Työmatkalla

JoPe79

Laskeuduin juuri Nairobin kansainväliselle lentokentälle. Työmatka oli kyseessä ja vastassa minua oli Joyce etäkonttorimme työntekijä jonka kanssa olimme tavanneet aiemmin Suomessa ja nyt oli minun vuoroni vierailla hänen kotimaassaan. Joycen kanssa olimme tulleet tutuksi pitkien keskustelujen lomassa. Hän oli erittäin kaunis afrikkalainen nainen hieman lyhyempi kuin minä, hänellä oli pitkät mustat kiharat hiukset, normaalivartaloinen jossa muodot olivat kohdallaan.

Joyce tervehti minua halaamalla ja vastasin rutistamalla häntä hellästi. Vaihdettiin kuulumisia matkalla autolle ja nokka kohti konttoria. Päivä sujui nopeasti Joycen esitellessä konttorin työntekijöitä ja työtapaa. Kävimme syömässä kahdestaan ja keskusteluista päätellen tuntemani veto häntä kohtaan vaikutti olevan molemmin puoleista. Iltapäivällä oli lyhyt kokous jonka aikana huomasin Joycen katselevan tarkasti ja hymyilevän minulle aina kun katseemme kohtasivat.

Olimme lähdössä päivän päätteeksi hotellille, mutta autossa Joyce sanoi että hotelli oli yli buukannut, joten hän ehdotti että tulisin hänen luokseen vierashuoneeseen yöksi. Vastasin kutsuun hiukan innoissani myöntyvästi ja niinpä lähdimme hänen luokseen. Kävelimme hissistä pitkin pitkää käytävää kohti hänen asuntoaan, katselin kuinka Joycen täydellinen takapuoli keinui minihameessa edessäni. Asunto oli erittäin hieno ja se oli koristeltu afrikkalaisilla esineillä, jotka kiehtoivat suuresti minua. Hän ohjasi minut vierashuoneeseen, lyhyen esittelyn jälkeen. Huoneeni oli kohtalaisen iso ja keskellä huonetta oli leveä parisänky, jonka yllä oli harsomainen moskiittoverkko.

Joyce ehdotti että lähtisimme katsastamaan hänen suosikki tanssipaikkaansa, johon myönnyin sillä halusin nähdä kaupungista enemmän. Vaihdoimme vaatteet rennompiin, Joyce laittoi päällensä lyhythihaisen hänen vartaloaan tiukasti myötäilevän paidan ja polvien yläpuolelle yltävän hameen. Hän näytti seksikkäältä ja ihailin hymyillen näkyä, joka sai mielikuvitukseni laukkaamaan. Matkaan siis, sanoin ja yllätyksekseni hän otti kädestäni kiinni ja niin me lähdimme kohti kävely matkan päässä olevaa tanssipaikkaa.

Päästyämme ravintolaan kello oli jo lähemmäs yhdeksää ja paikka oli täynnä paikallista väkeä tanssimassa. Joycen kaverit tulivat kyselemään häneltä minusta ja jutustelimme tanssien välissä pitkiä tovia heidän kanssaan. Tunnelma oli tosi rento ja iloinen. Joycen kanssa tanssimme pitkiä tovia kiinni toisissamme ja hän intoutui hieromaan vartaloaan omaani vasten. Tanssi aiheutti kuumotusta etumuksessani ja Joyce varmasti huomasi sen hänen reitensä koskettaessa useasti haaroväliäni ja hänen istuessaan syliini tanssin tauottua. Puolen yön maissa ehdotti lähtöä ja niinpä palasimme hänen asunnolleen.

2

12956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoPe79

      Asunnon ilma oli raikas verrattuna kuumaan ja kosteaan ulkoilmaan joka hiosti meitä molempia. Hän pyysi minua odottamaan kun hän käy vaihtamassa jotain mukavampaa päälleen. Katselin hänen seinällään olevia afrikkalaisia maskeja, kunnes kuulin Joycen askeltavan keveästi minua kohti. Käännähdin ja näin Joycen edessäni läpinäkyvä harsomainen yöpaita päällään, siinä oli ohuet olkaimet ja se oli juuri vesiraajaan asti yltävä erittäin seksikäs yöasu. Rinnat näkyivät asun läpi, nännien nöpöttäessä asun alla ja valkoiset pitsiset stringit peittivät intiimeimmän paikan. Menin sanottamaksi kun Joyce asteli aivan eteeni ja suuteli minua kietoessaan kätensä ympärilleni.

      Suutelin hänen lämpöisen punaisia huulia, käteni kosketteli hänen uumiaan silkkisen asun päältä. Hän tuoksui huumaavan hyvältä, tuota hajua en koskaan unohtaisi. Hänen kiharat hiuksensa kimalteli huoneen valossa. Hän kääntyi ja otti käsistäni kiinni. Kävelin hänen perässään katseeni jähmettyi hänen pakaroitaan jotka keinuivat kävelyn tahdissa hypnotisoivasti. Joyce ohjasi minut makuuhuoneensa sängyn viereen. Massiivipuusta tehty sänky oli meitä varten jo avattu valmiiksi.

      Joyce kääntyi minuun päin ja sanomatta sanaakaan hän veti paitani pois päältäni. Hän suuteli minua suulle, kaulalle ja nännejäni. Hän jatkoi alaspäin suudellen vatsalihaksia pitkin alaspäin, samalla avaten hennoilla käsillään vyötäni ja nappeja farkuistani. Hän veti hitaasti housut alas, laskeutuen samalla polvilleen eteeni. Hän otti kiinni alushousuistani ja veti ne alas paljastaen hervottomana seisovan kaluni. Hän suuteli kaluni kärkeä, kalun varta pitkin alas kiveksille, kietoen samalla kätensä kaluni ympärille puristaen sitä kevyesti. Toinen käsi puristi lihaksikasta pakaraani kun hän otti kaluni suuhun ja aloitti sen imemisen.

      Joyce katsoi minuun ja näki minun nauttivan hänen suunsa lämpimästä ja kiusoittelevasta hyväilystä. Hän jatkoi hyväilyä kunnes halusin hänen nousevan, nostin läpinäkyvää asua kylkeä pitkin liukuvien käsivarsien avulla. Tartuin hentoon helmaan ja riisuin asun pois kokonaan. Suutelin hänen hyvältä tuoksuvaa niskaansa, käteni kietoutuessa hänen ympärille sulkien hänet syliini. Hänen tummansuklaan värinen ihonsa meni kananlihalle kosketuksestani. Käteni valuivat hitaasti suudellessani Joycea, hänen pakaroiden päällä. Peukaloni kietoutui hänen stringien ympärille aloittaen niiden viemisen alas.

      Joyce istuutui sängyn laidalle kun vedin stringejä samettisen pehmeitä sääriä myötäillen pois. Hän sulki jalkansa vain antaakseen minun avata ne hetken kuluttua hänen nautintonsa vuoksi. Katselin edessäni olevaa tarkasti trimmattua tupsukkaa, jonka alla vaaleanpunaiset paisuneet ja kostuneet häpyhuulet odottivat kosketustani. Työnsin päätäni hänen kiinteiden reisien väliin suudellen niiden sisäpintoja ylös kohti pimppiä, Joycen pitäessä päästäni käsilläni kiinni. Kieleni pyörähteli useasti klitoriksella hipaisten sitä vaivihkaa, Joycen äännähtäessä kevyesti joka kosketuksella. Tunsin hänen lantionsa liikkeet käsieni välissä, kun imaisin kevyesti häpyhuulta. Painoin huuleni klitoriksen ympärille ja imaisin kevyesti pienillä tauoilla varustettuna.

      • JoPe79

        Joyce ymmähteli nautinnosta ja minun nautiskellessa hänen mehuisasta hedelmästä. Keskeytin jo tovin jatkuneen nautinnon ja nousin seisomaan korkean sängyn viereen ja pyysin häntä menemään makuulle. Joyce nosti jalkansa olkapäitäni vasten ja ohjasin paksun kaluni hänen kimaltelevalle pimpille. Käteni ohjasivat hänen lantiota painautumaan kaluani vasten ja hitaasti se upposi kostean lämpimään pimppiin, joka puristeli lihaksiaan sitä vastaan. Joyce huudahti onnellisena paksun kaluni tahdissa, sen painautuessa yhä uudestaan ja uudestaan häneen.

        Katseeni seuraili hänen vartalonsa liikkeitä kuinka selkä kaartui joka työnnöllä ja Joycen huudahtaessa nautinnosta. Laskeuduin hänen päällensä ja huuleni koskettivat hänen tummia nännejä, jotka olivat kiihottuneina lähes rypäleen kokoiset. Rinnat olivat pehmeät, mutta kiinteät. Joyce pyöräytti minut allensa ja nousimme sängyllä keskemmälle. Hän ohjasi kaluni takaisin sisään lämpimään pimppiinsä. Hänen lantionsa aloitti aaltomaisen keinahtelun ja myötäilin sen liikkeitä. Joyce sanoi haluavansa ottaa minua koko yön.

        Hämärässä valossa katselin hänen tumman vartalonsa liikkumista päälläni. Hänen tiukka pimppinsä treenattuine lihaksineen tuntui imevän joka tipan kalustani. Käteni seilaili hitaasti hänen vartalollaan pysähtyen välillä puristelemaan rintoja ja muodokkaita pakaroita. Hän ymmähteli yhä kovemmin saaden minut ymähtelemään myös. Hikiset vartalomme kimaltelivat valossa ja silmämme sulkeutuivat nautinnosta. Äänet voimistuivat ja ratkesivat kovaan yhtäaikaiseen huutoon molempien tullessa juuri samaan aikaan. Joyce laskeutui hitaasti päälleni ja vartalomme lämmittävät toisiaan tuon euroorisen tilan seksin jälkeen.

        Sanattomina makoilimme päällekkäin ollessani yhä hänen sisässään, kunnes seisokkini helpotti ja kaluni valahtaessa ulos ja lämpimän sperman valuessa hänen syövereistään mahalleni. Yöhön kuului vielä useampi kiihkeä seksi sessio ja nukahtaessamme makuuhuoneessa tuoksui vahvasti seksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2609
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      208
      2374
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      184
      1782
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe