Kristallit

Marja-leenaxxx

Kristalleista ei ole Suomessa kuultu vielä paljoakaan. Ihmettelen syytä tälle kovasti, sillä kristallejahan on käytetty vuosituhansia parantamiseen, energiavirtojen ohjaamiseen ja sisäisen rauhan saavuttamiseen. Mietinkin että kannattaisiko ostaa kristalleja kanavoimaan energiavirtoja. Asiahan on niin että syysmasennus voisi parantua ja kristallit voisin antaa myös joululahjaksi.

Minä uskon, että asettelemalla kristallit vaikkapa kruunumaiseen kokoonpanoon, on mahdollista voimistaa niiden energiasäteilyä ja luoda paljon positiivista energiaa. Ajattelinkin tehdä tästä pienen projektin, onko muita kiinnostuneita?

Sain ideani tästä ilmoituksesta: http://www.huuto.net/kohteet/taikakristalli------ei-hintavarausta-/121117951

Mitä luulette? Voisivatko kristallit toimia feng shuin tavoin? Onko teillä kokemuksia kristallien kanssa? Mitä mieltä olette kristallien parantavista voimista?

15

3454

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • fenixll888
  • Speller

   Itselläni on muutama kristalli kotona, aseteltuina tiettyihin paikkoihin esim. ikkunan eteen jolloin auringonvalo siroittelee (riippuu tietenkin kristallin mallista), spektrin tavoin säteensä sen läpi ympäristöönsä. Kyllä toimii -tuo parantavaa ja rauhoittavaa energiaa.
   Voit myös varastoida kristalliin erilaisia energioita ottamalla sen käteen ja ajattelemalla energiaa jota saaja tarvitsee tai itse tarvitset:D
   Muista vain puhdistaa ennen käytöönottoa virtaavan veden alla ja puhdistaa säännöllisesti pölyt ja muut ylimääräiset liat-kristallin pitää olla kirkas pinnaltaan, muuten energia tukkeutuu ja virtaa epäsäännöllisesti:D
   Suosittelen lämpimästi.

   • lifeguide.fi

    löydät lifeguide.fi


  • Anonyymi

   Laitoin alkkismieheni tyynyn alle ametistin, koska se parantaisi muka juopon. Kittiä kanssa!
   Vuorikristallin laitoin patjani alle kun selkä oli kipeä. Ei niin minkään valtakunnan vaikutusta. Ja kyllä olin pessyt ne jne...Kaikkea huuhaata sitä onkin!!!
   No jokainen taaplaa tyylillään...
   Tainnut tämäkin hölmöily laantua!?

  • Anonyymi

   Riston talli parantha aikhamies

  • Anonyymi

   Syöjättäristä, velhoista ja noidista voi lukea yhdestä kirjasta.

  • Anonyymi

   Uskomushoidokit ovat kristallina new agessa.

  • Anonyymi

   Onko kukaan kuullut Iinan kristallipuodista, toimii Turussa ja Salossa? Kävin tuossa turun liikkeessä, ihana söpö liike. Päädyin ostamaan muutaman kiven ja lähdin suht tyytyväisenä ulos, suht halpaa hintaa tosin ihmettelin, mutten antanut sen häiritä, en ole asiantuntija tällä alalla enkä yleensä osaa epäillä tuotteiden olevan väärennöksiä. Yhtä kiveä pyörittelin käsissä, pari päivää pyörittelyn jälkeen aloin ihmetellä kiven muovista olemusta. Kävin kysymässä kultasepältä, että mitä materiaalia kivet mahtaa olla. Kertoivat kivien olevan jonkin sortin muovia, en nyt enää muista mitä, yksikään kivistä ei ollut sitä mitä piti olla. Onko muilla kokemusta kyseisestä liikkeestä ja siitä mitä myyvät?

   • Anonyymi

    Tämä Iina on todella sairas ihminen ja toimii täysin vastuuttomasti. Hän kuulunut aikoinaan tuttavapiiriini. Hän tekee henkihoitoja leikin varjolla ja on saanut todella pahaa tuhoa aikaan. Suositteli eräälle asiakkaalleen mm. säännöllisen lääkityksen lopettamista ilman keskustelua lääkärin kanssa, jonka jälkeen asiakkaan terveys romahti. Lopulta hän kieltäytyi ottamasta mitään vastuuta omista teoistaan.


   • Anonyymi

    Tuskin tahallaan on tahallaan huijannut.. Hän uskoo vahvasti omaan mielikuvitukseensa ja valitettavasti opettaa muille satuja. Pohjimmiltaan tuntuu olevan vilpitön ja haluaa auttaa ihmisiä, vaikka menetelmät taitavat olla (omasta mielestäni) hieman kyseenalaisia. Itse olisin vienyt kiven takaisin liikkeeseen ja informoinut myyjää. Luulen, että olisit ihan kysymällä voinut saada palauttaa tuotteen tai vaihtaa toiseen.


   • Anonyymi

    Itse kuulin eräältä kristallien myyjältä että jos varovasti ruoka veitsellä raaputtaa kiveä ei pitäisi tulla jälkeä, jos kivi on lasia niin tulee. Opaaliitti ja opsidiaanihan on lasia joten niitä ei kannata raaputella mutta jos sulle myydään kivi aitona niin tolla konstilla kannattaa testata!


  • Anonyymi

   Jos työntää suipon kristallin aanukseen nii jättääks uhvot ja suolensisäiset pahat henget mun pienen peppureiän rauhaan?

   • Anonyymi

    Joo.


  • Anonyymi

   Jesse Halikosta tilaa: yks uuttera emäntä siivoamaan maatilan papanoita. Minä en niihin kos - - kenkorvalla siivoan navettaa muuten

  • Anonyymi

   Seraphinea ja iinan kristallipuotia susoittelen kaikille ketkä haluaisi kiviä ostaa! Kristalliunelmia ehkä viimeinen valinta, tuotteet ja palvelu tosi epäammattimaista ja huonoa, suuri pettymys.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   5180
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   27
   1524
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   104
   1422
  4. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1348
  5. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   77
   1185
  6. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   58
   927
  7. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   124
   892
  8. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   53
   880
  9. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   214
   791
  10. Mitä olet hankkinut

   kaivatullesi joululahjaksi?
   Ikävä
   47
   707
  Aihe