Suncomet kokemuksia?

uudenwebhotellinosta

Löysin ihan mielenkiintoiselta vaikuttavan webhotellin tarjoajan. Onko Suncomet luotettava? Millaista palvelu on? Onko kokemuksia?

Kertokaa kaikkea, mitä tiedätte Suncometista =)

34

4506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • emmämitääosta

      Ihan ok, ja palvelu on huippuluokkaa hintaan nähden, palvelimathan sijaitsee tuolla alnkomaiden puolella, vielä se että Sucometilla niitä myös päivitetään ajantasalle, ilman eri pyyntöä tai maksua, suositelen.

    • hotelli

      Noin parin vuoden kokemus on Suncometista ja ainakin toistaiseksi on kaikki hyvin. Pientä teknistä takkua oli yhdessä vaiheessa, mutta siitä päästiin yli kun asiakaspalvelun kanssa muutamien sähköpostiviestien verran hyvässä hengessä tuumailtiin. Tällä hetkellä homma futaa OK.

    • nörttitätsykkä

      Kaksi vuotta on muutaman asiakkaani sivut olleet Suncometilla ja hyvin on toiminut. Asiakaspalvelu tosi nopea ja ystävällinen. Hinta-laatu -suhde hyvä. Suosittelen.

      • Utelias-vaan

        Minhinkä palveluun vertasit, ja mitä pakettia ?


      • Pettynyt-nörttitätsykkä

        Tämä on muistaakseni minun kirjoitukseni. Nyt on vuosi 2017, ja olen Suncometista päinvastaista mieltä.


    • amis1

      Suosittelen !

    • mooncomet

      Useamman vuoden kokemusta on kertynty, useampi palvelu pyörii Suncometin web-hotelleissa. Pari vuotta meni todella hienosti, nyt viimeisen vuoden aikana ollut paljonkin ongelmia.
      Ja esim. juuri nyt näyttäisi yksi palvelin (P1) olleen alhalla eilisillasta lähtien,

    • retupuu

      Täysi paska koko webhotelli. Toimii äärettömän hitaasti ja sähköpostit tulee jos tulee ja menee jos menee. Yrittäjälle voi tulla todella kalliiksi, jos et tiedä menikö posti perille vai ei. Olimme pakotetut vaihtamaan webhotellia
      Maksettu maksut kerralla 5:n vuoden ajalta, mutta palautusta ei saa vaikka jäljellä on vielä lähes 3 vuotta. Huijausta mitä huijausta. Yrittäjät älkää tehkö samaa erehdystä minkä me olemme tehneet.

      • 34634ed

        Harvemmin mistään saat rahaa takaisin jos sitoudut tilauskauteen, oli se sitten kuukauden tai 5 vuotta. Tilaapa Elisalta kanavapaketti vuodeksi ja koita irtisanoa se kuukauden kulttua. Omasta typeryydestä on turha syyttää muita.


      • En-mainosta-omaani

        Samaa mieltä.
        24€ / 1V on täydellisesti käyttökelvoton
        Ilmaiseksi löytyy parempia.
        Tosin ei suomesta, eikä suomenkielisellä tuella.
        Ai, mistäkö, vaikka minulta.


      • dfsdf
        En-mainosta-omaani kirjoitti:

        Samaa mieltä.
        24€ / 1V on täydellisesti käyttökelvoton
        Ilmaiseksi löytyy parempia.
        Tosin ei suomesta, eikä suomenkielisellä tuella.
        Ai, mistäkö, vaikka minulta.

        Juu varmasti.. :D


    • Nettiwelho

      Suosittelen kokeilemaan tätä: http://www.xetnet.fi/webhotelli/

      Omat sivut ovat olleet tuolla pitkään mitään ongelmia. Siirryin sinne Suncometilta kun palvelu alkoi tökkiä ja palvelimet olivat jatkuvasti alhaalla.

    • Kokemusta on

      Hinnaltaa varsin edullinen, mutta CMS pohjaiset sivustot toimivat aika hitaasti.

      • Ei-ikinä

        Eikä ihme noilla prosessorin kuormituksilla, ei pysty ylläpitämään kuin puhdasta HTML -sivua.


    • Cometwalk

      Alle vuoden ollut sivut Suncometilla ja nyt on pakko vaihtaa johonkin muualle. Hinta on kyllä edullinen, mutta kevytkin sivusto toimii todella hitaasti. Lisäksi veloittavat WHOIS-tietojen muutoksesta 10 euroa, kun haluaa vaihtaa sähköpostiosoitteen joksikin muuksi kuin Suncometin omaksi osoitteeksi. Ikävä rahastus, kun ottaa huomioon, että palvelua tilatessa ja domainia siirtäessä edelliseltä palveluntarjoajalta, Suncomet ohjeisti laittamaan WHOIS-tietoihin tuon oman osoitteensa.

    • Hopsistahoi

      Laskutus hyvin erikoista ja vaikea selvittää asiaa kun se täytyy hoitaa sähköpostitse. En todellakaan voi suositella.

      • Eyhe

        Näin on.


    • dajabsa

      suncomet on kyllä huono. Minulla oli wordpress blogini siellä mutta suncometin palvelimet ovat niin hitaita että wordpressi on melkein käyttökelvoton. Nyt minulla on uudet sivut Domainhotellin palvelimilla (http://www.domainhotelli.fi) ja sivut avautuu 0,5 sekunnissa vanhan 10 sekunnin sijaan.

    • spurrD

      Noin 5 vuotta ollut toissijaisena webhotellina ja aina kaikki toiminut moitteetta. Ehdottomasti paras hinta/laatu-suhde, ainakin web-hotellien osalta, virtuaalipalvelimien toiminnasta ei ole kokemusta.

      Poiketen monista muista palveluntarjoajista, on Suncometilla selkeästi listattuna kaikki paketteihin kuuluvat ominaisuudet, eikä ne sisällä typeriä yllätysrajoituksia kuten monissa muissa firmoissa.

      Duunailen yleensä asiakkaille menevät sivut näytille Suncometin palvelimelle ennen toimitusta, ja kaikki tähänastiset julkaisualustat on toimineet ihan täydellä nopeudella, joten vähän ihmetyttää ylläolevat wordpress ym -kommentit. On tainnut vika olla käyttäjässä?

      Viesteihin ovat aina vastanneet nopeasti, jopa viikonloppuisin.

      • upöu

        "Ehdottomasti paras hinta/laatu-suhde"
        No takuulla ole


      • spurrD
        upöu kirjoitti:

        "Ehdottomasti paras hinta/laatu-suhde"
        No takuulla ole

        Etpä kuitenkaan kertonut missä olisi parempi?


    • MaunoKaukas

      .fi taitaa olla suncometin kautta yksi kalleimmista, 30 euroa. Vertaa esim yllämainittu domainhotelli.fi 12 euroa. Yleisesti hinta taitaa muilla webhotelleilla pyöriä 20 euron molemmin puolin.

      • suutarissa

        Noita nyt ei ehkä kannata domainin hinnan mukaan rankata, se on toissijainen asia kun puhutaan webhotellipalveluista. Domainhotelli.fi:ssä on liikennerajoituksia ym, pelkästään se pistää kiertämään kaukaa.

        Suosittelisin ovh-hosting:ia, halvin paketti on puolet halvempi kuin esim domainhotellilla, sisältää 4x kovalevytilaa, ilman liikennerajoituksia, yhden ilmaisen perusdomainin ja esiasennettuna Wordpress ym.


      • MaunoKaukas

        Ymmärrät varmaan että mikään ei oikeasti ole rajatonta. Kokeile vaikka siirtää OVH: kautta joku kuukausi 30 teratavua. Onnistuuko?


      • suutarissa

        Eh, ihanko tosi? Ja se tarkoittaa sitä että kannattaa valita se jossa on tiukimmat rajoitukset?
        Ja jos pilkkua viilataan niin tuo kyllä onnistuu jos vaan saan 30 teratavua siirtymään siihen tahtiin. Sieltä toki tarjotaan VPS:ää ym aika nopeasti, mutta liikennettä ei silti RAJOITETA. (Ei ihan sama skenaario, mutta vastaava kävikin, ja siirryin VPS:ään ihan jo ominaisuuksien takia.)

        Jos nyt ajatellaan että asiakkaasi alkaa esim esittää videoita omille asiakkailleen, olisi toi Domainhotelli aika kusinen palvelutarjoaja suositeltavaksi, niin kovalevytilan kuin liikennerajoituksienkin takia.
        Itse taas valitset palvelutarjoajan domainin hinnan mukaan, siinä tuleekin hyvin ilmi asiantuntemuksesi aiheesta.


    • HyvinPelannut

      Useita vuosia ollu suncometilta kakkospaketti hotelli ja muutama sivusto jotka kaikki wordpress tai joomla alustalla, ja ei mitään ongelmia ole ollut/osunnut kohdalle. Alussa sivut latautuivat/aukesivat hitaasti, mut tämä johtuikin lopulta omasta hitaasta vanhasta tietokoneesta ja hitaasta (5mt) nettiyhteydestä. Nykyään nettiyhteys on 100/10 ja sivut avautuu nopeasti. Ja hotellin hinta on tietysti voittamaton, eli tosi halpa.

    • aiämnattöropot

      Onko mitään vaihtoehtoa ttullut suncometille, eli että ei rajoiteta mitään (paitsi cpu käyttö) ja silti halpa?.

    • Anonyymi

      Ei voi suositella, sen verran ihme käytännöt. Jätät laskun epähuomiossa maksamatta niin katkaisevat ilman mitään varoitusta kaikkien palvelujesi toiminnat, myös niiden jotka eivät liity kyseiseen laskuun mitenkään, ja ovat heidän järjestelmässään jopa eri käyttäjätilin alla. Oli pakko tarkastaa heidän käyttöehtonsa, ja siellä se tosiaan lukikin.
      Laskuissa välillä lukee mitä palvelua lasku koskee, ja välillä ei - jolloin siihen on merkattu vain sekalainen merkkijono joka on käyttäjätilin 'nimi'. Ehkä ihan selkeää jos sieltä on vain yksi palvelu tilattuna, mutta siinä vaiheessa kun palveluita on useita, olisi suotavaa vähän eritellä asioita tarkemmin, varsinkin kun muista palveluntarjoajista poiketen heillä ei ole mitään palveluiden hallintaosiota jossa palvelut, tilit ja domainit olisi koostetusti. No, vaihdoin samantien asiakkaat muualle, muissa paikoissa ei tuollaista vaaraa ole.
      Onhan heillä muutenkin homma vähän takapajuista, heidän sivustoaan ei ilmeisesti ole 15 vuoteen paljoa päivitelty, ja sähköpostitkin heiltä tulee enkoodattuina, eli ääkköset eivät näy ollenkaan.

      • Anonyymi

        Kävin lukaisemassa sivuston perustelemattomia itsekehuja, rupesi oksettamaan koko touhu. Omakehu on kuin lasten suusta suoraan. Tökeröä mainostamista, jos jonkun sanotaan olevan huippua, sitä pitää jollakin tavalla perustella, vaikka vertaamalla vastaaviin palveluihin. Ei se riitä että vain luetellaan asiat on huippu hienoja, pitää kertoa miksi ja mihin verrattuna. Ei tulisi mieleenkään sotkeutua moisen palvelun asiakkaasi.


    • Anonyymi

      Toista kymmentä vuotta olen pitänyt Suncometissa omia ja muutaman yhdistyksen sivuja. On sekä WordPress-pohjalla että itse kirjoitettuja. Sivuilla kävijät eivät ole kysyttäessä kertoneet havainneensa hitautta tai muuta toimimattomuutta. Ja kyllä laskussakin lukee mistä laskutetaan ja miltä ajalta.
      Jos pitäisi vaihtaa kalliimpaan webhotelliin, sitten sivujen pitäminen meidän osalta loppuisi.

    • Anonyymi

      Erittäin petttnyt ko. toimijaan. En suosittele kenellekään. Sopimuksesta ei pääse eroon, vaan vedotaan jos jonkinlaisiin syihin. Mikä tahansa muu alan toimija, kun tämä...

    • Anonyymi

      Suncomet on synonyymi huonolle palvelulle, hitaalle palvelimelle ja ylimieliselle asenteelle asiakkaita kohtaan

    • Anonyymi

      Miten olisi Azure tai AWS? Tai vaikka DigitalOcean?

    • Anonyymi

      Lähettävät aiheettomia laskuja palveluistaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe