Kristallit

Marja-leenaxxx

Kristalleista ei ole Suomessa kuultu vielä paljoakaan. Ihmettelen syytä tälle kovasti, sillä kristallejahan on käytetty vuosituhansia parantamiseen, energiavirtojen ohjaamiseen ja sisäisen rauhan saavuttamiseen. Mietinkin että kannattaisiko ostaa kristalleja kanavoimaan energiavirtoja. Asiahan on niin että syysmasennus voisi parantua ja kristallit voisin antaa myös joululahjaksi.

Minä uskon, että asettelemalla kristallit vaikkapa kruunumaiseen kokoonpanoon, on mahdollista voimistaa niiden energiasäteilyä ja luoda paljon positiivista energiaa. Ajattelinkin tehdä tästä pienen projektin, onko muita kiinnostuneita?

Sain ideani tästä ilmoituksesta: http://www.huuto.net/kohteet/taikakristalli------ei-hintavarausta-/121117951

Mitä luulette? Voisivatko kristallit toimia feng shuin tavoin? Onko teillä kokemuksia kristallien kanssa? Mitä mieltä olette kristallien parantavista voimista?

15

3761

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fenixll888
    • Speller

      Itselläni on muutama kristalli kotona, aseteltuina tiettyihin paikkoihin esim. ikkunan eteen jolloin auringonvalo siroittelee (riippuu tietenkin kristallin mallista), spektrin tavoin säteensä sen läpi ympäristöönsä. Kyllä toimii -tuo parantavaa ja rauhoittavaa energiaa.
      Voit myös varastoida kristalliin erilaisia energioita ottamalla sen käteen ja ajattelemalla energiaa jota saaja tarvitsee tai itse tarvitset:D
      Muista vain puhdistaa ennen käytöönottoa virtaavan veden alla ja puhdistaa säännöllisesti pölyt ja muut ylimääräiset liat-kristallin pitää olla kirkas pinnaltaan, muuten energia tukkeutuu ja virtaa epäsäännöllisesti:D
      Suosittelen lämpimästi.

      • lifeguide.fi

        löydät lifeguide.fi


    • Anonyymi

      Laitoin alkkismieheni tyynyn alle ametistin, koska se parantaisi muka juopon. Kittiä kanssa!
      Vuorikristallin laitoin patjani alle kun selkä oli kipeä. Ei niin minkään valtakunnan vaikutusta. Ja kyllä olin pessyt ne jne...Kaikkea huuhaata sitä onkin!!!
      No jokainen taaplaa tyylillään...
      Tainnut tämäkin hölmöily laantua!?

    • Anonyymi

      Riston talli parantha aikhamies

    • Anonyymi

      Syöjättäristä, velhoista ja noidista voi lukea yhdestä kirjasta.

    • Anonyymi

      Uskomushoidokit ovat kristallina new agessa.

    • Anonyymi

      Onko kukaan kuullut Iinan kristallipuodista, toimii Turussa ja Salossa? Kävin tuossa turun liikkeessä, ihana söpö liike. Päädyin ostamaan muutaman kiven ja lähdin suht tyytyväisenä ulos, suht halpaa hintaa tosin ihmettelin, mutten antanut sen häiritä, en ole asiantuntija tällä alalla enkä yleensä osaa epäillä tuotteiden olevan väärennöksiä. Yhtä kiveä pyörittelin käsissä, pari päivää pyörittelyn jälkeen aloin ihmetellä kiven muovista olemusta. Kävin kysymässä kultasepältä, että mitä materiaalia kivet mahtaa olla. Kertoivat kivien olevan jonkin sortin muovia, en nyt enää muista mitä, yksikään kivistä ei ollut sitä mitä piti olla. Onko muilla kokemusta kyseisestä liikkeestä ja siitä mitä myyvät?

      • Anonyymi

        Tämä Iina on todella sairas ihminen ja toimii täysin vastuuttomasti. Hän kuulunut aikoinaan tuttavapiiriini. Hän tekee henkihoitoja leikin varjolla ja on saanut todella pahaa tuhoa aikaan. Suositteli eräälle asiakkaalleen mm. säännöllisen lääkityksen lopettamista ilman keskustelua lääkärin kanssa, jonka jälkeen asiakkaan terveys romahti. Lopulta hän kieltäytyi ottamasta mitään vastuuta omista teoistaan.


      • Anonyymi

        Tuskin tahallaan on tahallaan huijannut.. Hän uskoo vahvasti omaan mielikuvitukseensa ja valitettavasti opettaa muille satuja. Pohjimmiltaan tuntuu olevan vilpitön ja haluaa auttaa ihmisiä, vaikka menetelmät taitavat olla (omasta mielestäni) hieman kyseenalaisia. Itse olisin vienyt kiven takaisin liikkeeseen ja informoinut myyjää. Luulen, että olisit ihan kysymällä voinut saada palauttaa tuotteen tai vaihtaa toiseen.


      • Anonyymi

        Itse kuulin eräältä kristallien myyjältä että jos varovasti ruoka veitsellä raaputtaa kiveä ei pitäisi tulla jälkeä, jos kivi on lasia niin tulee. Opaaliitti ja opsidiaanihan on lasia joten niitä ei kannata raaputella mutta jos sulle myydään kivi aitona niin tolla konstilla kannattaa testata!


    • Anonyymi

      Jos työntää suipon kristallin aanukseen nii jättääks uhvot ja suolensisäiset pahat henget mun pienen peppureiän rauhaan?

      • Anonyymi

        Joo.


    • Anonyymi

      Jesse Halikosta tilaa: yks uuttera emäntä siivoamaan maatilan papanoita. Minä en niihin kos - - kenkorvalla siivoan navettaa muuten

    • Anonyymi

      Seraphinea ja iinan kristallipuotia susoittelen kaikille ketkä haluaisi kiviä ostaa! Kristalliunelmia ehkä viimeinen valinta, tuotteet ja palvelu tosi epäammattimaista ja huonoa, suuri pettymys.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe