Yö rakastajan kanssa

salarakas_n

Seison hiljaisessa rappukäytävässä ja ojennan tärisevän käteni soittaakseni ovikelloa. Tätä hetkeä olen odottanut pitkään. Tätä varten olen käyttänyt koko päivän laittautumiseen. Olen ottanut pitkän kylvyn, ajellut sääreni, kainaloni - ja mikä tärkeintä - alapääni. Olen meikannut tuntikausia, kihartanut hiukseni, pukeutunut upouusiin pitsialusvaatteisiin ja mustaan mekkoon. Lopuksi olen vielä suihkauttanut ylleni tuoksua, josta mies jonka pian tapaan, on aiemmin sanonut pitävänsä.

Kuulen askeleet eteisestä ja mies avaa hymyillen oven. Astun sisään ja katson häntä. Miten hyvältä hän näyttääkään! Olemme tunteneet jo melko pitkään ja siitäkin on jo aikaa, kun myönsimme tunteemme toisillemme. Sen jälkeen mietimme pitkään voisimmeko pettää. Tunne vei kai voiton järjestä, kun aloimme miettiä sopivaa tilaisuutta yhteisen yömme toteuttamiseksi. Sekään ei ollut helposti järjestettävissä, tätä iltaa olemme odottaneet ikuisuudelta tuntuvan ajan. Nyt hänen vaimonsa ja mieheni ovat molemmat poissa. Tänä yönä maailmassa on vain me kaksi. Vihdoin saamme toteuttaa sen, mistä olemme unelmoineet kauan.

Riisun päällystakkini ja kenkäni. Mies hymyilee edelleen minulle ja kehuu kuinka kauniilta näytän. Hän kaataa meille viiniä. Juomme lasilliset jutellen niitä näitä ja luoden samalla toisiimme katseita. Me molemmat tiedämme mitä tuleman pitää. Jännitys kihelmöi vatsassani, kun katson häntä ja kun kuuntelen hänen puhettaan.

Yhtäkkiä hän tarttuu käsiini ja katsoo syvälle silmiini. Hänen katseessaan on kaipausta ja jälleennäkemisen riemua, joka pikkuhiljaa muuttuu himoksi. Hän vetää minut ihan lähelleen ja kietoo kätensä ympärilleni hyväillen avonaisen mekon paljastamaa selkääni. Samoin minä kiedon käteni hänen kaulalleen ja hyväilen sormenpäilläni hänen niskaansa. Hänen läheisyytensä tuntuu juuri niin hyvälle kuin muistinkin. Olemme jo muutaman kerran saaneet olla tällä tavalla lähekkäin. Se on saanut meidät haluamaan vain lisää.

Hän tuo kasvoni lähelle omiani ja tunnen hänen kuuman, tihenevän hengityksensä. Huuleni hapuilevat hänen huuliaan. Hän suutelee minua ensin hyvin kevyesti ja sitten kiihkeämmin. Suudelmien lomassa hän huokaisee jotain siitä, kuinka paljon minua haluaa ja kuinka on haaveillut tästä hetkestä.

Kätemme vaeltelevat toistemme vartaloilla samalla kun suudelmat muuttuvat yhä kiihkeämmiksi. Hän osaa koskea minua juuri oikein, toisin kuin oma mieheni. Hän on yhtä aikaa raju ja hellä ja hänen kosketuksensa kertoo siitä kuinka hän haluaa tehdä minulle hyvää. Myös minä haluan tuottaa hänelle parasta mahdollista nautintoa.

Hän painaa minut seinää vasten ja lantiomme painatuvat kiinni toisiinsa. Tunnen hänen kovan kalunsa. Samalla tunnen myös olevani itse jo hyvin kostea. Tartun hänen seksikkäisiin pakaroihinsa ja vedän häntä yhä lähemmäs itseäni. Hyväilen hänen alaselkäänsä ja riisun hitaasti hänen paitansa pois. Alta paljastuu komea ylävartalo. Hyväilen hänen rintakehäänsä ja vatsaansa käsin ja suutelen hänen kaulaansa ja solisluun aluetta, huokailuista päätellen hän pitää siitä.

Hänen kätensä hakeutuvat reisiini ja tunnen kuinka hän kiduttavan hitaasti nostaa mekkoni helmaa ylemmäs. Tämä saa minut kostumaan yhä lisää. Yritän ohjata hänen käsiään jalkoväliini, hän varoo kuitenkin koskemasta sinne. Hän vetää mekkoni kokonaan pois paljastaen alusvaatteeni. Hän hymyilee nähdessään mustat pitsiunelmani ja yllättäen kaappaa minut syliinsä.

11

24934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • salarakas_n

      Hän kantaa minut sänkyyn ja laskee minut selinmakuulle. Hän alkaa suudella rintojeni vakoa, vie kätensä selkäni alle ja napsauttaa taitavasti rintaliivieni soljen auki. Pikkuhiljaa hän siirtyy suutelemaan nänniäni. Hän nuolee sitä ja välillä nappaa sen suuhunsa purren sitä kevyesti. Ulisen kiimasta. Hän hyväilee ja suutelee myös vatsaani ja työntää kätensä alleni hyväilläkseen peppuani. Hän tunnustelee häpyäni pikkuhousujeni läpi, muttei vieläkään riisu niitä. Hän huokaisee syvään tuntiessaan kostean posliinini housujen läpi.

      Nousen ja käännyt hänen päälleen. Käteni vaeltavat kohti hänen pullottavaa etumustaan. Katson häntä silmiin ja koskettelen hänen kaluaan housujen läpi. Avaan hitaasti napin ja vetoketjun. Vedän housut kokonaan pois, samoin alushousut, joista kaivan esiin upean kivikovana seisovan kalun. Katselen elintä himoiten ja kostutan huuliani. Sormeni kulkevat pitkin hänen sisäreisiään. Painan pääni kohti hänen kaluaan ja suutelen sitä hellästi. Nuolen sen vartta hivuttaen kieltäni kohti terskaa. Nuolaisen touhutipat ja keskityn pyörittelemään kieltäni terskan ympärillä.

      Hän huokailee ja yrittää työntää kaluaan suuhuni. En kuitenkaan päästä sitä vielä, vaan siirryn alemmas nuolemaan palleja. Nuolen niitä joka puolelta, samalla runkaten häntä hitain vedoin. Nostan päätäni ja katson häntä. Ihanaa nähdä hänen nauttivan. Otan terskan huulieni väliin ja alan imeä sitä hyvin hitaasti ja nautiskellen. Pikkuhiljaa otan kalua aina syvemmälle suuhuni ja alan imeä sitä himokkaasti. Välillä taas palaan nuolemaan terskaa. Voi kuinka olen haaveillutkaan saavani tehdä näin tälle miehelle!

      Mies vetää kalunsa suustani ja painaa rajusti minut mahalleni sängylle. Hän tarttuu ranteistani tiukasti ja hänen päänsä hakeutuu lähelle peppuani. Hän vetää pikkuhousuni pois hampaillaan ja levittää jalkojani. Kosteuteni valuvat pitkin reisiä. Hän ojentaa sormensa kohti jalkoväliäni ja pyörittelee sitä pilluni ympärillä. Työnnän lantiotani niin, että saisin hänen sormensa sisääni, mutta hän vetäisee sen kiusoitellen pois.

      Hän kääntää minut jälleen selälleni. Levitän jalkani niin auki kuin voin ja nostan lantiotani. Pilluni on kuin tarjottimella. Hän katselee ensin jalkoväliäni, sitten tarttuu reisiini ja painaa päänsä hävylleni. Hänen kielensä liukuu klitorikselleni ja hän nuolaisee sitä kevyesti. Hän alkaa nuolla minua yhä rytmikkäämmin vaihdellen tahtia ja liikettä. Välillä hän työntää sormensa tai kaksi sisääni ja hieroo pilluni seinämiä. Voihkin nautinnosta, mutta hän ei anna minun tulla. Hän lopettaa juuri vähää ennen kuin alan tuntea orgasmini tulevan ja nousee päälleni.

      Saan taas katsella hänen upeaa elintään, jota hän hieroo litimärkää pilluani vasten. Hamuan sitä sisääni ja vihdoin hän työntää sen, nopeasti ja syvälle. Se täyttää minut kokonaan. Ja miten uskomattoman ihanalta se tuntuukaan! Hän alkaa rytmikkäästi rakastella minua. Kiedon jalkani hänen ympärilleen. Hänen lantionsa hieroo klitoristani samalla kun hänen kalunsa tekee hyvää pillussani. Nautintomme äänet sekoittuvat.

      Hän suutelee minua ja kääntää minut nopeasti ympäri. Hän tarttuu lujalla otteella lantiostani ja työntyy minuun takaa päin. Työnnän joka työnnöllä peppuani häntä vasten ja supistelen pilluani hänen ihanan kalunsa ympärillä. Välillä hän hyväilee sormellaan klitoristani ja välillä minä teen sitä itse. Hän kääntyy vielä selälleen ja minä aloitan villin ratsastuksen hänen päällään. Tuntuu kuin hänen kalunsa uppoaisi vain entistä syvemmälle jokaisella työnnöllä.

      Pian tunnen kuinka orgasmini lähestyy. Näen tähtiä ja supisten voimakkaasti ja pitkään, näin valtaisaa orgasmia en ole kokenut koskaan. Hänkin tuntee sen, eikä kestä enää. Tunnen kuinka hänen hän sykkii kuumat spermat sisääni karjahdusten säestämänä.

      Hikiset vartalomme painautuvat toisiaan vasten ja hymyilemme toisillemme. Tätä kannatti todella odottaa. Ja mikä parasta, meillä on vielä koko yö aikaa..

      • malerine

        ...hyvää tekstiä.


      • Kuumat huulet

        Juuri tälläistä nainen kaipaa


      • tyttöneennn

        ai että ku alko tehä mieli!


      • on unelmaa

        Tarinaa, unelmointia, fantasiointia ... ei mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Mutta, voit kokeilla tehdä businestä kirjoitamalla fantasiakirjoja, ainahan löytyy niitä ihannoivia lukijoita, kuten sinäkin!


      • on unelmaa

        Tarinaa, unelmointia, fantasiointia ... ei mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Mutta, voit kokeilla tehdä businestä kirjoitamalla fantasiakirjoja, ainahan löytyy niitä ihannoivia lukijoita, kuten sinäkin!


      • Rva_32
        on unelmaa kirjoitti:

        Tarinaa, unelmointia, fantasiointia ... ei mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Mutta, voit kokeilla tehdä businestä kirjoitamalla fantasiakirjoja, ainahan löytyy niitä ihannoivia lukijoita, kuten sinäkin!

        "Fiktio on unelmaa...ei mitään tekemistä todellisuuden...".lässyn lässyn lää!
        Tämähän on NOVELLIpalsta, jonka aiheet sijoittuvat syrjiksiin. Ei tämä mikään DOKUMENTTIpalsta ole!! PÖLJÄ!

        Tämä teksti on hienosti, kauniisti kirjoitettu eroottinen novelli. Jos aloittaja voisit kirjoittaa edelleen, niin olisi ilo lukea tekstiäsi. KIITOS!


      • kai?

        Miehen kirjoittama?
        ”Hän tuo kasvoni lähelle omiani”


      • se mielikuvitus
        kai? kirjoitti:

        Miehen kirjoittama?
        ”Hän tuo kasvoni lähelle omiani”

        Haloo, taitaa tosiaan olla unelma ja siksi jäädäkin. Kirjoita ihmeessä regina lehteen noita tarinoitasi......


    • no minä itse

      ai että oli hyvä novelli, kostuin :) ja rupesi tekemään mieli kyrpää.

    • tommi_j

      Ihan jees tarina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe