Värikasetteja ei kannata ostaa ikinä!

Tulostin halvempi

Värilaserkasettien hinnalla saa uuden tulostimen. Toimii ainakin HP, Samsung ja Canon merkeissä. Aina kun kasetti loppuu pyydän tarjoukset uusista tulostimista ja heitän vanhan pois.

50

7959

  Vastaukset

   • monesti ne tulostimen mukana tulevat kasetit ei edes käy täytettäviksi uudelleen koska se uudelleen täyttö on jotenkin estetty (joko tahallaan tai ajattelemattomuuttaan) vaan pitäisi ostaa uudet kasetit jotka loputtuaan voi sitten täytättää tai täyttää itse.

    No jokatapauksessa minä en ala ostamaan uutta tulostinta joka kerta kun musteet loppuu, kyllähän sellanenkin kalliiksi tulee varsinkin jos on ostanut vähänkin kalliimman tulostimen. Kun uudet musteet maksaa esim. 30-40 euroon (jos tulostin käyttää erillisiä mustesäiliöitä eikä säiliöön integroituja tulostuspäivtä) ja tulostin itse on maksanut saturaisen niin uusien musteiden osto kannattaa.


  • kirjoitin, maksoi satasen pintaan.

   Alkuperäisellä kasetilla kirjoitti n. 1000 sivua ja
   uudella kasetilla n. 60€, n. 4000 sivua.

   Mielestäni on erittäin kannattavaa ostaa uusi värikasetti.

  • .

   itse konsolit myydään tappiolla ja voitot kerätään myydyistä peleistä

   Sama tulostinten kanssa, voitot tulee niistä kaseteista

   .

   • Saa itse tosiaan täytettyä , mustetta saa esim . nettikaupasta ja laskinsirun myös sirun hinta n 7-9€ ja jauheen 25-30€ ...kannattaa googlata ...myös voi rakentaa sirun nollaajan googlaa samsung ship resetter, valmiita resetteritä myydään netissä (mm. kiinalaisilla sivustoilla)...toimivuudesta en tiedä...resettriä voi ohjailla ponyprog ohjelmalla, mutta kasittääkseni tuo resettri tarvitsee db9-liittimen ...en tiedä pelaako ko. systeemi , mutta se joka ymmärtää elektroniikan päälle varmaan ymmärtää...


   • totta, varsinaiset voitot kerätään värikaseteista,

    mutta ei niitä kumpiakaan tappiolla myydä.

    kyllä yli puolet halvempaa on ostaa värikasetti ja täyttää sitä,
    kun ostaa uusi tulostin ja ottaa siitä kasetit koneeseensa ja hävittää uusi kone.


   • . kirjoitti:

    totta, varsinaiset voitot kerätään värikaseteista,

    mutta ei niitä kumpiakaan tappiolla myydä.

    kyllä yli puolet halvempaa on ostaa värikasetti ja täyttää sitä,
    kun ostaa uusi tulostin ja ottaa siitä kasetit koneeseensa ja hävittää uusi kone.

    .

    paljonko se oikeasti maksaa = tulostimen oikea hinta

    .


   • hepo1 kirjoitti:

    Saa itse tosiaan täytettyä , mustetta saa esim . nettikaupasta ja laskinsirun myös sirun hinta n 7-9€ ja jauheen 25-30€ ...kannattaa googlata ...myös voi rakentaa sirun nollaajan googlaa samsung ship resetter, valmiita resetteritä myydään netissä (mm. kiinalaisilla sivustoilla)...toimivuudesta en tiedä...resettriä voi ohjailla ponyprog ohjelmalla, mutta kasittääkseni tuo resettri tarvitsee db9-liittimen ...en tiedä pelaako ko. systeemi , mutta se joka ymmärtää elektroniikan päälle varmaan ymmärtää...

    kerrotko mikä laskinsiru on ja miksi pitäisi vaihtaa?


  • pieni värikasetti, korkeintaan neljäsosa seuraavista,
   kannattaa ostaa ostaa yksi suuri kasetti ja sen jälkeen täyttää sitä.

   • kaikkein halvimman tarjoustulostimen,
    "kärsit siinä kahdessa mielessä"

    ensinäkin niiden värin kulutus on suurta
    ja
    tulostusjälki selvästi huonompaa muihin verrattuna, jos katselet vaikkapa kuvia joita olet säilyttänyt yhden kesän.


   • ja jos ostat kirjoitti:

    kaikkein halvimman tarjoustulostimen,
    "kärsit siinä kahdessa mielessä"

    ensinäkin niiden värin kulutus on suurta
    ja
    tulostusjälki selvästi huonompaa muihin verrattuna, jos katselet vaikkapa kuvia joita olet säilyttänyt yhden kesän.

    tuohon että laitteet myydään vajailla nesteillä. helkkari jos esitteessä lukee paljonko kestää musta sun muut niin se kestää sen ostamisen jälkeen tai palautan kauppaan ja saan rahat. annatteko vetää llinssiin vai jheitätttekö yleensäkin kolikoita kaivoon?


   • perussuomalainen69 kirjoitti:

    tuohon että laitteet myydään vajailla nesteillä. helkkari jos esitteessä lukee paljonko kestää musta sun muut niin se kestää sen ostamisen jälkeen tai palautan kauppaan ja saan rahat. annatteko vetää llinssiin vai jheitätttekö yleensäkin kolikoita kaivoon?

    .

    kun kilpailu on kovaa jätetään joko musteita vajaiksi tai sitten jää pois jokin toiminnan kannalta elintärkeä osa esim usb-kaapeli

    Koeta siinä sitten tehdä hintavertailuja kun ei puhuta samasta asiasta

    .


   • TULOSTIN::..!!%#+?!1 kirjoitti:

    .

    kun kilpailu on kovaa jätetään joko musteita vajaiksi tai sitten jää pois jokin toiminnan kannalta elintärkeä osa esim usb-kaapeli

    Koeta siinä sitten tehdä hintavertailuja kun ei puhuta samasta asiasta

    .

    No ei toi usb kaapeli nyt mikään pakollinen ole tulostimen mukana. kaikillahan sellainen on jo ennestään, onhan.


  • Ikinä uuden laitteen ostaminen ei ole järkevä ratkaisu, mikäli toiminnot ovat kuitenkin riittoisat. NS. aloituskasetit tosiaankin ovat puolillaan tai jopa vähemmänkin. Mitä vanhemmaksi laite käy sitä edullisemmin niihin rupeaa saamaan edullisempia tarvikekasetteja. Täytöt niitä tekevissä liikkeissä onnistuvat ja kaikki tarvittava löytyy ja on nollattavissa noin puolen vuoden viiveellä. Tulostimia myydään kokoajan edullisemmin ja edullisemmin samalla tulostimen kasetit pienenevät vuosi vuodelta kaikkein edullisimmissa tulostimissa, joten ei ole suotavaa ostaa edullisinta tulostinta jolloin kasettien hinnat ovat korkeat ja tulostus määrät pieniä. Sama pätee laser, sekä mustetulostimia.

  • Ei välttämättä kannata ostaa heti uutta tulostinta, kun värit loppuu. Riippuen tietty siitä millaisia tulostimia käyttää. Esim. valokuvapapereiden tulostusta ei ole kaikissa tulostimissa tai valokopiointia. Eikä myöskään kaikki valokuvapaperit/tulostuspaperit käy toiseen tulostimeen. Muutenkin joutuu kantamaan aina kauhean taakan kotiin, riippuen tietty matkasta, ajoneuvosta ja taakan suuruudesta :D.

   Musteet osaavat olla kyllä pirullisen kalliita. Jos niiden budjetista tulee kauhean kallis ja mahdollisestikin tulostin on jo muutaman vuoden tai vanhempikin, niin silloin kyllä itsekin ostaisin jo uuden tulostimen. Esimerkiksi Anttilasta saa juuri Canon pixma ip2700 tulostimen alle 40€:lla tarjouksesta. Sillä voi tulostaa valokuvia ja varmaankin aloitusväritkin ovat pakkauksessa mukana. Harmi, sillä ei voi scannata =(. Mutta toisaalta samassa kaupassa on myös HP:n monitoimitulostin 70€:lla. Tarjouksista vaan etsimään =).

   Tänään meni rahaa jo reilu 50€, Canonin mustepatruunoihin. Sillä rahallahan saisi uuden tulostimen, jossa olisin valmiit kokeiluvärit. Huomattiin, että tulostimen kirjoituspää on viallinen. Ehkä sen saisi jotakin kautta ilmaiseksi vaihdettua ja kokeiltua, onko vika lopulta siinä, jos sittenkään toimii. Ehkä olisi syytä ostaa jo uusi tulostin, kun tuossa on jo ikää. Jokin monitoimilaite olisi hyvä. Tämä ei ole vain minun kone ja päätettävissäni.

  • Olet oikeassa! Ostin lasertulostimen n.10 kk sitten. Maksoi 39 euroa. Värikasetti loppui 1.kerran n. 4kk sitten. Uusi maksoi postikuluinen "halpakaupasta" 95 euroa. Nyt täänän loppui sekin.. Kiikutin laitteen kaatopaikalle ja ostin paremman uuden 66 eurolla.. eiköhän tosiaan olisi kirveellä töitä? Puhutaan säästämisestä,kierrättämisestä ja kaikenmaailman ekologisesta ajattelusta..
   Luulen että oikeanlainen Ympäristöminesteriö/Kuluttaja-asiamies olisivat oikeat tahot määritelemään järkevän toiminnan tällekin alueelle..Ei riitä sanonta "ei hötkyillä" Maailmassa kuolee nälkään sijoonia ihmisiä.. Me vain ihan oikeesti KULUTETAAN .. Ajattelematta yhtään mitään....
   Jusa

   • Tulostimet toimitetaan värikaseteilla joilla pääsette ns. alkuun eli saatte tulostimen toimimaan ja pystytte sillä tulostaamaan. Yhtä hyvin valmistajat voisivat toimittaa tulostimet ilman värikasettia jolloin joutuisitte ostamaan sellaisen joka tapauksessa. Se että kasetti maksaa enemmän kuin esim. tulostin johtuu siitä että markkinat (hintakilpailu) ovat muokanneet tulostimien hinnat sellaisiksi kuin ne ovat. Luuletteko tosiaan että esim. 39€ maksavasta tulostimesta jää markkinointi yms. kulujen jälkeen yhtään euroa liikkeelle joka sen teille myi tai jopa ystävällisesti toimitti teille kotiin tai työpaikalle.
    Lisäksi kaikki kasetit jotka tulevat tulostimien mukana ovat kapasiteetiltaan (tulostusmäärä) pienempiä kuin jälkeenpäin ostetut alkuperäiskasetit. Tulostimen hintaa EI VOI VERRATA kasetin hintaan. Alkuperäiskasetteja on myös eri kapasiteetiltään eri kokoisia jos joku ei tiennyt.
    Kai ymmärrätte että jos ostatte esim. auton siinä ei tule markkinoiden parhaat renkaat mukana tai jos ostatte kaukosäätimen ei siinäkään tule markkinoiden parhaat paristot mukana. On myös ympäristön kannalta tarkeää että ette heitä toimivia tulostimia roskikseen vaan tilaatte uusia värikasetteja ja mielummin valmistajien omia jotka myös toimivat.


  • Miksi mikään taho ei puutu tähän ihmisjärkeä halveksuvaan mustekartelliin. Mustekasetit eivät voi olla niissä hinnoissa missä ovat ilman kartellia.

   Ottakaa asiaan kuuluva taho kapitalistirosvojen tappaminen asiaksi. Markkinatalous on markkinatalous eikä kommunistikartelli.

   • Lainaus alla, en sitten tiedä kenen tuota pitäisi valvoa, ei koskea Suomea...eikun Epsonia.

    "
    Uudelleenkäyttöä ei saa estää
    WEEE-direktiivin 4. artiklan tarkoituksena oli estää valmistajia lisäämästä tuotteisiinsa uudelleenkäytön estäviä ominaisuuksia. Jotkut jäsenvaltiot kuitenkin tulkitsivat, ettei artikla koske kulutushyödykkeitä. Tämän vuoksi Euroopan parlamentti kiinnitti mustekasetteihin uudelleen huomiota vuonna 2005 toisessa direktiivissä, joka koskee energiaa käyttävien tuotteiden suunnittelua.

    Parlamentin mukaan mustekasetteja valmistetaan suunnitelmallisesti siten, että niiden uudelleenkäyttö on mahdotonta tai taloudellisesti kannattamatonta. Tällä viitattiin sisäänrakennettuihin siruihin. Uudessa direktiivissä parlamentti päätti, että tuotteita ei saa valmistaa tavalla, joka estää niiden uudelleenkäyttöä ja kierrätystä. Direktiivissä mainitaan erikseen, että se koskee myös kulutushyödykkeitä, kuten mustesuihkukasetteja."


   • so_tired_2 kirjoitti:

    Lainaus alla, en sitten tiedä kenen tuota pitäisi valvoa, ei koskea Suomea...eikun Epsonia.

    "
    Uudelleenkäyttöä ei saa estää
    WEEE-direktiivin 4. artiklan tarkoituksena oli estää valmistajia lisäämästä tuotteisiinsa uudelleenkäytön estäviä ominaisuuksia. Jotkut jäsenvaltiot kuitenkin tulkitsivat, ettei artikla koske kulutushyödykkeitä. Tämän vuoksi Euroopan parlamentti kiinnitti mustekasetteihin uudelleen huomiota vuonna 2005 toisessa direktiivissä, joka koskee energiaa käyttävien tuotteiden suunnittelua.

    Parlamentin mukaan mustekasetteja valmistetaan suunnitelmallisesti siten, että niiden uudelleenkäyttö on mahdotonta tai taloudellisesti kannattamatonta. Tällä viitattiin sisäänrakennettuihin siruihin. Uudessa direktiivissä parlamentti päätti, että tuotteita ei saa valmistaa tavalla, joka estää niiden uudelleenkäyttöä ja kierrätystä. Direktiivissä mainitaan erikseen, että se koskee myös kulutushyödykkeitä, kuten mustesuihkukasetteja."

    Hahhahaa jaa että tollanenki "laki" olemassa, no eipä tosiaan tulostinvalmstajat tunnu paljoa välittävän. Edelleen vaan merkillisesti ymppäillään kasetteihin laskuripiirejä ja mustetasoantureita jotka tyhjenemispisteeseen tultuaan tekee kasetista (uudelleen)käyttökelvottomia.


  • Ostin canon ip 2700 tulostimen noin 40 eurolla pari vuotta sitten ja siinä on kaksi kasettia toinen värillinen ja toinen musta.

   Tarvitsen yleensä aina mustaa , ostin mustepullon ja neulan ebayn kautta ja olen täyttänyt mustan pari kertaa.

   Paras tulostin ostos ikinä. ja suosittelen mustekasetin täyttöä itse , 5-6mm reikä kanteen ja mustetta täyteen.

   ei ole järkeä ostaa uutta tulostinta jos muste loppuu kasetista.

  • Se on kaikista vaihtoehdoista kallein ratkasu, koska aloitus kasetit ovat puolillaan. Saadaksesi yhtä monta tulostetta, kun kaseteilla joudut ostamaan kaksi tulostinta ja tästä syystä uudella koneella tulosteenhinta on tuplat verrattuna uusiin kasetteihin.

  • Ei ne kasetit ole varsinkaan halvemmissa tulostimissa edes puolillaan. Ostetulla tarvikekasetilla tulostaa 5000 sivua kun laitteen mukana tulevalla pahimmillaan vain 500sivua.

   Eli ääritapauksessa mustetta on 10kertaa vähemmän tulostimen mukana tulleissa kaseteissa.

   Valmistajat eivät todellakaan tee tulostimia tappiolla, vaan täysin päinvastoin ohjaavat kuluttujia uskomaan että kannattaa ostaa uusi tulostin kun saa kerran värikasetin hinnalla.

   Vipuun menitte.

   • Tietysti saahan siinä uuden tulostimen samalla, eikä noi todellakaan ikuisia ole. Muutaman vuoden yleensä kestää kovempaa käyttöä sitten rupee kränäilemään. Lisäksi uudet on usein parempia, uusia hienoja ominaisuuksia, jos niitä tarvitsee.

    Että eihän sitä nyt ihan tyhjästä maksa jos aina vaihtaa. Riippuu hyvin pitkälti siitä paljonko tulostaa.

    Oikea hetki vaihtaa tulostinta on jokatapauksessa se kun mustekasetti loppuu, oli se sitten ensimmäinen kasetti mikä loppuu, tai ei.


  • Pitäneepä tähän ketjuun lisätä omakin näkemys asiasta.
   Ostin aikoinaan HP colorlaserjet hintaan 169€ Anttilasta, sellainen "kuution kokoinen".
   Sisälsi mustejauheet 1000 arkkia.
   Nyt tilaukseen lähtee uudet jauheet 4pac joiden sisältö on 2500 arkkia 139€.

   HP:n ja vastaavissa hyväksytyissä kopioissa on värikaseteissa oma uusi kirjoituspää eli ei tarvitse hankkia lisäsysteemeitä jolloin värien hankinta on ok vaihtoehto tuttuun hyväksi havaittuun laitteeseen! Täyttö ei enään ole kannattavaa ainenkaan HP:n kohdalla kun hintaeroa tulee vain pari euroa/ kasetti. Kaveri on samaiseen laitteeseen aikoinaan itse jauheet lisännyt ja sirun vaihtanut ja kaikki ok siihen aikaan, mutta nyt on nyt!
   Itse en ymmärrä mustetulostimen pitoa, se on oikeasti kallista yli 2000€/L ja ilmeinen huoli jatkuvasti että kuivuu, sekä tulostettava ylimääräisiä sivuja ennen käyttöä...

   https://www.variaine.fi

   Kaikkea ei tarvitse päivittää ja roudata kaattikselle! Olen toki harkinnut ja selvitellyt asiaa jos vaikka uuden, mutta huomasin että eipä ole tarpeellista koska paremmaksi ei muutu ja jopa lisä systeemeitä tarve hankkia kun kasetit uudistettava.

  • Tilasin mustekasetteja Mustekasetti.comista tammikuun lopulla 2018.
   Ostaessani jo tiesin, että kasetit käyvät Canon Pixman tulostimeen, mutta eivät ole alkuperäisiä Canon tuotteita, siitä siis jo edullisempi hinta.
   Tuotteet tulivat nopeasti tilauksen jälkeen ja olivat "sovitun" kaltaisia.

   Hinta/laatusuhde taisi olla kohdallaan, sillä kasettien väri on niin huonoa, että valokuvia en ole pystynyt senjälkeen tulostamaan, enkä siis muitakaan väritulosteita. Ja tulostimesta ei kyseinen huono laatu riipu.

   Eli, vaikka yritys toimittaa myymänsä tuotteet ripeästi, ei niillä yksinkertaisesti tee mitään.

   • Kannattaa tilata Saksasta Ebayn kautta. Hinta n. euron kpl sellaisiin tulostimiin, joissa on kiinteä tulostuspää. Mitäänongelmia ei ole ollut ja valokuviin saa huippulaatua.


   • "Eli, vaikka yritys toimittaa myymänsä tuotteet ripeästi, ei niillä yksinkertaisesti tee mitään. "

    Näin on. Itse tilaan Canon LBP-6000 -mustavalkolaseriini aidot kasetit Saksasta hintaan 58 euroa postikuluineen. Verkkokauppa.com, joka omien sanojensa mukaan on "todennäköisesti aina halvempi", pyytää samasta kasetista satasen.


  • Minulta loppui luottamus Canoniin. Värilaseiin ei saa ajuria nykyisille WIN10 64bit käyttöjärjestelmälle. Muuten tulostin olisi täysin kunnossa. Törkeää toimintaa sen eteen, että toimiva tulostin pitää heittää menenään. Tuollainen ajuri ei ole mahdoton valmistaa.

   • Miksi laitoit pahan olon vuodatuksesi ikivanhan viestiketjun jatkoksi?


  • Asun ruotsissa ja täällä on pari putiikkia joista saa edullisesti
   Musteet ja samoin laserin kasetit.
   Lisäksi löytyy kohtuuhintaan myös jauheet ja värit jos
   haluu itse täyttää.

  • En aio koskaan ostaa tulostimen, enkä varsinkaan mustekasetit.

   Tiedoksi että valokuvaamo liikkeissä (esim. Tunnin Kuva) voi tulostaa mustavalkoisena tai värillisenä A4 paperit, lomakkeet ym.

   • A4 arkin tulostaminen 7€/kpl + toimituskulut.


  • Ei aina onnistu kasettien täyttäminen. Parille tutulle tuli paha vuoto ja tulostin mustemöykky.
   Eräs taas osti nettikaupasta halvan tulostimen "piraatti" musteilla ja kun oli kesälomalla, eikä konetta käytetty tuli misteet ulos ja tuhosi elektroniikan. Kone roskiin vain muutaman kymmenen arkin jälkeen!
   Eräs toinen tuttu osti Epsonin tulostimen, eikä käyttänyt sitä ainakaan puoleen vuoteen. Suuttimet tukossa ja taas roskiin.

   Hankin joku vuosi sitten monitoimikoneen n. 50 €:llä. Nyt kun katselin musteita ja niiden hintoja. Normaalikasetit maksaa suurinpiirtein sen, mitä koneesta maksoin ja XL-kasetit kahden koneen hinnan. Musteiden hinta oli noussut 20% laitteen ostohetkeen verrattuna.
   Kasettien ostemisella kuitenkin on etunsa. Tulee pitkällä aikavälillä halvemmaksi kuin aina uusi tulostin vajaine kasetteineen ja joskus uusissa on ohjain tai tulostusohjelma-ongelmia vanhojen systeemien kanssa.

  • Nyt on komentoijilta mennyt laser-jauheet ja musteet sekaisin.
   Aloittaja puhui laser-tulostimesta.

  • ebay suoraan halvalla.. näin se 2019

  • Saako tulostimen hintaan 12,95€?

   • Muija sai Canon Pixma MG-2550:n jostain kaupasta uutena 20 eurolla. Vituttaa värin hinta, pienet säiliöt ja yli 50€ kaksi säiliötä, musta erikseen ja kolme väriä eri lokeroissaan siinä toisessa.
    Hänen ostoksestaan on varmaan n. 1-2 vuotta aikaa.


  • Omalla paikkakunnalla on facebookissa roskalava. Roskalavalla on aika usein ilmoituksia tulostimista - muste puuttuu!

   No. Itse ostin tulostimen 2011 ja vaihdoin sen uuteen 2017. Ehkä en alkaisi mustekasettien tyhjentymisen takia tulostinta vaihtamaan. Nyt syy oli se, että halusin langattoman tulostimen. Edellisessä oli jo skanneri. Ehkä se viisi vuotta on hyvä rako. Ja pätee muuhunkin kodintekniikaan!

   • Tänään viimeksi, kirosin mustesuihkutulostimen josta musta oli loppu ja muut kolme patruunaa puolillaan, eikä paperille sen mustan vuoksi mitään saanut. Ei ole tapahtunut mitään kehitystä tällä saralla.


  • Ongelma on itse aiheutettu jälleen kerran. Markka aikana tulostin maksoi 3000 markkaa, mutta värikasetti siihen n. 25mk. Siispä ihmiset olivat haluttomia päivittämään tulostimiaan, vaikka aikaa oli kulunut 10 vuotta ja tekniikka kehittynyt. Tästä syystä osa hinnasta siirrettiin mustekasetteihin. Samallahan paljon tulostavat maksavat tulostamisestaan enemmän 'ympäristöveroa' kuin vähän tulostavat, joten se on tälläkin tavalla ajatellen hyvä ratkaisu. Nykytilanne, jossa ihmiset heittävät pois muovisia laitteita ei ole kestävä. Toisaalta 10 vuotta vanhaan 45-euron tulostimeen mustekasetit maksavat nykyään 75 euroa. Se on myös hiukan yläkanttiin. Toisaalta kasetteja ei kyllä mene mitenkään mahdottomasti, kun ostaa eko-säiliöitä eli isoimpia, mitä on saatavilla: Ne voi kestää meillä jopa pari vuotta.
   Parempi olisi, että tulostimista tehtäisiin mahdollisimman monitoimisia laitteita, joten vaikka niissä olisi musteet loppu, niillä olisi silti käyttöä. Tällaisesta laitteesta voisi jopa jonkun euron maksaa, jolla pystyy faksaamaan toiseen vastaavaan laitteeseen, jne. Nyt ne on vielä vähän raakileita, kun tarvii tietokone tai kännykkä käynnistää välissä. Ja toinen juttu: mustaa mustetta voisi saada halvemmalla, eli se voisi olla vaikkapa 10e/kasetti ja värikasetit sen 20e, niin tulostimesta olisi oikeasti hyötyä, kun raaskisi tulostella myös muutakin, kuin tärkeitä papereita.

   • Itse hankin laser tulostimen, siinä kun värikasetti kestää pidempään. Lisäksi hankin samantien siihen yhteensopivan varakasetin alkuperäisen tyhjentymisen varalle.

    Ollut jotain 5v käytössä eikä vielä ole tarvinnut varakasettia käyttää. Oletan että menee vähintään vielä toiset 5v.

    Tulostan käytännössä kaiken mikä tarvitsee allekirjoitusta. Lisäksi kaikenlaiset liput tulee tulostettua.

    Oletan että sitten kun tuo investointi on elänyt aikansa, saan hoidettua nämä kaikki ilman tulostamista riittävän kätevästi.


   • Ensimmäiset värilasertulostimet voineet olla kalliita, mutta useimmat ei lähellekään 3000mk, hyvän mustetulostimen taas sai jotain 700mk. Lasertulostimet tulee joka tapoauksessa paljon halvemmaksi ostaapa sitten uuden tulostimen tai kasetit koska kasetit kestää todella kauan musteisiin verrattuna ja mustetulostimet ovat herkkiä tukkeutumaan jos ei käytä usein. N. 300€ kopiolasertulostin ollut yli 10 vuotta, väriä reilusti yli puolet jäljellä ja toimii aina.


  • varokaa tätä mustekasetti.com HELSINKI yritystä. tilasin brother tulostimeeni väripatruunat ja sain muu merkkiset ja 2 väripatruunaa vaikka tilasin 5 pack? ehkä yrityksessä ei osata laskea.tulostimeeni tarvitaan 4. olin yhteydessä yritykseen ja ei mitään vastausta.
   tilaan tästä eteen päin ulkomailta.... saksasta kannattaa tilata .saa mitä tilaa ja viellä 3 päivässä kotiin kannettuna ja hinta on edullisempi.....wau .....

  • Taas joku vähä-älyinen avaaja.. uusissa värikaseteissä on 3-5 kertaa enemmän väriä kuin laiteen ostaessa mukana tulleissa.

  • Kyllä tarvikekasetit on nykyään todella edullisia ja tulostinta en menisi uusimaan, jos värit loppuu. Itse tilasin täältä https://shop.inkfinland.fi/ ja oli todella edulliset värikasetit ja toimii yhtälailla kuin alkuperäisetkin

  • Käyttelen näitä "oikean" liikkeen jälkiasennus ciss systeemejä https://www.cityinkexpress.co.uk/ vähän on syytä teippailla korotuksia niihin skanneritasoihin että pääsee ne väriletkut vapaammin liikkumaan ja muutenkin hyvä laittaa vaikka lisäteippiä ympäri jeesusteipistä niihin letkujen ympäri

  • Tuo on normaalia kaikilla valmistajilla. Musteesta rosvotaan.
   Mustesuihijen suhteen on tullut parannus. Megatankki, minkä voi pullosta täyttää. Se alentaa hintaa huomattavasti. Kirjoitin tosin on vielä tavallista kalliimpi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia taas Stefun kanssa. Bailaamassa

   Stefu pisti kuvia ig storyyn. Juhlat jatkuuuuu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1973