Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

neuvoisitko mihin Thaimaahaan ?

HennaMarja

Auttaisitko vähän HennaMarjaa mihin Thaimaassa kannattaisi mennä ?
Onko toi maa niinkun monet sanoo "roskakansan elvistelypaikka?" vai oisko siellä oikeesti mukavaa?
Kävin http://www.matka-opas.com sivulla ja siellä olis äkkilähtönä tarjolla
Patong ja Phuket sekä muita kohteita, vaan eipä noista ole tietoa.
Onkos ton maan sisin idea siinä että saa panna halvalla thaityttöä tai -poikaa?
Noita aktiviteetteja kyllä löytyy kotimaastakin. Onko ruoka ja juoma halvempaa
kuin suomessa?
Kiitti tiedoista.

4

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dsdsdsds

      Thaimaassa löytyy sekä täysin massaturistien "pilaamia" paikkoja, kuten vaikkapa Patong, mutta pohjois-thaimaasta löyty myös oikeasti teeskentelämätöntä thaimaata. Löytyy phuketistakin rauhallisempiakin alueita, joissa ei ole vieri vieressä thaityttö baareja. Maassa on monenlaista, jokaiselle jotakin.

    • joopajoo222

      me olimme häämatkalla phuketin patong beachilla ja paikka oli täydellinen, ostokset sai hoidettua halvalla ja ruoat olivat hyviä ja halpoja, hotellit ihania ja maisemat upeita, tietysti kaduilla ei paljon ihailtavaa ole mutta rannat yms. ovat upeita. Itse viihdyin patongilla ja aion mennä tänä talvena uusiksi, olen myös hyvin vaativa lomani suhteen joten minulle ei kelpaa mikä tahansa kolkko.Patong on sellainen paikka missä voi istua siisteissä katubaareissa juomassa pina coladaa ja jatkaa sitten matkaa, siellä on sopivasti jokaiselle jotakin eikä ole liian tylsä paikka, esim nämä karon ja kata niissä ei ole paljon mitään ostettavaa yms. Sitten phuketista on helppo lähteä esim päiväretkelle, me kävimme phi phin saarella ja saari oli aivan uskomaton! se oli kuin suoraan paratiisista kirkkaineen vesineen ja palmuineen, valkoiset hiekkarannat ja lämmin vesi! Suosittelen thaimaata kaikille. Paikka on erittäin halpa, ruoat 1-2euroa, vaatteet maksavat muutaman euron, upeita korkokenkiä ostin 2 eurolla.
      Tietysti kaupungista löytyy myös nämä kuuluisat sivukujat missä on näitä tyttöjä, mutta ei niille tarvitse mennä ja ne tosiaan ovat hyvin sivukujia. Mieheni ympärillä ei parveillut thai-tyttöjä, eikä ne parveile sellaisten ympärillä jolla on vaimot mukana!

      Koko matkamme ajan paistoi aurinko ja lämmintä oli! Tutustuimme myös paikallisiin ihmisiin jotka näyttivät meille phuket townia, paikalliset ihmiset ovat hyvin mukavia ja avuliaita. Ja tosiaan päiväretkiä kannattaa ostaa ne ovat sen arvoisia. Ja muistakaa tingata!

    • KOHTao

      Lento bagkokiin ja bussi tms. saarille. Laiturilla on vastaanottajia, kysy hintataso, ota 2 yötä ja kattele saarta ja päätä loppuloma. Rohkeasti vaan matkaan!

    • mnäänää

      Olemme nyt helmikuussa menossa Phukettiin kolmannen kerran. Paikka on ihana, ei liian vilkas, kuten Patong Beach, eikä liian hiljainen. Kävimme Tuk Tukilla sitten useampana iltana PB:lla. Olemme tällä kertaa kolme viikkoa, ja käymme retkillä ainakin kerran viikossa. Viimeksi olimme mm. James Bond- saarella.Se retki oli elämys, pitkähäntäveneillä viiletimme pitkin turkoosia merta, ruoka oli hyvää ja paljon muutakin nähtävää k.o. retkellä. Me saimme olla ihan rauhassa, vaikka mukana oli 20- vuotias kaunis tyttö, ei häntä thai- pojat ahdistelleet.Itse olen kuusikymppinen, ja minua ilm. pidettiin ihan mummona, kun thai- oppaat esim. retkillä auttoivat minut kädestä pitäen autosta ulos? No,en kyllä muualla ottaisi sitä kohteliaisuutena, mutta siellä se tuntui kivalta. Vaikka en mielestäni näytä lainkaan mummolta?? Eli kai jo ymmärrät, että suosittelen Phuketia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe