Junailemassa

JoPe79

Istuin iltajunassa matkalla kohti kotia. Vaunu oli tyhjä lukuun ottamatta edessäni istuvaa mustassa topissa olevaa tatuoitua nuorta naista. Itseäni on aina kiihottanut tatuoitu nainen ja tässä tapauksessa sitä tehosti naisen räikeän punaiset hiukset. Vilkuilin sivusilmällä tuota koristeltua vartaloa ja sitä kuinka tissit tuntui pursuavan topista ulos.

Rohkaisin mieleni ja kysyin häneltä tatuointien merkitystä, yllätyksekseni hänellä oli erittäin seksikäs äänikin. Esittelemme itsemme siinä keskustelun lomassa, naisen nimi oli Kaisu ja hän oli jostain pieneltä paikkakunnalta kotoisin ja määränpäänä oli sama kaupunki kuin minulla. Hän kertoili ja näytti myös paidan ja hameen alla reisissä olevia tatuointejaan. Kaisu vaikutti suorasanaiselta ja yllätyinkin hänen vihjailevista kommenteistaan jonkin verran, mutta pian heittelimme jo pikkutuhmaa juttua. Kaisu kertoi edellisen poikaystävänsä olleen pettynyt lisääntyvistä tatuoinneista, jonka vuoksi Kaisu sitten oli jättänyt vätyksen. Sanoin pitäväni tatuoituja naisia seksikkääksi ja kysyin sitten oliko hänellä lävistyksiäkin.

Yllätyksekseni Kaisu kertoi mitään häpeilemättä omistavansa nännilävistyksien lisäksi alapään lävistyksen. Kiihotuin silmin nähden tuosta tiedosta ja Kaisukin näytti huomaavan teltan housuissani. Kaisu nousi yllättäen siirtyen viereeni istumaan ja kysyi haluaisinko nähdä hänen nännilävistyksensä. Myönnyin oitis ja hän raotti toppiansa ja mustia rintaliivejään. Nänni oli kiihottuneena aika iso ja teräspalloin varusteltu lävistys kiilteli nännissä. Kaisu sanoi että häntä kiihotti valtavasti miehen imiessä seksin aikana nännejä. Enemmän kuulemma nyt kuin ennen lävistyksiä.

Vastasin hänellä sanomalla haluavani ottaa hänet tässä ja heti. Kaisun ilme kääntyi samassa hymyyn ja hän sanoi että huomasi sen ja laittoi kätensä farkun etumukselle puristaen sitä kevyesti. Avasin tuosta innostuneena hameen vetoketjun ja ujutin käteni hameen reunasta pikkareiden päälle. Kaisu tuntui kiihottuneelta ja hänen haarovälinsä kuumotti. Sormeni hieroi hänen kostuneita pikkareitaan juuri klitoriksen päältä, jossa tuntui myös tuo hänen mainostavansa alapään lävistyskin. Kaisu oli saanut avattua housuni ja työntänyt kätensä kalsareiden sisään ja hieroi kaluani aika kovaa puristaen sitä. Siirsin hänen pikkareitaan sivulle päästäkseni kokeilemaan hänen kosteusprosenttiaan ja sormeni sujahti liukkaaseen pilluun kuin kuuma veitsi voihin.

Kaisu huohotti kiihottuneena korvaani napaten välillä sen suuhunsa. Yhtäkkiä vaunun ovi kävi ja irrottauduimme nopeasti toisistamme. Katsoin kuinka Kaisun poskiin oli tullut jo punaa ja oletin itsekin jo hiukan poskieni punertuneen kiihotuksesta. Konduktööri vilahti silmä kulmassa ja meni seuraavaan vaunuun. Kysyin Kaisulta siirtyisimmekö vessaan jatkamaan, jolloin Kaisu nyökkäsi ja lähti kohti vessaa minä hänen perässään. Vaunussamme oli tuo iso pyöreä vessa, kuten nykyaikaisissa vaunuissa oli, joten painuimme sisään ja lukitsimme oven.

Kaisu istahti vessanpöntön päälle ja riisui nopeasti toppinsa ja availi jo rintaliivejään, kun oli vetäisyt housut pois seisovan kullini edestä ja tarjosin sen hänelle imettäväksi. Kaisun availlessa rintaliivejään hän imi kulliani ja liivien poistettuaan hän nappasi kourallaan kiinni kullin varresta ja aloitti kovan imemisen. Sormeni puristeli hänen muodokkaita ja kiinteitä rintojaan ja kevyesti puristelin hänen lävistettyjä nännejä. Kaisun tatuoinnit olkapäiltä jatkui aina selkään asti, jonka peitti lohikäärme tatuointi. Olkapäillä oli värikkäitä japanilais- tyylisiä Koi-tatuointeja. Kullini paisui kivikovaksi kun Kaisu leikki kielellään välilihalla.
...

3

18461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoPe79

      Pian hän lopetti ja nousi ottaen tukea vessan ikkunasta, jossa ohi vilisevät maisemat maalasi sen vihreäksi. Nostin hänen hameensa selän päälle ja otin kiinni mustista pikkareista jotka vedin polviin. Työnsin nenäni pyöreän takapuolen väliin ja levitin pakaroita päästäkseni käsiksi kielelläni hänen pilluunsa. Kaisun äännähteli kimeästi klitorikseen osuessani ja liu'uttaessani kieltä häpyhuulien välissä. Käteni puristeli hänen pyöreitä ja levitettyjä pakaroita samalla kun Kaisun kiima tuntui nousevan yhä korkeammaksi nuolemisestani. Imaisin välillä hänen lävistyksen suuhuni imien sitä niin että se venytti häpyhuulia.

      Kaisun vaikerointi helpottui hetkeksi kun nousin seisomaan hänen taakseen ja nostin hänen toisen reitensä pöntön kannelle. Kaisu aneli minua naimaan häntä kovaa takaapäin, samassa kullini upposi hänen märkään pilluunsa ja Kaisu päästi hyväksyvän kirkaisun. Etumukseni lätsähteli hänen pakaroitaan vasten avustaessani työntöjä vetämällä hänen lanteitaan työntöä vastaan. Kaisun kiimainen kirkuna sen kuin koveni työntö työnnöltä, katselin kuinka hänen pakaransa keinuivat naimisen aikana ja rinnat hötkyivät työntöjen tahdissa.

      Mä tuun ihan just Kaisu sai sanottua ähkinnän ja kirkumisen välissä. Kaisun pillu alkoi kovemmin puristella kullia, kunnes hetkessä se muuttui sykkiväksi imemiseksi saaden spermat liikkeelle ja pilluun sisälle. Kaisu joutui laskemaan toisen jalkansa maahan avuksi, toisen täristessä hervottomana orgasmin voimasta. Vedin kullini pois hetken nauttiessani sykkivästä pillusta kaluni ympärille. Hymyillen puimme päällemme Kaisun intoutuessa suutelemaan ja puristelemaan uudestaan minun farkuissa olevaa kullia ja hän kysyikin mielenkiintoa lähteä jatkamaan tätä hänen yksiöönsä.

      Vastasin myöntävästi kutsuun ja menimme yhdessä istumaan takaisin paikoillemme ja odottelimme saapumista koti asemaa. Kaisu oli jättänyt alushousunsa pois hameen alta ja matka sujuikin lämmitellessäni häntä uuteen erään, hänen tehdessä samaa kalulleni.

      • Kakka-pylly

        Työnsin nenäni pyöreän takapuolen väliin ja levitin pakaroita päästäkseni käsiksi kielelläni hänen pilluunsa.
        "Kaisun" kakanhajuinen pyllynreikä XD


      • Minävain77

        Niissä uusissa isoissa junan vessoissa ei oo ikkunoita...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe