Kesäpäivät mökillä

JoPe79

Olimme viettämässä firman kesäpäiviä hirsimökillä joka sijaitsi järven rannalla. Mukaan oli jälleen pakkautunut tuttu joukko samoista naamoista jotka osallistuivat aina ilmaisiin juotto pippaloihin. Pitkä bussi matka oli osa syyllinen siihen että osa miehistä oli jo perille päästyämme tukevassa humala tilassa ja ensimmäisenä rynnimässä saunaan. Pomo pyysi minua ja Marjaa jäämään laittamaan ruuat esille ja tulisimme sitten saunaan heidän seurakseen.

Avasimme Marjan kanssa, joka oli konttorilla aika hiljainen, siiderit ja aloitimme valmistelut mökillä kun muut olivat jo saunomassa rantasaunalla. Pitopalvelun ruuat tarvitsi vain heittää uuniin ja lautaset ottaa esille. Laitoimme myös olutta ja siideriä kylmään ja istahdimme hetkeksi juttelemaan terassille. Marjan kanssa en ollut hirveästi jutellut olihan hän vain pari viikkoa aikaisemmin vasta aloittanut firman palveluksena.

Marja pukeutui yleensä aika neutraalisti korostamatta muotojaan, mutta nyt hänellä oli päällään syvään uurrettu paita ja normaalisti pitkät hiukset olivat sidottuna, nyt ne olivat vapaana ulottuen olkapäille asti. Hänen kasvonsa oli kiltin näköiset ja hänellä oli päässään nuo tummat paksusankaiset lasit jotka korostivat mielestäni hänen kauniita silmiään. Marja kertoili kuinka oli muuttanut juuri paikkakunnalle työn perässä eikä juuri tuntenut ketään. Kertoilimme vuorotellen asioita ja huomasimme pitävämme samoista asioista, joka sai mielenkiintoni häntä kohtaan heräämään. Paikoitellen huomasin tuijottavani Marjan antoisaa kaula-aukkoa ja kuvittelin mielessäni hänen paljaita rintoja.

Toiset pullot olivat tyhjinä kun päätimme liittyä muiden seuraan saunalle ja otettuamme parit pullot mukaan lähdimme rantaan saunaa kohti. Muut tulivat meitä vastaan ja kysyivät missä olimme viipyneet ja sanoimme järjestelyjen kestäneen tovin. Pomomme sanoi että menkää nauttimaan nyt saunasta ja tulkaa sitten syömään. Suurin osa hoiperteli jo siihen malliin että olivat kuulemma sammuneet saman tien mökkiin päästyään.

Naisille oli oma pukuhuone, mutta sauna ja pesutilat yhteisiä joten Marja oli laittanut uima-asun ylä- ja alaosan päälleen. Itse olin vetänyt pyyhkeen vyötäisille saunaan mennessäni ja vasta sitten olin nähnyt Marjan tulevan suihkuun. Huomasin Marjan kiivetessä lauteille vierelleni kuinka muodokas hän olikin. Muodot olivat hyvissä suhteissa vartaloon ja ihmettelinkin sitä mielessäni kuinka hän käytti noita muotoja peittäviä vaatteita. Kysyin ohimennen Marjalta treenaako hän paljon, ja hän hiukan hämillään kysäisi että mistä minä näin päättelin. Kehuin hänen vartaloaan ja sain osakseni viettelevän hymyn.

Marja kertoi kävelevänsä paljon, mutta tykkäsi myös käydä eri jumpissa. Saunan hämärässä Marja hivuttautui kiinni minuun ja sanoi ettei yleensä harrasta tälläistä muttei nyt voinut tälle mitään ja laittoi kätensä kysyvästi reidelleni. Yllätyin ja samassa Marja katsoi ja sanoi että halusi minua ja että oli lyönyt silmänsä minuun jo ensi päivästä lähtien. Sain tuskin sanaani suustani kun hän työnsi kätensä pyyhkeen reunan alta kalulleni. Kumarruin häntä kohti suutelemaan ja hän kietoi samassa minut otteeseensa suudellakseen. Yllätyin kuinka hänessä oli tuollainen peto joka otti omansa jos näin halusi.

1

10427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JoPe79

      Marja riisui yläosansa pois ja katselin hänen kiihottuneita nännejään saunan hämärässä valossa. Hän heitti ne lauteille ja samassa avasi pyyhkeeni paljastaen koko komeudessaan seisokkini. Hän tuli eteeni polvilleen ja nuolaisi kalun päästä valuvan touhutipan suuhunsa ja antoi minulle elämäni parhaimmalta tuntuvaa suihinottoa. Hän tiesi kaikki mahdolliset kikat ja olin jo räjähtämäisillään, kun pyysin häntä lopettamaan sillä halusin maistaa hänen hedelmäänsä. Marja seisoi edessäni riisuessani alaosan ja istuutui sitten viereeni lauteille levittäen haaransa eteeni.

      Oli minun vuoroni tehdä hänen olonsa hyväksi ja nautin saadessani antaa kielihoitoa tuolle naiselle. Hänen ääntelynsä kiihotti minua ja se koveni hetki hetkeltä pyöritellessäni kieltä klitoriksen ympärillä. Hän nautti täysin saamastaan hoidosta ja kuulin kuinka hän pidätteli omaa tulemistaan parantaakseen orgasmin voimaa. Saunan kuumuudessa vartalomme hikoilivat ja katselinkin kuinka Marjan vartalolle kihelmöineet hikipisarat valuivat rinnoilta alas kohti häpyä, tuoden suolaisan maun suuhuni. Marjan kämmenet hieroivat rintoja, puristellen välillä niitä yhteen ja kuvittelinkin tulevani hänen rintojen päälle, kunhan se hetki vielä koittaisi. Pyöräytin kieleni klitoriksen ympärille ja imaisin klitorista kovemmin jolloin Marjan pidättelemä orgasmi purskahti ilmoille ja hänen lapaluunsa painoivat lauteita vasten kaartaen selän sillalle.

      Kiiltelevät häpyhuulet kutsuivat seisovaa kaluani sisään ja Marjan silmät näkyivät katselevan samaa noustessani seisomaan. Hän pyysi minua työntämään kalun sisään heti ja sanoi että saan tehdä hänelle mitä ikinä haluan. Siinä ylälauteella ahtauduin hänen reisiensä väliin ja painauduin hänen sisäänsä. Käteni mahtuivat juuri ja juuri Marjan lantion molemmin puolin ottamaan tukea kapeasta lauteesta. Hänen märkä alapäänsä sykki edelleen kaluni ympärillä työntyessäni häneen yhä uudestaan ja uudestaan. Marja otti kiinni minusta ja veti minut kokonaan hänen päälleen. Kuumat ja hikiset vartalomme liukuivat toisiaan vasten. Tunsin hänen nänniensä piirtyvän rintalihaksiini ja Marjan käsien puristavan pakaroitani. Ääntelimme saunan kuumuudessa yhä kovemmin ja kovemmin, Marjan kynnet pureutuivat pakaroihini ja se vain kiihotti minua tihentämään tahtiani.

      Olin jo lähes valmista kauraa, kun irrottauduimme suutelemasta ja nousin ylemmäksi hänen päälleen. Asetin kiiltelevän kaluni hänen rintojen väliin ja puristin hänen rintansa sen ympärille. Marja painoi kätensä omieni päälle ja lisäsi puristusta herkistyneen kaluni ympärillä. Työntö työnnöltä valmistuin laukaisemaan viimein spermani hänen kasvoilleen ja pian murahduksen saattelemana suorastaan räjähdin hänen kasvoilleen ja kaulalle. Marja pyysi minua tuomaan kalun lähemmäksi nuollakseen sen puhtaaksi. Katselin nautiskellen kuinka hän imi jokaisen tipan suuhunsa allani.

      Noustuani pois hänen päältään ja autettuani Marjan ylös lauteilta, hän talutti minut suihkuun ja pesimme toisemme jokaisen sopukan tarkasti. Istuuduimme kylmien juomien kera pyyhkeet yllämme saunan laiturille ja jutustelimme tovin vilvoitellen samalla kuumia vartaloitamme. Pomo käväisi katsomassa että kaikki oli ok, kun meitä ei ollut näkynyt ja palasi sitten takaisin mökkiin juomaan lisää viinaa vielä pystyssä olevien kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe