Nainen vallassa...2

-BoH-

Luin viestiä yhä uudelleen ja uudelleen ja tunsin miten veren pakkautuminen haaroissani sai aikaan jonkinmoista liikettä, poskia kuumotti ja pikaisesti vilkaisin hätäisenä ympärille, eihän kukaan vaan näe.. suljin kannen hetkeksi ja yritin tasata sykettäni, mitä ihmettä!? mikähän juttu tämäkin nyt on, mietin ja punnitsin vaihto-ehtoja, vastata niin kuin käskettiin vai antaako olla.
Tuo viesti oli kuitenkin jollain kierolla tapaa osunut juuri siihen hermopisteeseen, siihen vuosia mielessä myllänneeseen ja kiihottavaan ajatukseen, nainen alistaisi, olisin kokonaan toisen vallassa ja joutuisin tekemään kaiken mitä käsketään ja ottamaan kaiken vastaan mitä nainen vaan mielikuvituksessaan tai muuten keksisi, yhdistettynä vielä siihen tosiasiaan et iät ajat on maatila paikkana, ja sieltä löytyvät erinäiset jutut jollain käsittämättömällä tapaa kiihottaneet.

Erektioni oli kaikesta tämän ajattelusta taas kerran lähes kipeän kova ja poskia kuumotti, tunsin häpeää ja kiihotusta rintarinnan jotka jo pelkästä ajatuksesta kasvoivat aivan järjettömiin mittoihin.
Päätin että vastaan, kirjoitin kauniisti kuinka haluaisin emännälle töihin maatilalle
ja kuinka kiltisti tottelisin, tekisin työni mukisematta ja reippaasti, kerroin työkokemukset, sen että olen pari kertaa koulun reissujen takia käynyt maatilalla, ja pituuden/painon. Otin pari kuvaa ja latailin liitteeksi miettien samalla kuinka hiton hulluja tässä ollaan…ajattelin koko juttua pitkän tovin ja meinasin lähettää, mutten uskaltanut, lopulta kuitenkin painoin lähetä, paiskasin koneen kiinni ja lähes pelokkaana mutta samalla tietyllä tavalla odottavasti jännittäen painuin pihalle hermosavuille.

Tässä vaiheessa olin jo melkeinpä unohtanut alkuperäisen tavoitteen, työ. Nyt oli mielikuvitus jo karannut sen verran ja jokin selittämätön viehätys asian saamaan yllättävään käänteeseen oli viemässä kaiken huomion. Mitähän tästä ja vielä….

Vastaus odottikin jo seuraavana aamuna, käsky saapua junalla tietylle asemalle, varaamaan aikaa vähintään kaksi viikkoa alkuun, mukaan ei tarvinnut mitään erityistä.
Juna pysähtyi asemalle, katselin jo ikkunasta et aika pieneltä paikkakunnalta vaikuttaa, maalaiskylä, ajattelin, mut toisaalta rauhaa ja etäisyyttä hulinoihin olinkin halunnut alun perin. Lämmin kesätuuli pyyhkäisi mukavasti viilentäen laiturilla kävellessäni aseman viereen pienen kahvion terassille, niin kuin käsky oli käynyt.
Istuin reunapöytään katselemaan ja odottelemaan, pari paikallista ihmistä istui kahvikuppien ja oluiden ääressä vilkaisten tulijaa, kahvilaa pitävä rouva saapui kysymään ottaisinko mitä, kerroin odottelevani ystävää selityksenä ja kieltäydyin kohteliaasti.
Hetken päästä terassia kohti käveli arvioni mukaan reilu kolmevitonen nainen, tummanruskeat hiukset ponnarilla, yllään valkoinen toppi ja piukat farkut, ja pikaisen sykähdyksen housuissani aiheuttavat mustat kumisaappaat jaloissaan..
Nainen asteli reippaasti kahvioon ja olin huomaavinani pienen tervehdyksen kahvilanpitäjän suuntaan, vilkaisun kaikkiin pöytiin ja lopuksi tiiviin katseen
minun suuntaan. Salaa mielessä toivomani oli ilmeisesti käymässä toteen, nainen
oli kaunis ja määrätietoisen näköinen, ja mikä parasta käveli suoraan pöytäni ääreen;

-Tuomas , nainen sanoi kysyvästi

Sain vastattua vain epäröivällä nyökkäyksellä, tuijottaen varmasti hieman liikaakin naisen saappaita ja melkoisen kiihottavan näköistä naista muutenkin.

-Olen Tuija, laitoit spostia töistä..?

Nyökkäsin jälleen ja yritin katsoa silmiin
jotten ihan kuola valuen tuijottaisi tulijaa muutoin

-Selvä, tule niin lähdetään.. töihin.

Nainen väläytti viekkaan hymyn mittaillessa minua silmillään päästä varpaisiin kun nousin ylös. Lähdin naisen perästä kävelemään p-paikalle päin enkä voinut irrottaa silmiäni Tuijasta.
Tunsin lievän punan kohoavan kasvoilleni kun Tuija kääntyi autonsa luona minua kohti ja varmasti sai kiinni tuijotukseni hänen pyöreästä piukkoihin farkkuihin verhotusta takapuolestaan

-Sinä ajat, minä kerron minne.

Sain avaimet, avasin mustan Volvon ovet ja istuin ratin taakse, Tuija käski kääntyä pihasta vasemmalle ja ajamaan suoraan pari km jolloin käännytään oikealle,
matkaa n. 8 km kaikkiaan. hetken matkan päässä Tuija käski pysäyttää tiensivuun, nousi autosta ja meni paikallisen maatalouskaupan pihalla olleiden 3 naisen juttusille, seurasin silmä kovana – jos kohta taas joku muukin- autosta loittonevaa upeaa takapuolta ja mustia kumisaappaita, huokaisin syvään ja ajattelin mihin olen oikein itteni sotkenut, käänsin katseeni kun huomasin kuinka muut naiset kurkkivat vaivihkaa suuntaani ja nyökyttelivät, kohta Tuija palasi autolle ja jatkettiin matkaa.
Matkan aikana huomasin sivusilmällä miten Tuija mittaili yhä edelleen minua ja tunsin sykkeeni tihenevän.

47

15495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -BoH-

      Vasta kun toisen postasin et tän ois voinu jatkaa tähän perään... noh, nyt sit loput koitetaa muistaa survoa tonne 2 osan perään.

      Ja ja, toisaalt on kyl aika pitkä veteistä/hidasta etenemistä... mut jos joku ees tykkää vähän hitaammasta.

      Ja näis nyt ei kauheesti viel kinkya ole, mut jospa se siitä vielä. Koittakaa kestää, en tosiaan ole mikään hyvä kirjottamaa, vaikkakin aihe/asia on sellane mikä tahtoo saada "aivot nyrjähtämään" ja ...huhhuh... %)
      Mut ei vaan oikein osaa sitä siirtää näin tekstiks..

    • -BoH-

      Saavuttiin pienen maatilan pihaan, talo punaisesta tiilestä yksikerroksinen oli hiukan kummun päällä korkeammalla kuin muut rakennukset, pihan perällä näkyi punainen hirsinen aitta ja vasemmalle jäi oranssista tiilestä muurattu navetta. Ajoin auton käskystä navetan editse aitan sivuun autokatokseen.
      Nousin autosta ja henkäisin syvään, vastaan tervehti raikas kesäinen maaseudun ilma, vieno navetan tuoksu ja tunsin jollakin kierolla tapaa mielihyvää asiasta.

      Kävelin Tuijan perästä talon eteiseen, matkalla ei oltu paljoa vielä puhuttu

      -noniin, Eli, sinä olet Tuomas.. joka niin nätisti pyysi päästä tänne töihin, eikö?

      Tuija kääntyi minua kohti kädet lanteillaan ja katsoi tiukasti silmiini

      -Kyllä, ja olen toisaalta yllättynyt että pääsin koska kokemukseni maatilan töistä on hyvin vähäinen ja toisaalta todella innoissani.

      -No se on kyllä huomattu, Tuija virnisti ja vilkaisi nopeasti haarojeni suuntaan; Johan tuo on paistanut pitkän aikaa, hah.. on siinä meillä ja työmies.. Mutta älähän huoli, kyllä sinä saat vielä oppia ja tietää maatilan työt.

      Punastuin korvia myöten ja hädissäni koitin muuttaa asentoa ettei pullotus housuissani näkyisi, koko tilanne tuntui häpeälliseltä mutta samalla edelleen todella kiihottavalta. Jostain kuitenkin miehisyyteni kumpusi ja koitin änkyttämättä vastata

      -No.. mutta kun..onpas nyt työhön haastattelu…

      -Hiljaa!

      En päässyt edes kunnolla alkuun kun Tuija jo suorastaan kivahti ja jatkoi hetken päästä

      -Nyt tästä eteenpäin, sinä puhut vain kun annetaan lupa, tai puhutellaan, onko selvä?! Ja tuollainen säälittävä miehen alku kun olet niin oletan että se onnistuu mainiosti..

      Tuija virnisti ilkikurisesti ja jatkoi

      -Nyt ensi alkuun, lomittajapoika, se sinä nyt nimittäin olet, lomittajapoika, tulet tuonne työvaatehuoneeseen ja puet siellä toiset vaatteet, ja ne sitten onkin ne mitä pidät täällä. Ja nuo kaikki omat laitat sinne yläkaappiin. Ja minä olen tämän tilan emäntä, ja minua puhuttelet emännäksi, onko selvä!?

      -Kyllä, emäntä.

      vastasin nolostellen ja seurasin käskystä työvaatehuoneeseen.

      -Tuosta hyllyltä nuo päälle, ja omat tänne kaappiin.

      Emäntä näytti käsin jääden ovelle seisomaan, kunnes kuului tiukka käsky

      -Riisuudu, kaikki pois, ja vauhtia, ei tässä koko päivää ole aikaa.

      Nielaisin kuivaa kurkkuani ja toivoin hädissäni olevani kotona unta näkemässä, mutten yrityksistä huolimatta herännyt enkä pakotietä löytänyt niin ei auttanut muuta kuin alkaa riisumaan siinä emännän silmien alla. Tuija katseli selvästi nauttien,vieno hymy kasvoillaan kuinka punastellen riisuin itseni alasti ja loppu viimein käsin peitellen laskin boxeritkin nilkkoihin ja heitin muiden vaatteiden kanssa kaappiin.
      Otin hyllyltä siniset haalarit ja puin päälleni, haalarit oli kauhukseni aika pienet joten ne lähes vartalon myötäisenä pullottaisi housujani pahemmin, olin kuitenkin jo niin nolona ja pelon sekaisin tuntein etten uskaltanut isompia kysyä tai vastustella. Laitoin vielä mustat sukat jalkaan ja sinisen lippiksen päähäni ja katsoin kysyvästi emäntää..

      -Hmm.. joo, hyvältä näyttää. Kyllä sinusta vielä kunnon lomittajapoika tulee

      Tuija naurahti hyväksyvästi katsellen taas päästä varpaisiin ja kääntyi takaisin eteiseen

      -Tules tänne, laitat tästä nämä kumisaappaat jalkaan ja sitten odotat tuossa ulkona, minä menen sillä aikaa vaihtamaan navettavaatteet, menemme suoraan navettaan iltalypsylle

      Tuija käski ja sulki työvaatehuoneen oven perässään.

      Odottelin pihalla ajatellen kaikkea mahdollista muuta että seisokkini hiukan helpottaisi ja samalla sitä mihin prkl olenkaan joutunut ja itteni taas työntänyt.. Kunnes ykskaks ovi avautui, ja lähes välittömästi tunsin kuinka erektioni palasi suorastaan räjähdysmäisesti taas takaisin…

    • -BoH-

      Emäntä tuli ovesta sitoen vielä ruskeavalkoista huivia päähänsä, sininen t-paita, pelottavan tiukka tummansininen lappuhaalari yllään joka suorastaan nuoli Tuijan vartalon muotoja, terhakoita isohkoja rintoja, solakkaa vyötäröä ja tuota
      huumaavan hyvän näköistä pyöreää ja kiinteää takapuolta josta haalarin lahkeet
      jalkoja myötäillen sukelsivat pohkeita mukaileviin pyöreisiin mustiin kontio kumisaappaisiin. Hyvä etten lauennut tuosta pelkästä näystä ja ähkäisin melkein ääneen, punastuen, jos mahdollista vieläkin lisää.

      -Hae tuolta aitan narulta nuo pyyhkeet, siinä on ämpärit siinä rapuilla, siniset toiseen ja valkoiset toiseen

      -Kyllä emäntä.

      Vastasin nöyränä ja menin keräämään pyyhkeet.

      -Sitten tulet perässä.

      Emäntä meni karjakeittiön ovesta sisään minä perässä ämpäreineni, kolautin toisen ämpärin pöydän reunaan ja kaikki valkoiset pienet pyyhkeet levisi lattialle

      -Mitä se lomittajapoika oikein tekee!? Emäntä huudahti ja pyöritteli päätään

      -Tämän vielä tiedät tehneesi!, kerää ne ja huuhtele useaan kertaan tuossa altaassa, ja kierrät kuivaksi.

      Tuija tiuskaisi napakasti ilman hymyn häivää seisoen edessäni painaen kädet lanteilleen

      -Anteeksi Emäntä..!

      Pelästyin tohelointia ja emännän reaktiota kumartuen pikaisesti poimimaan lattialta sieltä täältä pyyhkeitä takaisin ämpäriin ja lähes välittömästi havaitsin kuinka mustat saappaan kärjet ilmestyivät näkökenttään ihan eteeni

      -Kylläpä on nöyrä lomittajapoika..

      Tuija sanoi vakaalla äänellä ja tunsin ytimiäni myöten kuinka emäntä tunsi mielihyvää

      -polvistu.. kädet lattialle myös. Nelinkontin..

      Emäntä sanoi jäätävällä äänellä ja piti ihan pienen tauon, sykkeeni kiihtyi hallitsemattomasti ja manasin mielessä kömpelyyttäni ämpärin kanssa alimpaan helvettiin.
      Pienen epäröinnin jälkeen polvistuin käyden nelinkontin karjakeittiön lattialle kun en muutakaan pakokeinoa tilanteesta häpeissäni nähnyt.

      -Vajaa puoli tuntia tällä tilalla ja jo on tämmöinen meno, ja siivo. Onko tämä nyt hyvä?! Mitä!? … luulen ettei lomittajapoika nyt pääsekkään tästä ihan ilman minkäänlaista rangaistusta..

      Tuija emäntä totesi matalalla mutta erittäin painavalla äänellä, nostaen samalla toista jalkaa ja sivellen hyvin varovasti sekä hitaasti leukani alta pitkin poskea kumisaappaallaan.
      Tunsin viileän ja liukkaan kumin kosketuksen ihollani, suljin silmäni huokaisten puolivahingossa, josta juuri ja juuri kuului pieni ääni, tunsin kuinka pitkin kehoani vilisti kylmät väreet ja kuumat aallot ja sietämättömän suuri häpeän tunne sai poskeni leiskumaan kuin tulessa.

      -Jaahas… jaahas, sinä senkin säälittävä mies.. lomittajapoika, taidat tykätä tästä,
      säälittävää… heh

      Tuija pilkkasi naurahtaen ja laski hetken päästä jalkansa takaisin lattialle asettuen tukevasti hiukan haara-asentoon seisomaan

      -Hyvä, sittenhän sinulle löytyykin oikein hyvä keino lepyttää emäntäsi tämän koheltamisen perään.

      -Etkö haluakin lepyttää emäntääsi, ETKÖ!?

      -ky..kyllä

      -Mitä?

      -kyllä haluan, mitä vain..

      Sain vaivoin häpeältäni soperrettua

      -MITÄ!!?

      -kyllä haluan, mitä vain emäntä..!

      -Noniin! Tulihan se sieltä, sinä puhuttelet minua aina emännäksi, onko SELVÄ!! Ja nyt..

      -Nuole, nuole saappaitani… NYT!

      Tuija emäntä korotti ääntään hyvin painokkaasti ja kivahti, jähmetyin lähes kauhusta
      ja korvissani alkoi suhista, en tiennyt miten päin olisin kiemurrellut tai kuinka vajonnut maan rakoon piiloon mutten taaskaan nähnyt muuta keinoa kun..

      Työnsin kieltäni hiukan ulos ja lähes tuskaisena syvään hengittäen kosketin varovasti kielellä emännän vasemman kumisaappaan vartta.

      -KunnoLLA! Nuolet kunnolla tai tässä meneekin hyvin pitkään, mokoma säälittävä lomittajapoika.. on siinäkin ja mies, pelkkä velttomulkku, onkohan sinulla munaa ollenkaan… Nnnoiinn, hyvä poika nuole vaan !

      Emäntä käski huudahtaen ja ivasi naureskellen taas, luulin etten enää enempää voi häpeää tuntea, lähes tärisin kuumottavasta häpeän/kiihotuksen sekamelskasta jonka määrää ei voi järjellä käsittää, kunnes lopulta alistuin ja aloin nuolla emäntäni kumisaappaita melkein koiran tavoin reilulla kielellä.

    • -BoH-

      Tuija emäntä ilahtui näkemästään suuresti, ja puoliksi pilkaten irstas hymy kasvoillaan, nautti armotta vallastaan antaen ohjeita ja katseli kuinka nuolin kiltisti ja alistuneesti

      -Oi oi kun näyttääkin kivalta, lomittajapoika niin kiltisti ja nöyrästi.. katso minua, katso, ja nuole samalla saappaitani, haluan nähdä kuinka kiitollinen olet että saat nuolla emäntäsi kumisaappaita.

      Emäntä hymyili niin säälimättömästi katsoen minua suoraan silmiin, kun hetken päästä käänsin päätäni niin että pystyin katsomaan emäntääni kiitollisena.
      En oikein osannut edes kuvitella miten näyttää kiitolliselta tai miltään muultakaan, tunsin vain kasvojeni lähes polttavan/punoittavan häpeästä ja tuon niin irstaasti ja vilpittömästi nautinnosta hymyilevän emäntäni katseen. Hetken lomittajapojalla nuoletettuaan kumisaappaitaan Tuija armahti ja kysyi miten sanotaan?

      Mietin oikein tajuamatta edes kysymystä ja puoliksi ajattelematta sopersin

      -Kiitos emäntä, että sain nuolla kumisaappaitanne. Ja anteeksi että kolusin ja levitin pyyhkeet lattialle…

      -Hyvä poika! heh… olet kyllä niin säälittävä… ja nöyrä että ei voi muuta kuin nauraa!

      Emäntä ilahtui ja käski nyt lopultakin huuhtomaan pyyhkeet, lypsyllekin olisi jo jouduttava navetan puolelle. Haalin pyyhkeet kasaan ja laahauduin altaalle huuhtomaan niitä, haalareissani tunsin huomattavaa kireyttä kävellessäni, minulla seisoi jo lähes kipeästi mutten uskaltanut tuon nöyryytyksen jälkeen millään muotoa enää antaa aihetta emännälle uusiin rangaistuksiin joten pyrin vain kaikin tavoin peittelemään kivenkovaa seisokkiani. Havahduin kohta ajatuksiini, mihinhän tässä vielä joutuu..

      -Lomittajapoika, tule tänne!

      Kuulin Tuijan huutavan viereisestä varastohuoneesta, sain juuri pyyhkeetkin huuhdeltua ja kierreltyä joten liikuin pikaisesti huoneeseen, huoneeseen jossa oli
      uskomaton määrä kaikenlaista sellaista joka sai silmäni pyöristymään ja kutittamaan kehoani varpaista korviin, naulakoissa roikkui suuri määrä monen värisiä kumiessuja, sadevaatteita, seinänvierustoja kiersi pitkä rivi monen värisiä kumisaappaaita, kuivaustelineessä roikkui pyykkipojin lukematon pari myöskin eri värisiä kumikäsineitä, toisessa naulakossa oli haalareita ja kaiken kaikkiaan huone sisälsi vaikka ja mitä. Kiihotukseni hipoi jälleen uusia mittoja katsellessani kaikkea sitä, ja varsinkin sitä kun emäntä oli vetänyt käsiinsä pitkät sinipunaiset lypsykumikäsineet jotka ulottuivat lähes kainaloihin asti

      -Otat tuosta nuo pitkät punaiset kumihanskat ja laitat käsiisi, se tuo punainen on juuri tuollaiselle säälittävälle lomittajapojalle sopiva väri

      Emäntä virnisti. Tottelin kiltisti, enkä vähiten sen takia että kumi melkein kaikissa muodoissaan on kiihottanut todella kierolla tavalla jo pitkään..
      Tuija katsoi hyväksyvästi ja lähti takaisin karjakeittiön kautta maitohuoneeseen

      -Tänne

      Emäntä otti lypsimet pesutelineistään, viritteli keikenlaisia letkuja ja muita sinne sun tänne ja käski opetella kaiken tarkasti

      -Tämä, niin kuin kaikki muutkin työt tulevat olemaan sinun töitäsi, sinä teet työt ja oikeastaan kaiken muunkin täällä tästä lähtien, minä johdan ja valvon ja käsken!

      Emäntä hymyili jälleen todella ilkikurisesti kunnes kaikki oli valmista, tavarat pyyhkeet tulpat rasvat ja muu tarvittava oli mukana ja käski minun työntää kaikki lypsimet sekä tarvike/ämpäriteline katossa menevää kiskoa myöten navettaan.
      Ovella vastaan tulvahti tuttu navetan tuoksu vahvana vastaan, muistoja vuosien takaa tuli mieleeni, jotka kuitenkin katosivat lähes yhtä nopeasti kuin olivat mieleen tulleet, nyt oli hiukan toisenlainen käynti näköjään kyseessä..
      Tuija tuli perässäni navettaan ja alkoi toimittaa napakasti käskyjään

      -Työnnät ne lypsimet tuosta parren ensimmäisestä välistä alkaen tuonne väleihin, se ämpäriteline tuonne keskelle, sitten käydään juottamassa tuo nuoriso, sen jälkeen jaat hiukan rehua lehmien eteen, sitten tulet tähän ensimmäisen lehmän viereen niin alamme lypsämään.

      Tein kaiken työtä käskettynä, ja palasin emännän luokse omasta mielestäni pikaisesti

      • mahdat päästä

        itse asiaan?


      • -BoH-
        mahdat päästä kirjoitti:

        itse asiaan?

        asia on?

        Kyllä se tuosta teksti pikkuhiljaa muotoutuu, kunhan nyt ehtis/sais aikaseks kirjotella.

        Varoittelinkin tuolla jo et aika junnaamista on/näytti itellekin siltä, kun ei osaa niin ei osaa..
        toisaalta ei aina ole mukavaa sekään et ensimmäisen neljän lauseen aikana on jo vaatteet pois ja täysi akti päällä. jos sitä kaipaa niin kattokaa pornoa. Täs on muutenkin ehkä tuolla päänsisässä/ajatuksissa/henkisesti se juju (mitä en tosiaan osaa oikein tekstiks laittaa)


      • huonolta kuulosta
        -BoH- kirjoitti:

        asia on?

        Kyllä se tuosta teksti pikkuhiljaa muotoutuu, kunhan nyt ehtis/sais aikaseks kirjotella.

        Varoittelinkin tuolla jo et aika junnaamista on/näytti itellekin siltä, kun ei osaa niin ei osaa..
        toisaalta ei aina ole mukavaa sekään et ensimmäisen neljän lauseen aikana on jo vaatteet pois ja täysi akti päällä. jos sitä kaipaa niin kattokaa pornoa. Täs on muutenkin ehkä tuolla päänsisässä/ajatuksissa/henkisesti se juju (mitä en tosiaan osaa oikein tekstiks laittaa)

        ei ihan paha, jatka vaan, ties vaikka jatkossa seurais jotain mielenkiintoista...


      • -BoH

        -Missä sitä on kuluteltu aikaa, ei kuule ei täällä noin velttoilla! Pitääkö heti jatkaa rangaistuksia mitä?!
        Tuija tuhahti katsoen jälleen tiukasti silmiini
        -e…ei..eii tarvitse, emäntä. ei tarvitse, anteeksi. olen jatkossa nopeampi.
        Alistuin kääntäen katseeni alas, säikähtäen uusia rangaistuksia mutten selvinnyt siltikään täysin ehjin nahoin..

        -Joo ei varmasti niin. Ja mikä se noin noissa haalareissa pullottaa?? Jos en ihan varmaksi väittäisi niin suurella todennäköisyydellä sanoisin että sinulla muna seisoo..
        Onkos sillä meidän säälittävällä lomittajapojalla sittenkin munaa, mitä?

        Emäntä tiukkasi napakasti muuttuen yhä tuimemmaksi

        -Se selviää kyllä. Nosta kädet ylös niskasi taakse, nojaa tuohon seinään, jalat haralleen..!

        Tuija sihahti ja samalla tarrasi kumikäsine kädellään napakasti haaroistani kiinni tunnustellen päättäväisesti, suustani pääsi tahaton ähkäisy ja suljin silmäni. Polvet notkahti pikaisesti tuosta niin yllättävästä liikkeestä

        -Mitä se lomittajapoika ähkii, annettiinko lupa!? Hah.. kyllä täällä jotain taitaa olla, mutta taitaa lomittajapoika olla sellainen säälittävä runkkari että nyt saat itse näyttää emännällesi, toisen käden pidät siellä niskan takana ja toisella avaat haalarisi sepaluksen ja kaivat munasi esiin

        Jälleen olin siinä tilanteessa että olisin mieluiten ollut metrin maan alla piilossa, häpeä on tajuton muttei muutakaan oikein taaskaan keksinyt, joten varovasti aloin vasemmalla kädelläni avata navettahaalarini nappeja, emäntä astui hiukan taaksepäin ja jäi kädet lanteillaan tiukasti katselemaan.
        Sain napit auki ja häveten silmäni päästä työnsin oman lypsykumikäsineellä suojatun käteni sepaluksesta sisään

        -Ota se muna käteesi ja vedä ulos, ja näytät emännällesi mikä siellä pullottaa, noh! No jopas nyt.. niin on lomittajapojalla muna kovana.. hah!.. haluaisit varmasti purkaa paineesi, haluaisit varmasti. Haluaisit myös varmaan että minä ottaisin sinulta esim. suihin

        Tuija käski napakasti, kunnes näki kivikovan munan kädessäni alkaen virnuilla ja pilkata sekä kysellä ihan vakavalla naamalla halujani, en ehtinyt juuri mitään vastata mutta ilmeeni kertoi jo varmasti kaiken kun niin järkyttävän paljon halusin juuri niin ja se myös varmasti näkyi.. Ainakin oletin niin koska heti kohta emäntä repesi nauruun ja jatkoi puhettaan

        -Kyllä todellakin! Mutta, se on sellainen juttu että täällä en ole minä joka suihin ottaa, tai tekee mitään muutakaan, se olet SINÄ joka tekee kaiken, kiltisti kaiken mitä emäntäsi käskee, koska sinä niin säälittävä runkkari, lomittajapoika, ei sinusta muuhun ole! heh.. no, runkkaa sitä munaasi..NYT!... noooin, hyvä poika, näkee kyllä että on tehty ennenkin. Voi että näyttääkin hyvältä.. ja säälittävältä… heh.. ja katso minua! Tiukan navettahaalarini alta pyöreästi pullottavia isoja tissejäni, tiukkaa peppuani, kumisaappaitani joita vielä äsken niin nöyrästi ja kiitollisena nuolit.. Et käännä katsettasi, ja itse asiassa, tästä eteenpäin katsot aina minua kun vain mahdollista, haluan että tuo munasi seisoo jatkuvasti ja sehän tekee niin kun et sinä säälittävä runkkari sille mitään voi että sinulla seisoo koko ajan kun vain näet tälläisen pornon näköisen emännän, sinun emäntäsi.

        -Voi hyvänen aika miten onkin hauskan näköistä, lomittajapoika ihan tuskissaan runkkaa munaansa navetassa kesken lypsyn, ja posket punoittaa niin että! Nyt lopeta se! Etkä laita nappeja kiinni, vaan annat olla sen ulkona, haluan nähdä koko ajan että sinulla seisoo, mutta auta armias jos kosket siihen, tai teet mitään muutakaan!! Sitten tiedät saaneesi rangaistuksen, sinä et laukea ennen kuin minä annan luvan tai sanon, onko selvä!?

        Emäntä pilkkasi jälleen sydämensä kyllyydestä naureskellen ja käski lomittajapojan tyydyttää itseään hetken edessään. Ja kielsi sen kohta kokonaan, luulin että sydämeni halkeaa mutten voinut mitään muutakaan, enkä uskaltanut, kuin totella emäntää

        -kyllä emäntä!

        -Ja nyt lypsylle.. heh

        Kuului viimeinen käsky juuri kun ajattelin aikooko emäntä kiduttaa minut hengiltä…

        Tuija näytti ensimmäisen lehmän kanssa kuinka lypsy tapahtuu, otti sinisen pyyhkeen ämpäristä kyykistyen lehmän viereen ja pyyhki utareita, sitten valkoisella kuivalla vielä toiseen kertaan, sitten lypsimen letkut kiinni ja asetteli lypsimen lehmän vetimiin. Seurasin vierestä naama punaisena hiljaa keskittyen ohjeisiin, ”tuskaani” ei todellakaan helpottanut katsella tuota hillittömän kiihottavan näköistä naista pyllistelemässä ja pyörimässä edessäni, joka oli nolannut ja ottanut minut valtaansa aika täydellisesti, en ollut osannut edes kuvitella kuinka näin häpeälliset tapahtumat minun kannaltani voisi kiihottaa näin paljon.
        Seisoin huumastani horjuen käytävällä ja tuijotin emäntääni käskyn mukaan, mulkkuni nytkähteli tasaisin välein sojottaen pystyssä navettahaalareideni sepaluksesta, kuin yrittäen vieläkin suuremmaksi ja kovemmaksi ja pystympään.


    • -BoH-

      Tuija vilkaisi haaroihini aina hetkittäin ja tunsin kaikista hänen eleistään, olemuksestaan, ilmeistään ja katseestaan kuinka äärettömän paljon emäntäni nautti minun nolaamisesta ja alistamisesta. Olin hänen orja, navettaorja.. mieleeni tulvahti ja suorastaan hätkähdin ajatusta, toisaalta tällaisesta tilanteesta olin aina haaveillut, toisaalta todellisuus ja häpeä potkivat niin paljon vastaan et pikaisesti ajattelin kuinka paeta.

      Tuija pyörähti taas eteeni ja kumartui, poskeni leiskui kuin tulessa, sydän jyskytti valtavasti ja tässä tilanteessa ”aivoni” nytkähteli hallitsemattomasti paljastettuina, katsoin kuinka tuo ihana takapuoli pyöristyi edessäni, haalarit kiristyivät tehden siitä aivan sietämättömän ihanan, halusin tuota naista, emäntääni, prkl.. tuo nainen mikä on nuolettanut saappaitaankin.. nyt saat.. !.

      Mielessäni vilisti kosto ja miehisyyteni nostaessa taas päätään, otin pari nopeaa askelta ja tarrasin Tuijan takapuoleen käsin liukuen nopeasti emäntääni kiinni, lukitsin käteni Tuijan ympärille tiukkaan halaukseen ja painauduin selkää vasten huokaisten halustani…

      -MITÄ HELVETTIÄ..!?!

      Säpsähdin todellisuuteen kuullen tuon määrätietoisen naisen äänen ja huudon, Tuija kiepsahti nopeasti ympäri ja tarrasi kaksin käsin seisovaan munaani puristaen napakasti

      -Mitä se lomittajapoika oikein tekee!!? oliko lupaa, OLIKO!? nyt kuule teit sellaisen… Etkös vielä ole sisäistänyt asiaa, SINÄ olet täällä minun navettasaappaani alla, SINÄ olet se joka tekee niin kuin käsketään EIKÄ tee mitään muuta, MINÄ KÄSKEN! ONKO SELVÄ!?

      -..k..ky…kylllä emäntä!

      Emäntä huudahti, muuttaen puhettaan äärimmäisen jäätäväksi ja hitaaksi, painottaen valtaansa. Änkytin hätäisesti vastaan säikähtäneenä ja nielaisin äkkiä kuivunutta kurkkuani pelon alkaessa vallata kehoani, tiesin että rangaistus on taas tulossa…

      Emäntä katseli silmät leiskuen minua ja piti munastani kiinni puristaen ja aloitti jälleen hyvin jäätävästi ja hitaasti

      -Nyt, lomittajapoika.. otat muutaman askeleen taaksepäin, laitat kätesi selän taakse ja pysyt ihan paikoillaan.

      Tuija liikkui mukana puristaen edelleen elintäni käsissään, nappasi pikaisesti seinältä takaani jonkinlaisen vyön, tai pannan, en ehtinyt saada selvää ennen kuin se kiertyi kaulani ympärille ja pieni lukko napsahti kiinni niskan puolelta. Sitten emäntä otti edelleen samalta seinältä narua, n 10mm paksua nailonköyttä jota oli semmoinen 1.5-2 m. pitkä pätkä, sen päissä oli metallivahvisteiset pienet lenkit joista toinen kuulosti kiinnittyvän niskani taakse pantaan lukolla, toinen pää lypsimien kanssa samassa kiskossa olevaan lenkkiin.

      -No niin, nyt kestät tämän kiskon sallimalla alueella niin kauan kuin minä katson aiheelliseksi, lähinnä nyt ainakin niin kauan että saat lehmät lypsettyä. Ainiin, meinas unohtua..

      Emäntä totesi ja pyörähti parren päässä olevalla hyllyllä, tuli eteeni takaisin tuoden käsissään omituisen näköisen systeemin, kuin kirkas pieni muovipullo jossa jotain nahkaremmejä

      -Tämä meinasi unohtua, Eihän tietenkään käy että täällä lomittajapoika, tuollainen runkkari, touhuaa mitä sattuu ominpäin, nyt sinä lypsät vain nämä lehmät. Joten, laitamme tämän siveysvyöksikin kutsutun viritelmän sinulle.

      Tuija oli jo hiukan ilmeisesti leppynyt, ainakin pieni virnistys ilmestyi jälleen, katsoin emäntääni epäuskoisena, sitten vyötä, ja taas emäntää

      -No, otas, ja laitat tuon mulkkusi päälle, ainiin, liukastetta vois olla.. noh, sylkäise kunnolla kämmeneesi ja hiero sillä munaasi

      Häpeän tunnetta riitti taas vaikka muille jakaa kun sylkäisin oikein kunnolla kumikäsineelleni, ja aloin hitaasti jälleen runkata ja hieroa munaani liukkaaksi emäntäni katsellessa tyytyväisenä. Otin Tuijan tarjoaman pullo/vyö härvelin ja kääntelin sitä hiukan jotta sain remmit sivuun, katsoin anelevasti emäntääni ja toivoin jonkinlaista armahdusta mutta emännän tiivistynyt katse ja käskevä olemus ei antanut merkkiäkään siitä, joten aloin hitaasti liu’ttaa munaani tuohon putkiloon, sen juuressa oli levymäinen nahkainen neliö jossa reikä keskellä putkiloon, nahkaisesta levystä lähti neljä remmiä joka kulmasta, emäntä käveli taakseni ja otti remmit molemmin puolin, ja lukitsi ne tiukasti kankkujeni ylä, ja alapuolelta.

      -Noin! nyt töihin! minä käyn vähän tuolla muilla asioilla, ja auta armias jos täällä tehdään jotain muuta mitä on käsketty, tai ei tehdä sitä mitä on käsketty!!
      Ja, kyllä sinä kuule vielä rangaistuksesi äskeisestä saat, saat todellakin..

      Tuija hihkaisi ja lopuksi tarttui kaulastani kiinni takaapäin ja supatti korvaani, suljin silmäni ja tunsin kuinka pelonsekainen kauhun tunne levisi aaltona kehossani..

    • -BoH-

      Tuija asteli pikaisesti ovelle päin, mennessään tuo hävyttömän kaunis takapuoli keikkui kuin virnistellen ”etpäs saa”… Tunsin kuinka munani nytkähti vahvasti tuon pirun putkilon sisällä. Emäntä vilkaisi ovella minua ja meni nauraen navetasta karjakeittiön puolelle, ovi pamahti kiinni ja lähes välittömästi yritin kiskoa narua irti niskastani, sitten katosta, kiskoin ja kääntelin muttei sitä mihinkään saanut, haeskelin hätäisenä katseellani jotain jolla katkaista naru mutta kaikki oli liian sopivaa kuvaan, ei mitään terävää tms. Emäntäni ei ollut tyhmä, mietiskelin kiroillen, taas nytkähti putkilossa, himoni oli aivan valtaisa joten keskityin tuohon putkiloon ja koitin vaikka miten päin kiskoa sitä pois tai edes sivuun että pääsisin laukaisemaan itseni, suorastaan jo pakotti kaiken tämän jälkeen tämä erektio.

      Putkilo ja remmit olivat ja pysyivät, prkl. Hetken tuumailin ja manasin mielessäni koko tilannetta kunnes kuulin jotain ääntä/puhetta karjakeittiön oven takaa ja paniikki iski, töihin! Ohjeiden ja opetuksen mukaan aloin touhuta, narua tuntui olevan kaulastani kiskoon juuri sen verran että ylsin sopivasti kyykkiä töihini.

      Huomasin sivusilmällä toisesta päästä partta kun ovi avautui ja emäntä pyörähti navetan puolelle jääden pitämään ovea auki, sydämeltä taisi jäädä muutama lyönti väliin ja tajusin kohta tuijottavani silmät laajoina suu auki Tuijaa… ja…... nielaisin kuivasti pakokauhun vallatessa mieltäni.. voi helvetti!.. mielessäni soi katsoessani ovelle laskien tulijoita… 1..2…..3…


      Piilouduin nopeasti kyykkyyn lehmien väliin ja kurkin kuinka ovesta tosiaan saapui emäntäni, ja ne kolme naista sieltä kaupan pihalta..! mitä helv!?? mieleeni kirposi, häpeä ja paniikki sai minut hengittämään kiihtyneesti suun kautta, mietin kuumeisesti kuinka paeta, kuinka välttyä siltä että tuo lauma naisia näkisi vilauksenkaan minusta näin, jostain syystä sisimmässäni alkoi kuitenkin tuntua siltä että turha toivo..

      Pala nousi kurkkuun kun näin kuinka Tuija laittoi oven kiinni ja naiset lähtivät kävelemään minun suuntaani.
      Käännyin toiseen suuntaan ja yritin tekeytyä mahdollisimman pieneksi, toivon mielessäni aivan järkyttävän paljon sitä että emäntäni ei paljasta minua vaan hoitaisi heidän kanssaan asiansa ihan ilman minua. Olin keskittyvinäni johonkin, töihini, lypsimeen lehmän alla.. kädet alkoivat täristä ja suljin silmäni kun kuulin emäntäni ilkikurisen, virnistävän äänen..

      -Lomittajapoika?! missäs sinä olet?

      Tuntui kuin kaikki ilma olisi paennut keuhkoista, järkyttävän suuri häpeän tunne puristeli kehoani, kuulin kuinka askeleet lähenivät ja lähenivät, ääni koveni, useiden kumisaappaiden ääni vasten betonista lattiaa ja ykskaks ne loppuivat.. taakseni.

      -Täällähän se, kiltisti töissä niin kuin pitää. hyvä poika!

      Emäntä totesi tyytyväisenä

      -Katsoppa, lomittajapoika kun saatiin vieraita

      Posket punaisina nousin hitaasti ylös ja käännyin vain sen verran sivuttain että pää kääntyi ja näin tulijat, naiset seisoivat kaaressa emännän takana, jokainen niin hillittömän kiihottavan näköisenä hymyillen ja mittaillen minua ahnaasti katseillaan.

      -Taino, vieraita ja vieraita…hehe.. tässä on naapurin emäntä Riikka, ja hän on meidän karjakko Reetta, eli siis töissä minulla ja sitten on vielä Riikan karjakko Jatta. Tules nyt kunnolla sieltä esittäytymään äläkä punastele siinä.

      Tuija naurahti aluksi jatkaen esittelyään, Riikan arvioin olevan aika saman ikäinen Tuijan kanssa, karjakot Jatta ja Reetta olivat nuorempia, noin 25 ikäisiä, ja voi miten hävyttömän kauniita.. Jatalla oli päällään tummansininen jonkinlainen kietaisutakki, Vyötäröltä sidottu selän taakse, kaula-aukkoa oli sen verran että epäilin onko sen alla mitään, paitaa tms. joka tapauksessa rintavakoa oli sen verran antavasti esillä, helma ulottui juuri polven ylle jättäen hiukan paljasta ennekuin mustien kumisaappaiden varret taas ottivat jalat suojiinsa polvien alta.
      Huivi oli sidottu napakasti takaa kiinni, niinkuin jokaisella. Putkilossa haaroissani oli taas vilkasta toimintaa näky oli niin mielettömän kiihottava. Reetalla oli lähes samanlainen asu kuin emännälläni, puuttui vain tuo oranssi kumiessu jonka Tuija oli samalla näköjään käynyt pukemassa, juuri samainen syy miksi juutuin hetki sitten ovelle tuijottamaan suu auki ja nieleskelemään. Tuo essu ja kumi vaan niin törkeän upeasti pyöristyy Tuijan isohkojen rintojen päältä vyötärölle josta piukasti kiinni selän taakse, valuen alas loppuen Tuijan puoleen sääreen jolloin saappaista puolet jäi piiloon, vain vilkkuakseen sieltä kuin pilkalla silloin tällöin emännän kävellessä ja hyöriessä. Nyt oli laukeamiseni jo todella lähellä pelkästä näystä ja vain vaivoin kestin jaloillani.

      Riikalla oli myöskin samainen kietaisutakki kuin Jatalla joten jonkinlainen talokohtainen pukeutuminen oli ilmeisesti kyseessä. Sekin oli saakelin tiukka kuten oli vaatetus kaikilla muillakin, joten naiselliset muodot tulivat pelottavan hyvin esille itse kultakin, aloin jo epäillä oliko tämäkin osa minun kidutusta.

    • -BoH-

      Käännyin häveten putkilosysteemiä ja paljasta täysin kovana seisovaa elintäni naisten eteen ja ennen kuin ehdin kunnolla edes näkyville saati mitään sanomaan, alkoi melkoinen tirskuminen ja virnistely. En ollut koskaan edes osannut kuvitella kuinka nololta voi tuntua, katsoin Tuijaa joka näytti nauttivan aivan järjettömästi saadessaan nöyryyttää ja alistaa minua näiden naisten nähden.

      -No et sinä kyllä ihan joutavia puhunut, on on melkoinen lomittajapoika löytynyt

      Riikka sanoi hyväksyvästi nyökäten ja hymyillen

      -Ja olen minä nähnyt ja kuullut että navetassa lypsyllä käytetään ja hihnoilla köytetään noin lypsyjakkara kiinni, mutta takapuolelle.. hehe.. ja eikä tuo kyllä kauheasti jakkaralta näytä..

      Jatkoi ivaten ja kohta koko porukka nauroi ja katseli haaroissani kovan munani päällä sitkeästi pysyvää kirkasta läpinäkyvää putkiloa.

      -Joo, enkös sanonut, että nyt löytyi kunnon lomittajapoika, tämä on vielä semmoinen oikein kunnon runkkari, niin kiltisti tyydytti itseään edessäni aiemmin, näytäppä tytöille

      Emäntä vastasi kuin ylpeillen ja kehui. Tuija käveli taakseni ja avasi hihnat vetäisten putkilon munani päältä pois ja meni muiden naisten viereen katselemaan

      Hoin mielessäni, älä pyörry, älä pyörry, häpeä alkoi olla sietämätön mutta penikseni ponkaisuista ja erektion kovuudesta päätellen kiihotus ei jostain syystä jäänyt yhtään jälkeen. Havahduin kun Reetta astui hiukan lähemmäksi ojentaen jotain pumppupulloa

      -Tuosta hiukan liukkaria niin alkaa käteenveto onnistumaan, näytäs nyt karjakoille miten lomittajapoika kiltisti tottelee emäntäänsä ja tyydyttää itseään..hih

      Koko porukka repesi nauruun kun Reetta truuttasi kylmää kirkasta geeliä hiukan kädelleni ja ivasi.
      Taaskaan en pakon edessä oikein muuta voinut kuin sulkea silmäni ja ottaa varovasti munastani kiinni

      -Mitä piti katsoa?! Nyt katsot meitä!

      Tuija sähähti välittömästi joten äärimmäisen nolona aloin hitaasti tyydyttää itseäni näiden järkyttävän seksikkäinen naisten edessä ja katselin heitä ujosti naama punaisena, naiset hymyilivät pilkallisesti ja karjakot tirskuivat katsellen minua ja välillä toisiaan, tunsin miten melkein välittömästi alkoi kihelmöidä haaroissani ja kiihdytin tahtia, tajunta sumeni enkä välittänyt enää mistään mitään, kuka katsoo, missä olen tahdoin vain aivan raivoisalla himolla laueta..

      LOPETA!... nyt .. lomittajapoika nyt meni liian pitkälle..!!

      Palasin taas todellisuuteen/”tajuihini” kuullen emäntäni kovan ja äkäisen huudon, hetken päästä huomasin kuinka muut kolme naista pitivät käsiäni selän takanani kiinni ja tunsin yhä miten järkyttävän lähellä, miten hirvittävä paine ja tuska, mutten ollut ehtinyt laueta vaan penikseni sojotti edelleen tuskaisen kovana ja punaisena navettahaalareideni sepaluksesta.

      -Tuokaapa se tänne, tämä on hyvä paikka

      Tuija komensi vähän matkan päästä tyhjän parsipaikan kohdalta, muut taluttivat minut sinne.

      -Hmm.. nyt on aika hieman muuttaa tuota lomittajapojan työasua, riisu.

      Tuija käski ja oli muuttunut taas jäätävän pelottavaksi, totesin etten pakoon pääse joten aloin vastahakoisesti riisua naisten edessä

      -Saappaat laitat takaisin ja lippiksen, sitten tuohon noin! Ja nyt korvataan noin hävytön käytös naisille ja ja, mites korvataankaan… kyllä, saat nuolla heidän navettasaappaat ihan samalla tavalla kuin minunkin tuolla aiemmin, itse asiassa voit jälleen hiukan nuolla näitäkin, noh! kontilleen siihen!

      Emäntä näytti kädellään suuntaa ja hetken paniikin jälkeen kävin lattialle, naiset astelivat ympärilleni rinkiin katsellen minua niin ilkikurisesti ja nauttien, Reetta sattui eteeni ensimmäisenä ja jälleen palan noustessa kurkkuun ja korvissa häpeästä suhisten kosketin kielen kärjellä arasti Reetan kumisaappaan vartta

    • -BoH-

      -Kunnolla! eläpäs nyt taas lomittajapoika temppuile, muistat miten, ja katsot aina kiltisti ja kiitollisesti silmiin samalla… noooiin, Reetta tykkää kun sinä niin kiltisti ja nöyrästi nuolet hänen saappaitaan, kuten me muutkin..

      Tuija kivahti välittömästi nostaen toisen jalan painaen sen alaselkäni päälle, melkein heti perään tunsin kylmän liukkaan kumisaappaan liukuvan jalkani paljasta ihoa vasten, hitaasti se liukui ja liikkui reittä myöden pakottaen minut levittämään jalkojani pienellä sivuttaisliikkeellä ja jatkoi matkaa kunnes kosketti kevyesti kiveksiä ja jäykkää penistäni, oli kuin sähköiskun olisin saanut tuosta kosketuksesta ja huokaisin syvään, saapas nousi painautuen elintäni vasten ja vatsaan kiinni alkaen hitaasti edestakaisin hieroa, hetken päästä liukui kevyesti kivesten yli vakoa pitkin takapuolelle ja taas takaisin, olin niin kiimassa ja niin järkyttävässä paineessa että tunsin kuinka limaa alkoi suorastaan vuotamaan munan päästä ja tuo Riikan saapas vaan jatkoi limaisena hieromistaan.

      Kohta Riikka sanoi haluavansa vaihtaa paikkoja joten minun käskettiin kääntyä, käännyin ja sain juuri sen mitä pelkäsinkin, Riikan limainen kumisaapas, minun omilla eritteillä sotkettu, ilmestyi eteeni..

      -Katsoppas nyt lomittajapoika miten olet sotkenut minun saappaani.. noh, onneksi siihen on apu, nuole poika omat limasi nuole..

      Riikka visersi erittäin viattoman kuuloisella äänellä ja käski ivaten puhdistamaan

      Tuo tuntui periaatteessa äärimmäisen ällöttävältä, mutten voinut olla huomaamatta toisaalta myös sitä kuinka paljon nautin tilanteesta, olla naisten vallassa ja joutua nuolemaan omat eritteeni.

      Vähän ajan päästä kun naiset olivat tyytyväisiä ja saappaansa nuoltuja tarttuivat he taas käsiini, käskivät ja nostivat ylös, pakottivat kumartumaan käsinojaan parren putkea vasten, käteni sidottiin ranteista putkeen kiinni ja jalat polvitaipeista sivuilla oleviin pystyputkiin.
      Reetta veti toisen jalan narua niin tiukalle että minun oli pakko nostaa jalkaa ja levittää asentoa joten olin lopulta alasti jalat harallaan takapuoli pystyssä kumartuneena ja sidottuna navetan parteen, täysin näiden neljän naisen armoilla.

      Huokaisin ajatuksesta syvään sulkien silmäni, tunsin kuinka penis nytkähti silloin tällöin vatsaani vasten kuin nyökäten tuolle ajatukselle, kyllä, näiden naisten armoilla. täysin.

      -Heh, on tällä lomittajalla kyllä melkoinen aisa, kova kuin sontaharjan varsi ja nykii niin pirusti, senkin säälittävä runkkari, taidat tykätä olostasi… noh, katsotaan kuinka kauan..

      Riikka naurahti ja keltaisella kumikäsineellä suojatulla kädellään hipaisi varovasti takaapäin jalkovälistä kipeästi seisovaa munaani. Nielaisin kauhusta ja päähäni jäi soimaan nuo sanat kuinka kauan…

      Muu porukka nauroi mukana ja kaikki lähtivät kävelemään karjakeittiön suuntaan, kuulin kuinka ovi kävi ja äänet katosivat. Viruin parteen sidottuna ja aloin vimmatun tempomisen taas, koetin vaikka kuinka saada naruja löystymään tai irti, mutta ei mihinkään, peppu vaan pyöri ilmassa muuten asentoa ei juuri saanut muuttumaan, luovutin todeten että tässähän olen niin kauan kuin naiset haluaa.
      Kohta karjakot saapuivatkin takaisin, Tuija ensimmäisenä joka kyykistyi ihan viereeni kääntäen päätäni käsin itsensä suuntaan

      -Päätettiin tuossa tyttöjen kanssa että sinä jäätkin kuule siihen yöksi, katsotaan sitten huomenna mitä sinulle keksitään

      Jostain syystä en ollut edes kovinkaan yllättynyt vaikka näytinkin varmasti taas yhtä kauhistuneelta kuin aiempien yllätysten kohdalla, mutisin vain jotain vastausta emännälle posket punaisina

      -k..kyllä emäntä

    • -BoH-

      -Ainiin, meillä olis tässä ennen kun lähdetään sellainen pikkujuttu että tarvittas sinulta sperma-annos tähän kuppiin.. että miten on tytöt, eiköhän laiteta tämä sonnipoika taas töihin

      Tuija muisti vielä ylös noustessaan, näytti minulle muovista pientä mitta-astiaa ja kyseli muut naiset löysäämään toisen käden narun irti, Reetta kyykistyi viereeni toiselta puolen ottaen puna-oranssilla pitkällä kumikäsinekädellään munastani kiinni alkaen hitaasti lypsää sitä pitkin vedoin

      -Joo kyllä täällä tuntuu vielä liukkaria olevan, alas lomittajapoika vaan nyt hommiin, lypsät iteltäs spermat tuohon meidän kuppiin niin ehkä saatat saada palkkion, haluatko palkkion?

      Reetta karjakko kysyi viattomalla ilmeellä vierestäni, nyökyttelin innokkaasti kuvitellen jostain syystä että pääsisin esimerkiksi irti..

      -Noni, sitten eikun kunnon annoksen annat meille niin palkkion saat

      Reetta naurahti ja jäi odottelemaan, vaikkakin ajatus hävetti suunnattomasti näiden naisten edessä tyydyttää itseään, ei se enää yllätyksekseni tuntunutkaan niin pahalta, nyt oli jo niin kaameat paineet etten enää kaiken tämän jälkeen halunnut hetkeäkään pidentää tuskaa.

      Tartuin munastani kiinni ja muutaman nopean ja määrätietoisen vedon jälkeen tunsin kuinka lasti lähti liikkeelle, nytkähdin hallitsemattomasti narujen pidellessä minua paikoillaan, ensimmäinen suuri syöksähdys spermaa ruiskahti Tuijan pitelemään kuppiin, joku hieroi takaapäin haarojeni välistä kiveksiäni, toinen takapuoltani. Tärisin helpotuksesta orgasmin kourissa ja ruiskin kerta toisensa jälkeen siementäni kaaressa kuppiin, lopulta sitä enää valui munan päästä, emäntä pyyhkäisi kupin reunalla kaikki kyytiin ja kuulutti

      -Hyyvää poika! jopas tuli iso sperma-annos.. hih.. tälle onkin vielä käyttöä myöhemmin…

      Säpsähdin tuohon kommenttiin katsoen epäuskoisen säikähtäneenä Tuijaa joka näytti vain kieltä lähtiessään viemään kuppia jonnekin, Reetta ja Jatta tulivat viereeni Riikan sitoessa käteni takaisin putkeen kiinni

      -Noniin, kylläpä kiltisti lomittajapoika tottelee, nyt varmaan haluat sen palkinnon

      Riikka puheli solmiessaan narua, samassa karjakot pyrskähtivät melkein nauruun
      vieressäni, ihmettelin miksi Jatta kyykistyi ja liikkui käteni ja minun alitse eteeni käsieni väliin seisomaan hajareisin. Tunsin samalla miten Reetta otti pannasta ja päästäni kiinni kuiskutellen korvaani ivallisella äänellä

      -Niin tosiaan, se palkinto.. no nythän on niin että tuo Jatta sanoi sinun olevan niin ihana lomittajapoika ja nuolit niin upeasti meidän saappaitakin että nytpä saatkin sitten palkkioksi nuolla Jattaa, tai toisin sanoen, Jatta haluaa nuolettaa sinulla pimppiäänkin heh…

    • -BoH-

      Silmäni pyöristyivät epäuskosta kun tuo ihanaisen kaunis vaalea hiuksinen lettipää karjakko tuli aivan kasvojeni eteen nostaen navettatakkinsa helmaa ylös jolloin alta paljastui hyvin kaunis paljaaksi ajeltu selvästi jo kostunut nuoren naisen pimppi.

      Tunsin miten jalkovälissäni oltiin taas heräilemässä, penikseni paisui täyteen kokoonsa hyvinkin nopeasti takaisin ja nytkähteli innokkaasti kuin haluten tuon eteeni tulleen karjakon kimppuun

      Jatta painautui lähemmäs ja alkoi hitaasti hieroa itseään suutani vasten, työnsin kieleni ulos ja aloin pyöritellä tuota ihanan kuumaa ja liukasta pimppiä ympäriinsä, osuin klitorikseen varovasti ja kuulin kuinka Jatan suusta pääsi vaimea kiljahdus ja tunsin kuinka koko karjakko värähti rajusti, ajattelin että nämä naiset taitavat oikeasti tykätä alistamisestani todella paljon kun näin kiimassa ovat itsekin.

      Reetta piteli päästäni kiinni Jatan jatkaessa itsensä nuolettamista ja hieromista kasvojani vasten, Riikka katseli toiselta puolen vierestä selvästi nauttien kuinka lomittajapoikaa käytetään

      -Voi että miten hyvältä näyttää kun lomittajapoika niin kiltisti tekee mitä käsketään

      Kauaa en ehtinyt nuolla jattaa kun tunsin miten vaimea tärinä alkoi voimistua, Jatta ynähteli ja kiljahteli, oli hetken kuin hengittämättä kunnes samalla kun tärinä voimistui rajusti ja koko karjakko nytkähti äkkinäisesti orgasmin tullessa, alkoi huutaa lähes suoraa huutoa ja vääntyi kaarelle taaksepäin.

      Reetta painoi päätäni tiukasti Jattaa vasten enkä voinut mitään kun naamani pyöriteltiin kokonaan Jatan eritteisiin, kohta kun Jatta palautui niin sanotusti maan kamaralle, katsoi minua silmiin hymyillen tyytyväisenä ja ojenteli navettatakkiaan takaisin alas, Reettakin päästi irti päästäni.

      -Hyvä poika. noin sitä pitää, nyt me menemme, hyvää yötä

      Riikka virnisti taputtaen päätäni ja naiset lähtivät naureskellen pois navetasta.

      • jerkulou

        Oikke hyvä, tuskin malta odottaa, josko poika sais piiskaakin :)


      • makin

        .


    • Lukutonttu

      Tuleeko jouluksi lisää lukemista?

    • -BoH-

      Olin jo ikuisuudelta tuntuneen ajan ollut navetassa parteen sidottuna käsistä ja jaloista ajatellen että näinkö ne naiset nyt minut tänne jättivät, paikat alkoivat jo puutua kun en juurikaan päässyt liikkumaan, toisaalta paljoa ei vaatinut omia voimia olla kumarassa jaloillani, siitä pitivät huolen napakasti sidotut narut polvistani ja ranteista.
      Olin kuulevinani oven äänen ja kohta kuuluikin taas askeleita käytävällä, Reetta saapui yksin taakseni

      -Jaahas, mites meidän lomittajapoika täällä pärjäilee, kiltisti olet näköjään ollut un on vielä narutkin hyvin kiinni

      Karjakko tokaisi tyytyväisenä ja painautui takaapäin selkääni vasten, viileä kumiessu liukui ihoani vasten ja sai aikaan melkoisia väristyksiä, Reetan pitkillä kumikäsineillä suojatut kädet liukuivat vartaloani myöten päätyen hitaasti mutta varmasti haaroihini

      -Mitenkäs täällä sitten.. emäntä käski lypsää lisää spermaa lomittajapojalta että jokohan..

      Karjakko kietoutui päättäväisesti käsin ympärilleni ja otti jälleen hiukan heräilevän penikseni käteensä alkaen hitaasti vedellä edestakaisin.
      Eipä mennyt montaakaan sekuntia kunnes muna sykki taas täysin kovana Reetan käsissä. Huokaisin raskaasti ja suljin silmäni, tuntui niin hyvältä. Reetta irrottautui ja asteli viereeni

      -Mutta, nytpä minä sainkin vapaat kädet joten ensin haluaisin hieman jotain muuta..
      Karjakko otti mukana tuomastaan ämpäristä kostean rätin, kyykistyi viereeni ja pyyhki seisovan penikseni kauttaaltaan, sitten siirtyi ihan eteeni polvistuen ja sen kummempia varoittelematta otti munan ahnaasti suuhunsa ja alkoi imeä ja nuolla sitä niin ihanasti että luulin pyörtyväni siihen paikkaan, huohotin raskaasti ja yritin vaivalloisesti kestää järjissäni. Tuttu paine alkoi kasautua hyvin pian haaroissani ja säkenöiviä aaltoja sinkoilla pitkin kehoani, Reettakin huomasi ilmeisesti että laukean lähes välittömästi, vetäytyi naurahtaen ottaen kupin vierestään lattialta

      -Oi oi, onpas meidän lomittajapoika herkässä.. no ei se mitään, anna tulla vaan, reippaasti vaan ruiskit spermasi karjakon kuppiin, nooiin…

      Käsi lypsi munaa nopeasti Reetan puhellessa enkä kestänyt enää sekuntiakaan vaan purkauduin paineella täristen karjakon käsissä.

      -Hyvä poika, jopas tuli reilusti, kyllä emäntä on tyytyväinen kun tämän näkee, nyt sitten nukkumaan, taino, minä menen ja sinä jäät tänne.. hih.

      Reetta nousi ylös, tarkisti että olin tiukasti kiinni parressa kaulassani olevasta pannasta ja irrotti muut narut jaloista ja käsistäni. Lopuksi sitoi käteni yhteen ranteista sanoen että varmistellaan ettei lomittajapoika vaan saa päähänsä mitään tyhmiä ideoita kuten esimerkiksi irroitella pantaa tai narua ja karata.
      Reetta hymyili selvästi tyytyväisenä pyyhkäisten suun pieltään ja lähti spermakuppeineen ja ämpäreineen pois navetasta. Kohta sammui suurin osa valoista ja kuulin kun ovi kolahti kiinni, tärisin vieläkin hiukan lattialla polvillani kunnes se iski tajuntaani, naiset meinaavat oikeasti jättää minut tänne navettaan yöksi, huusin Reetan perään ettei minua voi jättää näin muttei ketään ollut enää kuulolla, joten jonkun ajan kuluttua alistuin kohtalooni ja koetin etsiä jonkinlaista mukavaa asentoa..

    • -BoH-

      Säpsähdin valveille kun kaikki valot välähti päälle ykskaks, könysin vaivalloisesti polvilleni, joka paikkaa kolotti vietettyäni ilmeisesti koko yön navetan parressa kovalla lattialla. Koetin venytellä ja nykiä naruja irti mutta ne olivat tiukasti paikoillaan joten luovuin ajatuksesta päästä irti omin avuin. Tuija asteli eteeni ruokintapöydän puolelta jonkinlainen muovinen kaukalo mukanaan

      -No huomenta, mitenkäs meidän lomittajapoika täällä onkaan pärjäillyt, alasti navetassa sidottuna.. voi kun oletkin säälittävä näky

      Emäntä naurahti ja laski kaukalon eteeni

      -Siinä on hiukan jotakin syötävää, täällä meillä navetan asukit syövät kiltisti parressa joten siitä vaan

      Emäntä virnisti ja jäi katselemaan kun epäuskoisena ja anelevana katsoin vuoroin kaukaloa vuoroin Tuijaa, aika pian kävi selväksi että en irti ollut pääsemässä ja jonkin asteinen nälkäkin oli joten nolona aloin noukkimaan syömistä kaukalosta suullani.

      Ehdin hiukan saada syötyä kunnes kuulin lypsykoneen pörähtävän käyntiin ja kiskoja myöten kulkevien lypsimien liukuvan navetan puolelle, Reetta asteli taakseni tuoden mukanaan kannulypsintä ja ämpäreitä sun muita tarvikkeita

      -Nyt olis aamulypsyn aika, lomittajapoika tietenkin tekee työt, me karjakon kanssa johdamme työtä, mutta sitä ennen lypsetään lomittajapojalta taas sperma-annos, tällä kertaa lomittaja ei teekkään sitä itse vaan on hiukan toiset menetelmät

      Tuija virnisti ja nyökkäsi Reetalle joka napakasti käski minut ylös ja sitoi taas tuttuun kumaraan asentoon käsistä ja jaloista kiinni, Emäntä käveli myös taakseni, naiset ottivat ämpäristä rätit ja alkoivat pyyhkimään haarojani ja pikkuhiljaa jälleen heräävää penistäni

      -Aijjai, oletpas aika sottainen ollut täällä, ei olla enää kaukana taas jonkinlaisesta rangaistuksesta.. itse asiassa sen saat kyllä nyt heti, opit olemaan siivosti!

      Tuija pyörähti taas parren päässä olevalla kaapilla ja tuli takaisin, supatti jotain Reetalle joka välittömästi taiteili itsensä eteeni käsieni väliin, siirsi kumiessunsa sivuun ja alkoi avata navettahaalariaan haaroista. Käsitin melkein heti mitä tässä taas tuleman pitää, Reetta katsoi minua irstaasti hymyillen silmiini availlessaan nappejaan, Emäntä tuli viereeni seisomaan ja työnsi jonkinlaisen remmin pätkän joka oli kiinni kahvassa, kasvojeni eteen näytille

      -Tiedätkös mikä tämä on, tämä on sellainen väline jolla naiset opettavat tuollaisia sottaisia lomittajapoikia kuuliaisiksi.. ja varmaan arvaatkin mitä Reetalle tarvitsee tehdä, ja lasket samalla jokaisen ääneen, onko selvä!

      Emäntä piti niskastani kiinni ohjeistaessaan jäätävän rauhallisella äänellään, heti perään oikein kuulin ilmassa sivahduksen ja välittömästi takapuolellani kirpeän osuman..

      -..yksi..

    • -BoH-

      Reetta sai haalarinsa auki ja tarjosi paljasta, hiukan kostunutta pimppiään päättäväisesti kasvojani kohti, Tuija painoi päätäni ja suutani vasten karjakon kuumaa häpyä

      -Nuole sitä!

      Ja samassa remmi räpsähti edellistä kipakammin paljaalle takapuolelleni

      -..k..kaksi..!

      Parkaisin ja aloin pikaisesti nuolla Reettaa, oletin että jos tottelen kiltisti ja nuolen halulla, emäntäni antaisi remmin levätä, Reetta alkoi huokaillen liikutella lantiotaan ja nytkähteli tahtomattaan kieleni pyöriessä liukkaiden huulten välissä tökäten välillä glitorista, välittömästi remmi sivalsi ilmassa ja tavoitti jo pikkuisen polttelevan ihoni, hätkähdin ulahtaen ja suljin silmäni, kankkuja poltteli jo aika reippaasti ja tunsin silmäni kostuvan väkisinkin..

      -kolme

      Tuija naurahti selvästi nauttien ja antoi rauhalliseen tahtiin aika monta sivallusta, tuntui kuin jokainen olisi ollut edellistä räväkämpi, saattoi kyllä johtua siitä että takapuolta poltti jo viheliäisesti. Pääsin laskuissa kymmenenteen jolloin Emäntä asetti remmin selkäni päälle ja painoi päätäni yhä napakammin Reetan suuntaan

      -Noin, jospa poika oppisi olemaan sottaamatta, nyt kunnolla sitä kieltä karjakolle!

      Reetta ynisi jo melkoisesti ja tärisi hallitsemattomasti eikä mennyt kuin hetki kun karjakko pysähtyi, nytkähti voimakkaasti ja jäykistyi vetäen päätäni tiukasti itseään vasten päästäen vaimeita kiljahduksia ja laukesi täristen kieleni sisällään.
      Karjakko hieroi alapäätään kasvoihini ja irrottautui hetken päästä alkaen ivallisesti hymyillen napittaa haalariaan kiinni, Tuija kyykistyi viereeni ottaen täydessä erektiossa olevan munani käteensä

      -Hyvä poika, ja nyt sitten ne spermat..

      Emäntä liikutti kättään hitaasti muutaman kerran edestakaisin, karjakko pujottautui käsieni välistä pois, käveli taakseni ottaen kannun ja lypsimen viereeni, kauhistuneena katsoin sitä silmät pyöreinä, eikai ne nyt meinaa…

      -Joo nyt me käytämmekin hiukan muita keinoja siihen

      Tuija virnisti ja otti lypsimen tulpaten siitä kolme muuta nännikumia joillakin muovisilla tulpilla, Reetta kytki ilma letkut kiinni parren putkiin ja lypsin alkoi napsuttaa tasaisen rytmikkäästi.
      Tuija painoi pientä nuppia käsissään olevasta lypsimestä jolloin se alkoi ahnaasti ryystää ilmaa, olin kauhusta jäykkänä –joskin jokin muu paikka oli kiihotuksesta jäykkänä- ja ajattelin vain ettei tämä voi olla todellista, anelin naisia päästämään minut irti mutta vastaukseksi sain vain naurun pyrähdyksiä, Reetta kyykistyi toiselle puolelle ja tarttui munan juuresta pitkällä kumikäsineellä suojatulla kädellään kääntäen sitä hiukan alaspäin, Tuija ojensi lypsintä lähemmäs ja tarjosi hanakasti ilmaa ryystävää tuuttia terskaani kohti, säpsähdin melkoisesti kun lypsin ahmaisi hörpsähtäen mulkkuni sisäänsä alkaen tasaisen rytmikkäästi nytkyttää ja lypsää munaani. Emäntä päästi lypsimen roikkumaan vapaasti ja naiset jäivät ihastellen seuraamaan kuinka se määrätietoisesti nytkyi munastani roikkuen.

      Häpesin taas kerran suunnattomasti tilannetta mutten mitään voinut kiinni sidottuna naisten armoilla, ei mennyt kauaakaan kun aloin huohottaa raskaasti tahtomattanikin, lypsin teki sen verran antaumuksella ja nautinnollisesti työtään seisova penikseni sisällään. Emäntä ja karjakko katselivat haltioituneena minua sekä tomerasti työskentelevää lypsintä ja hieroivat haarojani ja takapuoltani, hallitsematon jalkojen notkahtelu alkoi ja tunsin kuinka lastini alkoi lähteä liikkeelle.
      Silmissä salamoi ja koko vartaloa kouristi kun ensimmäinen sykäys spermaa ruiskahti kovalla paineella edelleen tasaisen rytmikkäästi työskentelevän lypsimen imaisuihin, ölähtelin kummallisin äänin ja laskin koko lastini ulos, spermaa liukui paksuna norona kirkkaassa letkussa ja valui erilliseen pieneen kannuun, naiset nauroivat ja läpsivät vieläkin hellää takapuoltani

      -heh, miltäs se tuntuu kun ei vaan voi mitään sille että laukeaa, tämähän olikin hyvä keksintö, tuollainen säälittävä miehen retale, ei voi mitään kun naiset ottavat ja tekevät mitä haluavat..

      Emäntä pilkkasi ja ihasteli jälleen reilua sperma-annosta, lypsin otettiin irti munastani sen imettyä spermani viimeiseen pisaraan. Tuija lähti heti kannun kanssa pois, Reetta alkoi irrottelemaan naruja ja käski minut naureskellen töihin

      -Nyt sitten töihin, lehmätkin pitää lypsää!

    • -BoH-

      Tein navettatyöt mukisematta naisten seuratessa vierestä tyytyväisenä, tällä samalla kaavalla mentiin sitten useampi päivä, en kestänyt oikein edes laskuissa kuinka monta päivää ja yötä minua oli navetassa pidetty parteen sidottuna ja kuinka monta kertaa naiset oli lypsäneet minulta siemennesteeni talteen mitä erinäisin keinoin. Aloin olla jo kohtuullisen likainen ja tuoksuin varmaan navetalle kauttaaltaan, alasti navetassa asuneena pelkät kumisaappaat ja lippis asusteina ei tieten ihmekään. Pesulle ei minua oltu päästetty, mitä nyt naiset oli joka kerta kosteilla pyyhkeillä pyyhkineet haarojani ennen sperman ottoa.

      Aloin jo mukautua tilanteeseen että osani on tämä, olla täysin naisten vallassa ja käytettävissä, alistuneena lomittajapoikana navetassaan sidottuna. Kunnes erään kerran putosin taas todellisuuteen valojen räpsähtäessä päälle, aamu ilmeisesti taas, ajattelin ja könysin kipeine jäsenineni polvilleni parressa, emäntä käveli terhakkaasti taakseni naurahtaen jälleen kerran tyytyväisenä minut nähdessään.

      -Noniin, lomittajapoika, taas olisi töiden aika.

      Tuija päästi minut köysistä irti ja käski hommiin, aloin tavalliseen tapaan kiltisti touhuta ja katselin kiihottavan näköistä emäntääni jälleen sen minkä pystyin niin kuin oli käskettykin, kunnes koitti se hetki josta olin jo mielessäni haaveillut useasti, jokin kolisi emännän takana lehmien rymytessä ja Tuija kääntyi katsomaan kävellen melkein heti perään hiukan lehmien väliin pimentoon. Sydän takoen pinkaisin välittömästi ovea kohti mielessä vain yksi asia, pakoon! Vaikka nautinkin toisaalta suunnattomasti olla naisten vallassa, toisaalta halusin häpeällisestä tilasta pois, myös miehisyyteni nosti päätään, minähän en enää näitä naisia pokkuroi.

      Livahdin nopeasti ovesta karjakeittiöön ja ulko-ovea kohti kun kuulin säikähtäen kovaa huutoa navetan puolelta, emäntä huusi vihaisesti minua, oletin että lähti pikaisesti perääni, kiristin vauhtia ja ryntäsin ovesta ulos, välittömästi kun ehdin ulkoilmaan kompastuin oikein kunnolla ja löysin itseni hyvin pian mahallaan maasta, Karjakko oli sattunut juuri oven taa tulossa navetalle ja kuullut emännän huudon kampaten minut täydestä vauhdista, silmän räpäystäkään ei ehtinyt mennä kun kuulin selvän kliksahduksen niskani takaa ja viileiden kumisaappaiden painautuvan reisiäni vasten Reetan istuessa selkäni päälle samalla kun napsautti jonkinlaisella lukolla vahvan köyden pantaani kiinni.

      Suljin silmäni antautuen ja mielikuvitukseni toi heti kuin filminä silmissä liukuvan ajatuksen toinen toistaan pelottavampia rangaistuksia esiin. Tuija syöksähti ovesta perässä nopeasti viereeni, painoi kumisaappaansa poskelleni turhaa hellyyttä välttäen ja kivahti erittäin tiukasti

      -MITÄ se lomittajapoika oikein kuvittelee ja tekee!?! Luuletko tosiaan että pääset yhtään mihinkään ennen kuin minä niin päätän! Nyt sinä saat kuule tietää mitä tapahtuu kun emäntääsi näin uhmaat, hyvä että sattui karjakko olemaan paikalla. Toivoin että tämä olisi tehty vasta myöhemmin mutta itsepähän päätit hölmöillä!

      Tuija ja Reetta nostivat minut ylös sidottuaan käteni selän takana ja raahasivat reippain ottein takaisin navettaan, suoraan tutulle paikalleni parteen ja edelleen tutusti kumaraan jaloista, käsistä ja päästä kiinni, nyt vielä erityisen tiukasti. Reetta haki vesiletkun ja laittoi sen päähän jonkinlaisen putkilon, tuli taakseni ja paljoa kyselemättä työnsi sen peräsuoleeni, ulvahdin säikähdyksestä ja yritin rimpuilla pakoon, samassa kuului Tuijan ääni

      -Joko?

      -Joo

      Reetta vastasi ja kylmä vesi alkoi kohtuullisella paineella täyttää suoltani, kohta tuntui jo melkoiselta paineelta ja aloin vaikertaa, hetken päästä karjakko huikkasikin emännälle että sulkee hanan, Tuija tuli taakseni ja samassa kun Reetta vetäisi letkun ulos sisältäni, emäntä työnsi sen tilalle jonkinlaisen tulpan. Kauhea paineen tuntu vaikeutti oloani ja anelin päästämään minut. Naiset vaan hymähtivät ja touhusivat hetken jotain muuta navetalla. Kohta saapuivat takaisin luokseni, luulin halkeavani kunnes ykskaks Reetta tempaisi tulpan pois ja vesi roiskui paineella ulos

      -Jopas tuli.. heh.. no nyt se on varmasti tyhjä

      Tuija naurahti läimäyttäen napakasti kumikäsinekädellään takapuoltani joka oli vielä ihmeen hellänä aiemmista remmin kanssa tehdyistä kurituksista. Voihkaisin vaimeasti Tuijan vain sihahtaessa

      -Hiljaa! ja nyt sitten saat tietää miltä tuntuu kun oikein laitetaan tuollainen poika kuriin, tämän jälkeen tiedät mikä se naisen osa liian usein on…

      • -BoH-

        Kun ei osaa kirjoittaa.. ei osaa niin ei osaa...

        Tämä on mielessäni niin selvä, ja toisaalta toisenlainen, en vain osaa sitä kääntää sanoiksi, tulee liikaa sellaista jankkausta, samojen toistoa, sanat loppuvat kesken, ei osaa kuvailla asioita, ja tiettyjä yksityiskohtia ja tuntemuksia ei osaa ollenkaan kuvailla. Ärsyttävää.

        Tätä vielä muuten on jonkinverran.. Mutta kiinnostaako ketään? lukeeko kukaan? tykkääkö kukaan?

        Ja jonkinlaista palautetta jos kenellä olisi antaa niin kiitollinen olisin. Ehdotuksia, mitä parantaa, mitä muuttaa, mitä virheitä jne? Pelkkä haukku että "paska on" voi jäädä sanomatta, sen tiedän jo muutenkin, varmasti monen mielestä on, eikä kaikkia voi, enkä edes yritä miellyttää.

        Ja sellainen tuli mieleen että jos kenellä on toiveita mitä/minkälaisia tarinoita haluttaisiin lukea?
        Voisin kirjoitella vaikka mitä, jopa sellaisia mitä tänne ei voi laittaa mutta esim. spostiin.


      • j/6%4/8)
        -BoH- kirjoitti:

        Kun ei osaa kirjoittaa.. ei osaa niin ei osaa...

        Tämä on mielessäni niin selvä, ja toisaalta toisenlainen, en vain osaa sitä kääntää sanoiksi, tulee liikaa sellaista jankkausta, samojen toistoa, sanat loppuvat kesken, ei osaa kuvailla asioita, ja tiettyjä yksityiskohtia ja tuntemuksia ei osaa ollenkaan kuvailla. Ärsyttävää.

        Tätä vielä muuten on jonkinverran.. Mutta kiinnostaako ketään? lukeeko kukaan? tykkääkö kukaan?

        Ja jonkinlaista palautetta jos kenellä olisi antaa niin kiitollinen olisin. Ehdotuksia, mitä parantaa, mitä muuttaa, mitä virheitä jne? Pelkkä haukku että "paska on" voi jäädä sanomatta, sen tiedän jo muutenkin, varmasti monen mielestä on, eikä kaikkia voi, enkä edes yritä miellyttää.

        Ja sellainen tuli mieleen että jos kenellä on toiveita mitä/minkälaisia tarinoita haluttaisiin lukea?
        Voisin kirjoitella vaikka mitä, jopa sellaisia mitä tänne ei voi laittaa mutta esim. spostiin.

        Tyyli on ihan jees. Eikä ulkopuolisen pidä ruveta neuvomaan, kehitä juonta ihan omasta takaa omin ideoin.


    • -BoH-

      Emäntä ivasi ja meni karjakon kanssa karjakeittiön puolelle. Jonkin ajan kuluttua he palasivat, kuuntelin että nyt on kyllä taas askeleita paljon ja kauhukseni taakseni saapui jälleen kokonainen lauma, Tuija sekä Reetta ja naapurista Riikka ja Jatta.
      Kaikilla naisilla oli tällä kertaa kumiessut ja pitkät kumikäsineet, muiden navettavaatteidensa lisäksi, ähkäisin himoissani näystä jonka vaivoin näin sivusta, pääni kääntyi vielä sentäs sen verran. Olivat ilmeisesti kuullet koko jutun kun Riikka aloitti suoraan

      -Vai on se lomittajapoika semmoista mennyt tekemään, mutta mutta, eiköhän se tämän jälkeen tiedä mitä yritti.. ja me Jatan kanssa autamme mielellämme pojan opetuksessa…

      Tuija sovitteli itsensä eteeni ja avasi haalarinsa niin että kohta oli emäntäni upea paljas takapuoli suoraan kasvojeni edessä, enempää aikailematta emäntä peruutti itseään lähemmäs kunnes en enää pystynyt narujen takia enempää karkaamaan joten pian oli kasvoni kiinni tuossa pyöreässä kiihottavassa navetalle tuoksuvassa takapuolessa, suuni upposi vakoon emännän peppureikää vasten Tuijan komentaessa napakasti

      -Nuole poika emäntääsi, ja nuolekin kunnolla..hih..

      Jälleen kerran koin samoja tuntemuksia kuin monta kertaa aiemmin, toisaalta ällötti, toisaalta olin kiihkosta sekaisena, joten aloin arasti nuolemaan emäntäni takapuolta.
      Muut tirskuivat takanani ivaten kuinka poikaa käytetään naisen tahtoon. Hetken nuoltuani emäntä kumartui syvempään ja alkoi hengittää raskaammin, tunsin miten kuuma, kosteutta tihkuva pimppi tuli ihan huulieni ulottuville joten uskaltauduin varovasti lipaisemaan sitäkin, Tuija sävähti kuin sähköiskusta ja vinkaisi irstaasti, heti perään kuului komento

      -Hyvä poikaah… juuri noin, nnuole emäntääsi kunnolla.. noinh… aah

      Emäntä alkoi nytkyä edestakaisin kieltä ja suutani vasten voihkien äänekkäästi, tunsin miten lievä tärinä lisääntyi ja arvelin emäntäni laukeavan hetkenä minä hyvänsä, mutta yllättäen Tuija vetäytyikin irti, käännähti ympäri ja läpsäisi napakasti poskelle

      -Voi jestas että osaakin tuntua hyvältä lomittajapojan kieli ja suu, mutta luuletko että saat minut orgasmiin nuolla noin vain.. ET. Sinä et tee mitään, me teemme..

      Tuija käski muut apuun ja alkoi irroitella naruja käsistäni, naiset avasivat solmut, käänsivät minut lattialle selälleen ja sitoivat tiukasti nilkoista ja ranteista x asentoon navetan parteen, Emäntä virnisti ivallisena ja tuli suoraan kasvojeni ylle jalat haralla seisomaan, katsoi minua virnuillen tiukasti silmiin ja kyykistyi niin että tuo ihana pyöreä takapuoli tuli kasvoilleni, Tuija alkoi hieromaan itseään suuta ja kasvojani vasten tivaten minua taas kiltisti nuolemaan.
      Kauaa ei mennyt kun alkoi kuulumaan taas raskas voihkinta, yllättäen tunsin miten kumikäsineellä suojattu käsi tarrasi kipeästi seisovaan munaani, sormet kiertyivät sen ympärille napakasti ja käsi alkoi hitaasti liikkua edestakaisin. Meinasin tukehtua emäntäni peppuvakoon kunnes äkkiä Tuija ponkaisi ylös, kääntyi ympäri ja laskeutui kontilleen ylleni, Riikka tuli saman tien Tuijan paikalle vastaavasti, veti hiukan navettatakkinsa helmaa ylöspäin paljastaen paljaan haaravälinsä ja turpeat kosteat huulet, Riikka levitti haarojaan ja kumikäsineisin käsin raotti huuliaan, katsoin lasittunein silmin järkyttävän paljon kiihottuneena karjakkoa, kunnes Riikka kyykistyi, survoi itsensä ja kuuman häpynsä suulle ja kasvoilleni.

      Samassa tunsin miten käsi siittimen ympärillä lopetti liikkumisen ja käänsi elimeni pystyyn sen sukeltaessa heti perään Tuijan sisään. Emäntä aloitti nopean ratsastamisen päälläni ja vikisi kiihkossaan, meinasin seota itsekin kuunnellessa näitä kahta kiimasta valittavaa naista, suu täynnä tussua toisen ratsastaessa kovan aisani päällä, jos oli tähän asti ollut välillä pakokin mielessä, nyt ei todellakaan ollut, nyt halusin enemmän ja enemmän, tahdoin tyydyttää näitä naisia niin paljon kuin suinkin vain voisin.

    • -BoH-

      Ei kestänyt pitkään, Tuija laukesi huutaen ja valittaen orgasmin kourissa, lysähti hetkeksi paikoilleen ja nousi sitten pois päältäni, hyvä että elimeni ehti lupsahtaa Tuijan sisältä pois kun Riikka kaappasi kovan siittimeni käteensä kontaten sen ylle ja istui himokkaana jatkamaan samaa mihin emäntäni oli jäänyt, saman tien Jatta tuli Riikan paikalle kasvojeni ylle ja taas olin täysin naisten käytössä

      -Voi voi kyllä nyt lomittajapoikaa käytetään, mutta siinäpähän näet paikkasi, sinä et ole mitään muuta kuin meidän orja täällä töissä ja leikkikalu jolla tyydytämme itsemme

      Kuulin Tuijan ihastelevan ivaten samalla kun naapurin naiset tyydyttivät himojaan täysin avuttoman pojan avulla. Hetken päästä Riikka saavutti myös huippunsa kiljahdellen ja jälleen vaihdettiin, Jatta siirtyi pikaisesti eteenpäin ja jatkoi munani päällä, Reetta saapui kasvoilleni, aloin olla jo tukehtumispisteessä ja kasvoni oli yltä päältä naisten kiimalimoissa kunnes hetken päästä oli enää Reetta kovan penikseni päällä ratsailla, muut naiset katselivat ihastellen posket hiukan punoittaen vierestä kunnes karjakkokin sai itsensä orgasmista tärisemään

      -Noniin, nyt taitaa olla naiset tyytyväisiä, ainakin hetkeksi, heh.. Nyt saat nuolla vielä haaramme eritteistä puhtaaksi jonka jälkeen nuolet saappaamme, kiitokseksi tästä kaikesta, sillä sinähän säälittävä miehen retale olet hyvinkin kiitollinen siitä että saat näin meitä miellyttää, etkö olekkin?!

      Tuija ivasi ja koko porukka naureskeli perään, sitten kävivät jokainen taas vuorollaan kasvojeni yllä nuolettamassa eritteet pois, sitten minut irrotettiin ja käskettiin kontilleen, naiset tulivat tutusti ympärilleni ja tirskuen tarjosivat kumisaappaansa jokainen vuorollaan nuoltavaksi. Nyt oli sitten taas se hetki kun häpesin tilannetta aivan suunnattomasti, alistuneesti tein kuitenkin mitä käskettiin. Kun naiset olivat tyytyväisiä sitoivat he jälleen minut tuttuun kumaraan asentoon

      -Ja nyt sitten, luulitko onneton että olisimme unohtaneet säälittävän pako yrityksesi, ehei, nyt saat rangaistuksesi siitä.. Ja samalla saat hiukan maistiaisia naisen osasta, siitä miten te miehet kohtelette meitä naisia, nyt SINÄ saat naisen osan..hih…

      Tuija totesi salaamatta vahingoniloaan. Naiset menivät yhdessä hetkeksi karjakeittiön puolelle, hetken päästä astelivat takaisin ja tulivat viereeni molemmin puolin, silmäni laajenivat kauhusta, paniikki valtasi minut täysin enkä osannut muuta kuin suu auki tuijottaa naisia täysin lamaantuneena. Naiset hymyillen esittelivät minulle mitä olivat hakeneet, jokainen hieroi kädellään haaroihinsa vyötettyä strap-on tekopenistä, punastuin leimahtaen kun emäntä jatkoi

      -Katsoppas lomittajapoika, näille sinä saat nyt antautua ja kiltisti nöyränä ottaa kaiken vastaan, sinä tulet tietämään miehen paikan ja saat kaikkien miesten puolesta tutustua siihen mitä naiset saavat sietää..

    • -BoH-

      Kauhun sekaisesti tuijotin suuria tekopeniksiä joista jokaisella meni juuresta vyön välistä jokin letku kumiessua pitkin selän taakse, en nähnyt minne ja miksi, mutten toisaalta lamaantuneena yllätyksestä edes osannut sitä sen kummemmin ajatella.

      Reetta ja Jatta sitoivat pääni tiukasti kiinni kasvot eteenpäin niin, etten saanut sitä käänneltyä yhtään, en päässyt liikkumaan juuri ollenkaan vaikka olisin halunnut paeta paikalta välittömästi. Temmoin naruja paniikissa muttei se mitään auttanut, sai aikaan vaan naurun remakan ympärilläni. Tuija käveli ikkunalaudalle ottaen sieltä jotain, pyörähti takaisin ihan taakseni, tunsin jotain kylmää tahmaa valuvan reilusti takapuolelleni, liukuvan hitaasti vakoa myöten alas, Riikka vieressäni sai ilmeisesti tuon tahmapurkin käsiinsä ja sivusilmin näin, liukastusvoide.. Riikka valutti sitä reilusti kumikäsineellä suojattuun käteensä ja alkoi runkata tekopenistään liukastaen sen kunnolla.

      Tuubi kiersi muillekin kunnes ykskaks Tuijan kädet tarrasivat lantiostani kiinni, jokin jäykkä ja joustava kosketti kankkujani alkaen liukua niitä pitkin, kohta vakoa myöten alas ja ylös etsiytyen perä-aukolle, hädissäni yritin paeta eteenpäin sen mitä muutaman sentin narut antoivat myöten, pako oli kuitenkin mahdoton ja tunsin miten tuo jäykkä ja iso tekopenis alkoi vastustamattomasti ja hitaasti työntyä peräaukkooni, anelin armoa ja uikutin varmaan todella säälittävästi koska naiset vaan päästelivät naurun pyrskähdyksiä ja ihastelevia huokauksia, Tuija painautui hitaasti mutta varmasti minua kohti ja työntyi tekopeniksellä pohjaan asti peräsuoleeni, tunsin miten emännän viileä kumiessu painautui paljaita kankkujani vasten ja tahaton ähkäisy pääsi voimakkaasti suustani.

      Tuija läpsäytti kädellään takamustani, alkoi pikku hiljaa kiihdyttäen vedellä suurta, liukasta tekopenistä edestakaisin sisälläni ja naurahti

      -heh.. miltäs nyt tuntuu lomittajapoika? Kun nainen ottaa sinua, miestä, takaapäin.. nai tekomunalla perseeseesi sinun ollessa sidottuna ja alistettuna navetan parressa.. oooih kuinka näyttääkin hyvältä

      Luulin kuolevani häpeään, en ollut koskaan villeimmissäkään kuvitelmissa osannut ajatella mitään näin nöyryyttävää ja häpeällistä, yhtäkaikki taas oli se sama käsittämätön tunne että vaikkakin häpesin kuollakseni, kiihotuin tilanteesta aivan järkyttävästi, itse fyysinen puoli ei niinkään tuntunut juuri miltään mutta synkissä mieleni sopukoissa tilanne tuotti ääretöntä nautintoa, ähkin silmät kiinni korvissa suhisten Tuijan työntöjen tahdissa ja vaikeroin armoa anellen että emäntä päästäisi minut irti.. lopettaisi edes tuon..

      -Ehei, ei tässä mitään nyt lopeteta. ja nyt on kuule myöhäistä anella armoa, liian myöhäistä! Menkääpä joku sulkemaan tuo suu, minä en nyt jaksaisi edes kuunnella tuota miehen säälittävää anelua.. katsokaa nyt mikä runkkari, säälittävä lomittajapoika anelee kuin tyttö.. heh.. taidat nyt olla oikein omassa paikassasi, tämä on sinun paikkasi..tekomunaa takaapäin naiselta…hih

      Tuija nai takaapäin rytmikkäästi, kumiessun ääntäessä kiihottavasti hangatessaan kumisaappaita vasten, karjakot tulivatkin pyynnöstä heti eteeni ja alkoivat virnistellen hivellä tekopeniksillä huuliani, Riikka kivahti vierestä

      -Nuole niitä!

      Pudistin päätäni ja puristin huuleni tiukasti yhteen etten varmasti halua.. Kunnes Tuija survaisi tekopeniksen rajusti aivan pohjaan asti sisääni, älähdin kovaan ääneen huokaisten, suu aukesi oikein kunnolla ja ennen kuin ehdin tajuta, oli Jatta survaissut tekopeniksensä syvälle suuhuni, yritin huutaa ja rimpuilla pakoon mutten mihinkään päässyt, huutoni tukahtui muminaksi Jatan alkaessa Tuijan rytmiin naida suutani tekomunalla, naiset nauroivat ja nauttivat selvästikin todella paljon saadessaan alistaa miehen täysin valtaansa.

    • -BoH-

      Tunsin itseni niin avuttomaksi, naiset nöyryyttivät ja alistivat minut niin mitättömäksi, tuntui kuin aivot nyrjähtäisi hetkenä minä hyvänsä, poskiani myöten valui sylkeäni ja liukastus voidetta jo kuivuneiden naisten eritteiden päältä ison tekopeniksen naidessa suutani, jonkin ajan päästä Reetta ja Jatta vaihtoivat pikaisesti paikkaa ja Reetan tekopenis jatkoi suussani liukumista

      -Katso minua.. katso!

      Reetta tiuskaisi, suunnattomassa häpeässä en olisi halunnut, mutta hetken päästä katsoin karjakkoa silmiin joka näytti niin vahingoniloiselta ja nautiskelevalta nauravin silmin minun nöyryytykselleni, katselin tuota valtavan seksikästä karjakkoa edessäni, ruskea huivi oli sidottu napakasti päähän, punainen kumiessu myötäili Reetan vartaloa pyöristyen seksikkäästi karjakon rintojen päällä edeten kehoa pitkin alaspäin, penisvyön alta, ja loppui puoleen sääreen josta alaspäin mustat kumisaappaat pilkistelivät puoliksi sieltä kuin virnistellen nekin minulle.

      Reetta seisoi edessäni pienessä haara-asennossa ylväästi tietäen valtansa, pitkillä kumikäsineillä suojatut kädet oli tukevasti lanteilla, joka teki rytmikästä liikettä edestakaisin tekopeniksen liukuessa vastustamattomasti suussani, kumin huumaava nitinä ja ääni sekoitettuna tuohon näkyyn ja ajatukseen koko tilanteesta sai aikaan melkoisen myrskyn päässäni, nautinnon myrskyn joka sinkoili pitkin kehoani päätyen kihelmöivänä tunteena penikseeni joka vahvasti nytkähtäen ilmoitti tiedon saapuneen perille.

      Tuija kiristi tahtia ja alkoi puhella vahingoniloisena hänkin

      -Ainiin, tässä tulee terveiset kaikilta naisilta joille sinäkin olet varmasti joskus tehnyt näin, meinasi unohtua, ihan sinua ja tätä varten lypsimme spermasi talteen, ja lämmitimme tämän oikein pakastuksen jälkeen..

      Riikka toi näkyvilleni ison kirkkaan muovisen pullon josta lähti letku, katsoi minua nauraen ja puristi, tunsin miten jotain lämmintä ruiskahti Tuijan tekopeniksestä sisääni, kauhuni nousi jos mahdollista vieläkin suuremmaksi

      -Heh… saat ihan ikiomat spermasi takaisin, mukavan lämpöisenä, juuri näin sisääsi, niin kuin te kurjat miehet monesti meille naisille teette

      Riikka puheli minkä naurultaan pystyi ja puristeli pulloa, suunnattomaksi kasvanut häpeän ja kiihotuksen tunne velloi sisälläni ja kouristi kehoani, jo pelkästä ajatuksesta oli tehnyt niin, nyt todellisuudessa kertautui vielä moninkertaisena. Tuija nai määrätietoisesti takaapäin ja ruiskahdus lämmintä spermaani toisensa perään purkautui tekomunasta sisääni. Heti kohta Tuija hiljensi tahtia, vetäytyi kiduttavan hitaasti ulos suolestani

      -Oijjoi.. jopas nyt on spermainen ja limainen tekopenis, tules Riikka sinä tänne ja Reetta kans, lomittajapoika saa nyt siistiä tätä hiukan

      Emäntä saapui etupuolelleni oranssin kumiessun kahistessa mustia kumisaappaita vasten, jo tuo pelkkä näky ja ääni sai minut huumaantumaan, jos ei olisi jo montaa päivää naiset lypsäneet minua, jos olisin ollut pitkään ilman olisin luultavasti lauennut jo pelkästään tuosta, kummallista miten jokin voikin kiihottaa niin paljon pelkästään nähtynä, kuultuna ja ajateltuna. Tuija asteli määrätietoisesti ihan eteeni katsellen nautintoaan peittelemättä silmiini ja työnsi spermaa valuvan tekomunan huulilleni todeten jäätävästi vahingoniloiset silmät leiskuen

      -Nuole se puhtaaksi.. ja katso minua kun sen teet, haluan nähdä kiitollisen katseen silmistäsi kun nuolet siitä omat spermasi

      En taaskaan millään olisi halunnut tuota suuhuni, vielä vähemmän nyt kun se on juuri tullut peräsuolestani omaa spermaani valuen, mutta tällä kertaa Riikka teki saman, painautui yllättäen ja päättäväisesti omalla tekomunallaan suoleeni pohjaan asti jolloin sama ilmeisesti naisten kesken toivottu tapahtui jälleen. Suuni aukesi ähkäisyn saattelemana ja muitta mutkitta Tuija työnsi spermaisen tekomunan syvälle suuhuni, alkaen naida haltioituneen näköisenä, yökkäsin aluksi tahattomasti mutten sen enempää uskaltanut protestoida, ainakaan tietoisesti, tiedä mitä nämä naiset vielä keksisivätkään jos tällaistakin rangaistusta jo toteuttavat.

    • -BoH-

      Mielessäni pyörähti ajatus, tältä siis tuntuu kun kuolee mahdollisesti häpeään.. Katsoin Tuijaa silmiin emäntäni naidessa minua suuhun omassa spermassani ja suolessani uitetulla tekomunalla, Tuija näytti siltä kuin halkeasi mielihyvästä ja kiihotuksesta saadessaan nöyryyttää minua niin

      -Mieletöntä miten voikin näyttää hyvältä, lomittajapoika imee tekomunaa ja omia spermojaan niin kiltisti ja nöyrästi, joko nyt tiedät mitä me naiset saamme sietää, nyt sinä alistut meille…hih. Ainiin, tässä vielä hiukan lisää sitä mitä naiset joutuu teiltä säälittäviltä kestämään

      Tuija pilkkasi sydämensä kyllyydestä muiden naisten yhtyessä nauruun, emäntä otti muovisen pullon käteensä silmien leiskuessa lähes vihaisesti, nai nopeasti suutani Riikan kanssa samaan tahtiin ja puristi pulloa tiukasti, Silmäni levisivät varmaan lautasen kokoisiksi kauhusta kiiltäen kun katsoin miten Tuija puristi pulloa ja samassa tunsin kuinka tekomunan päästä ruiskahti suuri määrä omaa lämmintä, tahmaista spermaa suuhuni. Emäntä naureskeli Jatan kanssa katsellessa ilmeitäni kun järkyttyneenä yökin, Tuija puristi lisää pulloa ja spermaa turskahteli suuren tekopeniksen reunoilta pitkin poskiani, osa valui leuasta emännän kumisaappaille ja lattialle, Tuijan oranssille kumiessulle ilmestyi myös muutama, pitkä ja paksu vaaleana valuva noro hitaasti liukuen alaspäin.

      Emäntä jatkoi tiukasti suuni naimista ja puristeli pulloa kurkkien välillä saappaitaan ja essuaan

      -Voivoivoi miten se lomittajapoika sotkee..! ei noin saa roiskia, koitas nyt olla vähän siistimmin, naisetkin joutuu tekemään näin teidän takia niin nieleppä sinäkin nyt vaan kiltisti, niele, vaikkakin omaa spermaasi mutta… hehe

      Tuija kiukkusi, virnistäen ilkikurisesti käskyn perään, Jälleen tunsin sisälläni lämpimän ison ruiskahduksen, Riikka oli siis ilmeisesti myös ottanut oman annoksensa käyttöön, Tuija puristi pulloa samaan aikaan ja spermaa syöksyi suuhuni ja suoleeni, luulin tukehtuvani kun emäntä työnsi tekomunan syvälle ja pysähtyi puristaen pullosta, ei auttanut muuta kuin nielaista, nielin omaa siemennestettäni katsoessani alistunein silmin emäntäni kiimasta salamoiviin silmiin, toivoen saavani kohta taas ilmaa.

      Silmäkulma kostui väkisinkin, häpeä oli niin suuri, järkytyksekseni tajusin kuinka suuri osa tuosta häpeästä johtui siitä että salaisimmissa mielen syövereissä kiihotuin ja nautin tilanteesta sanoin kuvaamattomasti. Tuija virnisti ja aloitti taas edestakaisen liikkeen

      -Nnoooiin.. hyvä poika, oliko se nyt niin vaikeaa, niellä niin kuin joisit maitoa.. tsih..

      Tuija ja Jatta vaihtoivat kohta paikkaa, samaa tuntui tekevän takanani Riikka ja Reetta, taas sain reilun annoksen omaa tahmaista, lämmintä siemennestettäni suoleeni ja suuhuni, karjakot ruiskivat sitä säälimättä ja nauttivat tilanteesta yhtään peittelemättä.
      Oltiin ties kuinka monennen kerran vaihdeltu paikkoja, ja kuinka monta desiä spermaani nielleenä haukoin henkeä ja tärisin kiihkosta kun Tuija ilmoitti

      -Noniin naiset sitten se loppu mistä oli puhetta..

    • -BoH-

      Säpsähdin hiukan kuullessani emäntäni sanat mutten taivaallisessa nautinnon ja himon tilassani pystynyt ajattelemaan sen tarkemmin. Riikka ja Reetta hieroivat molemmat spermaisia tekomuniaan huuliani vasten ja työntelivät niitä vuoron perään suuhuni, Jatta ja Tuija olivat takanani ja yhtä aikaa kaikki naiset alkoivat ruiskia viimeisiä spermoja pulloistaan päälleni. Tunsin miten lämmintä mahlaa roiskahteli selälle ja paljaille pakaroille, samalla kun naiset edessäni pitelivät toisella kädellä tekomunista kiinni ja ruiskivat omaa spermaani kasvoilleni, ivallisen naurun säestämänä koko porukka ruiski kaiken lopun päälleni.

      Tuija kyykistyi äkkiä viereeni, kumiset sormet kiertyivät määrätietoisesti kivenkovana seisovan siittimeni ympärille ja käsi alkoi nopean rytmikkään lypsyn, ei tarvittu montaa sekuntia kunnes nytkähtelin voimakkaasti ja hallitsemattomasti, tärisin ja vavahtelin kiihkostani ölisten kuin sonni joka pääsee kevätlaitumelle, laukesin valtavalla paineella ruiskien spermani pitkin navetan lattiaa, järjettömän orgasmin pureutuessa jokaiseen kehoni soluun… Tuija jatkoi niin kauan että olin varmasti lypsetty tyhjiin.

      Läähätin tajunnan rajamailla, spermaa valui kasvoistani isoina noroina ja suussa maistui melkoiselle, kuumottava perä-aukkoni säteili hellänä ja tunsin miten spermaa alkoi valua hitaasti ulos pitkin reisiäni, olihan sitä naisten toimesta pumpattu sinne desikaupalla.. Tuija nousi ylös katsellen spermaista kumikäsinettään ja minua

      -Kylläpäs sieltä vielä löytyi…tsih.. Ja siinä on lomittajapojalle vähän makua mitä naiset saa sietää, ja vähän makua muutenkin..hehe.. kyllä olet säälittävän näköinen, mies ihan omassa spermassaan perseeseen ja suuhun naituna oikein kunnolla

      Tuija pilkkasi la läpsytti kumikäsine kädellään kaikista eritteistä ja spermasta valuvaa poskeani

      -Nuoleppas nyt tuota naamaasi ja suun ympärystä vähän puhtaammaksi

      Emäntä puristi niskastani ja naiset kerääntyivät eteeni, nuolin pakon edessä kasvoni niin puhtaaksi kuin pystyin, Tuijan ollessa tyytyväinen hän jatkoi

      -Ja nyt nuolet sitten nämä meidän tekopenikset, sitten lypsyessut ja lopuksi kumisaappaat, eihän me voida tällä tavalla yltä päältä spermassa mihinkään lähteä

      Emäntä puheli vahingoniloisena silmät kiimastaan säkenöiden, anelin hiljaa etteikö vesiletkua voisi käyttää semmoiseen.. sain vastaukseksi taas kerran naurun remakan ja neljä isoa, limaista, omaa siemennestettäni valuvaa tekopenistä ihan suuni eteen nuoltavaksi. En enää siinä tilassa pystynyt vastustelemaan, minulta oli täysin riisuttu viimeinenkin arvo ja itsetunto näiden naisten toimesta joten alistuin häpeissäni ja nuolin kaiken mitä käskettiin, lopulta naiset hyrisivät tyytyväisinä, näin heidän olemuksestaan ja silmistään että jokainen oli häpeilemättä kiihottunut valtavasti saadessaan käyttää minua näin.

      Karjakot avasivat toisen käteni narun ja naiset poistuivat nauraen navetasta Tuijan huikatessa mennessään että koitas säälittävä runkkari, lomittajapoika hävitä täältä iltalypsyyn mennessä tai…

      Vaivoin sain itseni ajastaan irti täysin nöyryytettynä ja käytettynä, Löysin naulakosta lappuhaalarit, puin ne hätäisesti ja pakenin.. kosto mielessäni…

      • Yllätetty

        Hengästyttävää menoa. Hienoa tekstiä, ei muuta voi sanoa.


      • -BoH-
        Yllätetty kirjoitti:

        Hengästyttävää menoa. Hienoa tekstiä, ei muuta voi sanoa.

        Mutten ihan vielä kattoon hyppää.. itse olen osaltaan pettynyt, tuo mielessäni on nimittäin paljon kutittavampi kuin mitä lukiessani tuosta.. Ei prkl osaa kirjoittaa niin ei...


        Niin, sitähän minun piti tänne tulla kirjaamaan että olisko kommentteja? Kritiikkiä?

        Mitä pitäis parantaa, mikä meni ihan pieleen, mitä pitäisi muuttaa, mikä ei toimi, oliko jotain hyvää jne.

        Koska, tekisi mieli kirjoitella ehkä jatkossakin niin, neuvoja ja vinkkejä haluaisin kuulla. Kuin myös ehdotukset mitä ja mistä haluttaisiin kuulla? Olisko jopa joskus tuohon jatkoa "kosto..." ?

        Rakentavaa kritiikkiä kaipaisin, se että joku laittaa että "ihan hirveetä paskaa" ei rakenna juuri mitään, ja toisaalta tiedän sen jo suoraan että aivan varmasti monenkin mielestä on ihan hirveää paskaa.

        Kiitos.


      • Kutsuni.
        -BoH- kirjoitti:

        Mutten ihan vielä kattoon hyppää.. itse olen osaltaan pettynyt, tuo mielessäni on nimittäin paljon kutittavampi kuin mitä lukiessani tuosta.. Ei prkl osaa kirjoittaa niin ei...


        Niin, sitähän minun piti tänne tulla kirjaamaan että olisko kommentteja? Kritiikkiä?

        Mitä pitäis parantaa, mikä meni ihan pieleen, mitä pitäisi muuttaa, mikä ei toimi, oliko jotain hyvää jne.

        Koska, tekisi mieli kirjoitella ehkä jatkossakin niin, neuvoja ja vinkkejä haluaisin kuulla. Kuin myös ehdotukset mitä ja mistä haluttaisiin kuulla? Olisko jopa joskus tuohon jatkoa "kosto..." ?

        Rakentavaa kritiikkiä kaipaisin, se että joku laittaa että "ihan hirveetä paskaa" ei rakenna juuri mitään, ja toisaalta tiedän sen jo suoraan että aivan varmasti monenkin mielestä on ihan hirveää paskaa.

        Kiitos.

        Minä niin pidän siitä, että miehelle osoitetaan hänelle kuuluva paikka. Sekä karistetaan liiat luulot.

        Mutta keksitty tarina on aina keksitty eikä se keksitystä muuksi muutu. Olisit kuitenkin voinut luetuttaa jutun ensin sellaisella henkilöllä, jolla on näistä asioista kokemusta. Silloin olisit välttänyt monet sudenkuopat ja epäloogisuudet, jotka suorastaan haittasivat kertomuksen nautintoon uppoutumista.

        Hyvä ettet sentään sortunut siihen, että olisit yritänyt jakaa kappaleita sen mukaan, kuka milloinkin on kokijana. Siitä ei nyt vaan tule mitään.

        Olisin toivonut lyhyempiä johdatteluja ja keskittymistä itse aiheeseen eli alistamiseen.

        Olet hyvällä alulla. Suorastaan kehityskelpoisella tiellä. Jatka siitä.


      • -BoH-
        Kutsuni. kirjoitti:

        Minä niin pidän siitä, että miehelle osoitetaan hänelle kuuluva paikka. Sekä karistetaan liiat luulot.

        Mutta keksitty tarina on aina keksitty eikä se keksitystä muuksi muutu. Olisit kuitenkin voinut luetuttaa jutun ensin sellaisella henkilöllä, jolla on näistä asioista kokemusta. Silloin olisit välttänyt monet sudenkuopat ja epäloogisuudet, jotka suorastaan haittasivat kertomuksen nautintoon uppoutumista.

        Hyvä ettet sentään sortunut siihen, että olisit yritänyt jakaa kappaleita sen mukaan, kuka milloinkin on kokijana. Siitä ei nyt vaan tule mitään.

        Olisin toivonut lyhyempiä johdatteluja ja keskittymistä itse aiheeseen eli alistamiseen.

        Olet hyvällä alulla. Suorastaan kehityskelpoisella tiellä. Jatka siitä.

        Kommentista.

        Niinhän se on. Meinaatko että enemmän todenmukaista? Ja että kokemusta aiheesta käytännössä vai kirjoittamisesta?

        Näistä sudenkuopista ja epäloogisuuksista olisin myös ollut kiinnostunut, osaisi mahdollisesti niitä jatkossa välttää.

        Hyvä etten, meinaan semmoinenkin kävi mielessä jossain vaiheessa... :D

        Aivan, tämän koen itsekin ongelmana, tahtoo tulla jaarittelua/toisarvoista tekstiä, eikä itse asiaan oikein löydy sanoja, ei osaa kuvata kunnolla jne.

        Kiitos rohkaisevasta sanasta. Yritän jatkaa, ja parantaa.

        Ja ihmiset, kommenttia vaan, kritiikkiä, ehdotuksia, kirjoitelkaa jos hetki aikaanne liikenee, jospa seuraava olisi sitten paljon parempi?


      • Hukkas-susi
        Kutsuni. kirjoitti:

        Minä niin pidän siitä, että miehelle osoitetaan hänelle kuuluva paikka. Sekä karistetaan liiat luulot.

        Mutta keksitty tarina on aina keksitty eikä se keksitystä muuksi muutu. Olisit kuitenkin voinut luetuttaa jutun ensin sellaisella henkilöllä, jolla on näistä asioista kokemusta. Silloin olisit välttänyt monet sudenkuopat ja epäloogisuudet, jotka suorastaan haittasivat kertomuksen nautintoon uppoutumista.

        Hyvä ettet sentään sortunut siihen, että olisit yritänyt jakaa kappaleita sen mukaan, kuka milloinkin on kokijana. Siitä ei nyt vaan tule mitään.

        Olisin toivonut lyhyempiä johdatteluja ja keskittymistä itse aiheeseen eli alistamiseen.

        Olet hyvällä alulla. Suorastaan kehityskelpoisella tiellä. Jatka siitä.

        Jos kirjoittaja olisi noudattanut neuvoasi, tarina olisi varmaankin lässäshtänyt. Amatöörinä en huomannut "sudenkuoppia". Minusta tarina ei ollut huono, ehkä runsaammin olisi voinut tapahtua erilaisiakin asioita, mutta sinällän ihan mielenkiintoinen.


      • lgwylfg
        -BoH- kirjoitti:

        Kommentista.

        Niinhän se on. Meinaatko että enemmän todenmukaista? Ja että kokemusta aiheesta käytännössä vai kirjoittamisesta?

        Näistä sudenkuopista ja epäloogisuuksista olisin myös ollut kiinnostunut, osaisi mahdollisesti niitä jatkossa välttää.

        Hyvä etten, meinaan semmoinenkin kävi mielessä jossain vaiheessa... :D

        Aivan, tämän koen itsekin ongelmana, tahtoo tulla jaarittelua/toisarvoista tekstiä, eikä itse asiaan oikein löydy sanoja, ei osaa kuvata kunnolla jne.

        Kiitos rohkaisevasta sanasta. Yritän jatkaa, ja parantaa.

        Ja ihmiset, kommenttia vaan, kritiikkiä, ehdotuksia, kirjoitelkaa jos hetki aikaanne liikenee, jospa seuraava olisi sitten paljon parempi?

        Itseäni ei pienet epäloogisuudet häirinny, mukavaa luettavaa. En sikäli kaipaakkaan liian todenmukaista, sehän on juuri tämän idea, että antaa mielikuvituksen lentää. Jossain tolkun rajoissa toki.

        Jatkoa vaan, kosto vois olla jees, etenkin (kun itse pidän siitä, että nainen määrää) jos kosto menee persiilleen. Eli kostaja saa entistä kovemman käsittelyn..


      • Tahtoo pantavaksi

        Huh, huh mitä tekstiä... aikas villiä menoa, ei voi muuta sanoa, todellakin seisokkia aiheuttavaa... siis eritoten tuo naisten pantavaksi joutuminen ;)

        Mistähän sitä tuollaisia tai edes yhden tuollaisen Naisen löytäisikään, joka haluaisi ihan oikeasti tuollaisella strap-on:lla panna miestä perseeseen?

        Netti-ilmoitukseni(kaan) kun ei ole toivottua tulosta tuottanut... taitaa jäädä vain haaveeksi ja fantasiaksi sen ihan oikea toteuttaminen =(


    • -BoH-

      Eli kertokaapas mikä oli epäloogista/mitkä oli "sudenkuoppia"? Tosiaankin, osaisi mahdollisesti jatkossa niitä välttää, ja toisaalta, olen tuota pyöritellyt ja en kyllä hoksaa..

      En epäile etteikö niitä olisi, en vain osaa teidän muiden silmin nähdä tekstiä..

      Kyselen näitä siksi koska haluaisin juuri välttää tuota mitä nimim. kutsuni. kirjoittaa "suorastaan haittasi nautintoon uppoamista" Eli olisihan se mukavaa jos lukijat nauttisivat tekstistä. Täytyy kuitenkin muistaa että pieniä vivahde/mielipide erojahan on lähes niin paljon kuin lukijoita, ihmiset ovat ja ajattelevat niin eritavalla, ja kaikkiahan ei voi miellyttää..

      • ohgifg89y09u

        lypsykoneen käyttö kiihotti erityisesti


    • ....

      onko tulossa vielä jatkoa. oli hyvä

    • ex-lomittaja

      oli mukavaa luettavaa.:) tykkäsin kovasti. itse olen ollut lomittajana ja toi lypsykoneen käyttö oli hyvä lisäys.

    • jabbbaaassdasdsadasd

      juottovasikat olisi lomittajapoika voinnut vielä ruokkia..

    • -BoH-

      Jaa että jatkoa joku edes kaipaa? Jonkinlaista jatkoa tälle tosiaan oli jo aikoinaan, ja mielessä ollut, hiukan on vielä keskentekoista. Tuosta on jotenkin niin vaikea "parantaa" tuntuu että kaikki on annettu, ja jatko noin pitkälle tarinalle menee pian toistoksi, ihan erisuuntaan mitä alkuperäinen on ym.

      Mutta katsotaan, jos yleisön pyynnostä ? :)

      • öööööööööööööööööööö

        kyllä ehdottomasti jatkoa, parhain novelli pitkiin aikoihin. jatkossa lisää lypsykoneen käyttö myös.


    • miina7

      Tässä jatkoa.

    • maalaispoika4

      olisi kyllä kiva saada tähän stooriin jatkoa.. :-)

      • miina7

        Tälle on pitkä jatko olemassa täällä, laita hakuun: nainen vallassa...vai..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe