Vettä polvessa

vesivesivesihiisi

Onko mitään keinoa saada vesi pois polvesa kotikonstein ???

7

7343

Vastaukset

 • lepo se auttaa. vältä rasitusta viimeiseen asti, niin kyllä se siitä asettuu. tulehdushan siellä on, jos nesteilee. kylmällä hautominen myös auttaa, ja SAUNOMISEN VÄLTTÄMINEN.

  nimim. kokemusta on, ja liikaakin!

 • Minulla on ollut polvi turvoksissa ja kipeä monta vuotta ja julkinen terveydenhoito vain kirjoittelee säärkylääkkeitä, eikä ole ollut puhettakaan, että kirjottaisi lähetteen ortopedille. Olen kammpaillut tämän vaivan kanssa jo vuodesa 2005 lähtien ja nyt yksityisen lääkärin lähetteellä olen pääsyt jonottamaan Jorvin erikoiskoilsäkäreiden tutkittavaksi.

  Edellisenä kesänä kesäjuhlissa tuli nuori kaunis nainen minun luokseni ja sanoi, että onko sinulla polvi kipeä, hänellä voisi olla ko. vaivaan pari luonnonparannusvinkkiä. Tämä kaunis nuori nainen kertoi minulle, että pese polvi huolella ja kääri siihen rapaperin lehtiä kääreeksi ja teippaa pyyhenliina raparperin suojaksi ja aamulla polvesta rapaparperi on imenyt nesteet.

  Saunomisen jälkeen, en missään nimessä rasvannut ihoa, vaan levitin rarperinlehtiä polven ympäri tiiviiksi paketiksi ja menin nukkumaan. Yöllä polvi oli hirvittävän tuskainen aivan varpaan kynsiin saakka, mutta aamulla olin äimällä lyöty, turvotus oli poissa. Hoidin polvea raparperillä ja polvessa ei ole enää vettä, mutta siellä todennnäköisesti on luunsirpaleita, koska yksityisen ortobedin mielestä polvioire viittaa sellaiseen. Jonotan siis nyt magneettikuvauksiin Jorvi specialisteille.

  Kokeile ihmeessä, mutta nyt on talvi ja raparperi ei kasva ja ei ole lehtiä siis, mutta tämä muori kaunis luonnonparantaja sanoi mulle, että talvella voit kokeilla kaalin lehtiä. Nämä kaalinlehden pitää kaulita litteiksi, että ne nesteytyvät ja sitten ne pitää kääriä polven ympärille edellä kerrotulla tavalla.

  Jos polvea ei pese kosteusvoiteista, polvi ärsyyntyy helposti, näin varoitti tämä luonnonhoitomenetelmistä kiinnostunut ihminen. Kannattaa olla avoin ja uskoa, että hoito tepsii, näin ainakin kävi minun kohdallani.

  • Ja minä pölvästi, kun eilenkin makoilin saunassa ja siellä polvi tuntui siellä tosi hyvältä, mutta yöllä äityi kovin kipeäksi. Ja kylmägeeliä siihen olen alittanut ja se on voinut vähäsen auttaa.
   Tota kaalinlehteä en ole vielä kokeillut, mutta olen kuullut sen auttavan esim nivelkipuihin... pitääpä kokeilla josko pääsen kauppaan... kiitti


  • Keräkaali on vanha konsi myöskin ratamonlehti, Tuo raparperavoi ärsyttää koska siinä on oksaahappoa


 • on sitoa kaalin lehtiä polven ympärille. Niiden pintaa voi hieman rikkoa. Eikun nukkumaan, yön aikana kaali on vetänyt veden pois. Toimii.

 • Minulla on usein ollut polvessa vettä ja reuman takia on terapeutilla käyty. Terapeuttini käski "pumpata" polvea iltaisin ja sehän tepsi. Eli tuolilla istuessa pitää liikuttaa (pumpata) säärtä ylös alas mieluiten kolme sataa kertaa, sadan jaksoissa. Vaikka vettä olisi vain toisessa polvessa, on hyvä pumpata samalla toistakin jalkaa. Veden pitäisi lähteä muutamassa päivässä. Lisäksi suosittelen myös kylmällä hautomista.

  • Joo kyllä lähti pumppaamalla suurin turvotus ihan jo yhdellä 3x100 kerralla. Kiitos neuvosta! Katsotaan miten huomenna..


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.