Holiday Club EI TOIMI !!!!

Pettynyt

LUPAUS
Holiday Club tarjoaa esittelyssä käyneille kahden hengen yöpymisen vapaa valintaisessa kylpylähotellissa. Lisäksi lippuja Jokereiden otteluihin. Tähän pyydettiin varaamaan 2 tuntia aikaa.

TOTUUS
Aikaa menee helposti 3 tuntia, josta minua ystävä etukäteen varoittikin. Lätkälippuja EI tietenkään saanut, koska ne oli tarkoitettu JO pelattuun matsiin.

Lahjakortin sai samantien, MUTTA kun soitin varatakseni huoneen, minulle alettiin MYYDÄ useampaa päivää. Kun kysyin, ettenkö saa tälle tavalliselle lauantaille huonetta lahjakortilla, kuten oli luvattu, niin vastaus oli EI. Minun PITÄÄ MAKSAA KAKSI YÖTÄ, ja jos ensi viikolla vielä on "MYYMÄTTÖMIÄ" huoneita, niin sitten saatamme saada huoneen! Olin etukäteen varmistanut haluamastani hotellista, että tilaa on. Huonetta vaan EI SAA varata itse hotellista, vaan se menee aina JÄRJESTELMÄN läpi, missä sitten voidaan pelata asiakkailla!

Lahjakortissa rajataan pois ainoastaan hiihtolomat, juhlapyhät ja erityistapahtumat. Haluamani yö/päivä EI OLE MIKÄÄN edellä mainituista!

ELI
Jos Holiday Club hoitaa näin pienen asian näin HUONOSTI, miten se kykenee hoitamaan ne maailmanlaajuiset vaihdot yms.

Ystäväni on useammin kuin kerran lentänyt OMALLA RAHALLA (lue: omalla vastuulla) ulkomaille ja saanut kuulla vast paikan päällä, ettei siellä ole mitään varausta! Ei kuulemma tunnu kivalta olla ulkomailla lomalla ilman huonetta, kun kädessä on paperi varauksesta, mutta huonetta ei saa! JA ON MAKSANUT ISON HINNAN ETUKÄTEEN.

4

1100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettynyt

      Holiday Club onnistui taannoin pilaamaan perheemme kylpyläreissun.Holiday Clubin myyjät seisoivat jo portilla vastassa, kun menimme kylpylään.He kysyivät haluaisimmeko ilmaisen aterian ja kertoivat siihen liittyvän pienen mainospätkän.No,kesken uimisten lähdimme sitten syömään (kuivaa riisiä,jossa oli muutama papu seassa).Yllätykseksemme pieni mainostilaisuus venähti melkein parin tunnin mittaiseksi.Palkkioksi saimme kyllä risteilyliput, mutta sielläkin oli joku mainostilaisuus.Revimme risteilyliput ja päätimme olla menemättä risteilylle, sielläkin olisi ollut joku "koira haudattuna".
      Lisäksi Holiday Clubin myyjät olivat epämääräisen näköistä sakkia.KANNATTAA PYSYÄ KAUKANA!!He kyllä vakuuttelivat,että puuha on ihan ok.Näkisi sen vaan!

      • Smart travel

        Kannattaa pelotella aina viranomaisilla niin kaverit aina rauhoittuvat myynti-innossaan :-)

        Eikä noissa tilaisuuksissa tarvitse olla pakolla kolmea tuntia, riittää kun nousee ylös ja kävelee ulos.


    • ihmettelevä

      ...sitten aina juosta ilmaisroinan perässä.

      "There's no such thing as a free lunch". Haaskalintumeininkiä, säälittävää.

      Ei kai kukaan itseään kunnioittava ja voittoa tuottava pulju nyt hotelliöitä ilmaiseksi anna. Tai tarjoa luksuspäivällistä. Vähän järkeä ja loogista ajattelua päähän, hei.

      Olette sitäpaitsi viesteinenne väärällä osastolla.

    • Kokemusta on

      Minulla on samoista hommista kokemusta Teneriffalta. Koska perheeni meni samaan lankaan meni koko lomamme pilalle näiden vuoksi. Siellä myös luvattiin maat ja taivaat kunhan kuunneltais ensin "pieni" esitelmä. Esittelyssä kaikki tuntui uskomattoman hyvältä, unelmahuvilat käytettäviksi milloin halusimme aivan pilkkahinnalla. Hyväuskoisina jopa maksoimme varausmaksun, silloin myyjä vasta paljasti todelliset kyntensä, kohtelu muuttui heti rahat saatuaan. Eli... emme voiskaan tulla silloin kun haluaisimme, emmekä aina välttämättä ollenkaan. Ja kun pitkien keskustelujen jälkeen sanoimme että meitä on huijattu, niin myyjä vastasi että SILTÄ SE NÄYTTÄÄ.. Vasta kuukausien kuluttua monien vaiheiden kautta saimme luottokunnan kautta rahamme takaisin. (Kiitos luottokunta vielä)!

      Älkää uskoko näitä Holiday club hommia Suomessa älkääkä vastaavia tarjouksia ulkomailla. Niiden takia menee lomanne vain pilalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1355
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1086
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      78
      910
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      817
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      65
      747
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      701
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      61
      694
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      675
    Aihe