Aihe

Rautarevolveriko?

revolvieteri

En ole ennen moiseen asemerkkiin törmännyt ja kun en ole asiantuntija niin kyselen.
Onko tämä Alfa Steel 2241 revolveri ihan teräspyssy vai samanlaista höttövalua kuin Holekit? Nimi antaa ainakin kuvitelman että kunnon terästä olisi. Oiskohan kelvollinen peli ratapaukutteluun.
http://www.ammo.fi/index.htm

8

1160

  Vastaukset

  • "The all-steel frame and careful manufacturing guarantee excellent shooting results over a long time."

   Tällainen lausunto löytyy alfan sivulta...

   • Tsekkiläinen Holekin halpa reikärautahan se siinä kuvassa pötköttää. Paras jättää ostamatta. Vielä 9 patruunan sylinteri. Tuntien sikäläisen laatutason, jako heittää eli suomeksi, kyllähän lyijyä piipun ja sylinterin välistä riittää. Vioittuneet luodit käyvät tietysti minne sattuu.


   • Zandor Ihazuc kirjoitti:

    Tsekkiläinen Holekin halpa reikärautahan se siinä kuvassa pötköttää. Paras jättää ostamatta. Vielä 9 patruunan sylinteri. Tuntien sikäläisen laatutason, jako heittää eli suomeksi, kyllähän lyijyä piipun ja sylinterin välistä riittää. Vioittuneet luodit käyvät tietysti minne sattuu.

    Kyllähän se kestää ja toimii ainakin 357 ja pienemmät 32 38 nämä toimivat ainakin oikein ja kunnolla ase on terässeosta koska 357 ei muuten kestä ampumista sama koskee 22 asetta kyllä se toimii oikein ja ei jät'ä lyijyä sen enenpää kuin muutkaan pyssyt parempi tämä on kuin holek tai vastaava tehtaan teos, myytävänähän ei muutoin olisi jos ne ei toimisi kunnolla ja on ase tarkistettu suomessa ennen myyntiin tuloa


  • SMITTI ja WESSUKKA se olla pittäää..miesten pyssy..

   • Kasvaako rintakarvat ja piteneekö aisa kun omistaa mainostamasi aseen? Oikeinko "miesten pyssy"?!?! Kaikkia hörhöjä sitä aseharrastuksessa mukana onkin.


   • yhyyyy.mulla.on.wessukka kirjoitti:

    Kasvaako rintakarvat ja piteneekö aisa kun omistaa mainostamasi aseen? Oikeinko "miesten pyssy"?!?! Kaikkia hörhöjä sitä aseharrastuksessa mukana onkin.

    Samaa mieltä!("Että smitti oikein miesten pyssy")


   • Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä!("Että smitti oikein miesten pyssy")

    Hei kamoon...nämä lässytykset ovat vuosia vanhoja ja saisivat painua unholaan kun niissä ai ole mitään uutta tai asiaan liittyvää.

    Se, että joku hehkuttaa Smittiä tai Colttia johtuu yksinkertaisesti siitä, että harvat osaavat tehdä toimivia ja kestäviä revolvereita. Tuntemattomilla valmistajilla on hyvin harvoin kunnon tietämystä revolvereista, joten nämä aseet ovat varsin heikkolaatuisia.


  • mulla on 2241 ja pelaa ku ihmisen mieli ,ainoo huono on et ei saa oikeen pistetähtäintä kiinni piippuun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1720