päivä hongkongissa

hduvfhsdrufbh

helmikuussa vietän (jopa) 1 päivän honkongissa. olen palaamassa filippiineiltä ja haluan valttämättä piipahtaa ostoksilla hongkongissa.

kowloon vaikuttaa mukavalta paikalta. suositellkaapas jotai hotellia, nähtävyyksiä, ravintolaa, ostoskeskuksia. aikaa on vai 1 päivä joten paljoa ei kerkeä nähdä.

2

494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • halkotonttu

      Hotelliksi voin suositella Holiday Inn Golden Milea. Sijaitsee Kowloonin suurimman ostoskadun varrella ja metropysäkin vieressä joten aikaa ei tuhraannu paikasta toiseen talsimiseen. Riippuu vähän minkälaisia ostoksia haluat tehdä, jos mielessäsi on hienot vaateputiikit niin niille ostoskeskuksia riittää.
      Harbor city mall on suurin ja sijaitsee kowloonin eteläkärjessä länsipuolella, kävelymatkanpäässä hotellilta.
      Pacific place mall on myös valtava ja sijaitsee Honk Kong saaren puolella Central metropysäkillä, ihan Hong Kongin sydämessä siis. Halvemmalla pääset mikäli menet metrolla Tung Chung pysäkille(keltainen linja), metron yläpuolella on iso outlet ostoskeskus, todella laadukkaita merkkejä murto-osalla sitä hinnasta mitä maksaisit kahdessä edellä mainitussa ostarissa. Pysäkki on lähellä lentokenttää joten siellä mahdollisesti kerkeää piipahtaa ennen lennon lähtöä.

      Ravintoloissa oli enemmän valinnanvaraa mielestäni Hong Kongin saaren puolella Causway bayn luona(täältä löytyy myös Sogo jossa paljon halpoja nuorille suunnattuja liikkeitä), tai Centralin pohjoispuolelta (jossa Soho ja muutamia todella mielenkiintoisia erikoisliikkeitä).

      Koska nähtävyyksiä et sen kummemmin kerkeä tuossa ajassa tekemään niin suosittelisin vain kiertelemään kaupunkia ja nauttimaan maisemista, Victoria´s Peakillä kerkeät kuitenkin varmaan käväisemään ja sieltä onkin upeat maisemat yli Honk Kongin. Joka ilta kello kahdeksalta on myös valoshow missä Hong Kongin pilvenpiirtäjät valaistaan musiikin tahdissa, ehdottomasti kannattaa katsoa! Parhaat näkymät on ihan Kowloonin eteläkärjestä. Jos illalla vielä etsit jotein tekemistä niin Kowloonissa järjestetään ladies market joka on auki 11:30 asti. Paljon krääsää ja halvempaa pikkukauppaa plus hieno tunnelma.

      Hitto tulipa viesti, kaipa tästä jotain apua on, pitäisi itsekin taas päästä kämään. :)

      • Thaimaaseen jouluna

        Riippuu ihan mistä olet kiinnostunut.

        Jos esim. historia kiinnostaa, käy Museum of historyssa Kowloonissa (maksaa 10 HKD!), jos kaipaat siirtomaanostalgiaa, tee Star Ferry-matka (maksaa arkisin 2,20 HKD), käy Victoria Peakillä Peak Tramilla. Jos taas shoppailu kiinnostaa, käy Temple Street Marketilla klo 19 jälkeen (myös Ladies' market on hyvä). Näissä täytyy kuitenkin muistaa tinkiä ja kunnolla ! Shopping-centereitä en suosittele, ne ovat kalliita Hongkongissa.

        Ruokapaikaksi sopii mikä tahansa katukeittiö ja kadulla olevat ravintolat, niistä saa huippuhyvää ja -halpaa ruokaa. Ja juo Tsingtao-olutta ! :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5896
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2536
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1785
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe