Öinen uimareissu

N21

Heräsin hikisenä kello kahdentoista aikoihin yöllä. Kuumuus vallitsi vartalossani,ja mieleni teki jotain viileää. Menin keittiöön ja kaadoin itselleni mukillisen jääteetä,joka ei näyttänyt yhtään helpottavan. Oli heinäkuu,ja päivät olivat olleet todella kuumia. Menin kuistille ja siemailin silloin tällöin jääteetäni. Kun kuulin puron solisevan,tiesin,mikä kuumuuteeni auttaisi; Uiminen,ÖINEN uiminen. Menin takaisin huoneeseeni ja pakkasin uikkarit ja pyyhkeen reppuuni. Otin mukaani myös pienen tyynyn. Lähdin mahdollisimman hiljaa ulos asunnosta,jotten olisi herättänyt vanhempiani. Kävelin pilkkopimeää tietä pitkin kompuroiden kohti paikallista hiekkarantaa. Vihdoin olin perillä. Maisema oli upea; kuu heijastui järven liikkumattomassa pinnassa ja tähdet tuikkivat täysikuun "turvassa".
Päälläni oli ainoastaan valkoinen löysä t-paita ja punaiset pikkarit. Vedin pikkarini nopeasti pois ja laitoin tilalle bikinien alaosan. Riisuin t-paitani pois ujostelematta ja puin ylleni bikinien yläosan. Kävelin kohti veden reunaa kohti ja kosketin varpaallani kylmää vettä. Menin kauemmas vedestä ja juoksin järveen. Nautin olostani ja uiskentelin aina välillä. Yhtäkkiä jokin tarttui jalkaani.Kiljahdin ja olin jo juoksemassa kohti rantaa,kunnes veden alta paljastui söpöt ja noin 20-vuotiaan miehen kasvot.
-Sori jos säikäytin.Mies pahoitteli.
-Ei se mitään...Mumisin häkeltyneenä.
-Onko sullakin tapana käydä yöuinnilla?Mies uteli.Pudistin päätäni ja roiskautin vettä miehen kasvoille. Hän naurahti ja nosti minut lantioistani ylös vedestä ja heitti sitten minut leikkisästi takaisin kylmään veteen. Olin 18-vuotias,ja kuntouttanut itseni biitsikuntoon. Olin kiinteyttänyt reisiäni,pakaroitani ja rintojani,ja olin onnistunut siinä kiitettävästi.
-Mikä sun nimi muuten on?Uskalsin kysyä kun rauhoituimme.
-Markus.Sano vaan Makeks. Markus alias Make esitteli itsensä.
-Jaahas,MAKE.Mun nimi on Tuuli. Hymyilin ja Make vinkkasi minulle silmää. Menimme vilvoittelemaan pyyhkeeni luokse ja annoin Makenkin istuskella pyyhkelläni,sillä hän oli jättänyt omansa kotiin. Juttelimme koko ajan ja nauroimme,kunnes vallitsi kiusallinen hiljaisuus. Naurahdin ja tunsin,kuinka Make asetti kätensä reidelleni. Hymyilin hänelle ja suutelin Makea kiihkeästi huulille.
-Sä oot niin syötävän näköinen!Make sanoi ja suuteli minua kaulalle. Menin makaamaan pyyhkeelle ja annoin Maken tehdä minulle mitä vain. Hän suuteli minua ensin kaulalle,sitten rintojen lähettyville,ja sitten navan seudulle. Minulla oli edelleen bikinit päälläni,mutta Make riisui ne hitaasti pois päältäni. Hän nuoli klitoristani,ja voihkin kiihottuneena. Yleensä miehillä oli tapana työntää kieli reikään,mutta Make tiesi oikeat säännöt,joka saisi naisen heti orgasmin partaalle. Hän tuli takaisin ylös ja asettui päälleni makaamaan. Hänen kalunsa oli kivikova ja hän työnsi kullina syvälle sisälleni. Voihkaisin ja suutelin häntä samalla koko ajan joka puolelle kasvoja.
-Aahh...oot niin hyvä!!Voihkaisin,kun Make jäi sisälleni hetkeksi. Nyt oli minun vuoroni tehdä hänelle jotain. Nuolin hänen rintalihaksiaan ja siirryin aina vähän väliä alemmas,kunnes hänen kalu oli jo syvällä suussani. Imin Markuksen kyrpää kuin imukone ja nielin kaikki spermat,mitkä hänestä tuli. Asetuin kyykkyyn hiekalle ja Make tuli sisälleni takaapäin. Hän piteli samalla kiinni rinnoistani ja nai minua kovaa.
-AAAAAH!!!UUUHHH!Voihkimme vuorotellen.

Aamulla heräsin ihan omasta pedistä bikinit päälläni. Wau kun teki hyvää. Nyt ainakin teki mieli mennä joka yö uimaan,jotta kartuttaisi KUUMUUDEN pois ;)

Kommentoikaa!! =)
En kirjoita enempää,sillä ideat paasaa loppua. ^-^

8

10968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mahe

      Alkoi molo todellakin seisoa!!!! Aijjai:p

      Siis sun kannattaisi kirjoittamisharrastusta jatkaa, koska sulla on todellakin selvästi lahjoja=)

      Muuten, jos kerran useat miehet työntävät kielensä pimppiin ja se ei ole se oikea tapa, niin MIKÄ sitten on se oikea tapa saada nainen orgasmin partaalle?

      • N21

        Jos nuolee klitorista,niin aaahh...siin tulee orgasmi melkee heti!!Kandee kokeilla!!


      • Kokenut
        N21 kirjoitti:

        Jos nuolee klitorista,niin aaahh...siin tulee orgasmi melkee heti!!Kandee kokeilla!!

        vaikka sitä nuolee mutta jos osaa rytmittää nuolemisen ja imemisen,, ja vielä sen nahan liikuttelun sormilla huulilla yhtäaikaa niin siin jotain,, näin ainakin olen huomannut, että se toimii..
        Rehellisyyden nimissä joskus aikoinaan yksi lesbopari opetti minulle klitoriksen käsittelyä ja se on toiminut:)


    • uimuri

      Minäkin käyn usein kesäöisin uimassa, sillä erotuksella etten tarvitse siinä hommassa uikkareita, hämärä on suojanani. En vain ole koskaan törmännyt keneenkään, paitsi kerran pariskuntaan, joka tuli rannalle naimaan. En häirinnyt heidän touhujaan, mutta äänistä ei voinut erehtyä. Heillä ei ollut aavistustakaan että seisoin siinä nakuna 20 metrin päässä...

    • t.t

      kandeis nyt kirjottaa viäl muutama meidän lukijoiden iloks... ite en osais kirjottaa samalla lailla..

    • antti

      Joo kyllä todellaki alkoi seisoa tuota lukiessa... Mutta kysyisin että miksi se vesi oli muka niin kylmää vaikka siinä monesti sanottiin että oli ollu lämpimiä/kuumia päiviä?? Aivan sama. Kokonaisuutena tuo oli erittäin hyvä novelli!!! Ja kirjottele ihmeessä useamminki!!!!!!!!!!!! :):):)

    • pro

      Alkaa hyvin ,mutta hei! Loppu on kuin nopea nörtin orkku kun pornosivuille pääsi! Miehen nimi Markus?! Ei sitten feminiinisempää nimeä äkänny?

      Loppu saisi olla kaksikertaa pitempi (vähintään!) kerronnallisesti, markus vittuun ja joku miehinen nimi paikalle...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1689
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1574
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1168
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe