JAPAN AIRLINES?

osakaan

kertokaa kokemuksia. olen kuullut että aasialaiset lentoyhtiöt ovat "sata kertaa" korkeatasoisempia kuin lufthansat ja finnairit. olin tänään lähdössä cathay pacifikilla , mutta lento vaihtuikin ylihuomisen japan airlinesiin. selviäähän asia sinne koneeseen astumalla, mutta mikäs tässä ihmetellessä.

9

1034

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Docomo

   Taitaa olla Aasian suurin lentoyhtio. Palvelu on aasialaiseen tapaan hyvaa ja ystavallista. Talla hetkella suurissa taloudellisissa vaikeuksissa, mutta silla tuskin vaikutusta palveluun ja lentoosi. Itse lentanyt ko. yhtiolla usemman sata lentoa, ei valittmaista.

  • io

   Kyllä varmaan nyt jo lennettyäsi itsekin sillä huomasit eron esim. Finskiin? :) Palvelu aivan eri luokkaa ja vaikka ei missikisoista kyse olekaan niin hlökunta kauniita ja työasut aivan jotain muuta ku Finskillä. Ym ym ym. Jallilla lentelisin jos ois niillä suorat lennot mutta Finskiin joutuu tyytymään kun haluaa matkustusajassa säästää. :)

  • dreamliner1

   Onko kukaan lentänyt JAL:n Dreamlinerilla Tokioon? Itse menen loppukesästä Tokioon ja tekisi mieli Finnairin lentojen sijaan mennä JALlilla. Minkälaisia kokemuksia tästä yhtiöstä?

   Toinen kysymys kuuluu, että uskaltaako näitä lentoja ylipäätänsä varata, kun Dreamlinerilla ollut niin paljon ongelmia yms. Entä jos lennot perutaan yms. niin miten sellaisissa tapauksissa uudelleenreititys tapahtuu, kokemuksia?

   • Molemmat ok.

    Omat kokemukset rajoittuu vain Japanin sisäisiin lentoihin, konetyyppeinä Boeing 767 ja 777. Henkilökunta on hyvin ystävällistä ja palvelussa ei ole ollut moitittavaa ainakaan näin länsimaalaisen silmin katsottuna. Muuten matkanteko on samanlaista kuin muillakin.

    Täsmällisyys on JAL:n Helsingin lennoilla ollut ihan hyvä. Kyllä he asiakkaistaan huolen pitävät, ei siitä kannata olla huolissaan.

    Dreamlinerista löytyy omakohtaista kokemusta toisen japanilaisen ANA:n puolelta. Matkustajalle se on sinänsä ihan samanlainen kuin muutkin koneet, mutta jos istut ikkunapaikalla niin isompi ikkuna on ihan kiva. Ainakin itse tykkäsin. Kone tuntui myös huomattavasti hiljaisemmalta kuin muut millä olen matkustanut (hiljaiseksi kehutusta A380-koneesta ei ole kokemusta, joten siihen en voi verrata). Varsin miellyttävä kokemus ja en epäröisi lentää kys. konetyypin kyydissä uudelleen.


   • Jallioliok

   • airlines

    Halvat lennot - https://search.jetradar.com/?marker=15048&currency=EUR&locale=fi
    Jetradar on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Jetradar hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


  • Naritaan

   Jos lennätte Tokioon. Japan Airlinesillä niin lentäkää Naritan kansainväliselle lentoasemalle. Sit Naritasta bussilla taikka junalla Tokioon (lyhyt matka).

   • FINJAL

    Eipä Suomesta ainakaan toistaiseksi muita vaihtoehtoja olekaan kuin Narita, mitä Tokioon tulee. Itse pitäisin kyllä mielenkiintoisempana jos JAL lentäisi Helsingistä Naritan sijasta Hanedalle, joka on Japanin kotimaan liikenteen keskus. Sieltä olisi erittäin helppo jatkaa eri puolille Japania ja Tokion keskustaankaan ei olisi matkaa juuri mitään. Tuntuu hieman turhalta päällekkäisyydeltä kun sekä Finnair, että JAL lentävät molemmat samalle Naritan kentälle likimain samaan kellonaikaan.


   • 17+13
    FINJAL kirjoitti:

    Eipä Suomesta ainakaan toistaiseksi muita vaihtoehtoja olekaan kuin Narita, mitä Tokioon tulee. Itse pitäisin kyllä mielenkiintoisempana jos JAL lentäisi Helsingistä Naritan sijasta Hanedalle, joka on Japanin kotimaan liikenteen keskus. Sieltä olisi erittäin helppo jatkaa eri puolille Japania ja Tokion keskustaankaan ei olisi matkaa juuri mitään. Tuntuu hieman turhalta päällekkäisyydeltä kun sekä Finnair, että JAL lentävät molemmat samalle Naritan kentälle likimain samaan kellonaikaan.

    Tuo lentojen ajankohta on melkein ainoa järkevä jos haluaa, että lennot lähtevät ja saapuvat inhimillisiin aikoihin ja molemmissa päissä on jatkoyhteydet ilman yöpymisiä. Voisi sitä esimerkiksi tunnilla siirtää myöhemmäksi, mutta silloinkin siirtyisivät sekä Finnair että JAL Helsingin pään jatkoyhteyksien vuoksi.

    Naritaan lennetään sen takia, että Japanin hallitus ei ole myöntänyt liikennöintioikeuksia Hanedaan ja Helsingin välille. Hanedan lisääntyneen kapasiteetin ansiosta juuri myönsivät vuoroja Britanniaan ja Saksaan, mutta Suomi jäi ilman huolimatta siitä, että Finnair on yksi suurimmista liikennöitsijöistä Euroopan ja Japanin välillä. Sinänsä sen ansiosta Suomesta kyllä löytyy ihan hyvin vaihtoyhteyksiä muualle Japaniin, koska lennon voi ottaa myös Kansaihin tai Nagoyaan. Kansai tosin ei ole paljoakaan parempi kotimaanlentojen suhteen kuin Narita, koska Osakan kotimaanlentojen kenttä on Itami. Mutta kyllä noista kolmesta vaihtoehdosta yleensä joku järkevä löytyy ilman lentokentän vaihtoa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   130
   3661
  2. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   2054
  3. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   112
   1391
  4. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   62
   1376
  5. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1050
  6. Kivan näköistä Stefanilla

   Kylläpä on mukava nähdä Stefan reippaan ja onnellisen näköisenä tyttärensä kanssa. Toivon, että Stefan pääsisi eroon huonosta on/off -suhteesta ja et
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   969
  7. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   51
   966
  8. Sofia ei ole ruudinkeksijä

   Ei ole erityisen välkky tapaus.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   722
  9. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   675
  10. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   669
  Aihe