Pystyiskö vaihtaa??

SEDUNDA

Meillä Megane break farkku 2004 1.6.
Ollaan kypsytty autoon. Aikoinaan otettiin 5v maksuajalla auto, kun tuolloin ei ollut mahista suurempiin kk-maksuihin. Okei, okei tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja köyhän ei olisi pitänyt ostaa rellua!
OLETTEKO VAIHTANEET AUTOANNE NS. HALVEMPAAN?? NYT JOS VAIHDAN, HYVITTÄVÄT TUSKIN MITÄÄN JA EROTUKSENA JÄÄ VELKA. JOS OSTAN (VELAKSI) VANHEMMAN JA HALVEMMAN AUTON, TÄMÄNHÄN HINTA PISTETÄÄN VIELÄ JÄÄNEEN VELAN PÄÄLLE. JOTEN EI KAI KANDE SIIS VAIHTAA??

1

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • duurijuobbå

      Käytetyn auton ostaminen on arpapeliä (tai uhkapeliä, miten sen määrittelee). Tilastoihin voi tietysti uskoa, tai sitten siihen, mitä isot pojat ovat kertoneet tai mitä Esson baarissa huhuillaan. Mitä nyt vajaan kymmenen vuoden aikana olen lukenut näitä palstoja, niin törmään siihen, että kaikenlaiset provoilijat jauhavat paskaa ja saavat siitä ilmeisesti enemmän tai vähemmän seksuaalisia kiksejä. Renaultit ovat huonoja, mutta varmaankin paljon siinä vaikuttaa taustalla merkin huono markkinointi ja merkkihuolto Suomessa. Ja tietenkin myös suomalaisten konservatiiviset asenteet: toinen puoli kansasta ajaa Ooppelilla, toinen puoli Tojota Corollalla. No-joo, onhan toikin iso kärjistys.

      Vaikutelmani on, että II-koriset Meganet ovat saaneet paljon negatiivista kommenttia, eli kyllä niissä on ilmeisesti paljon vikoja. Sen sijaan I-koriset tai ainakin niiden viimeiset vuosimallit ovat saaneet osakseen vähemmän ärräpäitä, jos kohta näitä autoja on vähemmän liikenteessä ja siten vähemmän kommentointia. Paitsi että 16-venttiilisissä tosi paljon puolavikoja.

      II-Lagunat on haukuttu ihan paskoiksi ja saman kyllä näkee tilastoissakin: 2002 Lagunoissa on selvästi enemmän vikoja kuin viimeisissä I-korisissa Lagunoissa.

      Ajattele toisin päin: sinulla on mielestäsi paska auto, mutta korjaamalla ja näpräämällä saat sen vähitellen kestävämmäksi. Et voi tietää mitään vaihtoautosta, mutta nykyisen auton tunnet parhaiten. Älä ylipäänsä osta autoa velaksi, itse haksahdin samaan virheeseen ja ostin autoliikkeestä törkeästi ylihinnoitellun vanhan Meganen. Tosin onneksi ei ole kolmen vuoden käytön jälkeen ollut mitään vikaa. Jos ostat Rellun tai muun ranskalaisen, niin osta yksityiseltä, vaikkei sinulla olekaan silloin kuluttajansuojaa takanasi.

      Jos Meganessasi hajoaa jokin iso juttu, esim. hihna katkeaa ja moottori menee ihan sököksi, että tulee eteen kallis korjaus, niin laita suoraan hajottamolle tai yritä myydä romuna jollekin jopparille.

      Megane ja useimmat Rellut yleensäkin eivät ruostu ja ovat tilavia ja ajo-ominaisuudet vähintään kohtuulliset. Japsit ruostuvat, varsinkin Mazda, ja ovat ahtaita ja ajo-ominaisuudet ovat korkeintaan keskinkertaiset. Voihan tämän sanoa näinkin: Kumpaa haluat opiskella: sähkötekniikkaa vai hitsausoppia autoasi näpräillessä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe