Lentokentältä hotelliin

Pämmy

Olen lähdössä kaksostyttöjeni (10 v.) kanssa Pariisiin toukokuussa. Koska lentomme saapuu de Gaullen kentälle lähes keskiyöllä, haluaisin hotelliin, jonne pääsee nopeasti ja ilman vaihtoja suoraan lentokentältä. En nimittäin halua raahata matkalaukkuja ja huolehtia pikkutytöistä metroja vaihtaessa.

Pääseekö lentokentältä suoraan bussilla tai junalla 5. kaupunginosaan tai muualle "ytimeen", josta on hyvät kulkuyhteydet nähtävyyksille ?

5

1405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ddd.

      Lentokenttäbussi Roissybus vie vanhalle oopperalle, kaupunginosan numeroa en nyt muista, mutta suuret tavaratalot ovat siinä lähellä. Metroverkko on tiheä, joten nähtävyyksille on hyvät yhteydet melkein mistä vain.

    • Ainakin ekayöksi kannattaa valita hyvä perushotelli PremiereClasse Roissy Villepinte Parc des Expositions, http://www.premiereclasse.com/hotel/en/FRA22131.htm joka on lähellä kenttää metroaseman vieressä (pari pysäkkiä vain, aseman nimi on Parc des Expositions) - olette perillä 5 min. päästä. NYT toukokuulle varattuna huone maksaa alle 40 €/yö. Aamulla voi jatkaa minne vain.

    • ,,,

      5 .kaupunginosaan pääsette lentokentältä suoraan RER B junalla,esim St.Michelin asemalle. Riippuu vähän minkä metroaseman lähellä hotellinne on.

    • zz

      Metroa ei kannata väheksyä, ainakin itse koin sen menneellä viikolla todella hyväksi liikkumisvälineeksi, selkeä, nopea ja palpa. Aluski mietin että taksilla surautellaan, mutta Rer- juna toi suoraan pohjoiselle rautatieasemalle (Gare du Nord) josta parilla vaihdolla noustiin maanpintaan 50 metriä hotellin ovesta. Metron matkustajat ovat siistiä porukkaa ja kaikensorttista väkeä. Eli ei ainakaan minusta ollut mikään pummien kokoontumispaikka. Ainao miinus oli juuri perjantai ilta ja Gare du Nord aseman tummien kaupustelevien siirtolaisten paljous. Vastapainona turvallisuuden tuneen saavuttamiseksi asemalla partioi myös runsaasti Muukalais Legioonan partioita baretit vinossa.

      Eli ei tarvitse olla mikään raketti-insinööri osatakseen käyttää Pariisin metroa, tavallinen suomimaalaistollo pääsi aina perille ilman eksymättä. Suomessa jo kannattaa selivttää kartasta mikä on oman hotelin lähin metroasema, sen jälkeen katsoo metrokartastosta mikä on ks. linjan pääteasema ja sitä väriä ja numeroa seuraten löydät perille todella vaivattomasti. Pariisin kaupunkikarttoja joissa metopysäkit merkattuna ja kääntöpuolella metrolinjasto on saatavissa ilmaiseksi. Omassa hotellisamme oli niitä kaksin kappalein hotellihuoneessa. (15. kaupunginosa)

      Ennen kuin omistaa karttaa katsoo kotona googlemapilla hotellin osoitteen ja pariisin metroverkon niin jo löytyy perille. Charles de Gaullen kentällä liikennöi ilmainen pikkulenotkenttäjuna jolla pääsee terminaalien 1, 2 ja 3 väliä. Ne liikennöi muutaman minuutin välein, kunhan vaan menee kököttämään ja hyppää kyytiin,Eli jos lennät suomesta esim. terminaali ykköseen (Blue 1) ja olis tarkoitus päästä kaupunkiin RER junalla niin ei muuta kun suoraan terminaalista pikku lentokenttä automaattijunaan, joka vie sinut terminaaliin 2 tai 3 josta lähtee RER junat suoraan pariisin keskustaan, ilman minkäänlaisia vaihoja -> Garde du nord, ja sieltä sitten pääsee metroon vaihtamalla minne vaan keskustaan sitten haluaakin. Yksi ja sama lippu kelpaa lentokentältä ostettuna perille asti muistaakseni 8ja puol €, ei paha hinta, verrattuna taksiin.

      Rohkeesti vaan Metroilemaan :D

      • yhtä näppärää

        kuin metrollakin ei tarvitse ajaa maan alla, vaan voi ihastella Pariisia maan pinnan yläpuolelta.

        Vive le bus!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5841
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2017
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1775
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe