Lisää raivohulluja dobbereita ja heti!

NirriPois

Dobberi taas ollu asialla.. purrut ihmistä ja koiraa pahasti, vapaana ollessaan. Lisää raivohulluja dobbereita tänne ja heti !

9

721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • provo666

      ???

      Mistä moinen, tämän päivän lööpeissä kyllä oli rottweiler... niin että missäs on taas ollu "paha" toope asialla??? Jos alla olevasta on kyse, niin kirjotappa edes oikealle palstalle!!! Vai onko niin ettet edes erota dobberia rotikasta!!! Ja jos näin on, niin hankippa silmälasit tai yritä edes ymmärtää lukemaasi oikein!!! Tai ole vaikka puuttumatta asioihin jotka ei sinua henk.koht. kosketa!!!

      Ilta-sanomat nettisivuilla:
      Isokokoinen rottweiler hyökkäsi lauantai-iltana Porissa keski-ikäisen naisen ja hänen tiibetinspanielinsa kimppuun, kertoo Iltalehti. Välikohtaus sattui naisen ollessa kävelylenkillä Porin Söörmarkussa.

      Porilainen Vappu Granholm huomasi irrallaan olleen mustan rottweilerin pyörätiellä noin 150 metrin päässä. Hän nappasi oman koiran syliinsä ja lähti kävelemään karkuun. Granholm ei ehtinyt kuitenkaan pakoon, vaan rottweiler hyökkäsi häneen takaapäin ja kaatoi Granholmin maahan.

      Rottweiler yritti purra Granholmia ja hänen koiraansa kurkkuun, mutta ei onnistunut siinä.
      ....

      koko juttu: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1864274

      • N

        Voin kuvitella tilanteen :'''D eräällä tuttavallani on rottisnarttu ja voisin kuvitella ennemmin meidän corgiuroksen hyökkäävän kenenkään kimppuun. Niitä mielenvikaisia koiria on lähes joka rodussa, uskokaa pois. Joissain enemmän, joissain vähemmän. Jos asialla olisi ollut kultainennoutaja (kultsujen puremistapauksia on huomattavasti enemmän, tosin ei mediassa) siitä tuskin ei oltaisi hiiskahduttukkaan. Rottweilerit ovat uskomattomia koiria, lutusia, vaikka itse olen paimenkoiralinjalla.


      • jaa-a...

        On se muuten kumma, että jos joku dobberi yms. tyyppinen/rotuinen koira puree lukee rotu heti otsikossa tai mainitaan vähintään "rotikan näköinen koira", jos taas jonkin muu niin otsikoissa mainitaan vain koirasta. Lisäksi tilastollisesti mm. terrierit, spanielit ja kultaisetnoutajat ovat kärkikastissa jos katsotaan ihmisiä purreita rotuja.

        Eikä muuten ole vihaisia- tai ongelmakoiria, on vain rotuja joita ei pitäisi antaa vaativuuden vuoksi jokaiselle ihmiselle. Jos koira puree johtuu se yleensä koulutus/johtajuusongelmista, harvemmin päässä on vikaa. Pieni seurakoira ei osaamattomissa käsissä saa pahaakaan jälkeä aikaiseksi (korkeintaan kadulla vastaantulevaa räksyttävää fifiä tekisi mieli potkaista), mutta hanskaamaton rotikka, dobberi, dogi tms. onkin ihan eri juttu.


    • iDobermann

      Keksitty trollaus taas.Viitataan ilmeisesti irrallaan olleeseen rottweileriin.

    • vattulanväet

      älä suotta toivo, jos oikein toivoo jotain, se voi vaikka jonakin päivänä toteutua. Sen jälkeen sinä olet teholla sääri irtipoikki.

      • justiinsa

        niitä omistajia, aina väitetään että hulluja koiria, tuollaiset tappajakoirat pitäisi tappaa. Kun yleensä kuitenkin ongelma on siinä narun päässä, ihmiset ottavat näitä koiria egon jatkeeksi eivätkä viitsi kouluttaa, tai koira onkin ollut kovempi pala mitä on ajatellut, eikä viitsi vaivautua hakemaan apua tai sitten antamaan koiraa pois paremmin asiansa osaavaan perheeseen.


    • mielipide1

      Joka ikinen kerta kun koira puree ihmistä tai toista koiraa, on OMISTAJASSA vika, ei koirassa. Ensinnäkin, koiran TÄYTYY OLLA HIHNASSA, kun sen kanssa liikkuu ulkona, tarkistakaa vaikka. Toisekseen, jos koiran ottaa, pitäisi panostaa sen kouluttamiseen. Dobbarit ja rottikset vaativan säntillisen koulutuksen ja paljon välittämistä ja ymmärrystä, koulutettuna ei ole niin hienoa koiraa kuin rottis.

      • -Olen

        täysin samaa mieltä. Ei dobberit mitään huonoja koiria ole! Jos on johdonmukainen omistaja joka haluaa haastetta niin kelpo koira dobberi on sellaiselle!


    • handele

      Inhottaa lukea tällaisia. "Dobberi taas ollut asialla "
      lehdet vinkuu puremisista silloin,kun kyseessä on jo muuten "huonomaineinen koira". Koiran hyökkäystapauksia sattuu sillointällöin ja yleensä juuri tietyt koirarodut nostetaan syyniin, dobberit,rotikat sakut yms. vaikka esim.se kiltti enkelimäinen kultainennoutaja puree todennäköisesti useammin mutta niillä ei kiinnosta "mässäillä"koska tausta ja maine esim.tällä rodulla aivan eri.

      Lyön vetoa, että joka kymmenes teitä vastaan tuleva ihminen on hullu..Olisin ennemminkin huolissani siitä joudunko raiskatuksi,pahoinpidellyksi/ryöstetyksi tai jonkun muun rotuisen koiran hyökkäyksen kohteeksi.Monta kertaa tulee vastaan aggressivia noutajia isoja ja pieniä koiria laidasta laitaan.

      Kyllä mistä koirasta vaan saa aggressiivisen jos siitä tehdään tai sitä ei kasvateta ollenkaan.. On totta että jotkut koirat ovat syntyessään mielenvikaisia, mutta niitä löytyy sitten joka rodusta . Ei leimata kaikkia koiria jooko ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2184
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      156
      1419
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe