.kamala beachille on jus auennu samanlainen sunwing rersort mut siellä ei oo tainnu kukaan vielä ehtiä käymään??lähinnä haluaisin tietää kokemuksia muistakin hotelleista että onko huone omalla terdellä ja suoralla pääsyllä altaalle ollut mielestänne hintansa arvoinen?

7

992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JS

      Me oltiin viime vuonna kyseisessä hotelissa ja tykättiin kovasti. Matkassa oli 2 aikuista ja 1.5 vuotias. Meidn huoneesta ei ollut suoraa pääsyä altaalle, mutta terassin ja altaan aurinkotuolien välissä oli vaan sellanen kapea käytävä eli matkaa altaasta huoneeseen oli ehkä vajaa 5m. :) Midän tyttö nukkui päiväunet huoneessa ja me oltiin altaalla sen aikaa itkuhälytin vaan päällä, että kuultiin kun heräs. Silloin näin niitä huoneita missä suora kulku altaalle ja itse olen sitä mieltä että, ainakin jos on samanlainen huone kuin meillä oli, niin aika turhaa maksaa extraa. Sitä paitsi me kuljettiin aina terassin kautta kun hotelli alueella liikuttiin niin ei tarvinut kiertää käytävien kautta.
      Hotelli oli todella hyvä ja paikkakin ihana ja rauhallinen.

    • ei kiitos

      oli jo vanhahtavan oloinen kun siellä aina drinkillä käivä. Asuttiin upouudessa Dalart Resortissa joka oli kyllä aivan eri tasoa. Mutta kyllä kai tuossakin asuu ja minun silmään pisti myös että hotellissa oli paljon venäläisiä.

      • upea hotelli

        Jaa a, kun oltiin siellä vuosi sitten ei kyllä näkyny yhtään venäläisiä. Ruotsalaisia suurin osa mutta se ei haitannu. Hotelli oli aivan upea! Huoneet tosi hyvät ja viihtyisät ja koko alue oli täynnä istutuksia ja kukkia. Ilo silmälle! Ja altaita oli mielin määrin ! Aivan mahtava paikka! Miinuksena oli ettei rantakojuja juuri löytynyt...vain muutama. Nautimme kyllä rauhasta, mutta kaipasimme vähän enemmän niitä kojuja. Mutta pääsihän sieltä helposti taksilla ostoksille. Toinen miinus oli että siellä ollessamme altaitten puhdistuksen kans ilmeni jotain ongelmia ja norjalainen pikku poika joutui sairaalaan kun altaassa oli liika klooria. Me oltiin koko matkan terveitä ja ei tullut ongelmia. Edelliselle kirjoittajalle voisin lisätä että me taas emme tykänneet ollenkaan Dalar resortista kun kävimme sitä katsomassa!! Olihan se uudempi mutta siihen se meidän mielestä jäi. Ei ollenkaan viihtyisä!! Ei istutuksia...kolkon näkönen. Mutta makuasiahan tuo on.

        Olen samaa mieltä että en maksaisi paljon ekstraa suorasta pääsystä altaaseen. Niitä altaita oli paljon ja jos muistan oikein ne huoneet missä oli suora pääsy altaille oli aika varjoisa iltapäivällä...

        Hyvä hotellivalinta! Nauttikaa lomastanne! :)


    • Matkaan taas

      Hei! Meilläkin kokemusta viime vuodelta. Hotelli mielestämme loistavasti suunniteltu lepsiperheitten tarpeita ajatelle. Huone suoraan altaalle on varmaan ihan jees, varsinkin jos tykkää oleskella varjossa (pihat lähes koko päivän avarjossa). Huoneitten allas ainakin silloin oli hyvin rauhallinen eli ei ruuhkaa. Syvyys altaassa oli sen verran syvä, että tarvitsee uimataidon tai kellukkeet lapselle. La Tasca-ravintola(aamiais-,lounas-,illallisravintola) on aivan ihanasti rannalla! Yhdyn toiseen mielipiteeseen Dalarista; mielestäni kylmän ja kolkon oloinen ilman vehreyttä ja viihtyisyyttä ja ilman rantaravintolaa;) Mutta... kaikilla on makunsa ja mieltymyksensä!!

      • kiitos ei

        olla Dalar vehreä kun vasta vuoden vanha? Ja ei tuossa Sunwingassakaan kyllä kaksinen rantaravintola ole...ja kuka sitä nyt hotelilla iltaa istuu? Vanha mikä vanha mutta kesti Tshanamin aika hyvin? En kyllä 2 viikkoa tuossa hotellisa olisi ja pelkästään hankala matka ns. keskustaan on hankala. Haisi vielä oudolle...siis pahalle.


    • talarin tohtori

      kannattaa ehdottomasti varata jos haluaa että koko
      loma menee täysin perseelleen!
      ole rohkea ja valitse dalar
      ps. ota mukaan kaikki mahdolliset lääkkeet ja hyvä sairasvakuutus.

    • Nimbusia

      Hei!

      Onko tuoreempia kokemuksia tästä hotellista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10100
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      415
      4422
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      91
      3036
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2865
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2674
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2668
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1855
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1722
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1630
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1433
    Aihe