Kaksoisfantasia

Isäntämies

Nyt on vaan eräs asia mikä kiihottaa minua aika vahvasti. Vaimoni on menossa viikonlopuksi töihin itseään 12-vuotta nuoremman miehen kanssa. Minulla on fantasia siitä, että heidän välillä olisi pientä sähköä. Vaimoni on kaunis. Mies on vaimoni kuvausten mukaan fiksu, lihaksikas nuori atleetti. Minua kiihottaa ajatus siitä, että heillä olisi eroottisia fantasioita toisiaan kohtaan. Kuvittelen kuinka heidän kemiat sopii yhteen. Tekevät päivän lujasti töitä. He ovat kahdestaan vuorossa. He ovat hoitoalalla. Jossain sopivassa tilanteessa jokin osa kehosta kohtaa toisensa ”vahingossa” ja yllättäen se tuntuu hyvältä. He huomaavat, että se säväytti. Se aiheutti kouraisun vatsan pohjassa.
Mitä tuosta sitten voisi seurata? Voi olla, että se jäisi siihen. Ehkä vaimolleni jäisi siitä fantasia joka saisi joskus yksin kotona ollessa aikaan sen, että käsi vaeltaisi levottomasti alavatsalla ja sieltä häpykummulle. Hänen pillunsa kastuisi, ja sormet siirtyisivät klitorikselle. Hän hieroisi klitorista ja kuvittelisi kuinka tuon nuorenmiehen kädet vaeltaisivat hänen farkkujen takamuksella. Siirtyisivät sieltä hänen paitansa alle. Ensin alaselkään ja siitä kylkiä pitkin ylöspäin. Kädet hakeutuisivat sivusta rintaliivien alle tavoittaen hänen hyvin herkät nännit. Mies tuntisi kuinka nännit olisivat suuret ja kovat hänen sormiensa välissä. Mies olisi jo niin kiihottunut, että ottaisi vaimoani lujasti lanteilta kiinni, painaisi lantion hänen persettään vasten. Vaimoni tuntisi miehen kovan kyrvän farkkujen läpi. Hän vastaisi eleeseen painamalla persettään miehen etumusta vasten. He kääntyisivät toisiaan vasten. Vaimoni avaa miehen farkkujen vetoketjun ja työntää kätensä sisään, hakeutuu boksereiden sisään koskettaen miehen kalua. Mies avaa vaimoni farkut ja painaa ne alas. He riisuvat housut kokonaan, Mies kaataa vaimoni taukohuoneen sohvalle levittäen hänen haaransa ja työntäen hänen kovan kyrpänsä vaimoni märkään kiihkeään pilluun. Ensimmäinen työntö menee hitaasti ja syvälle. Hän riisuu vaimoni paidan, paljastaa rinnat. Hän nuolee vaimoni nännejä. Hänen kyrpänsä on ollut jo jonkin aikaa vaimoni sisällä. Vasta, kun hän on nuollut vaimoni nännejä jonkin aika hän siirtyy suutelemaan vaimoani suulle alkaen hiljaa liikuttamaan kyrpää hänen sisällään. He rakastelevat kiihkeästi. Mies panee vaimoani rajusti takaapäin. Hänen huippu lähestyy. He vaihtavat vielä asentoa, niin, että vaimoni on alla. Mies laukeaa vaimoni vatsalle vaimoni runkaten häntä. Osa spermasta lentää vaimoni kasvoille. Hieman lipsahtaa suuhunkin.
Vaimoni sormi liikkuu klitoriksella hurjaa vauhtia. Hän koskettelee toisella kädellä rintojaan nännejä hivellen. Hän taipuu kaarelle. Koko keho on voimakkaassa orgasmin kouristuksessa. Seuraava kerran hän näkee miehen taukohuoneen kahvipöydässä. Mitään heidän välillään ei ole tapahtunut, mutta…….Fantasia elää……
Lähtökodat tässä tarinassa on totta. Henkilöt ovat menossa kahdestaan töihin viikonlopuksi. Tapahtumat fantasiaa. Kirjoitan vaan jakaakseni tämän tunteen teidän kanssa. Olen mies.(45v) En aio pettää, ja tuskin vaimonikaan(36 V) ??

2

7720

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peruskouluun

      Miten mies voi olla itseään 12 vuotta nuorempi? En ymmärrä.

      Mistä lähtien 12 vuotta kirjoitetaan yhteen?

      "Mies laukeaa vaimoni vatsalle vaimoni runkaten häntä." Kannattaisi palata peruskouluun opettelemaan selkeän ilmaisun alkeita. Ei tuollaista jaksa lukea.

      • älä lue

        sfkjsdlkasadhk


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe