saigon-phan thiet

vietnamiin menossa

Ollaan menossa vietnamiin tammikuussa AM:n saigon 3yötä - phanthiet 11yötä.
Hotelleina New World Saigon ja Novotoel Ocean dunes.
Haluasin tietoa hotelleista mm.
Minkä tasoiset hotellit ylipäätään ja huoneet?
Minkälaiset uimaltaat, onko niillä paljon ihmisiä päivällä, ihan tungokseen asti?
Sijainnista onko lähistöllä hyviä ravintoloita ja ostospaikkoja?
Järjestääkö hotelli aktiviteettejä?
Huonepalvelu?

Sitten paikoista.
Onko hyvät shoppailu mahdollisuudet; kenkiä t-paitoja lippiksiä laukkuja shortseja ym vaatteita ja turisti krääsää?
Hyviä ravintoloita ja minkälaista ruokaa?
Hyvien ravintoloiden ja esim kauppahallien nimiä?
Ranta phan thietissä, onko roskainen, tuulinen, rantaravintoloita, hotellimme edustalla aurinkotuoleja tai jossain muualla?
Sää, onko sadepäiviä ja päivän ja yön keskilämpötilat?
Hinnat esim limutölkki, jokín feikki t-paita, olut, 10km taksimatka, hedelmät, aito t-paita (jos on), ja kaikkien muidenki tiedot kelpaa.
Millä retkillä kannattaa käydä?

Vielä matkoista. Finskillä lennetään ja kai jokin aurinkomatkojen bussi saigon-phan thiet vaihdossa.
paljonko penkkien välissä tilaa?
Mitä ja minkälaista ruokaa?
Esitetäänkö joitain elokuvia?
Saako ostettua jotain koneesta?
Saako koneeseen viedä omia eväitä?
Minkälainen bussi on? Ilmastointi? Hyvät penkit? Pysähdykset?

Kiitos jo etukäteen!

9

1537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en määkään

      Ei oo todellista. Kysy matkatoimistosta.

    • abcdef

      Aika yksityiskohtainen kysymyslista.. Anyway, kun tulette takaisin annatko vastaukset noihin. Itse lähdetään samalle reissulle helmikuussa :)

      • Innoissani olen

        Joo, mä ajattelin kans kysyä noita ku meen helmikuussa.
        Odottelen jännittyneenä kun kirjoitat nuo vastaukset meille!
        Oikein hyvää matkaa!


      • ndälsagn
        Innoissani olen kirjoitti:

        Joo, mä ajattelin kans kysyä noita ku meen helmikuussa.
        Odottelen jännittyneenä kun kirjoitat nuo vastaukset meille!
        Oikein hyvää matkaa!

        ei ole todellista, ota matkalle mukaan paksu vihko mihin kirjoitat em. kysymyksiin vastaukset, muuten et muista!


    • aapo88

      Mui Ne:ssa on avattu nyt hampaidenvalkaisu . www.ibrite.net

    • eddie-lee

      tulin than phietistä aaton aattona. Hotellimme oli sea lion joka on lähellä sinun hotellia, hyvätasoinen siivous toimi hyvin mutta näitä geckoja eli liskoja oli kyllä huoneessakin. Niitä oli joka paikassa mutta ei ne ihmisiin kiinni käyneet. siitä hyviä että söivät hyönteisiä ja esim. torakoita en nähnyt.
      Liskoja syödään yleisesti Vietnamissa.
      uima-altaat hyviä ja ei väentungosta. Ranta on aivan lähellä mutta ei uitu koska siellä oli kovin tuulista. Heillä ei kai ole vara rakentaa tuulensuojia.
      Ravintoloita oli turistialueella riittämiin. Suosikkejamme oli Good moorning Vietnam, italialainen ravinota oikeine pizzauuneineen ja seinäseinässä oleva intialainen ravintola jossa oli intialainen kokki, ihania lammaspatoja ja jälkiruoka khreen tai jotain sinnepäin älyttömän hyvää.
      Ihania tuorepuristettuja hedelmädrinkkejä, mango, ananas, kookos ym. sekä hyvää olutta 5% saigon beer punainen, tigerbeer ja 333 eli bababa, maksoivat 7 kruunua ravintolassa neljä viis kaupassa, matkustimme Ruotsista.
      Muuten springrolles olivat hyviä ja halpoja.
      Kengät ovat edullisia samoin heillä valmistetut vaatteet, Than Phietin kaupungissa halvempaa. Sinne voi mennä taxilla, maksaa 120 000 dongia joka on noin 50 kruunua.11 km. Kuskit odottelevat mielellään montakin tuntia asiakasta ilman lisämaksua näin kävi meille. Muuten voi mennä bussilla, vilkuttaa vain hotellin edessä ja he poimivat kyytiin, maksoi jotain neljä kruunua.
      Maksaessa esim. 120 000dongin tavaraa he kirjoittavat vain 120 mikä voi harhauttaa. oli vaikeuksia olla miljonäärinä siellä kun laukku oli täynnä dongeja.
      Retkistä matka Tacovuorelle oli elämys, ensin linbanalla ylös vuorelle, korvat meni lukkoon, siitä vielä 300 rappuaskelmaa ylös viidakkomaisemassa ja sitten siellä ylhäällä makasi hymyillen valkoinen sementtibuddha jolla oli aurinkoristi rinnassaan. Hän oli tosi iso en muista kokoa mutta todella pieneltä siinä näytettiin ja hän oli tehty ennenkuin tämä vuoristohärveli oli keksitty, siinä on monikin hionnut viedessään painavaa sementtisäkkiä ylös.
      luultavasti mihinkään koneeseen ei saa ottaa omia ruokia mukaan. Matka Saigonista Than Phietiin tosi rasittava, paljon liikenne-esteitä(tulet hämmästymään sitä mopojen määrää) ja vaikka matka oli vain 200 km kesti se melkein 6 tuntia vessataukoineen, siellä kun on nopeusrajoitus 40 km tunti, bussit eivät kaksisia, mutta takaisintulo matkalla jonkilainen aircondition, toivottavasti sait vähän näppituntumaa, aika kiva maa, ihmiset ystävällisiä joskaan eivät juuri englantia osanneet, kaikki halpaa, onnea matkalle.

    • Sisälukutaitoinen

      Matka on ostettuna ja vissiin maksettunakin, mutta vielä on NOIN PALJON asioita ihan epäselvinä! Mistä sä oikein tuon matkan ostit, pimeiltä markkinoita äkkikaupalla käteisenä?

      Ei hyvää päivää sun matkailulles, ei voi olla noin tampioita lähdössä kotikunnan rajojen ulkopuolelle ollenkaan. Suosittelen, että pysyttelet siellä kepulandiassa ja korkeintaan marttojen matkalla lähikaupungin teatteriin kattomaan Tukkijoella. Ei muuta.

      Asioita, jotka luetaan matkaoppaista: hotellit ja niiden palvelut. Joka hotellin sivuilla lukee, että onko niillä huonepalveua vai ei. Hotellin uima-altaalla liikkuvien ihmisten määrä: mahdoton sanoa. Päättelle ite sitten siinä altaan reunalla. Jos ostaa matkan joltain massamatkan järjestäjältä, kun ei uskalla itse järjestää matkaansa, niin kovin mahdollista on, että parhaaseen sesonkiaikaan myös uima-altaalla on ihmisiä. Jos on liikaa, niin mene herran jestas jonnekin muualle.

      Tää on pakko olla provo. Eihän tätä jaksa edes uudelleen lukea, että jaksais kaikkiin älyttömyyksiin edes ottaa kantaa.
      Mitä maksaa limutölkki? No jos se on sulla ratkaisevaa tietoa kaukolomalla, niin sulla ei ole varaa sille matkalle. Se on ihan sama mitä limutölkki maksaa.

      Linja-autojen penkinvälin tila!? Tämä sun olis myös pitänyt jo matkajärjestäjää kiusaamalla selvittää. Mikä on se senttimäärä, että linja-autossa et voi matkustaa? Miksi sillä on merkitystä? Oletko joskus tosiaan nähnyt sellaisen linja-auton, jossa penkinväli on 10 cm? Missä? Tähän asti näkemäni linjurit on standardikokoa.

      Voi Finnairin henkilökuntaparkaa. Saako koneeseen vielä omia eväitä? Kato ne turvallisuusohjeet. Löytyy ihan joka paikasta ja vielä lähettävät paperiohjeet jos et osaa nettiä käyttää. Vissiin tekevät jonkunlaiset turvatarkastuksen ennen koneeseen menoa. Ovat jo vuosia ottaneet pois tavarat ja aineet, joita ei saa koneeseen viedä.

      En ole vuosikausiin tuhlannut rahojani mihinkään markan pakettimatkoihin, ja tämä viesti antaa minulle kyllä sielunrauhan ja siunaukseni sille, etten noihin sillipurkkeihin enää ole itseäni sijoittanut. Uusavuttomia näköjään vielä riittää, vaikka nettisivut on tietoa ja kuvia täynnään.

      • 33

        anteeks vaan jos käytin aikaa ja tunteitani tähän ns. provoon. Luulin tosiaan että ihmiset haluaa neuvoja ja että kaikki ei ole käyneet kyseisissä maanosissa, siis olinko järjetön utu joka neuvoi untoa, exjuse miilllll


      • iiiiiiik
        33 kirjoitti:

        anteeks vaan jos käytin aikaa ja tunteitani tähän ns. provoon. Luulin tosiaan että ihmiset haluaa neuvoja ja että kaikki ei ole käyneet kyseisissä maanosissa, siis olinko järjetön utu joka neuvoi untoa, exjuse miilllll

        No mut muista nyt laittaa tähän ketjuun kaikkiin noihin kysymyksiin vastaus matkasi jälkeen. Olen myös utelias tietämään kun olen menossa sinne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe