Ihana salaisuutemme

Korkeat kannat

Korkeat kantani napsahtelivat hotellin aulan laattalattialla. En halunnut viipyä aulassa kauempaa kuin oli pakko, vastaanottovirkailijalta olin juuri hakenut kuoren joka oli jätetty sinne nimelläni. Halusin päästä yläkertaan mahdollisimman nopeasti.Olimme miehen kanssa sopineet tapaamisesta huoneessa jonka hän oli varannut ja jonne hän oli mennyt edeltäkäsin. Avasin kuoren ja otin sieltä hotellihuoneen avaimen. Avaimessa oli numero 652 , katsahdin seinällä olevaan opastauluun. Huone oli ylimmässä kerroksessa.

Tiesin miehen odottavan huoneessa, ajatusleikki kaikesta tulevasta sai mahlat minussa liikeelle. Hissillä nousin kuudenteen kerrokseen ja aulassa istahdin alas.
Näpyttelin miehelle viestin, jossa käskin "Riisuudu, mene kuumaan suihkuun". Istuessani tunsin sisälläni kuulien heikon liikahtelun. Liikuttelin lanteitani hitaasti samalla unohtuen tuijottamaan puhelintani. Havahduin hissien oven avautumiseen. Hissistä astui ulos upea vanhempi mies. Näin hänen katselevan minua ja huomaavan korkeat kapeat kantani, mustat sukkani,kiiltävn punaiset huuleni ja takin joka oli tiukasti sidottu vyöllä vyötärölleni. Hieman hymyillen mies kiinnitti katseensa pitkiin kynsiin ja kädessäni olevaan puhelimeen. Viimein hänen tummat silmänsä lukkiutuivat silmiini. Omista silmistäni kuvastuva kiima sai ilkikurisen hymyn leviämään miehen huulille. "Tarvitko apua" kuulin miehen sanovan. Katse lukkiutuneena miehen silmiin sain lopulta vastattua hyvin epäröivästi kieltävästi. "654" mies sanoi ja nyökkäsi käytävän suuntaan. "Siis jos ei satu suunnitelmat onnistumaan" hän vielä kuiskasi hymyillen ja käveli käytävää pitkin omaa huonettan kohti. Unenomaisesti katsoin miehen menoa uusien mahtavien fantasioiden vallatessa pääni.
Lopulta havahduin ajatuksistani samalla tajuten että tuon vieraan miehen huone oli sen huoneen vieressä jonne itse olin päätymässä. Katsahdin puhelintani ja näpyttelin vielä yhden viestin. "Sulje suihku ja kääri pyyhe lanteillesi. Solmi sitten huivi silmillesi.Istuudu odottamaan ". Nojauduin uudestaan tuolille ja nautin kiimaisesta jan piinaavasta odotuksen tunteesta. Lopulta nousin ja kävelin kohti käytävää jonne aikaisemmin näin myös tuon vieraan miehen kadonneen. Seisoin huoneen 652 ovella ja hymyillen katsahdin naapuriovea. Leikin vielä hetken ajatuksella mitä tapahtuisi jos koputtaisinkin tuohon toiseen oveen...

Hitaasti työnsin avaimen lukkoon ja kuulin naksahduksen lukon auettessa. Avasin oven ja näin miehen istuvan sängyn reunalla. Ihana kostea iho kiilteli pöytälampun valossa. Mies käänsi päänsä eteistä kohti. Kävelin huoneeseen sisään ja suljin oven hitaasti. Ihanaa miehen vartaloa katsellen riisuin takkini ja laitoin sen hengariin. Toimin kokoajan kuin unessa, hitaasti ja nautiskellen. Mies istui sängyllä ja näin kuinka hänen rintansa nousi kiivaasti hengityksen tahdissa. Astuin huoneeseen ja miehen eteen. Sivelin käsilläni hänen märkää tukkaansa ja nojauduin eteenpäin suudellen häntä kiihkeästi huulille. Voi kuinka olinkaan odottanut tätä! Mies kietoi kätensä lanteilleni ja vastasi suudelmaani. Lopulta irtauduin tuosta ihanasta suudelmasta ja astahdin taaksepäin. Annoin katseeni vaeltaa miehen ihanalla vartalolla, leveillä hartioilla ja hiemen kiharilla hiuksilla samalla avaten paitani napit. Kostutin sormeani suussani ja työnsin sen rintaliiveihini ja nänniäni sivellen avasin toisella kädellä housujeni vyön. Tartuin miehen käteen ja ohjasin sen housuihini. Miehen käsi etsiytyi kummulleni ja sormi työntyi kosteiden huulieni väliin. Kuulin miehen huokaavan kiihkosta sormien löytäessä kuulien nauhan. Nauhaan tarttuen mies alkoi nautinnollisen hitaasti ja kiusoitellen vetämään kuulia ulospäin ja minä kiimaisena puristin kuulia sisääni. Mies sormeili kosteuttani , kuulien pintaa sisälläni sekä kuulien nauhaa. Nostin toisen jalkani sängylle hänen viereensä ja vapautin kuulat sisältäni. Nauhasta vetäen mies veti kuulat sisältäni niiden sitten jäädessä puristuksiin housuihini. Vedin miehen käden pois housuistani josta ohjasin sen punaisille huulileni nuollen omaa makuani hänen sormistaan. Tartuin miehen käsiin ja asetin ne lanteilleni. Yhdessä työnsimme housuni alas ja astuin niistä ulos. Sitten stringejäni hiukan venyttäen otin heitin ne sängylle. Miehen kädet seisahtuivat säärilleni niiden tuntiessa sukkanauhat ja sukkieni sauman. Ihanan hitaasti hän tunnusteli pitsiä pyllyni päällä ja näin kuinka hymy levisi hänen niin upeille kasvoille. Määrätietoisesti miehen käsiin tarttuen solmin ne hänen selkänsä taakse mukanani tuomalla huivilla. Sitten kyykistyin hänen jalkoihinsa ja avasin pyyhkeen hänen ympäriltään. Miehen hengitys kiihtyi hänen tajutessaan mitä seuraavaksi tekisin.

2

13603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korkeat kannat

      Hellästi työnsin miehen makuulle samalla nauttien näystä joka minulle nyt avautui. Tartuin tuohon ihanaan kovaan kaluun ja huuliani nuolaisten painoin suudelman ihanalle terskalle. Kielen kärjellä kiersin terskan päätä ja lopulta malttamattomana imin varren suuhuni. Käsillä palleja sivellen imin miehen kovaa vartta sisääni uudestaan ja uudestaan. Varovasti kostutin sormea suussani ja hieroin sillä hänen pakaroiden väliä. Upeaa munaa imien työnsin sormen varovasti miehen ihanan tiukkaan pyllyyn. Tunsin kuinka hän värähti yllätyksestä ja nautinnosta. Hellästi liikkuttelin sormeani tiukassa reijässä samalla nauttien miehen mausta. Otin sormeni hänen sisältään ja kumarruin laukulleni. Kaivoin sieltä liukastetta ja pienen sauvan, jonka juuri tätä varten pakkasin mukaan.
      Vedin miestä hiukan enemmän sängyn laidalle, niin että pakarat olit sängyn laidan ulkopuolella. Puristin liukastetta käteeni ja sivelin liukkaalla kädellä miehen pakaroiden väliä ja pyllyreikää. Tartuin sauvaan ja työnsin sen terhakan varren miehen tiukkaan reikään. Nautinnosta värähdellen katselin kuinka miehen selkä kaartui hänen nauttiessa tästä uudesta tunteesta. Jalkeille nousten kumaruin suutelemaan hänen rintojaan ja kaulaansa. Kuljetin kieltäni hänen vartalollaan ja painae suudelmia sinne tänne. Toisella kädellä liikuttelin sauvaa hitaan varovaisesti hänessä itsekin tästä suunnattomasti nauttien. Varovaisesti painoin huuleni kohtaa jossa sauva upposi mieheen ja sipaisin kieleläni tiukan reijän reunalta. Voi taivas kuinka upea tuo mies oli. Malttamatta enää kumarruin vetämään miehen ylös ja samalla avasin solmun joka piti hänen kätensä sidottuina. Heti vapauduttuaan mies repäisi huivin silmiltään ja ilkikurisesti hymyillen tarttui käsiini ja nopeasti kietoi saman huivin käsieni ympäri ja lukitsi käteni yhteen selkäni taa. Seisoin hänen edessään ja katselin kuinka mies hitaasti ja selvästikin nautinnosta värähdellen veti sauvan ulos. Mies tuli taakseni ja hellästi selkääni painaen taivutti minut eteensä saaden näin pakarani tarjolle siihen eteensä. Alushousuihini tarttuen mies veti ne jalastani.
      Käsiini tarttuen mies suuteli selkääni ja tunsin kuinka kova muna painui selkääni vasten. Taivas kuinka halusinkaan miestä. Työnsin pakaroitani miestä vasten. Toisella kädellä mies siveli märkää jalkoväliäni. Mies polvistui takanani ja painoi huulensa minuun ja kielen sisääni upottaen sai minut melkein huutamaan nautinnosta. Samalla kun kieli lipoi klittaani mies työnsi sormensa minuun ja hieroi pilluani nautinnon väristessä sisälläni.Seuraavaksi tunsin kuinka miehen sormi työntyi kiimaiseen pyllyyni. Hitaan varmasti mies jatkoi sormillaan ja kielellään kiusoittelemistani. Sormi upposi pyllyyni syvemmälle ja pian tunsin kuinka reikääni upposi se sama dildo jonka olin itse tuonut mukanani. Nyt mies aloitti rytmikkään sauvalla pyllyyn naintini ja samalla kielellä minua maistellen.Lopulta en enää kestänyt enempää vaan nautinnosta kiljahdellen saavutin huippuni orgasmin sykkiessä sisälläni.
      Mies istuutui sängyn reunalle veti minut luokseen. Hän avasi huivin solmut veti minut syliinsä istumaan. Ohjasin hänen kiimaisen kyrpänsä kuumille huulilleni ja hitaasti istuin sen päälle. Tunsin kuinka kyrvän paksu varsi venytti pilluni seinämiä , imin ja puristin miestä sisälleni. Hitaasti ja tiukasti lanteillani puristaen vedin tuota taivaalista sauvaa ulospäin ja sitten hitasti painoin sen taas syvyyteeni. Nain miehen ihanaa vartta sisälleni uudestaan ja uudestaan. Tahti kiihtyi ja lopulta mies lanteisiini tarttuen työntyi rajusti syvälle sisääni ja tunsin kuinka miehen nesteet täyttivät sisukseni.
      Meillä olisi koko yö aikaa....

      • hutsuyhtymä

        wauuuu! nyt jäämme odottamaan jatkoa, ja mm sitä, mitä viereisen huoneen herralla on tarjottavana ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe