Suomi-ravintolat

Svedu baariinko?

Mitä mieltä ootte Suomi-kuppiloista eri saarilla? Ite oon käyny eri saarilla toistakymmentä kertaa niin täytyy myöntää , että meno naapurimaiden kapakoissa näyttääpi olevan paljon hauskempaa , ollaako me tosissaan aika synkkiä immeisiä? Miks ne tarjoilijatkii on hapannaamoja niin ussein vaikka siellä valohoitoa saavat koko talven?

23

760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nimismeieeiee

      En ymmärrä miksi pitäisi ylipäätään käydä suomi mestassa kun on kerta ulkomailla,ei mee jakeluun ei.

    • Kuparipannuun

      Ravintola Kuparipannu ehdottomasti. Inglesin ja ehkä koko maailman parasta ruokaa. tällaisia kulinaristisia nautintoja ei muualla maailmassa koe. Vaikka jotkut pölvästit eivät asiaa ymmärrä on Kuparipannu yksi koko Ingelsin vetonauloista. Samaan mielenkiintoon maailmalla yltää Kuparipannun rinnalle vapaamielinen suhtautuminen seksuaalivähemmistöihin missä Ingles on ihan ykkösluokka. Tai no parasta A ryhmää. Jos siis olet kulinaristi tai homoseksuaali niin matkusta ihmeessä Ingelesiin. Siellä on kaikkea mitä voit toivoa ja vielä enemmän.

      • Kuparipannuun

        Ei Kuparipannun kehuminen ole trollaamista. Kuparipannu vaan on maailman paras ruokaravintola homoseksuaalien kansoittamassa Inglesissä. Ingles on raikas tuulahdus maailmassa kun vapaamielisyys sallii miesten kulkea hameessa ja toisen miehen kanssa käsi kädessä. Lisäksi siellä on loistavia suomibaareja kruununa Kuparipannu. Kuparipannun keittiö vaan on ylivertainen.


    • Teri

      Suomi ravintoloista varsinkin Kuparipannu on mieleeni. Hyvä ruoka ja juoma edulliseen hintaan. Mitä muuta voi haluta ihminen lomaltaan. Valitkaa Ingles ja Kuparipannu.

    • oon.pannu

      Kuparipannu kuparipannu

      • Pannuuntottakai

        Kuparipannu on sivistyneemmän ja varakkaamman väen kohtaamispaikka Inglesissä. Erinomainen ruoka ja juoma yhdistettynä yhteiskuntamme ykäluokan ajanviettoon pitää Kuparipannun kaikkien huulilla. Siksi kaikki rakastavat Kuparipannua, tuota Inglesin ja ehkä maailman parasta ruokaravintolaa. Enkä ihmettele. Onhan Kuparipannu ylivertainen jopa megalomaaninen kokemus jonka takia sadat tuhannet ihmiset matkaavat Inglesiin vuosittain. Kokeile et pety.


    • Refla

      Uuusi Refla on paras Suomi-ravintola Espanjassa.

    • Kerttusetä.Inglesistä

      Kerttusetä on mielissään Inglesiin liittyvän tarinoinnin lisääntymisestä palstalla. Varsinkin nämä suomalaiset yrittäjät tarvitsevat esilläoloa jotta ne pärjäävät Inglesin ravintokaviidakossa. Vaikka Kerttusedän suosikkibaarit sijaitsrvatkin Yumbon yöllisen elämän keskuksessu missä nuoret miehet nakuikevat ja viihtyvät avoimesti keskenään niin Kuparipannu on ruokapaikkana Kerttusedän mielestä ykköspaikka. Toki Kerttusetä käy myös ravintola Mummolassa, mutta jokin vaan vetää setää hameessa Kuparipannuun. Vielä kun saisimme Inglesiin jonkun rohkean suomalausen vetämän gaybaarin jotta voisi juhlia ihan kotimaisin voimin aamuyön tunteihin saakka. Kerttusetä kun alkaa jo kaipaamaan kotimaisia miesjörriköitä kainaloonsa. Täällä Inglesissä kun ei ole kotimaisia turisteja juuri lainkaan. Alkaisipa jo lomakausi. Nyt hyvää yötä mussukat.

      • paranemisiin

        Kerttulihempposen jutut on ihan YÄK-sarjaa..


    • Suosisuomalaista

      Totuus on että saksalaiset ja britit suosivat kaukomailla omia ravintoloitaan. Miksi samanlainen suomalaisten ravintoloiden käyttäminen on häpeää joillekin. Miksei lomalla saa tutustua oman kansan väkeen. Olemme jo kotimaassakin niin sekoittuneita eri kulttuureihin että on mukava lomalla edes kuunella kaunista suomen kieltä. Ei ole häpeä syödä suomalaista ruokaa edes ulkomailla.

      • EiKoskaanDonluis

        Olet oikeassa. Huonon itsetunnon omaavat ja itseään muita paremmaksi luulevat ym. donluisit suomiravintoloita mollaavat.


    • Suomibaarirulaa

      Suomibaariin Ilman muuta. Siellä voin olla oma itseni ilman alkuasukkaiden sekaatumista oleiluun. Lihapullat ja muusi maistuu parhaalta ulkomaillakin. Miksi syödä paikallista moskaa kun kotimaista herkkuakin on tarjolla.

    • HarruPorist

      Vielä kun saisi Inglesiin oman suomiGAYpaikan. Sitä odotan innolla.

      • Kerttusetä.Inglesistä

        Poikarakkauden suurlähettiläänä täältä Inglesistä toivon todella samaa. Olisihan se hienoa jos ujo ja itseään vielä etsivä tuulipuku turisti vyölaukkuineen voisi löytää etsimänsä ihan kotoiselta maaperältä. Tätä Kerttusetä kannattaa suurella sydämellä. Ensin poikaporukalla Kuparipannuun syömään ja sitten kotimaiseen gaybaariin iltaa viettämään ja seuraa etsimään. Josko Yumbon kauppakeskuksesta löytyisi tilat tälle uudelle suomibaarille. Tarvetta Inglesissä tälle uudistukselle olisi nopeastikin kun yhä kasvava joukko suomalaismiehiä saapuu joka talvi etsimään Inglesiin miesseuraa elämänsä rikkaudeksi. Huikea ehdotus. Nyt hyvää yötä mussukat.


    • Helvi73

      Onko Inglesissä muita suomibaareja kuin Kuparipannu. Mummolasta täällä vouhkataan mutten sitä lomillani ole löytänyt. Ehkä siksi että löydettyäni Kuparipannun ei edes ole ollut mitään tarvetta. Mitä muita siis on

      • Hyvästäsyystä

        On siellä, mutta kaikki matkustavat Inglesiin vain poikarakkauden ja Kuparipannun takia.


      • Pannurulaa

        Onkohan Yumbon baarikeskittymässä yhtään kotimaista poikarakkausravintolaa. Voisin poiketa seuraavalla Inglesin matkallani. Kuparipannu on kuitenkin tasoltaan ylivertainen.


      • TytteliTutteli
        Pannurulaa kirjoitti:

        Onkohan Yumbon baarikeskittymässä yhtään kotimaista poikarakkausravintolaa. Voisin poiketa seuraavalla Inglesin matkallani. Kuparipannu on kuitenkin tasoltaan ylivertainen.

        Alakerrassa ei juuri muita olekaan 😃


      • TytteliTutteli
        TytteliTutteli kirjoitti:

        Alakerrassa ei juuri muita olekaan 😃

        Suomibaareja niistä ei kyllä ole yksikään


    • Kiinnostunut.pannusta

      Onko tuo paljon esille ollut Kuparipannu baari suomalaisessa omistuksessa vai vain feikaten kotimainen. Meinaan vaan että jarvakäsikö siellä pitsaa kääntää. Saako Kuparipannusta muutakin kuin pikaruokaa.

      • Kiinnostunut.pannusta

        Eikö kukaan osaa kertoa enempää oalstan ykkösaiheesta Kuparipannusta.


    • Banttu

      Bahia on paras kruzissa.

    • JormaKalevi

      Onko Inglesissä montakin suomibaaria. Kuparipannu ja Mummola tietysti mutta onko muita. Vaikka Kuparipannu täyttää kaikki miesparin tarpeet, voisi sitä joskus kokeilla muitakin baareja. Mitä muita miesparille sopivia ravintoloita Inglesissä on?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe