Loma rastafarien kanssa

Kosmopoliitti

Tapasin toissa syksynä etelänmatkallani letkeän rastafari-miehen nimeltä Clarence. Tapasimme aivan sattumalta hotellin ympäristössä ja päädyimme juttelemaan. Clarence kertoi saapuneensa Jamaikalta asti meditoimaan yhdessä ystäviensä kanssa. Hän kertoi minulle rastafarien kulttuurista, uskomuksista ja meditoinnista. Rastafarit uskovat esimerkiksi että Etiopian kuningas Haile Selassie on jumalaista syntyperää, ja että kaikkien tummaihoisten tulisi palata juurilleen Afrikkaan.

Rastafarit eivät kuitenkaan ole yhtään rasistisia tai xenofobisia, vaan he suvaitsevat kaikenrotuisia ihmisiä. Minut ja ystäväni hyväksyttiin auliisti mukaan meditointi-menoihin, vaikka olemme molemmat vaaleita Elovena-tyttöjä.

Rastafarien sakramentaalisissa menoissa luimme raamattua ja lauloimme samalla kun afrikkalaiset rummut säestivät tilaisuutta rytmikkäästi. Meditointiin kuului myös ganjan polttamista, mikä auttoi korkeamman henkisyyden saavuttamisessa. Clarence oli todella viisas ja hän opetti minua tulkitsemaan raamattua täysin uudella tavalla.

Rastafarien kulttuuriin kuuluu henkisen puolen ohella vahvasti myös toinen puoli, seksuaalinen puoli. Rastafarit eivät pelkää peitellä seksuaalisuuttaan, vaan se on heille osa heidän jokapäiväistä elämäänsä. Seksuaalisuutta ja hellyyttä osoitetaan mitä moninaisimmilla tavoilla, mitä yllättävimmissä tilanteissa. Rastafariyhteisön vapaamielisyys ilmenee esimerkiksi siinä että yhteisön naiset ovat vapaasti kenen tahansa rastamiehen käytettävissä. Rastafarit eivät myöskään usko ehkäisyyn, joten sekä minä että ystäväni pamahdimme paksuiksi lomallamme.

Nyt minulla on kaunis kymmenkuukautinen suomalais-rastafarilainen nuori neiti ja elämä hymyilee!
Heippa!

6

2710

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaa

      Taidat olla trolli

    • Omega

      Hei!
      En tiedä, itkeäkö vai nauraa, kun luin lomastasi Rastafarien kanssa. Joko teksitisi oli täyttä pilaa (mikä ei ainakaan minua naurattanut) tai sitten minun käy sääliksi sinua, tyttörukka.
      Osaan kuvitella päässäni sinut, "elovena-tyttö" ja myöskin "Clarencen", sillä tuota tapahtuu myös koti-Suomessa ja varmastikin myös ulkomailla mitä suuremmissa määrin. Siis mitä tapahtuu? Tumma "rastamies" tapaa "kauniin" valkoisen naisen, tarjoaa ganjaa, raamattua ja viisaita sanoja ja lopulta päätyvät yhdessä makaamaan ilman ehkäisyä ja lopputuloksena on nuori yh-äiti.
      Tällaisia "rastamiehiä" on paljon...
      Olen itse tutkinut Rastafariaa ja Raamattua jo monen vuoden ajan suht nuoresta iästäni huolimatta ja haluaisin korjata muutamia tekstissäsi olleita väärinkäsityksiä, ihan meidän Siskojen ja Veljien maineen pelastamiseksi!
      Se, mitä kirjoitit naisten vapaasta käytöstä rastayhteisössä on täyttä puppua.
      Rastafarit ovat yksiavioisia; heille tärkein esimerkki on Keisari Haile Selassie I; kuningasten kuningas ja herrojen herra, joka siis oli yksiavioinen; vaimonsa oli Empress Menen.
      Elikkä vaikka Bob Marleylla olikin kymmeniä, ellei satoja valkoisia naisia,se ei tarkoita, että jokaisen Rastan tulisi ottaa hänestä mallia.
      Yleisesti ottaen Rastamiehen tulisi kunniottaa vaimoaan ja kohdella tätä niin kuin Selassie I kohteli Prinsessaansa.
      Rastat eivät siis ole mitenkään sen enempää seksuaalisesti aktiivisempia kuin tavalliset suomalaisetkaan... Jamaikalla toki seksuaalisuus ja sen esiin tuominen kuuluvat jollain tapaa heidän kulttuuriinsa, mutta Rastojen tavoissa se ei näy.
      Rastasiskothan pukeutuvat erittäin siveellisesti ja naiseuttaan korostaen pitkään, nilkat peittävään hameeseen sekä peittävät dread locksinsa kruunulla (huivilla).
      Mietinkin tässä, miksi Rastat, joita tapasit, päästivät sinut ja ystäväsi mukaan "meditointiin", tarkoitit kenties Nyahbingiä? Sillä yleensä tämäntapaiset "meditoinnit" ovat tarkoitettu vain ja ainoastaan Selassie I:n palvelijoille ja esim. Siskot, joilla on kuukautiset, eivät saa osallistua tilaisuuteen. Miksi he siis ottivat teidät mukaan?
      Se, mikseivät Rastat käytä ehkäisyä, liittyy paljolti heidän luonnolliseen tapaansa elää.
      Tuo viimeinen kommenttisi tyttärestäsi, joka on "suomalais-rastafarilainen" sai minut hymyilemään... Tiedäthän, ettei Rasta ole mikään kansalaisuus?!? Itse olen suomalainen, kuten on miehenikin, meille jumala on Keisari Haile Selassie I , joten meidänkin lapsemme ovat ilmeisesti samalla logiikalla "suomalais-rastafareja"? ;)
      Mutta hyvää jatkoa sinulle, ja toivon, ettet aina usko kaikkea, mitä sinulle sanotaan... Tutki itse asioita ja jatka tuota Raamatun tutkiskelua...

    • thereza

      sano et tää on provo!

    • jaskafastari

      Kyllä valitettavasti suomalainen nainen on näin tyhmä. Hän ei tarvitse muuta kuin tumman ihon ja kynttilän palamaan niin pöksyt tippuu. Sitten näitä mulatteja tarjotaan päiväkoteihin hakattaviksi...

      • Ras Yasser

        Ja sinä puolestasi todistit suomalaisen miehen älykkyyden omalla viestilläsi.


    • _MaGGoT_

      voi jeesus... pennulla varmaa mukava elämä eessä... elää ilmä isää...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe