Rautarevolveriko?

revolvieteri

En ole ennen moiseen asemerkkiin törmännyt ja kun en ole asiantuntija niin kyselen.
Onko tämä Alfa Steel 2241 revolveri ihan teräspyssy vai samanlaista höttövalua kuin Holekit? Nimi antaa ainakin kuvitelman että kunnon terästä olisi. Oiskohan kelvollinen peli ratapaukutteluun.
http://www.ammo.fi/index.htm

6

984

Vastaukset

 • "The all-steel frame and careful manufacturing guarantee excellent shooting results over a long time."

  Tällainen lausunto löytyy alfan sivulta...

  • Tsekkiläinen Holekin halpa reikärautahan se siinä kuvassa pötköttää. Paras jättää ostamatta. Vielä 9 patruunan sylinteri. Tuntien sikäläisen laatutason, jako heittää eli suomeksi, kyllähän lyijyä piipun ja sylinterin välistä riittää. Vioittuneet luodit käyvät tietysti minne sattuu.


  • Zandor Ihazuc kirjoitti:

   Tsekkiläinen Holekin halpa reikärautahan se siinä kuvassa pötköttää. Paras jättää ostamatta. Vielä 9 patruunan sylinteri. Tuntien sikäläisen laatutason, jako heittää eli suomeksi, kyllähän lyijyä piipun ja sylinterin välistä riittää. Vioittuneet luodit käyvät tietysti minne sattuu.

   Kyllähän se kestää ja toimii ainakin 357 ja pienemmät 32 38 nämä toimivat ainakin oikein ja kunnolla ase on terässeosta koska 357 ei muuten kestä ampumista sama koskee 22 asetta kyllä se toimii oikein ja ei jät'ä lyijyä sen enenpää kuin muutkaan pyssyt parempi tämä on kuin holek tai vastaava tehtaan teos, myytävänähän ei muutoin olisi jos ne ei toimisi kunnolla ja on ase tarkistettu suomessa ennen myyntiin tuloa


 • SMITTI ja WESSUKKA se olla pittäää..miesten pyssy..

  • Kasvaako rintakarvat ja piteneekö aisa kun omistaa mainostamasi aseen? Oikeinko "miesten pyssy"?!?! Kaikkia hörhöjä sitä aseharrastuksessa mukana onkin.


 • mulla on 2241 ja pelaa ku ihmisen mieli ,ainoo huono on et ei saa oikeen pistetähtäintä kiinni piippuun

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1327
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  965
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  521
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  438
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  37
  401