En saanut mitään apua

kylmä suomi

Onko Turun seudulla ollenkaan vapaaehtoistoimintaa? Soittelin diakonille, SPR:ään, Emmaukseen. Tarvitsisin muuttoapua en jaksa itse järjestellä eikä ole rahaakaan. Kaikista näistä sain vastauksen "ei ole". Ei mitään yritystäkään auttaa minua tai ohjata jollekin toiselle taholle. Uskomatonta!! Ei kaikilla ihmisillä kertakaikkiaan ole läheisiä jotka auttavat ja mielestäni silloin pitäisi olla lähimmäisiä jotka jelppaavat. Tosi tyly kokemus.

Olen lukenut että kaikenlaista laupias samarialainen projektia on joskus järjestetty. Mutta ei varmaan koske tätä seutua. Emmauksen päästä vaan tokaistiin että ei meillä ole autoakaan. Ihan hyvin olisin voinut maksaa heille pienen summan halvasta vuokrauksesta ja varmasti olisi pari miestä ilmaiseksi kantoavuksi.

2

710

Vastaukset

  • Tulen kyllä auttamaan. Kerro tarkemmin missä asut? Mitään julmetun painavia en oo hyväkantaan, mutta kuitenkin. Laita mulle sähköpostii eeva.2@luukku.com

  • Minulla on huonoja kokemuksia diakoneista,en hae enää mitään apua. Syön tiukkana aikana makaronia. Pitäkööt apunsa. Pärjään omillani.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.