vittuku

hyjyfj

noi opettajat eivät osaa opettaa. sama homma yläasteella ja sama homma lukiossa. luettelee vaan faktoja kirjasta ja eivät syvenny niihin eivätkä yksinkertaista niitä helpoilla malleilla ja selityksillä. ja sitten ne näyttää kalvolta et oppilaat kirjoittaa. ja samalla ku oppilaat kirjoittaa ni sitten ne PÖLISEE selittämällä sen asian. SAMAAN AIKAAN KU KIRJOITTAA! voi vittu... ei jää mitään päähän ja on todella pitkästyttävää. ja niitten pitäisi enemmän kehua oppilaita ja toitottaa vähän väliin että tämä on todella tärkeää asiaa...
huonot opettajat vievät mun motivaation opiskeluun. olen vasta lukion ekalla.

3

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaada osaaminen sinn

      Veikkaisinpa, että likimain kaikki asiat on ainakin yläkoulun kirjoissa niin yksinkertaistettu, ettei siitä enää yksinkertaisempaa saa.

      Eikö se ole hyvä, että asia menee (jos menee!) kahta reittiä päähän: kirjoittamalla ja kuuntelemalla? Ja kyllä ne asiat sen kirjoittamisen ja selittämisen lisäksi vielä selitetään toiseenkin kertaan - ja kolmanteen. Läksynä on yleensä opiskella sama asia kirjasta ja tehdä siihen liittyviä tehtäviä. Jos kuitenkin käy niin, että putoaa kärryiltä, kannattaa kyllä kysyä niin monta kertaa, että asia selviää. Yksi iso apu oppimisessa olisi, jos kuuntelisi kunnolla.

      Miksi pitäisi kehua, jos ei ole syytä? Jos aihetta on, kyllä opet kehaisevatkin. Eikö sinun kohdallesi ole koskaan sattunut? Kai nyt jokainen tietää, että se, mitä tunnilla opetetaan, on tärkeää. Jos se pitää sanoa joka asiasta erikseen, se menettää tehonsa.

      Onpa sinulla käynyt ikävästi, kun on sattunut kohdalle vain huonoja opettajia! Vähäsen naurattaisi, ellei se olisi niin surullista. :-)

      Kirjoituksestasi päätellen ainakin äidinkielenopettajasi ovat kyllä olleet alta kaiken arvostelun! Ovatko vanhempasi samaa tasoa kuin opettajat, kun eivät ole opettaneet lainkaan sivistynyttä kielenkäyttöä?
      Syy tekstisi kehnouteen ja huonoon koulumenestykseesi on varmasti jossain muualla kuin sinussa!

    • joopa joo

      Lähde pois, jos et opi, tai mene puhumaan niiden "huonojen" opettajien kanssa. Kerro, mitä ongelmia sinulla on oppimisessa. Voit saada apua. Ehkä opettajat eivät ole vielä huomanneet, että olet putoamassa kärryiltä. Oletko selvittänyt, onko opiskelutekniikkasi lukion tasolla? Käy opon vastaanotolla.

      • hölölölölölö

        Kaikista parhaiten opin kotona, yksin, kirjojen parissa. Koululuokat ovat mölyäviä bakteeripesiä, joissa ei edes kiinnosta oppia. Päiväkotien jatkeita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe