Junailemassa

JoPe79

Istuin iltajunassa matkalla kohti kotia. Vaunu oli tyhjä lukuun ottamatta edessäni istuvaa mustassa topissa olevaa tatuoitua nuorta naista. Itseäni on aina kiihottanut tatuoitu nainen ja tässä tapauksessa sitä tehosti naisen räikeän punaiset hiukset. Vilkuilin sivusilmällä tuota koristeltua vartaloa ja sitä kuinka tissit tuntui pursuavan topista ulos.

Rohkaisin mieleni ja kysyin häneltä tatuointien merkitystä, yllätyksekseni hänellä oli erittäin seksikäs äänikin. Esittelemme itsemme siinä keskustelun lomassa, naisen nimi oli Kaisu ja hän oli jostain pieneltä paikkakunnalta kotoisin ja määränpäänä oli sama kaupunki kuin minulla. Hän kertoili ja näytti myös paidan ja hameen alla reisissä olevia tatuointejaan. Kaisu vaikutti suorasanaiselta ja yllätyinkin hänen vihjailevista kommenteistaan jonkin verran, mutta pian heittelimme jo pikkutuhmaa juttua. Kaisu kertoi edellisen poikaystävänsä olleen pettynyt lisääntyvistä tatuoinneista, jonka vuoksi Kaisu sitten oli jättänyt vätyksen. Sanoin pitäväni tatuoituja naisia seksikkääksi ja kysyin sitten oliko hänellä lävistyksiäkin.

Yllätyksekseni Kaisu kertoi mitään häpeilemättä omistavansa nännilävistyksien lisäksi alapään lävistyksen. Kiihotuin silmin nähden tuosta tiedosta ja Kaisukin näytti huomaavan teltan housuissani. Kaisu nousi yllättäen siirtyen viereeni istumaan ja kysyi haluaisinko nähdä hänen nännilävistyksensä. Myönnyin oitis ja hän raotti toppiansa ja mustia rintaliivejään. Nänni oli kiihottuneena aika iso ja teräspalloin varusteltu lävistys kiilteli nännissä. Kaisu sanoi että häntä kiihotti valtavasti miehen imiessä seksin aikana nännejä. Enemmän kuulemma nyt kuin ennen lävistyksiä.

Vastasin hänellä sanomalla haluavani ottaa hänet tässä ja heti. Kaisun ilme kääntyi samassa hymyyn ja hän sanoi että huomasi sen ja laittoi kätensä farkun etumukselle puristaen sitä kevyesti. Avasin tuosta innostuneena hameen vetoketjun ja ujutin käteni hameen reunasta pikkareiden päälle. Kaisu tuntui kiihottuneelta ja hänen haarovälinsä kuumotti. Sormeni hieroi hänen kostuneita pikkareitaan juuri klitoriksen päältä, jossa tuntui myös tuo hänen mainostavansa alapään lävistyskin. Kaisu oli saanut avattua housuni ja työntänyt kätensä kalsareiden sisään ja hieroi kaluani aika kovaa puristaen sitä. Siirsin hänen pikkareitaan sivulle päästäkseni kokeilemaan hänen kosteusprosenttiaan ja sormeni sujahti liukkaaseen pilluun kuin kuuma veitsi voihin.

Kaisu huohotti kiihottuneena korvaani napaten välillä sen suuhunsa. Yhtäkkiä vaunun ovi kävi ja irrottauduimme nopeasti toisistamme. Katsoin kuinka Kaisun poskiin oli tullut jo punaa ja oletin itsekin jo hiukan poskieni punertuneen kiihotuksesta. Konduktööri vilahti silmä kulmassa ja meni seuraavaan vaunuun. Kysyin Kaisulta siirtyisimmekö vessaan jatkamaan, jolloin Kaisu nyökkäsi ja lähti kohti vessaa minä hänen perässään. Vaunussamme oli tuo iso pyöreä vessa, kuten nykyaikaisissa vaunuissa oli, joten painuimme sisään ja lukitsimme oven.

Kaisu istahti vessanpöntön päälle ja riisui nopeasti toppinsa ja availi jo rintaliivejään, kun oli vetäisyt housut pois seisovan kullini edestä ja tarjosin sen hänelle imettäväksi. Kaisun availlessa rintaliivejään hän imi kulliani ja liivien poistettuaan hän nappasi kourallaan kiinni kullin varresta ja aloitti kovan imemisen. Sormeni puristeli hänen muodokkaita ja kiinteitä rintojaan ja kevyesti puristelin hänen lävistettyjä nännejä. Kaisun tatuoinnit olkapäiltä jatkui aina selkään asti, jonka peitti lohikäärme tatuointi. Olkapäillä oli värikkäitä japanilais- tyylisiä Koi-tatuointeja. Kullini paisui kivikovaksi kun Kaisu leikki kielellään välilihalla.
...

3

18526

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoPe79

      Pian hän lopetti ja nousi ottaen tukea vessan ikkunasta, jossa ohi vilisevät maisemat maalasi sen vihreäksi. Nostin hänen hameensa selän päälle ja otin kiinni mustista pikkareista jotka vedin polviin. Työnsin nenäni pyöreän takapuolen väliin ja levitin pakaroita päästäkseni käsiksi kielelläni hänen pilluunsa. Kaisun äännähteli kimeästi klitorikseen osuessani ja liu'uttaessani kieltä häpyhuulien välissä. Käteni puristeli hänen pyöreitä ja levitettyjä pakaroita samalla kun Kaisun kiima tuntui nousevan yhä korkeammaksi nuolemisestani. Imaisin välillä hänen lävistyksen suuhuni imien sitä niin että se venytti häpyhuulia.

      Kaisun vaikerointi helpottui hetkeksi kun nousin seisomaan hänen taakseen ja nostin hänen toisen reitensä pöntön kannelle. Kaisu aneli minua naimaan häntä kovaa takaapäin, samassa kullini upposi hänen märkään pilluunsa ja Kaisu päästi hyväksyvän kirkaisun. Etumukseni lätsähteli hänen pakaroitaan vasten avustaessani työntöjä vetämällä hänen lanteitaan työntöä vastaan. Kaisun kiimainen kirkuna sen kuin koveni työntö työnnöltä, katselin kuinka hänen pakaransa keinuivat naimisen aikana ja rinnat hötkyivät työntöjen tahdissa.

      Mä tuun ihan just Kaisu sai sanottua ähkinnän ja kirkumisen välissä. Kaisun pillu alkoi kovemmin puristella kullia, kunnes hetkessä se muuttui sykkiväksi imemiseksi saaden spermat liikkeelle ja pilluun sisälle. Kaisu joutui laskemaan toisen jalkansa maahan avuksi, toisen täristessä hervottomana orgasmin voimasta. Vedin kullini pois hetken nauttiessani sykkivästä pillusta kaluni ympärille. Hymyillen puimme päällemme Kaisun intoutuessa suutelemaan ja puristelemaan uudestaan minun farkuissa olevaa kullia ja hän kysyikin mielenkiintoa lähteä jatkamaan tätä hänen yksiöönsä.

      Vastasin myöntävästi kutsuun ja menimme yhdessä istumaan takaisin paikoillemme ja odottelimme saapumista koti asemaa. Kaisu oli jättänyt alushousunsa pois hameen alta ja matka sujuikin lämmitellessäni häntä uuteen erään, hänen tehdessä samaa kalulleni.

      • Kakka-pylly

        Työnsin nenäni pyöreän takapuolen väliin ja levitin pakaroita päästäkseni käsiksi kielelläni hänen pilluunsa.
        "Kaisun" kakanhajuinen pyllynreikä XD


      • Minävain77

        Niissä uusissa isoissa junan vessoissa ei oo ikkunoita...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe