Juorutoimisto

kurjaa...

Välillä ihmetyttää meidän puiston toiminta. Taitaa olle enempikin ihmisten juoruumispaikka kuin koirien leikkipuisto. No, onhan siellä tietty koirat mukana, mutta se ei tunnu olevan pääasia. Koirat tekee mitä lystää ja ihmiset ringissä tupakalla juoruilee. Siinä haukutaan aina juuri se hupsu, joka ei ole sillä hetkellä paikalla.
En ole viitsinyt klikkiytyä koirapuiston kantajengin kanssa ja niinpä olen aina altavastaaja, jos koirien kesken tulee jotain kärhämää. Nämä ovat jokainen mielestään huippukasvattajia eikä heidän koiransa kertakaikkiaan tee mitään väärää. Mutta kun eiväthän he edes seuraa mitä heidän koiransa tekevät, niinpä syy on aina sen vieraan.
Jotkut tästä porukasta viipyvät puistossa tuntikaupalla, joten eipä siellä muita sitten juurikaan käy. Kaikki uudet puistoilijat saavat tarpeekseen parissa viikossa.

8

469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei juoruilija

      Ei ainakaan meidän puistossa tollasta ole. Kyllähän me tietysti jutellaan muttei kyllä juoruta. Ja uudet puistoilijat otetaan ihan hyvin mukaan. Ja kyllä kaikki myös katsoo oman koiransa perään, siis näin meillä. Uskon kyllä että tommosta on PALJON! Siis liikaa. Kyllä mä ainakin puistoilen pääasiassa ylisosiaalisen ja ylienergisen koirani takia, mutta onhan se kiva vaihtaa kuulumisia muiden omistajien kanssa.

    • hassua!

      Meidän puistossa myös tommonen juorujengi!:D
      Välillä oikein harmittaa jos näkee että joku niistä on paikalla, kun joutuu kuuntelemaan taas uudet juorut kylän koirista ja ihmisistä. Itse tulen siis hyvin toimeen juorujengin kanssa, mutta ei ole kuitenkaan tarvetta tommoiseen toimintaan. Yleensä ne kokoontuvat meidän puistossa klo 18 aikaan, siksi vältän menemistä sinne silloin.:)

      • Uusi puisto, uudet k

        Vaihdoin puistoa just tuollasen juorumeiningin takia. En tiedä juorusivatko minusta mitään, no, luultavasti, mutten sen takia puistoa vaihtanut. Enempikin häiritsi juuri tuollainen muiden syyttely, vaikka heidän omat valvomatta jätetyt koiransa siellä aiheuttivat rähinöitä. Pahimmat tyypit saattavat seistä siellä monta tuntia päivässä, luulusi että ois elämässä muutakin tekemistä?
        Onneks autolla pääsee kauemmas isompaan puistoon, jossa tuntuu olevan positiivisempi meininki.


    • vaihda jos voit

      Jep. Suosittelen tsekkaamaan josko lähistöllä olisi jokin toinen puisto, kaikissa ei vastaavaa juorulaumaa nimittäin esiinny. Riippunee tosin myös ajankohdasta, monesti lähipuiston juorulauma on koolla juuri tiettyihin aikoihin (esim. kun päästään töistä jne.) Itse en mene lähimpään puistoon, onneksi lenkkeilymatkan päässä on pari muuta paljon mukavempaa puistoa, joissa on kiva käydä.

    • uncan

      Sama huomio. Täällä keskiuudenmaan kaupungissa on niitä ns. PRO-koiranomistajia ja kasvattajia, jotka tietävät koirista, koirien koulutuksesta kaiken. Jos on vähänkään merkkejä että "tulokas" ei ole viimesen päälle huippu koiranomistaja niin hyvä kun tervehtivät.

      Samaa olen kuullut useamman suusta.

    • andie84

      Juuri tästä syystä en enää käy koirapuistossa. En ole vielä tavannut yhtäkään koiraa, jolla viiraisi päästä. Omistajia kyllä! Omasta koirastanikin on levitelty kaikenlaisia perättömiä juoruja. Miten jotkut ihmiset onkin niin katkeria/kateellisia, että pitää keksiä toisista kaikenlaisia juttuja =(

    • heihaloooooo....

      Valitettavasti kuullostaa korviini todella tutulle.Aina se sama ''kantajengi'' on puistossa juoruamassa.Itse en tahdo ottaa kantaa juoruamiseen.Todella typerää että aikuiset ihmiset juoruilevat niistä ''vieraista'' ''kanta jengiläisistä'' ei varmana koskaan kukaan juoruile vain siksi ''että he ovat käyneet puistossa alusta saakka''
      Me olemme käyneet puistossa muutaman vuoden ajan ja meistä on juoruttu ties kuinkapaljon..Juoruilemisen ymmärtää 12-18 vuotiaiden kesken mutta ei,en käsitä mitä AIKUINEN IHMINEN SAA juoruamisesta,Hyvän mielen?

    • L O L

      Menkää esim. Länsimäen koirapuistoon, siellä on juuri aloittajan kuvaamaa naurettavaa touhua. Siellä on ties minkälaista hiihtäjää, kukaan ei tajua koirankasvatuksesta tuon taivaallista, vaikka luulevatki. Kukaan kunnollinen koiranomistaja ei astu koirapuistoihin ensimmäisen kerran jälkeen. Luulisi, että näitä "vakikävijöitä" hävettäisi itsekkin, koska tällä toiminnallahan he juuri paljastavat laiskuutensa koiranomistajana. "Tänne on niin helppo tulla, ku täällä on aina joku niin sit tää leikkii"
      Ei viitsitä mitään tehdä. Miksi se koira on pakko hankkia, jos ei jaksa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1872
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1387
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1138
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      984
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      969
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe